ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני אישית קניתי לפני קצת פחות משנה(דצמבר 2009) מחשב חדש ב5K שאותו גם חבר שלי קנה. אז אני די מעודכן בנושא החומרה. תוכלו להסתכל במפרט שיש לי בצד ולראות שהמפרט הנ"ל מאוד דומה למפרט שלי יש חוץ משינויים קטנים ששופרו ב8-9 חודשים הללו שעדיפים בשבילו. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪720 זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪611 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1LT X24 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪161 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE …
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק למפרט אינטלי למחשב ביתי (לא OC ,לא משחקים) אינטרנט,תמונות-פוטושופ ומוזיקה. אני בחרתי מפרט AMD ע"פ ההמלצות כאן, אך חבר שלי מעוניין רק במעבד אינטל ולא מוכן לשמוע על ה-AMD. אשמח לקבל המלצות על מעבד ,לוח אם ,כרטיס מסך טוב ,וכו'..... תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, כבר שאלתי כאן על מחשב עם דרישות מסויימות (למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה, תוכנות מתמטיות ואולי גם משחקים), אבל בעקבות התייעצות עם אחי החלטתי לשנות אותן: מסך: "15.6, עדיף רזולוציה 1920x1080 ולא TrueLife כונן קשיח: 500GB לפחות, יותר מ-1300MHz, רצוי 7200RPM; אפשרות ל-SSD מעבד: i5 או i7 יציאות: USB, HDMI כרטיס מסך ייעודי אחריות ל-3 שנים מבחינת המחיר עדיף שלא יהיה יותר מ-4500, אבל אני מוכן לשקול עד 5100-5200. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לגביי המפרט הנ"ל, 4750 ש"ח למזומן אשמח לקבל את חוות הדעת של חברי הפורום.. אם יש משהו להחליף\לשפר , אשמח מאוד לשמוע.. תודה רבה רבה מראש, נאור. התקציב הוא 4500 , עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח והדרישות הם למחשב משחקים חזק , בתכלס, מה שקיבלתי זאת הצעה מעולה לפי דעתי , אבל הדעה שלי לא מקצועית אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב , או להחליף , אני אשמח לדעת.. ושוב , המון תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בנית מחשב שנועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכדומה רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤675 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב אז המפרט שלי כמו שאתם רואים הוא בחתימה. ויש לי לפני זה כמה שאלות.. יש לי עכשיו DDR400. אבל ראיתי שיצא DDR600 אפילו אבל שמעתי שיש לו תיזמונים פחות טובים מ DDR400. אז הזיכרון שיש לי עכשיו הוא הכי מהיר?? ויש לי ABIT IS7-E.. הלוח אם הזה מספיק מהיר או שצריך יותר?? אה וגם המעבד גם הוא מספיק טוב למשחקים?? כאילו לא יהיה לי בעיה?? ראיתי השוואת מעבדים וראיתי שהמעבד שלי לא רע בכלל.. בהשוואה ל-2.8 AMD 64 BIT אז לפעמים שלי עוקף ולפעמים ה AMD עוקף במשחקים אבל לא משהו בהרבה. וכרטיס מסך אני רוצה להחליף למשהו יותר טוב.. אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 2000 ש''ח זה אפשרי שאני יוכל עם הכרטיס הזה שאני רוצה לקנות להריץ משחקים על HIGH 1280?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את המלצתכם לגבי קניית לוח אם מעבד וזכרונות... מקווה לקבל המלצות גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL... המחשב בעיקר בשביל גלישה באינטרנט ומשחקים (גם כבדים) יש ברשותי RADEON 9800SE שהוא כרטיס מסך שנחשב לא רע (או שאני טועה?!) התקציב הוא עד 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ללא מסך ,מקלדת ,עכבר ודיסקט. זה בשביל ידיד שלי. מחשב שלו הלך ונשרוף. קונים רק מקום ת"א ומרכז. אפשר נתניה תעזרו לי תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 9000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, דיאבלו, משחקי רשת דוגמת באטלפילד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 עם אופצייה לשדרוג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הרד דיסק רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ממש לא מחשב למשחקים (אלא אם דיוק ניוקם או wolf3d נכנסים כאן בקטגוריית המשחקים למחשבי גיימרים ;D) אני אתחיל ממה שאני יודע שאני רוצה ואמשיך לגבי מה שאני לא סגור עליו.. הארד דיסק ענק - 250 GB ומעלה במידה וקיים יחס אמינות-מחיר הגיוני, לא של WD- ניסיון רע מאוד עם מספר קוויארים שקרסו. זיכרון- 1 או 2 ג'יגה לדעתי של קינגסטון (שבטי או לא שבטי?) ראיתי שהמחירים היום לסטיק של 1 ג'יגה קינגסטון ddr667mhz הם 180 ש"ח כרטיס קול- אני משתמש כרגע ברמקולים מאוד פשוטים אבל מתכנן לקנות מערכת רמקולים פשוטה בכ-100$ כנראה אלטק לנסינג(סאב+2) או חברה אחרת(סאב+4) - כיום אני מחזיק בsound blaster live! ct4760שקניתי לפני כ-6 שנים ועובד עד…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך את דעתכם על השידרוג הבא.. אני מחזיר את המפרט שיש לי עכשיו: ASUS P5WD2 Premium Intel Pentium D 920 2.8GHz 2x2MB Cache Kingston 2x512 667MHz KVR667D2N5K2/1G מקבל זיכוי של 1000 ש"ח. וקונה ב-2100 ש"ח את המפרט הזה: Intel C2D E6420 Gigabyte GA-P35-DQ6 G.Skill DDR2 2x1GB 800MHz - F2-6400CL5D-2GBNQ WD 250GB 16MB SATAII RAID WD2500YS למרות שה-HD קצת לא קשור לעסק פה ... אבל הוא בעיסקה. מה אתם אומרים ? משתלם או לא ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.liliputing.com/2009/02/asus-eee-pc-t91-convertible-tablet-pre-reviewed.html do anyone here knows when does asus plan to launch these new models ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS BF3 FIFA 13 COD בעקרון אני אשחק כמעט בכל המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 543.74 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 62.38 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 483.09 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1207.2 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 262.55 ] 1 Service : Computer Assembly […
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
מעוניין במחשב חזק לצרכים ביתיים, מעט משחקים מדי פעם. כולל מסך, ללא דיסק קשיח וצורב. אשמח לדעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪953 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪373 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪22 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪126 כרטיס מסך: Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDMI OC - בקניית מח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח, כולל מסך, גמיש בקשר למחיר 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ,משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, הכל כולל מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מסך -22' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית - לא. הרכבת מחשב במעבדה - כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים חדשים - call of duty, GTA IV הגדרות- הכי…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 3 מחשבים ישנים, ואני רוצה למכור אותם אלו המפרטים של כל אחד מהמחשבים (החזק הכי למעלה, החלש הכי למטה) הראשון: MotherBoard: MSI 845GE Max CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz GPU: nVidia GeForce4 MX440 64MB Memory (512MB Total): 2x 256MB DDR Network: Intel 10/100 HardDisk: Western Digital WD800JB-00JJA0 80GB 7200 RPM Philips PBDV1640P (DVD-RW) Atapi CD-RW 52XMax Diskette ROM 1.44MB PSU: G. Data 500W בעיות קיימות: 2 כניסות USB מאחורה לא פועלות ולכן יש להשתמש ב2 כניסות USB של המארז הנמצאות מקדימה שני הכוננים נתקעים לפעמים (אני יכול להחליף לכונן שפועל ונמצא במפרט אחר) הערות: הספק כח חדש ועלה 150 ש"ח, זאת בעקבות תיקון שנעשה השני: Build: Compaq Evo D310 MotherBoard: C…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר מתחיל להראות את אותותיו ( האמת שכבר הרבה זמן הוא ככה פשוט ההורים לא רוצים להוציא כסף על מחשב חדש) ואני צריך מחשב חדש. המחשב הוא לגיימינג במיוחד , התקציב עד 4.5( לא לחרוג יותר מידי בבקשה . אני באמת לא מבין כלום בכל הנוגע למפרטים, לכן באתי לפה .. אשמח אם תעזרו לי. כבר קיבלתי כמה סוגים של מפרטים, אם תוכלו להשוות ביניהם או להרכיב אחד בעצמכם, זה יהיה באמת נהדר. כמה דברים חשובים: א'. לא צריך ציוד הקפי ומסך.. ב. חשוב שיהיה קירור ואוורור טוב, ושהמחשב יהיה שקט, כי הוא נמצא בחדר שלי. הנה כמה מפרטים שהציעו לי : Gygabyte GA-P55A-UD3 Sata3 USB3 Intel 760 Quad Core i5 Turbo 2.8G Corsair 4Gb DDR3 1333MHZ KIT CMV4GX3M2A1333C9 WD 750GB Sata2 Sparkle…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, אלא אם הזול יותר הוא טוב יותר או זהה ביכולות... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאד שלא, אבל אם ההבדל הוא שמיים וארץ אני אשמח להצעות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, לימודים (מכל הסוגים, אולי גם עבודה עם כלים מסויימים לדיבאגינג או דיסאסמבלי...), קצת ויראוטליזציה כנראה ולא חושב שהרבה יותר מזה, מבחינתי סרטים וכאלה לא ממש חשובים, ובטח לא משחקים. חשוב לציין שבמידת הצורך אני אחבר מסך נוסף(לנוחות העבודה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמו שאמ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-