עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חיפשתי באתרי אינטרנט בארץ ולא קיימת האופציה הזו בחו"ל מאידך האופציה קיימת עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by kkot12,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 מבקש את עזרתכם לגבי קנית מחשב נייד מסוג Dell (תסתכלו בקישור שלמעלה). האם הוא שווה 6000 ש''ח??? ??? ??? אני צריך אותו בשביל הקרנת סרטי HD על LCD ובשביל ועבודות PHOTOSHOP . תענו לי בבקשה!!! :bash:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nirfun,

היי מה אתם חושבים על המחשב הנ״ל עבור איש עסקים ? תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

הייתי מעוניין לדעת מהו מחיר הגיוני למסך ולספק הכוח הנ"ל? תודה!

5. Started by Sygnus,

שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by satlan1,

היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. היי, מעוניין לקנות מחשב מסוג Dell Vostro. מצאתי שני דגמים עם מפרט ומחיר כמעט זהים אבל דגם שונה, מישהו יכול לעזור להסביר את ההבדל? Dell Vostro 15 3580 VM-RD09-11239 Dell Vostro 15 3580 V3580-5096 תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yuvr23,

אני חושב מאוד ברצינות על לקנות אותו, קיבלתי גם "המלצה", באחת החנויות שדיברתי איתם, הוא נראה לי בדיוק מתאים לצרכים שלי (14", יחסית קל, ....), ובמחיר סביר (עד 3.5-4K) חיפשתי באינטרנט וכמעט לא מצאתי עליו ביקורות, אפילו באתר של DELL הוא בקושי מוזכר אם מישהו יוכל לשפוך לי קצת אור בעניין אני ישמח מאוד...

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omert,

שלום איך אני יכול לדעת האם הדגם הזה של דל שמותקן עליו במקור ויסטה ניתן לעשות לו שדרוג לווינדוס 7 והאם צריך דרייברים נוספים???

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by maksimsl,

הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 ‎Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash ‎Gigabyte W576M-64R2 ‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! לאור המלצות בפורום די נסגרתי על VOSTRO 1015, אך בשיחה עם מוכר ב NOTEBOOK CLUB (חנות ואתר באינטרנט) הוא המליץ בחום על ה- INSPIRION 1545. הוא טוען שאיכות הבניה שלו גבוהה יותר ("מרגישים את זה כשלוחצים על המקלדת. ב VOSTRO כל המקלדת שוקעת, ב- LATITUDE כל מקש בעצמו ובאמצע ה INSPIRION") האמנם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hellfire03,

קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by radiohead,

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1310?c=us&cs=04&l=en&s=bsd (ההצעה ב-600 דולר) המחשב הנ"ל אמור לשמש לתכנות, שימושים סטודנטיאלים כללים, ניגון סרטים וכו'. חשיבות לנוחות, ניידות ,זמן סוללה. קנייה בארה"ב מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני חושב לרכוש vostro 1320 בארה"ב. אני רוצה מחשב למטרות אינטרנט, אופיס, סרטים וכדומה. התקציב הינו 600$-700$ אם אפשרות חריגה קטנה.. המחיר עם מעבד -T-6570 הינו 649$. האם יש טעם בשביל השימושים האלה לשדרג ל P-8600 תמורת עוד147$? האם אני ארגיש את ההבדל? האם יש מחשב נוסף בגודל דומה שכדאי לי לקחת בחשבון בסכומים האלו? תודה, רועי

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  16. בשעה טובה החלטתי לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב שלי הוא עד 4000. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון... החלטתי לקנות את המחשב הודות להמלצותיכם עבור מחשב 13", ונראה שהדגם הנ"ל עונה על כל הצרכים (סוללה 6 תאים, צורב פנימי, מעבד 2.2 עד 2 ק"ג). יחד עם זאת, נמלאתי ספקות משום שראיתי שיש המון דגמים. על מנת להוזיל את המחיר הייתי מעדיפה לרכוש את המחשב ללא מערכת הפעלה. מישהו מכיר מקום מומלץ לקנות בו? אגב, הייתי שמחה אם הייתה אפשרות שהמחשב יהיה בצבע אדום... המון המון תודה מראש, ושוב תודה רבה על עזרתכם בבחירת המחשב!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by drumaniac,

שלום, יש לי dell vostro 1320, מזה שנתיים. בזמן האחרון החל חימום יתר שמורגש משמאל לטאץ' פד, ברמות חזקות עד כדי הרגשת כאב ביד כמו כוויה, ואדמומיות. מאחר ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו, פניתי למעבדה בה יש לי אחריות. הם ביצעו ניקוי של המאוורר (ולמיטב ידיעתי לא ביצעו שום פעולה אחרת מלבד בדיקה כללית). לאחר שקיבלתי את המחשב חזרה, שימוש של 30 דקות בלבד בסביבה לא ממוזגת כבר הספיק כדי שהבעיה תחזור - ממש אי אפשר לגעת באיזור הזה. המחשב חזר למעבדה, שטענה שהחימום סביר גם לאחר הפעלה ממושכת ומכבידה, ושאין שום בעיה במחשב. התעקשתי והם שלחו למעבדה של דל - ולטענתם גם המעבדה של דל לא מצאה בעיה. למישהו יש עצה? האם יכול להיות שהם חוסכים עלי ולא רוצים לבצע החלפה של רכיבים יקרים? ואיזה רכיבים א…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. שבוע טוב לכולם, כבר יותר משבועיים שאני מחפשת (בנרות) מחשב נייד. עד שהחלטתי לקנות את המחשב הנ"ל, נתקלתי בביקורות לא כ"כ מעודדות באינטרנט: http://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-1320.19368.0.html. אני כבר באמת מותשת מהחיפושים, ממש אודה למי שיוכל לעזור!!! הצרכים שלי הם: 13" (לכל היותר 14) 4000 ש"ח +- חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם תיכנות ברמה סבירה (SQL ACCSESS), עם התוכנה פלאש (לא רק הנגן..), ומעט פוטושופ. קל משקל - עד 2 ק"ג. האם בתקציב הנ"ל, יש קניה יותר "חכמה" מה-Dell vostro 1320? אני פשוט חוסכת כבר לא מעט זמן, וכמובן שיכאב לי להתאכזב מהמחשב...... תודה רבה רבה מראש ולילה טוב!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by k6_3m,

שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב וברצוני לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 1000$. ראיתי כאן המלצות רבות על דל ולכן החלטתי בסוף ללכת על ה Vostro 1500 (למישהו יש המלצה על דגם אחר של דל אני פתוח להצעות). מטרות: אינטרנט, אופיס, ומשחקים (שיריץ משחקים בצורה סבירה) נכנסתי לאתר העולמי של דל על מנת לקבל תמונה כוללת על המחירים והמפרטים: Intel® Core 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) Genuine Windows® XP Home 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM 120G 5400RPM SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability, w/ Roxio Creator 128MB NVIDIA® GeForce 8400M GS Dell Exclusive MediaDirect Instant P…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by ajl,

ובכן.. אחרי שבוצעה הזמנה (תחילת שבוע שעבר) למחשב inspiron 1520 נאמר לי היום! שהיבואן לא מייבא את המחשב הזה יותר!!? ולכן לא ניתן לספקו. והוצע לי אחרי שהסברתי להם (בעדינות את חוסר הרצינות) לקבל באותו מחיר (4630 ש"ח) את המחשב הבא ובתצורה הבאה Dell vostro 1500 מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp מסך מט ( לא מבריק ) דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW Dual Layer מערכת הפעלה Vista Primum תכונות נוספות מודם מובנה 56K1 V.92 כרטיס רשת אלחוטי W…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ofirs44,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת תיכנות ב- VS 2008 , אינטרנט וקצת משחקים. לאחר חיפושים: מצאתי שני מעומדים - Dell Studio 1555 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7770&perur=2&t=1&c=441 השני Dell vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1520-nvd.htm עם 4G זיכרון. האם כדאי להוסיף ולקנות את ה- studio או שה- Vostro יהיה טוב לשימושים שלי? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה, אופיר.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. לאחרונה אני מאוד מתעניין במחשב הנ"ל. הוא מגיע עם Core I5 430m, שרץ ב2.26 עם טורבו עד 2.53? אני לא ממש מבין. מה קורה בתכלס בזמן ריצה עם המעבד? על איזו תדירות הוא רץ? קראתי שהוא "מתאים" את עצמו בהתאם לדרישה ממנו, עם מהירות שעון בהתאם. הבנתי נכון? אשמח להרחבה קלה. המחשב נמכר בארץ בטווח מחירים ומפרט שונים זה מזה, כך למשל בנייד נייד הוא נמכר ב5000, אך מגיע עם 4ג'יגה זכרון שרץ במהירות שעון 1333. הפלוס הגדול ביותר שהוא מגיע עם 5שנות אחריות בבית הלקוח. כלומר אצלי, בבית. לעומת זאת, בנוטבוק קלאב, הוא נמכר ב4אלף, אך מגיע עם 2ג'יגה זכרון במהירות שעון 1066. ההבדל המשמעותי פה שהוא מגיע עם 3שנות אחריות רגילה. לא יודע אם בבית הלקוח (שזה די נוח אתם חייבים להודות, במיוחד אם לא גרים ליד המ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by DGV,

בוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן (: ביום ראשון אני מזמין את המחשב הנ"ל (בקונפיגורציה I5-460M 310M, 4GB זיכרון וסוללת 8 תאים). מעוניין לקבל כמה שיותר מהר חוות-דעת מפורטת, פרטים מניסיון ואולי גם סקירה מקיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים