עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מפרט ללמודים אינטרנט בעיקר סביב 3000-3300 ש"ח עם אפשרות לחריגה כשהדבר הכי חשוב זה עלות מול תועלת חבל לבזבז כסף סתם אין לי דרישות תובעניות מהמחשב המחשב אמור לשרוד כ3-4 שנים אולי בעתיד אני אוסיף או אחליף משהו אך בגדול זהו המחשב. תודה לעוזרים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן משהו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך כל עוד שומרים עלות מול תועלת גבוהה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ולימודים,מידי פעם גם סרטים מוזיקה,משחקים ממש מעט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  3. היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by davidreznic,

אהלן, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510. אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14". לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים: יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט. יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק). ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-) המחשב מיועד לסטודנט תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני צריך את המחשב לסרטים...אינטרנט מהיר מאווד..!!!ולהוריד סרטים.....מחשב מהיר בגדול...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. בס"ד שלום ברצוני לקנות רק מחשב (את הקופסא) במחיר שלא יעלה על 2300 שקל מאקסימום חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט, ועם זאת לקבל ביצועים טובים ושיוכל להריץ משחקים חדשים. זה מאוד דחוף לי אני מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים. תודה רבה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by pazizi,

אני צריך מפרט למחשב שהרבה משחקים יעבוד וגם החדשים שיצאו מחשב שיחזיק להרבה זמן שיהיה עד 6500 שקל בערך כולל מסך LCD ולא צריך עם רמקולים אני מחבר DVD למחשב תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by doder,

רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שקיבלתי בחנות, אני ממש לא מבין במחשבים אז אשמח להתיחסות גם לרכיבים וגם למחיר. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by ketamiadi,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מארז מהודר לפנטיום usb + 4 קידמי האם עלי לדרוש משהוא קונקרטי? אבקש להמליץ מעבד3G P4 אינטל 64BIT 630 2M 775 זכרון 512MB DDR 400MHZ לוח אם MSI 848P NEO2-V 775 INTEL כ.מסך MSI ATI 9250 128MDDR TVOUT צורב LG DVD X16 +- D.LAYER 4163 דיסק קשיח S-ATA 80G 8M סמסונג או WD מה יותר מומלץ סמסונג או WD סה"כ עלות ¤ 2,450.00 עכבר ומקלדת לוג'יטק ¤ 285.00 תוספת עבור מארז עם ידית דופן וספק 420W ¤ 99.00 שידרוג לספק 500W (אמיתי) ¤ 130.00 האם יש ספק עם הספק לא אמיתי? ואם לשדרג ההצעה לא כוללת מסך ולא תוכנות הפעלה. המחשב אמור שרת ילדים בני 8-10. מן הסתם בעיקר למשחקים ואינטרנט. אין לי עדיין מושג איזה משחקים משחקים היו…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by zedi-haim,

1. מה התקציב? 2000 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים טובים כמו לדוגמא GTA IV סימס 3 מנג'ר 2009, הורדות , צפיה בסרטים , שמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין בעדפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא עד כדי כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה למחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). אינני רוצה להוציא יותר מ6K על המחשב **המחשב חייב להיות של חברת DELL או TOSHIBA אני לא סומך על חברות אחרות. הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב מעבד: מעל T7000 דואל קור וכ'ד... (אני לא הכי מבין בעיניין המעבד) כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא ר…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shm01,

אני רוצה מחשב אמין לעבודה פשוטה כמו אופיס אינטרנט וכדו' ושיוכל לעמוד בתוכנת בלוסטאקס ולא יתקע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tslil717,

שלום, אני מעוניינת בהצעת מחיר למחשב הנ"ל. אני יודעת שיש מעט פרטים. אבל אם אפשר אז בכל זאת. intel dual core 2.2 GB 2 160 GB gigabyte atx 350w dvd-rw כולל מקלד+עכבר+רמקולים פשוטים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  15. רכשתי בחו"ל את הפריטים הבאים: מעבד - Intel Core i5 2500K לוח אם - Gigabyte Z68x-UD3H ספק כח - Corsair 650TX V2 זיכרונות - Corsair Vengence 8GB 1600 כונן קשיח - Crucial M4 128GB לאור פריטים אלו אני מעוניין להשלים את שאר הרכיבים על פי הדרישות להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש להמנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by gman27,

שלום רב נתבקשתי ע"י אבא שלי לחפש מחשב נייד חדש אחרי שהאחינית שלי החליטה לשפוך מי סבון על ה HP PAVILLION 4000 טווח המחירים הוא בין 4 ל 5 אלף . השימוש הוא לרוב אינטרנט תוכנות אופיס . VB וסרטים המחשב לרוב הוא נמצא בבית וכמעט אינו מוצא או מנוייד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by shafankis,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש ספק HEC 400 TRT יש HD 160GB WD SATA בעקרון לא מתוכנן OC אבל שתהיה אופציה לOC קטן המסך הוא LCD 32 TOSHIBA HD READY ברזולוציה של 1366X768 חשבתי על המפרט הזה: Intel Pentium Dual-Core E2160 1.8GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU Tray ¤399 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 ¤990 GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 ¤512 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2302 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ הקטע שהוא רוצה מארז יפה עם חלון ולדים וכדי להשאיר עוד תקציב למארז השאלה אם 3850 עם 256MB יספיק למסך הזה או שלא כדאי להתפשר בזכרון של הכ.מסך?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. אהלן. האם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב לבחור ? אני אודה לכם אם אוכל לקבל גם אופציה לפנטיום. הדרישות: משחקים ( בהחלט משחקים כבדים). יישומי אופיס ואינטרנט. מסך 19' צורב. DVD. פלופי. התקציב : כ4500 ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. היי אני בקרוב קונה מחשב, אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 6,300 ש"ח זה המקסימום בלי חריגות 2. מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים כבדים (Civ4, RTW, Oblivion, Cod2 ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן , מסך LCD 17" (סאמסונג), עכבר+מקלדת+רמקולים (עדיפות ללוג'יטק) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים , צורב DVD . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , 160GB בדיסק הקשיח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by ratzabi,

אז ככה, בגדול הכל כבר כתוב בכותרת, המחשב הוא בעיקר לשוטטות באינטרנט, אבל גם למשחקים (לא לגיימר כבד). חשוב, מסך LCD "19 מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים נ.ב עדיפות למעבד אינטל

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. או לפחות יודע כמה יעלה לי בארץ ...(בעצם זו אותה השאלה...) בכל אופן ה- LG Studioworks 995e שלי מתחיל להראות סימני עייפות, ואני מחפש לרכוש חדש. נ.ב: האם ל- Iiyama יש פסים לרוחב ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שימוש בעיקר למשחקים מאוד קלים ואינטרנט, חייב 4GB RAM (ה2GB RAM שיש אצלי עובר למחשב הזה, המחשב מיועד לאחותי הקטנה) אם אפשר ללכת על KSP או חנות באיזור ירושלים אני אשמח כמו שציינתי בכותרת לא דרוש אובר קלוק, משחקים קלים מאוד, שימוש עיקרי זהו אינטרנט חריגה עד 100 שקל

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  24. אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  25. לא בשבילי, אני חושב שעדיף מבוסס אינטל. זה הכי טוב שהצלחתי לעשות מעבדי אינטל? Price Units Total Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K 450 1 450 לוחות אם למעבדי אינטל? MSI Price Units Total 865GVM2-LS,lan,vga 370 1 370 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 285 1 285 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 355 1 355 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 402 1 402 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 710T 1680 1 1680 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 3…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים