ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
אין צורך בציוד היקפי.. עדיפות לHD בנפח של 500GB
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת למחשב הנ"ל, לצרכים של אופיס, גלישה באנטרנט, קצת מוזיקה, תמונות וכדומה. מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון מחיר 2200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מי מבין המפרטים הבאים הכי טוב הנה מה שאני צריך מהמחשב מחשב חזק שיכול להריץ את 3ds max 2010 ואת call of duty 5 ו\או 6 אין לי מושג כמה bit כדאי הנה מפרטים שמצאתי 1 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 710 (2.6GHz) - BOX ¤688 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 זיכרון: [..] OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5 - VALUE EDITION : OCZ2V8002GK ¤134 כרטיס מסך: [..] Geforce 9600GT 1GB DDR2 DUAL DVI - Retail ¤436 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤277 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤271 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 דיסק קשיח:…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לעשות לי איזה עסק קטן ואני צריך הצעות לסרברים עם Xeon בודד, 12GB זכרון, X2 הרד דרייבים 256GB 10K RPM לרייד 0 ועוד 640GB 7.2K RPM גיבוי+אקסטה אחסון.. אם זה משנה הסרבר גם יחזיק מהירות חיבור של 100MB ברגע שיגיע כזה לארץ (וזה לא כ"כ רחוק מאיתנו). כמו שציינתי, אני צריך שהמחיר לא יעלה על 1500$ 2200??$.. תודה
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בתור סטודנטית , היא בעיקר תשתמש בו לגלישה באינטרנט עבודות וורד , הכנת מצגות ועוד... גודל המסך הרצוי הוא 15' / 13' רצוי כמה שיותר קל זמן הסוללה צריך להיות כמה שיותר ארוך יש צורך בבלוטות' הגודל המינימלי של ההרד דיסק צריך להיות 320 צורב DVD רצוי אין העדפה לחברה כלשהי ואין צורך באחריות בינלאומית לגבי מערכת הפעלה אני רוצה לדעת עד כמה זה משנה אם היא תשתמש בויסטה כי הרי זה אמור להכביד על המחשב , אם יש אפשרות לשידרוג לווינדוס 7 זה מצוין
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, וקודם כל תודה על העזרה! מה שאני צריך זה מעבד, לוח, זכרונות (4GB), הארד דיסק 2TB, כרטיס טלויזיה עם חיבור RCA ומארז HTPC, יציאת HDMI. לפני ההמלצות, מע דעתכם על המפרט הבא? Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 590 EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI 490 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 400 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS X 2 910 Ruby Orb Silent CL-P0391 155 WinTV-PVR-150 MCE-Kit PCI FM Analog + Remote 390 JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 290 סה"כ 3225 שימושים יהיו לתכני FHD, מוסיקה, סתם סרטים, והורדות - כל מה שצריך ממחשב מדיה=) יש דרכים להוזיל מבחינת עלות תועלת את המפרט הנל? מפרט חדש לגמרי? אשמח …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים 1 פנוי ובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZ המחשב הוא DELL VOSTRO 1310 מערכת הפעלה VISTA אני רוצה להוסיף זכרון מה צריך לשים לב כשקונים?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד ל-3 שימושים עיקריים: לימודים ולשחק במשחק FOOTBALL MANAGER. וכמובן לראות סרטים כשאני בדרכים. הדרישות מערכת של מנג'ר 09: * מעבד: 1.4GB או יותר (2GB עבור ויסטה) * זכרון: 512MB (בויסטה - 1GB) * כרטיס מסך: nVidia FX 5900 Ultra או RADEON 9800 עם 128MB זכרון ***כמובן שדרישות אלה הם למנג'ר 09 ואוטוטו יצא מנג'ר 10 והדרישות יעלו במעט.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאני לא בטוח מה לקנות, אשמח שתגידו לי מה יותר מומלץ. בעיקרון, מפרט אחד עם DDR2 ואחד עם DDR3 זה ההבדלים היחידים, המחשב הוא למשחקים מאוד כבדים, ואני רוצה שהכול ירוץ לי מהר, טעינות וכו'. המחשב הוא גם ל MULTITASKING זאת אומרת שתוך כדי שאני במשחק כבד, אני גם עושה דברים אחרים במחשב, אז אשמח אם תמליצו... לגבי הלוח אם של ה DDR3 אשמח שתגידו מה דעתכם עליו, אם שווה להגיד להם להזמין אחר או להשאיר אותו, תודה! הנה המפרטים : ----מפרט 1 \ DDR2---- מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q Pro Turbo ¤739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה.. רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGA הבעיה היא שהמסך של הנייד שבור איך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלו כי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור.. מה עושים? יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
:-)שלום, אני מחפשת מיקרופון חיצוני למחשב נייד מיקרופון קטן ואיכותי שמסנן רחשים המטרה שלו היא להקליט את המרצה בכיתה, ושההקלטה תהיה איכותית כי כשמקליטים ככה שומעים את ההקלדה, ואת כל הרחשים של הכיתה, וככה חלש חלש את המרצה מדבר.. המחיר לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כותרת. לא צריך כרטיס מסך למשחקים, רק שיהיה מעבד סביר וחברה אמינה. עדיף מIVORY או איפשהו בב"ש. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב בשבוע הבא. הנה המפרט שבניתי: האם ישנם מחשבים דומים למפרט זה? היכן - לינקים? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הנני מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח הדרישות העיקריות: מסך 13" קל משקל חיי סוללה ארוכים שימוש באופיס אינטרנט ותוכנות ,יתכן שימוש בפוטו שופ (לא משחקים) חשבתי על ACER http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7556&perur=2&t=1&c=483&cbar=r ועל SL300 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9360 אודה לחוות דעת והצעות נוספות שייקה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כולם, מקווה שתוכלו לעזור לי - אני כבר שובר על העניין הזה את הראש כמה ימים! ברשותי מחשב נייד (T30 של IBM לצורך העניין) עליו מורכב כרטיס מסך radeon 7500 mobility. כמה שאני מנסה, אני לא מצליח לחבר בין מסך ה-LCD שלי (HP2065 לצורך העניין) לבין הנייד. הבאתי מחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, והתחבר ברגע. התקנתי דרייברים עדכניים, איפסתי BIOS ושום דבר דבר מעניין, כשאני נכנס ומפשפש בהגדרות התצוגה, אני רואה שהנייד מזהה שמחובר לו עוד מסך והוא אפילו יודע את השם שלו, אבל בפועל לא רואים כלום על מסך ה-LCD החיצוני. כל עזרה תתקבל בשמחה המצפה לגאולה -דניאל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד. הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה. אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה]. האם תוכלו לעזור לי בזה?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-