ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם אפשר לשפר/לשדרג/להחליף, זה למסך 24... תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, קודם כל המון תודה לעוזרים. החלטתי לרכוש מחשב חדש, אך איני רוצה להרכיב אוסף של רכיבים בעצמי, אלא לקנות כחבילה. השאלה היא, האם אוכל להעביר מהמחשב הישן את הכרטיס מסך? איני יודע אם בלוחות אם חדישים הסלוט השתנה.. צורב-בחיבור אי.די.אי, האם כדאי לקנות מתאם לסאטא או לקנות חדש? כמו כן, יש ברשותי הארדיסק עם חיבור סאטא וברצוני להתקין מ.ה לבד. האם מקובל בשוק לרכוש מחשב שלם שאני מספק חלק מרכיביו להוזלת המחיר? אשמח לקבל המלצות! העניין הוא, שאני חושש להרכיב בעצמי מחשב שלם.. וגם לא מתמצא בדגמים ספציפיים וכו' המון תודה, לירן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב בתקציב של עד 3000 שקל, ללא ציוד היקפי. בכללי המטרה היא עבודה שוטפת על המחשב, שיפעיל משחקים כמו שצריך וזהו בעקרון... אשמח גם אם המפרט יורכב מחברות מחשבים שיש להם סניף באזור באר שבע, אבל זה לא כ"כ קריטי.. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נייד בקצה העליון של הביצועים ראיתי שישנם ניידים בעלי מסך הטכנולוגיה החדשה LED. מה היתרונות שלהם לעומת מסכי ה TFT והאם כדאי להשקיע בזה או האם כדאי שזה יהיה פקטור כחלק משאר הפרמטרים?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה קניתי נייד של דל (Dell studio 1555) עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט (ההתקנה נמצאת בכונן D: - recovery) גודל כונן C הוא 290GB ואני רוצה לחלק אותו ל-2 חלקים, לכן אני צריך לפרמט את כונן C ולחלק אותו ע"י כלי החלוקה שבהתקנה. איך ניתן להעלות את ההתקנה שנמצאת בכונן(Recovery)? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כמובן המפרט בלי ציוד נלווה ובלי מסך שינויים בתקציב +-150 שח אני כן רוצה לראות עליו FHD בלי בעיות, יש לי מסך של ASUS 22' יש עדיפות לאינטל אבל לא מחיב אני גר בקריות אז שזה יהיה -PANDAS או TMS או נעה או IVORY או כול חנות באזור : חוץ מ-KSP חשבתי אולי על מחשב מהחנות כמו זה למשל: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 בתוספת 135 שח ל4 ג'יגה זכרון תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אבקש לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי ואם אפשר להוזיל אותו. המחשב לצורכי עבודה גרפית באוטוקד. בעיקר דו מימד וממש טיפה תלת מימד. כרגע אין צורך בציוד הקפי. המפרט לא כולל כרטיס מסך (רק מובנה בלוח GMA X4500), בהמשך אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יעודי לגרפיקה (quadro fx). חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, עם מספר ישומים וחלונות במקביל וגם עם אוטוקד. חשוב לי גם שיהיה שקט. אין לי דרישות מיוחדות לגבי שאר הנושאים וגם לא OC. תודה מראש לכל המגיבים. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray מחיר 800 ש"ח מאורר ARCTIC COOLING Alpine 7 GT מחיר 100 ש"ח לוח אם Asus P5QPL-AM מחיר 300 ש"ח זכרון OCZ OCZ2T800C44GK*2 מחיר 350 ש"ח כונן Western Digital WD3200AAKS*2 מחיר 450 ש"ח צורב NEC AD7220S X22 DVD OEM מחיר …
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי רוצה לקנות מחשב. יש לו תקציב 4000 ש"ח . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה ח…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קנייתי היום HP Pavilion DV6-1120 מעבד T4200 2.0GHZ 2GB DDR2 160GB HD 4530 אינטרנט טלחוטי יש BT יש כל מה שרציתי יש במחשב מרוצה מאוד מה דעתכם? קנייה טובה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך עזרה לרכישת מחשב למשחקים ללא OC כולל מסך 22 כולל כרטיס רשת אלחוטי מה שקיבלתי : Intel Q8400 Gigabyte P43-DSD3L KINGSTON 2GB 800 X 2 pal-9800gt -1gb generic case ספק HUT LW6550HG צורב X22 סמסונג דיסק סייגייט 500GB /7200/SATA/16MB מקלדת LOGITECH עכבר LOGITECH מסך סמסונג 2233N 22 WIDE כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EDM-EW7318SG קיבלתי את ההצעה ב 4300 ש"ח "אין להם" יותר זול למחשב משחקים. הצעה שניה שקיבלתי: AMD PHNOM 2 X3 710 2.6 GIGABYTE GA-MA770-UD3 RAIADMAX APEX COOLER MASTER 500W KINGSTON DDR2 4GB SAMSUNG 500GB POWERCOLOR ATI RADEON HD4850 512 DDR3 SMASUNG DVDRW X22 LOGITECH KETBOARD +MOUSE SAMSUNG LCD 22 2243EWX מחיר 3700
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למחשב חזק למשחקים, המחיר בין 6000 ל 7000 שקל (כמובן שאפשר להתגמש על 200 שקל לכאן או לשם) אני צריך מחשב שיריץ בעיקר משחקים כבדים אבל ישמש מדי פעם גם לפיתוח והרצת DB. לא מתכוון לבצע אובקלוקינג ולא צריך ציוד הקפי. כרגע אני צריך מפרט שכולל : מעבד לוח אם זכרונות - 8GB כרטיס מסך חזק הארד דיסק של 1TB לפחות מארז ספק איכותי והכי חשוב קירור טוב, 2 המחשבים האחרונים שלי מתו כתוצאה מעודף חום אה וכמובן מסך, נראה לי 21-23" איכותי למשחקים, לסרטים ןלשעות עבודה רבות מול המחשב (נראה לי באיזור ה 1500 ש"ח למסך ו 5500 ש"ח לשאר החלקים) בונוס טוב יהיה כמובן אם המחשב יהיה שקט מאחר והוא כנראה יעבוד הרבה לילות את המחשב אני מתכנן לקנות בעוד שבוע בערך וקראתי כאן שיוצאים בקרוב…
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב (ופילוסופיה) באוניברסיטה העברית בעוד כחודש, והבנתי שמחשב נייד מאוד עוזר לתפקד כסטודנט. מטרות המחשב הם קריאת וכתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט ותכנות (אני מניח שזה יידרש ממני מתישהו במהלך התואר). אין לי מושג אם תכנות ושימושים אחרים שנדרשים כשלומדים מדעי המחשב הם יותר תובעניים משימוש משרדי רגיל, ואני אשמח להסבר בהקשר זה. בנוסף - האם notebook הוא בכלל אפשרות בהקשר זה? ושוב, התקציב הוא 2500 ש"ח. אם אתם חושבים שלא ניתן לקנות מחשב מתאים בתקציב זה, אני אשמח להסבר. תודה מראש לכל המסייעים, שי
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! צריך מחשב לעריכת מוזיקה ושימוש יומיומי... דרישות כלליות: מעבד אינטל בלבד (4 ליבות) 32MB באפר להארד דיסק, בגודל של לפחות 500GB. כמו כן חשוב לי מאוד גם מארז, ספק וקירור למעבד ברמה גבוהה... אשמח גם להמלצות על מסך טוב, אבל פחות קריטי. תודה![br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 02:27:59 סליחה!!אפשר בבקשה להעביר את ההודעה לפורום מפרטים?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי מחפש המלצה לנייד עד 4000 שקלים שמיועד בעיקר למטרות של אינטרנט, אופיס ותכנות. זיכרון רצוי שיהיה 4 ג'יגה ו HD במהירות 7200 (גודל לא חשוב). הגודל שיהיה בין 13 ל 15 אינץ', לא קריטי איזה מהם. תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב על קניית נייד, בנתים אני בודק את האפשרויות שיש לי בתקציב , תקציב של 2500 אבל אפשר להתגמש קצת, אני צריך נייד קל כדאי להסתובב איתו אז חשבתי יותר לכיוון של הנבוקים המעט יותר חדשים שישי היום עם מסך 11.6 אינג', asus 1101 וAcer One 751H אבל הבנתי שהמעבדים שלהם חלשים מאוד (אפילו יותר מה N270/80 שדיי נפוצים), אז רציתי לשאול האם יש צפי לנידים עם מסך 11.6 ומעבד יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למען שמו באהבה נתקבל מKSP. מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 7.1 (PCI) צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות כרטיס רשת 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות Teac TK-8060 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard …
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אנשיםן שבוע טוב... רציתי את חוות דעתכם וידיעותייכם בנוגע למחשב בעל ביצועים טובים מאוד שישרת אותי כשלוש וחצי שנים נאמנות בתואר הראשון שלי... פרט לכך שימושיו הנוספים פרט ללימודים יהיו סרטים וגלישה באינטרנט.. אני מעוניין במסגרת המחיר הנ"ל שציינתי בכותרת לקבל תמורתו..מחשב נייד דגם של טושיבה אבל גם חברה אחרת בעלת שם יכולה להיות נחמדה וכמובן שלא תחרוג מגבולות המחיר שציינתי... זכרון פנימי עם עדיפות ל 4 ג'יגה שיהיה כמה שיותר מהיר בכדי שלא יתקע לי המחשב אם זה בעבודות, רישומים או חיפוש באינטרנט... דיסק קשיח של מקס' 250 ג'יגה ופחות לצפייה בסרטים...ולשמירת דברים אפשרי גם הרבה פחותץ אבל גג 150 ג'יגה... תקשורת אלחוטית WIFI BLUETOOTH הדברים הרגילים...ומעבד טוב ומהיר ליבה כפולה.... מ…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס משחקים קלים מאוד - בקיצור מחשב למשפחה... תקציב: בכותרת. מבוסס INTEL, אין צורך במסך ונלווים. עדיף מחלקים שיש ב-PANDAS (רכשתי דרכם מחשב יקר משמעותית ואני מרוצה מאוד). תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-