עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by oshoman,

היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.

3. * מטרות המחשב? משחקים כבדים בגרפיקה בינונית עד בינונית-- (אני משער שמשהו כמו GT240 לפחות) , צפיה בסרטים, שימוש מסויים בוירטואלציה אבל לא יותר מידי, בדרך כלל אני מריץ הרבה תוכנות ביחד כמו דפדפן, אנטיוירוס , איזה MSN או PIDGIN ,BOINC ,וכל מיני תוכנות שרצות ברקע אני אשמח אם זה לא יגרום למחשב לקרטע. * גודל המסך? 15-16 אינץ עדיפות ל15.4 אבל לא חובה * משקל רצוי? לא יודע אני לא מבין בזה אבל אני משער שעדיף פחות מ4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף אבל לא חובה סולללה שתספיק לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI מאוד כדאי שיהיה וDVI \ SVIDEO גם אם אפשר אבל לא חובה * בלוטות? יתרון אבל לא צריך * גודל מינימלי של כ…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by rubiliani,

שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים ועבודה משרדית אינטנסיבית. מה אתם ממליצים? שמעתי משו שלא שווה HP בגלל אחריות?! בכל מקרה צריך שזה יהיה מחשב שיחזיק כמו שנים טובות. ועם אחריות כמובן.. תודה רבה!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by aviad_el,

עבור אינטרנט ומשחקים. מה דעתכם על המפרט הבא? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 940 Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 470 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 - 230 Gygabyte 256MB 6600 DVI, TV, PCI-E (RETAIL) - 665 WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB - 465 HEC Compucase CI-6A21 400W - 395 סה"כ - 3165 ש"ח (צורב כבר יש לי.... )

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

575 דולר . . . [glow=red,2,300]AMD Athlon XP 2600+ "Barton", 333MHz FSB, 512K Cache Processor MSI "K7N2 Delta2-LSR" NVIDIA nForce2 Ultra 400 Chipset Motherboard For AMD Socket A CPU Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP Geil Ultra Series Value Dual Channel 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 w/ Blue Heatspreader Seagate 200GB 7200RPM SATA Hard Drive Toshiba DVD-R/DVD-RW Drive, Model SD-R5112 DCT OG-350 2.1 Speaker System DCT Factory 03M-OPT-BCLI Optical Mouse PS/2 ASIAPRO ASYS Silver ATX Mid Tower Case with Creeping Light Tube & 450W Power Supply, Model "8654GW"[/glow]

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. שאלה נוספת שלא ציינתי בשאלה הקודמת הוא האם ללכת על מעבד עם ליבה כפולה וכרטיס מסך כמו שאמרו לי בהודעה הקודמת 6800GS בסכום הזה 5500 ש"ח או ללכת על מחשב שהוא לא ליבה כפולה וללכת על 7800 GT ?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Processor: Intel Core 2 Duo E6300 2MB. MotherBoard: Asus P5LD2 SE. Memory: 1GBX2 Kingston DDR2 667. VideoCard: Leadtek Geforce 7600GT 256MB. HardDisk: 160GB W.D 8MB Buffer. Package: Thermaltake Soprano Full ATX Silver+window ספק ב200 שקל אני לא זוכר תשם.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

Core 2 Duo E8400 Gigabuyte Ga-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR 5 Samsung HD103UJ 1 TB Coller Master RC-690 Nvidia Edition Seasonic 500W SS-500 אין אחריות על הרכיבים. תודה!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by MODI,

היי מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ומחשב אולטרהבוק שישרת אותי למהלך התואר. בגדול אני מתלבט בין הDell xps 13 לAsus UX303 ASUS: http://www.amazon.com/Zenbook-Discrete-GT940M-Upgrade-Windows/dp/B00X409AN6/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 DELL: http://www.amazon.com/Dell-Touchscreen-Laptop-Microsoft-Signature/dp/B010DODBSK/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1440274851&sr=1-4&keywords=dell+xps+13&pebp=1440274890573&perid=17QNBB6KNXQ8XBJ7QW1M * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות וקצת סרטים * גודל המסך? עד 14". לא בטוח מה ההבדל בין המט למבריק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? דיי התבאסתי שאין לDELL יציאת HDMI, אבל…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש פה מקווה להכיר פה אנשים.. אז כן רציתי לשאול אותכם שאלה בקשר למפרט עד 5000 שקל למשחקים . וקצת פחות ושמעתי שAMD AM2 3500+ טובים למשחקים אם נכון אז תגידו לי או קיי אז המפרט אני לא יכול שיכרוג מעל 5000 שקל צריך להיות כלול בערך : מעבד , לוח אם , זכרון (ג'יגה מספיק לי) , ספק כוח ( אלא אם כן הספק של המארז יכול לספק מספיק כוח כדי לעביד את המחשב וכו') , דיסק קשיח (מספיק שיהיה 80 ג'יגה אפילו ) , צורב די.וי.די , מאורר למעבד (שמעתי שזה חשוב) ,כרטיס מסך ומארז. ואני מתכוון לבצע את הקניה ניראה לי ב K.S.P מה אתם אומרים על החנות הזאת חוץ מיזה שאמרתם שאין לה הרבה מבחר??(סניף הכי קרוב אלי זה ת"א) אם יש לכם מקומות אחרים שהם בת"א תציעו בבקשה שיענו יותר טובים מK.S.P נ.ב עד…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by MODI,

אני מעוניין לקנות אותו מה דעתכם עליו? השימוש הוא משרדי, סרטים ותוכנות (virtual dj) הוא צריך לפעול לפחות 4 שעות רצוף עם התוכנה הזאת, הוא יחזיק מעמד? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4256

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני כרגע חוסך לקנות מחשב וכמו משתמש חדש וטוב נעזרתי במדריך שלכם ;D אז קודם כל הצבתי לי את התקציב שהוא עומד על 3300,שלדעתי זה די טוב בשביל מחשב שבעיקר למשחקים ועבודה בתכנות כגון פלאש ,פוטושופ... ישבתי עם חבר שעובד עם ספק והרכבנו מפרט :שימו לב שזה ללא מסך! לוח אם: giga byte 945 chipset מעבד: intel p-4 3.06 MHZ 775 LGA 64 bit זיכרון: 1 ג'גה DDR2 הארדיסק160 ג'יגה כרטיס מסך g force 7600 gs 256 ddr +tv out + DVI +ערכת מקלדת ועבר.. מה לדעתכם המחיר הסביר למפרט הזה <?ואם יש לכם הצעה לרכיב טוב יותר שיכול להיכנס בתקציב שלי אשמח לשמוע. למשל האם עדיף לוח אם של אסוס או כרטיס מסך אחר?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by Josh,

צריך מחשב בעיקר למשחקים .

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  18. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kdani,

מחשב שהורכב באתר של TMS: שימושים עיקריים: תכנות (כולל לפעמים מכונה וירטואלית) / עיצוב גרפי / וידאו / משחקים (פחות, עד שיצא GTA5 :-) ). אין מגבלת תקציב. שקט - 10, הכי חשוב. יחובר לשני מסכים, בחיבור DVI (בעתיד אולי HDMI) ללא OC. אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום: [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3770T[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1481 [/td][/tr][tr][td]GZ68XPUD3P[/td][td]Gigabyte GA-Z68XP-UD3P[/td][td] 1 [/td][td] ₪767 [/td][/tr][tr][td]C16G1600C8X[/td][td]Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8[/td][td] 1 [/td][td] ₪706 [/td][/tr][tr][td]DEF-R4-USB3…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zedisdead,

מחשב שישמש לאינטרנט אופיס ועיבוד תמונה ברמה נמוכה תקציב עד 2500 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים בכלל

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by dorlt,

אני צריך המלצה למפרט בFOXPC שיחזיק לאורך זמן (לכן אני רוצה מעבד QUAD) ללא ציוד היקפי וOC אין צורך במארז מפואר אך שיהיה שקט וקר ואין צורך בספק כוח של מעל ל450W,ו250G מספק אותי. התקציב הוא 4K עם חריגה של מקס' 100-150.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by טרבלסי,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2300 שקל.. הוא למשחקים רגילים כמו פיפא ופרו אבולושיין אז צריך כרטיס מסך טוב.. בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  23. אני עוזר לחבר לבנות מחשב משרדי "פלוס" (הכוונה לכזה שיוכל להריץ גם משחקים קלים על כרטיס מסך מובנה בצורה סבירה) וצריך המלצות למחשב הכי טוב שניתן להשיג במסגרת המגבלות והתקציב. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, הורדות, משחקים קלים (שיוכלו לרוץ בצורה סבירה על כרטיס מסך מובנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך בנפרד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כן, שיהיה מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגהבייט 6. האם יש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא צריך במיוחד אבל עדיף שיהיה שקט ככל האפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מ…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Satlan,

הי זה רק קופסא,ללא פלופי או כונן אופטי, יקנה מזיגזאג תקציב עד 7000 שקל. AMD Athlon 64 (3700+) San Diego - [939 Pin]- RETAIL DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II A-DATA 512MB DDR PC3200/400 HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 6900 שקל. לגבי הזכרונות יש לי לי עוד סטיק של 512 בביתץ תגובות הוספות הערות כל דבר דומה יתקבל בברכה !

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by asi1989,

מתחיל ללמוד באוקטובר ניהול מערכות מידע. המחשב אמור להיות למטרת לימודים, סרטים ושימושים כלליים. לפי מה שאני מבין מחברים שכבר לומדים, אין טעם לקחת את המחשב למכללה. מחשב נייד אני צריך לקנות בכל מקרה ועל כן אני מתלבט בגודל שאבחר, אני מתלבט בין 14 אינץ' ל15. על 13 אינץ' אין מה לדבר כי זה ממש קטן בשבילי. מניסיון שלכם, האם יש סיבה לקחת את המחשב למכללה? איזה גודל אתם ממליצים לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.