ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydofb4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=studio_great_deals P7350 2.0Ghz 3MB cache 1066Mhz מקבל עם המחשב P8600 2.4Ghz 3MB cache 1066Mhz תוספת של 75 דולר ההבדל בין המעבדים משמעותי? דרוש שידרוג?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המערכת הבאה : פנטיום 4 2.4 לוח אם גיגה בייט GA8PE667 PRO מארז AIR METAL SILVER ספק SUNAMI 350 זיכרון SAMSUNG 512 400MHZ זיכרון TWINBOON 512 333MHZ כרטיס מסך GIGA BYTE 9000 PRO 64MB כונן פלופי צורב 16X DVD דגם GSA-4163B LG כרטיס פיירוור כונן MAXTOR 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 80 GB מקלדת ועכבר אלחוטים של LOGITECH מסך LCD 17" AOC מחפש מפרט של עד 4,000 ש"ח עם אפשרות לנצל חלק מהרכיבים שיש לי . המחשב מיועד לעבודות בתוכנות גרפיקה ותלת מימד , כגון פוטושופ ,MAYA , אוטוקאד 3DMAX , ועריכות וידיאו קלות (DV) וגלישה והורדות מהאינטרנט , מחשב שמסוגל לעבוד נונסטופ. ?בגדול נראה לי שההחלפה תיהיה של המעבד, הלוח המארז והכרטיס מסך ) תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הרי , יש רשיון , אז מה זה שווה הרשיון ללא דיסק התקנה? מה אם אתם צריכים לפרמט? מה עושים במקרה כזה? אפשר לקבל דיסק התקנה ממיקרוסופט(בחינם הכוונה) ? או להוריד מאיפה שהוא? מה אפשר לעשות? מה אתם עשיתם?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין במחשבי משחקים ולא מעודכן בחומרה שיש היום. האם חסר משהו במפרט? האם הייתם מורידים או מוסיפים משהו? האם בכלל שכחתי משהו? תודה לעונים ! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד : AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box לוחות אם למעבדי לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS (Wi-Fi) AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6GB REV 2.0 GDDR6 HDMI 3xDP כונני SSD כונן קשיח Transcend 220S TS1TMTE220S PCIe 1TBGB SSD Gen 3 x4 - נפח 1TB ספקי כוח:ספק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. 3500 כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. אין לי שידוע עדיף ישראלי או יבוען * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 1080 - 1920 לא יותר מזה * משקל רצוי? עד 2 ק"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן הוא מחובר לחשמל אבל עדיף לנסיות וכל מיני דברים מחוץ לבית ניראה לי עד 6 שעות אם אפשר יותר עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אמח צעדיף SSD בגלל שזה מחשב בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים ברשת לא להורדה אז המהירות זה עדייף וגם לאנשים קלמזים SSD יותר יציב מי תראומ…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לבדוק כאשר קונים מחשב נייד ? 2. האם כדי ללכת על מחשבי Intel Whitebook (משווקים בארץ תחת המותג ChampionPC, נראה לי שהיצרן הוא Clevo). 3. אילו יצרנים מומלצים ? 4. ראיתי שעכשיו מה שהולך במחשבים ניידים זה Express Card Slot, מה זה בעצם ? 5. אני מתכנן ללכת על Intel Centrino Core Duo, האם מעבדי ה-Duo הם 64 ביט ? 6. אשמח לקבל דגמים ויצרנים להתמקד בהם, רצוי שהמסך יהיה 15", שהמחשב יהיה אמין וקל (קל = לא יותר מ-2.6 קילו). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט זה לבנאדם שעובד הרבה עם מוזיקה על המחשב (מוזיקאי מן הסתם) וגם למשחקי מחשב. athlon xp 1700 gigabyte 7vax maxtor 60gb 7200 ata-133 radeon 9500pro 128MB ddr 256MB 333MHZ -אין לי מושג איזה חברה עדיף- floppy 1.44 cd-rom sony X52 כרטיס קול -לא יודע מה כדאי, פה צריך עזרה- כונן DVD pioneer X16 plextor 40/12/48 מקלדת+עכבר ג'נריים -אלא אם כן יש לכם המלצות- מארז אני לא יודע מה צריך, מה כדאי. גם במסך צריך קצת עזרה אין צורך ברמקולים, המחשב מחובר ישירות למערכת סטראו אם יש לכם תוספות שינויים משהו... מקסימום 5000 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב נייד ועכשיו הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנט. רציתי לדעת מה האופציות הקיימות בפניי מלבד חיבור קווי רגיל לאינטרנט. ניסיתי לברר קצת לגבי מודמים סלולריים וגיליתי שיש להם חיסרון אחד עצום: כמות הורדת המידע מוגבלת לפי המסלול שבוחרים. באופן כללי, אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מכל מקום ולא רק מהבית. אודה לכם מאוד אם תענו לי...
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
2.01 GHZamd athlon 64 x2 dual core proccessor 3800 + .. 512 * 2 twinmos 667 MGH 4 slots two fulles .... לוח אם PCI - E יש הצעות ? ספק ג'נרי 500 - 400 REAL .. מה שאין מצב =]
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry 3 max payne 3ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים ואלה שיאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 21.5 מסתבר שהוא FHD למרות …
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי כולם, אני חייל, ומחפש מחשב נייד יחסית חזק, שיהייה איתי בנסיעות וישמש אותי כשאני לא ישן בבית (שזה רוב הזמן). הסתכלתי קצת מסביב וראיתי שאין באמת על מה לדבר עם תקציב של פחות מ5000 ש"ח. התקציב הוא 5000 עם אפשרות חריגה עד ל5500 נפרט לרגע את הדרישות: * מטרות המחשב? תכנות (הכל מדרייברים לwindows ועד לאפליקציות מובייל) + סרטים + משימות יום-יום אחרות. * גודל המסך? איזור ה13", הייתי מעדיף מט, אבל זה לא חובה * רזולוציית המסך? יותר מHDReady, הייתי מעדיף fHD, אבל גם 1600X900 או משהו בסגנון זה סבבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות. 4 זה כבר סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצורף למטה המפרט של המחשב בו אני משתמש הוא מ-2012 ואני מעוניין לשדרג על מנת שימשיך לעבוד חלק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב לא מוגבל- עדיפות לעד 3000 מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש לדגימה ועריכת סרטים בתוכנה פינקל 21 והמטרה שיהיה אפשר להתקין עליו גם את הגירסאות הבאות והמחשב יוכל לעמוד בצרכי רינדור גבוהים. בנוסף שימוש בתוכנה camtasia 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיפות לחיבור פייר וויר לצורך דגימת וידאו. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מסוג שרושמים עליו עם מסך מסתובב הוא יהיה בעיקר ללימודים המחיר הוא 700$-800$ המחשב ירכש מארה"ב אז אם יש איזשהו דיל שם שמשתלם אנא אימרו לי תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד HP DV6186ea , כרגע יש לי 2 זכרונות כל אחד 1 גיגה , סה"כ יש לי 2 גיגה , המהירות של כל אחד היא 667 . יש משהו מוזר בזכרונות ואני מתבלבל , למרות שכל הזמן נאמר לי אין הבדל אין הבדל. הנה דוגמא לאותו כרטיס זכרון של קינגסטון אותם נתונים ואותה חנות וכל אחד נמכר במחיר שונה , מה ההבדל ביניהם? הראשון קינגסטון: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19682&catid=882 השני קינגסטון , אותם נתונים אך יותר יקר מעניין למה כי מדובר באותה חנות: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25879&catid=882 מה ההבדל ביניהם!? יש לציין שאני רוכש 2 כאלה.. אשמח לתגובתכם,
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח למטרת תכנות ומעט עריכה גרפית. ללא גיימינג בכלל. העדיפות שלי היא למעבדי intel i7 או intel i9 מדור 10 כך שהמחשב יחזיק לשנים רבות. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח כולל מסך, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ומעט עריכה גרפית, ללא גיימינג בכלל. עבודה עם visual studio, unity, blender, photoshop וגם שאילתות ב SQL. חשוב שהמעבד יהיה מספיק חזק שניתן יהיה לעבוד במקביל עם מספר תוכנות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות נייד גיימינג יד שניה להעביר את הזמן במילואים. ראיתי המון מודעות אני אשמח לדעת איזה נייד ועם איזה כרטיס מסך אוכל להריץ משחקים כמו מאס אפקט לג'נדרי וRDR2 התקציב שלי 2000-2500 ש"ח תודה
-
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
אלהן, קודם כל אני חדש פה והמליצו לי להכנס לפה לפניי שאני קונה אז ככה, אין לי הרבה כסף וזה המעט שיש לי 2500 שקל ואני צריך את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה.. וכן מ Ivory או KSP *מחשב רגיל לכל דבר משחקים מוזיקה וכו' תודה וסומך עלייכם , שי (:
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לוח אם מקורי ASUS P5KPL (Dual Channels) מעבד מקורי + מאוורר Intel E5200 DualCore 2.5GHz 2MB cash זיכרון 2 GB DDR2 800Mh דיסק SATA WD320GB 7200 16MB מארז ATX EzCool/Simbada/FoxConn (450-520 W) כרטיס מסך משולב בלוח אם GF-9500 כרטיס קול AC97 codec PCI (משולב) כרטיס רשת 10/100 ריאלטק (מוכן ל-ADSL) צורב NEC/Pioneer/LF X20 DVD (IDE/SATA) האם המפרט הזה יספיק למשחקים בינוניים ותפקוד יומיומי? הצעות פשוטות לשיפור?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על מפרט שבניתי. השימושים העיקריים: אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, פה ושם משחקים (לא משהו כבד במיוחד). אין לי צורך במסך וציוד היקפי נוסף. המפרט: מעבד:ש"ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 830 לוח אם :ש"ח P5Q asus s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio 610 זיכרון: 3GB Kingston 215 ש"ח דיסק קשיח:ש"ח W.D 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 220 כרטיס מסך:ש"ח HD 4670 sapphire 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 460 צורב: ש"חLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 מארז: ש"ח1Midi ATX Tower Case Black With 450W 145 סה"כ 2595 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-