עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 114508534,

אני צריך לוח מעבד כרטיס מסך וזיכרון 4 גיגה או יותר אפילו אני צריך את החלקים לעבודה עם מקס ולרינדור כבד כמו גם משחקים פה ושם ,גלישה וזהו. מעבד עדיף שיהיה חזק ושאפשר יהיה לעשות לו OC , גם לוח שאפשר יהיה להרחיב לו את הזיכרון במידת הצורך נגיד אני אשים 4 גיגה ושאפשר יהיה לשים אולי 6 או 8 בהמשך. כרטיס מסך שיהיה חמוד עדיף 512 מגה אבל גם ב 256 אני אסתפק , גם OC שיהיה אפשרי. וזהו בעיקרון , אני מעונין להשקיע 3 אלף פחות או יותר, אולי ספק טוב יהיה גם נחוץ בישביל להחזיק מערכת חזקה אבל זה אם יהיה אקסטרה כסף אני אשמח גם לרכוש . תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by DsDs,

ביקשתי מחשב חזק, שיכול להפעיל לי משחקים ברמה טובה, אבל אני לא גיימר, אז שיהיה סביר.. ושיהיה מהיר מאוד! ביקשתי עד 2500 ש"ח.. שזה גם המחיר.. הביאו לי את הדברים הבאים: מעבד: DUAL CORE - INTEL 2140 CORNO לוח: ASUS P5VD2 - MX + 6USB זיכרון: 2048 DDR2 667 - קינגסטון דיסק קשיח: W.D 320G 7200 SATA2 16MB מארז: ATX 450W מפואר, 4 USB מאחורה, 2 מקדימה כרטיס קול: OB SURROUND 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך: GEFORCE 8400 GS 256 MB + TV OUT כרטיס רשת: 10/100 O.B זהו.. אני רוצה המלצות מה כדאי לשפר? מה ממש גרוע? מה ממש טוב? ובכלל המלצות יתקבלו בברכה!! תודה לכולם מראש!!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Intel E6750-1070 Asus P5B-580 Kingston DDR2 667MHZ 1GBx2-380 Western Digital WD1600JS-280 Gigabyte 8800GTS 320MB-1640 Enermax Liberty (500W)-585 Chieftec Giga GH-01SLW-355/Point of view Maximum-355 סה"כ 4890 שקלים .... תודה

4. Started by samit,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי שלו יהיה לצורך עבודות, לימודים, אינטרנט, הורדות וכו', אבל אני כן רוצה את האופציה לשחק משחקי מחשב. אני מודע לבעייתיות של התחום, וכמה שכרטיס מסך של היום כבר לא מתפקד עם המשחקים של מחר, ובכל זאת אני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להחזיק עוד שנה וחצי-שנתיים. מעבר לכך, אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג. בנוסף למחשב, אני מעוניין במסך דק. התקציב הוא עד חמשת אלפים שקלים. אני גם לא בטוח היכן הכי טוב לקנות KSP, סקיי פי סי, וכיו"ב ולכן אין לי העדפה למקום מיוחד. אני ה-הדיוט בנושאי מחשבים, ומבקש את סליחתכם מראש. אני אשמח לקבל עזרה! עמית.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  5. זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by doronle,

שלום, אני מחפש כבר תקופה ארוכה מחשב נייד 11.6" חזק למטרות עבודה. דרישות מעבד לפחות I3/I5 או מקביל של AMD. אני מחפש משהו שיקביל לנתונים של ה-MacBook Air 11.6 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך - 11.6 * משקל רצוי - 1.3/1.4 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 320GB * כונן אופטי - לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא מחיר - עד 3500 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות לקנייה בארץ. תודה, דורון

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  7. מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560516 - Intel - i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 954/935 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 462/453 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX318C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v - PC3-15000 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or... כמות: - 1 - 406/398 ₪ כרטיסי מסך - nVidia PCIe 426018336-2777 - Gainward - Geforce GTX660 GPU - 2GB GDDR5 192 bit memory - PCI-Express 3.0 interface - 2 Slot Fan…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד בטווח המחיר של 600-700 דולר. חבר שלי יביא לי אותו מארה"ב בתקופה הקרובה. הדרישות שלי הן שהוא יהיה מבוסס על פלטפורמה של אינטל, אמינות גבוהה, זמן סוללה חשוב מאוד כאן, רשת אלחוטית כמובן. כרטיס מסך לא משנה כי הוא לא יהיה בשימוש לגרפיקה ומשחקים, דיסק קשיח רצוי כמה שיותר גדול אך זאת במסגרת התקציב,זכרון לפחות גיגה. בעקרון המחשב ישמש אותי לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט בעיקר, אין לי מושג בתחום הזה של הניידים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by deadelus,

שלום אני צאיך עזרה בקניית מחשב חלקי למשחקים בתקציב של עד בערך 4300 בלי מסך,כרטיס מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,כרטיס קול,הארד דיסק,ובלי סידירומים וצורבים למיניהם הנה מה שאני צריך : מעבד : אני מעדיף לקנות רק amd לוח אם : אם כבר יצא אז nforce 2 של asus אם 6 יציאות pci ו3 סלוטים לזיכרון זיכרון : עדיף 256 של samsung ב צי'פ אחד 2100 או 2700 האחד מביניהם מארז : מקצועי למשל כמו של enermax או lian li אבל עדיף של antec ורצוי עם חלון קירור : למעבד לא אכפת מהמחיר בקשר לקירור אני רוצה להשקיע ! 5 מאווררים : הכי זול שיש 80 מ"מ hardcano או משהו דומה : כדי לעקוב אחר הטמרטורה במחשב ואחרון חביב ספק כוח 350 וואט לא אכפז איזה חברה אבל אם ייכנס במחיר הייתי מעדיף enermax מקוה שתוכלו לעזור לי ! בבק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shahark55,

היי וחג שמח. לאחרונה קיבלתי נטבוק של חברת סמסונג - N150. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה WIN7. מעבד N450 1.66GHz, זיכרון 1GB. הבעיה היא שהמחשב לא מסוגל לנגן סרט - הCPU טוחן 100% והסרט מעבד את הסינכרון שלו. האם הדבר הגיוני? מה אפשר לעשות? האם מערכת ההפעלה המתוקנת מהווה בעיה? תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NEO...,

1.8 gigabyte 845pe 667 pro kingston pc2700 256 geforce 2 v7100 t 32 mb מהמחשב הישן h.d wetern digital 20 gb זה לא חדש cd toshiba cdr hp adsl modem pci itex

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yaloner,

מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי אני רוצה לקנות מחשב במחיר של עד 4500 (אשמח למחיר זול יותר). 1. מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כרגע הוא CTR אבל אני מתכנן לקנות מתישהו LCD אבל לא עכשיו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Starcraft 2 AC2 Crysis ומשחקים חדשים שיצאו בשנה שנתיים הבאות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. צריך צורב DVD זול. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא כרגע אבל יהיה …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום לכולם, השאלון: תקציב - 6000-7000 * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיריץ בקלות תוכנות כמו AUTOCAD, STRAP ו-OFFICE.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוצה מסך 13" אני סוחב אותו איתי הרבה, אז שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יו מינימום FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מפרט ללמודים אינטרנט בעיקר סביב 3000-3300 ש"ח עם אפשרות לחריגה כשהדבר הכי חשוב זה עלות מול תועלת חבל לבזבז כסף סתם אין לי דרישות תובעניות מהמחשב המחשב אמור לשרוד כ3-4 שנים אולי בעתיד אני אוסיף או אחליף משהו אך בגדול זהו המחשב. תודה לעוזרים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן משהו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך כל עוד שומרים עלות מול תועלת גבוהה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ולימודים,מידי פעם גם סרטים מוזיקה,משחקים ממש מעט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by davidreznic,

אהלן, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510. אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14". לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים: יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט. יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק). ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-) המחשב מיועד לסטודנט תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני צריך את המחשב לסרטים...אינטרנט מהיר מאווד..!!!ולהוריד סרטים.....מחשב מהיר בגדול...

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  20. בס"ד שלום ברצוני לקנות רק מחשב (את הקופסא) במחיר שלא יעלה על 2300 שקל מאקסימום חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט, ועם זאת לקבל ביצועים טובים ושיוכל להריץ משחקים חדשים. זה מאוד דחוף לי אני מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים. תודה רבה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by pazizi,

אני צריך מפרט למחשב שהרבה משחקים יעבוד וגם החדשים שיצאו מחשב שיחזיק להרבה זמן שיהיה עד 6500 שקל בערך כולל מסך LCD ולא צריך עם רמקולים אני מחבר DVD למחשב תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by doder,

רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שקיבלתי בחנות, אני ממש לא מבין במחשבים אז אשמח להתיחסות גם לרכיבים וגם למחיר. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by ketamiadi,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מארז מהודר לפנטיום usb + 4 קידמי האם עלי לדרוש משהוא קונקרטי? אבקש להמליץ מעבד3G P4 אינטל 64BIT 630 2M 775 זכרון 512MB DDR 400MHZ לוח אם MSI 848P NEO2-V 775 INTEL כ.מסך MSI ATI 9250 128MDDR TVOUT צורב LG DVD X16 +- D.LAYER 4163 דיסק קשיח S-ATA 80G 8M סמסונג או WD מה יותר מומלץ סמסונג או WD סה"כ עלות ¤ 2,450.00 עכבר ומקלדת לוג'יטק ¤ 285.00 תוספת עבור מארז עם ידית דופן וספק 420W ¤ 99.00 שידרוג לספק 500W (אמיתי) ¤ 130.00 האם יש ספק עם הספק לא אמיתי? ואם לשדרג ההצעה לא כוללת מסך ולא תוכנות הפעלה. המחשב אמור שרת ילדים בני 8-10. מן הסתם בעיקר למשחקים ואינטרנט. אין לי עדיין מושג איזה משחקים משחקים היו…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by zedi-haim,

1. מה התקציב? 2000 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים טובים כמו לדוגמא GTA IV סימס 3 מנג'ר 2009, הורדות , צפיה בסרטים , שמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין בעדפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא עד כדי כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה למחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). אינני רוצה להוציא יותר מ6K על המחשב **המחשב חייב להיות של חברת DELL או TOSHIBA אני לא סומך על חברות אחרות. הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב מעבד: מעל T7000 דואל קור וכ'ד... (אני לא הכי מבין בעיניין המעבד) כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא ר…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.