ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
טוב חברה אחרי הפוסט האחרון שלי החלטתי ללכת לחנות ולבדוק את גדלי המסכים ונראה לי מסך של 13.3" מספיק ונוח . נראה לי שאני הולכת על ה N3010 עם המפרט הזה : מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 450m 2.4GHz Max Turbo Frequency 2.66GHz מסך רחב 13.3 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel משקל משקל התחלתי 1.98 קג אחריות שלוש שנים מערכת הפעלה Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64BIT מישהו חושב שלא כדאי לי ללכת על המחשב הזה ? זה הזמן להגיד וגם האם כדאי לי לקנות מ notebookclub או שעדיפ מאופס דיפו עם מפרט ד…
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש נייד 13" שאשתמש בו בין ההפסקות בלימודים שאתחיל השנה(יש לי מחשב נייח בבית בנוסף). אני חשבתי לרכוש את המחשב עם מעבד I3 ו-4GB בזיכרון. האם זה יספיק כדי להפעיל מערכות במדעי המחשב?? תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לקחתי מאחי נייד DELL N5010 הסוללה עשתה לו בעיות לא הוגדר יותר מזה א. קניתי סוללה תואמת חלופית עם נפח יותר גדול 7000 ומשהו MA/H (הסוללה יותר גדולה פיזית מהמקורית) מישהו מניסיון יודע אם זה חרטה או אמיתי ? ב. לגבי זה שמחשב מכבה את עצמו חשבתי אולי מחימום יתר לכן שמתי לו מן מעמד עם מאוורר שמתחבר לUSB אומנם החזיק קצת יותר אבל עדיין נכבה מישהו מכיר את התופעה הזו? אגב כשהנייד מחובר למטען הוא לא נכבה וביטלתי את כל האפשרויות של שינה,כיבויי מסך, ואפילו עמעום. תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב DELL N5110 מקבל קישורת מוגבלת או חסרה בזמן הורדה בכעד 70% מרוחב הפס. בעוד שהסמטרפון ומחשבים אחרים ממשיכים לגלוש באלחוטי. מה ניתן לעשות? זו בעיה בלוחאם\כ. אלחוטי? יש אפשרות לתקנה? זה פשוט משגע, כל כמה דקות האינטרנט קורס באלחוטי ואי אפשר להוריד שום דבר. אשמח לעזרה אני ממש אובד עצות. מדובר בנתב TP-LINK 1043. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, רכשתי נייד Dell N5110 בגירסת i7 עם כרטיס מסך nVidia GT525M לפני כשנה. אני נתקל במצבים בהם המחשב מתחמם מאוד, כאשר שיא החום נמצא בצדו השמאלי היכן שפתחי האוויר ומשמיע רעש מאווררים חזק (הגיוני). כדי למנוע צרות, אני רוצה לטפל בבעיה כבר מעכשיו. 1. יכול להיות שההתחממות מגיעה גם מהצטברות לכלוך ואבק? אם כן, איך ניתן לנקות זאת? 2. האם יש אביזרי קירור מומלצים? ("15) תודה רבה, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על Dell n5110 i7-2630QM עם שימוש בתוכנות כגון Revit, AutoCAD, Sketchup ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים האלו. השימושים שלי הם לצפיית סרטי HD (בינתיים ללא חיבור לטלויזיה, אלא ע"ג המסך של הנייד). משחקים לא יהיו על המחשב הזה. גם לא Photoshop וכל זה. אלא יותר עבודה משרדית. אבל עם דגש ענק על צפייה בסרטים וטלויזיה DVB-T. כמו כן, הנני חובב טכנולוגיה ודיי קשה לי להתפשר על איכות. אז אני אוהב תמיד לקחת את ה-כי טוב. מחשב ראשון: Lenovo G570 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 2G DDR3 הארדיסק: 320GB כרטיס מסך: ATI 6370m חיבורים: USB 2.0 / HDMI / VGA / E-SATA מערכת הפעלה: Free Dos אחריות: 1 שנים מחיר: 2850 ש"ח הוספה של אחריות ל 3 שנים - 350 ש"ח נוספים. סך הכל: 3200 ש"ח מחשב שני: Dell N5110 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 4G DDR3 הארדיסק 640GB כר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד של אינטל N5110. מכיוון שאני לא משחק משחקים (חוץ מפרו אבולשוין 2012!! ;D ) חשבתי אולי יספיק לי הכרטיס מסך של אינטל ( Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ) רק בכדי להריץ בצורה נורמאלית את המשחק המדובר. הדרישות של המשחק הן: דרישות מינימום מערכת הפעלה: Windows XP, Windows Vista ו-Windows 7. כרטיסי מסך נתמכים: Nvidia GeForce 6600 ומעלה, ATI Radeon X1300 ומעלה Pentium 2.4 GHz ליבה אחת זיכרון RAM: מינימום 1 GB 8-10 GB של שטח דיסק זמין כרטיסי קול: DirectX 9c תואם דרישות מומלצות מעבד אינטל - Core 2 Duo E4600 2.4GHz ולמעלה מעבד AMD - Athlon 64 X2 Dual Core 5000 ולמעלה כרטיס גרפי Nvidia - GeForce GT 240 GFX Card ולמעלה כרטיס גרפי ATI - Rad…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=6bMGHmylZR8 ^ | זה לא בסדר 16 gb על מחשב נייד .
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני לקראת קנייה של מחשב חדש, הצרכים של מהמחשב הם: עבודה ברובה בעומס (הרבה תוכנות שפועלות ביחד והרבה פעולות בזמן קצר) צריך שתיהיה לו את היכולת לעבוד חלק לכל אורך זמן העבודה. משחקים - מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק עכשיו. תוכונות כבודות - פוטושופ למיניהם... סרטים - מעוניין לראות בו סירטי HD. מצורף המפרט שהרכבתי בעצמי למחשב, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא יעמוד בכל הדרישות? האם הכרטיס מסך שלו טוב? אני לא ממש סגור על זה. Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333M…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המחשבים האלו בכללי? מי יותר טוב לעבודות משרדיות? חשובה המהירות. יותר נייח אך עם אפשרות להתנידות. בקונפיגורציות האלה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDS1535NB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 עם הרחבת דיסק קשיחצ ל160GB וזיכרון ל-4. איך האתר הזה באמינות בכלל? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm האם יש הבדל בינהם? האם שווה לשלם 165 שח יותר עבור 1535 או שאולי 1525 עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב: אשמח לתגובתכם. אני צריך את המחשב הבא לצרכים הבאים: כל הדברים הבסיסים אינטרנט(הורדות מידיי פעם) אופיס יש לי משחק אחד שאני מתכוון להריץ עליו והוא x-plane. זהו סימולטור טיסה חדשני לפי האתר כתוב שכל nvidia יעשה עובדה טובה אבל זה לא כל כך ברור. הקלטה מהטליויזה וסרטים. דגש על הקלטה כי אני נוסע הרבה ורוצה להקליט לי הרבה תוכניות. זהו המפרט של המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz (יוגדל ל4) אחריות שלוש שנים (לפי המל…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בוקר טוב. צלצלתי ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm אמרו לי שאין בכחול או אדום, אלא רק בשחור. האם יש מקום נוסף לברר שם האם ניתן להשיג את הדגים הספציפי בצבע אדום? אני לא רוצה לוותר כל עוד לא בדקתי את כל האפשרויות. [אולי אפילו אחשוב על לרכוש מחו"ל]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה לאנטרנט ולתכנות(Visual Studio 2008) וגם קצת משחקים כמו Fifa 2009 ו- Pro חשבתי על שני הדגמים הנ"ל, יש הפרשים של מחיר בינהם ואני מבקש את עזרתכם, האם כדאי להוסיף את ה- 1000 ש"ח ולקנות את ה- Toshiba או שיספיק לי ה- DELL? בהנחה שיצא בעתיד זיכרון של 4GB בכרטיס אחד האם ניתן להרכיבו ל- DELL? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התלבטות קשה ביניהם בקשה תנו לי את חוות דעתכם,השימוש הוא אופיס ומשחקים. דגם הסטודיו: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WUXGA רזולוציה 1366X768 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 370 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100/1000 network interface …
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לאחרונה על הלפ טופים של דל ונתקלתי במשהו די מוזר... הבדל ע-צ-ו-ם במחיר של שני המחשבים הללו.. מישהו אולי יכול להסביר לי למה? ההבדל הוא של 3500 שקל ביניהם וכל מה שאני רואה שבאמת מצדיק הבדל במחיר זה המעבד ואולי הכרטיס מסך למרות שמבדיקה זה דווקא נראה שלזול יותר יש כרטיס מסך חזק יותר.. אבל האם ייתכן כזה הבדל?! אשמח לחוות דעת בעניין.. http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=209 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, די נסגרתי על הדגם הנ"ל, עם מעבד P8600 או T6400 וזכרון 4GB... אבל לרוב מציעים אותו עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. למיטב ידעתי, מערכות הפעלה של 32 ביט לא יכולות לנצל את כל מרחב הכתובות של 4GB... האם זה כך גם במקרה של ויסטה? מוכר אחד אמר לי שאם אני מתקין את כל העידכונים של ויסטה לא תהיה לי בעיה. אשמח אם מישהו התנסה בקונפיגורציה דומה ויכול לספר לי על כך. תודה מראש, רני
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לאחרונה, נתקלתי במחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm והוא נראה לי ממש אחלה הצרכים שלי הם העיקר משרדיים אבל משרדיים כבדים... הרבה תוכנות במקביל ותוכנות כבדות סטייל פוטושופ אני צריך שהמחשב יהיה מסוגל להריץ הכל ולעבוד חלק. אני גם מעוניין להריץ משחקים דיי חדשים שיוצאים לשוק היום, לדוגמא Starcraft2 אתם חושבים שהמחשב הזה יהיה מסוגל להריץ משחקים כאלו? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין שני סוגי ניידים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 # מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית # מסך: 15.6´´ HD WLED # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz # דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM # כרטיס מסך: ATI 5470 1GB # כונן: DVD+/-RW # תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n # סוללה: 6 תאים # מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים # צבע: שחור כנגד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8760&perur=2&t=1&c=441 מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-520M, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ LED Full HD with TrueLife…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נייד של דל מדגם Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD , ואני בודק במספר חנויות ע"מ להשוות את המחיר. באחת מהצעות המחיר שנתנו לי, המחשב מגיע עם דיסק קשיח 320 GB ו 5400 RPM. האם קיים הבדל משמעותי בביצועים,בין דיסק קשיח 5400 RMP ל 7200 RPM? האם ההבדל משמעותי בביצועי המחשב?? אציין שאני קצת נרתע מעניין ה-5400 RPM... תודה רבה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-