ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1. אני רוצה מחשב שיתמוך במשחקים הבאים: -star wars jedi: survivor. -Diablo 4 -The last of us - אם זה לא יעלה מעל 2000 ש"ח נוספים, אשמח אם הוא גם יתמוך במשחקים שיצאו בשנתיים הקרובות כמו: Lies of P *אשמח למפרט value for money, אם ניתן להגיע לזה עם פחות כסף זה מבורך. **ניתן לרכוש חלקים באמאזון אם זה עוזר. 2. האם המחשב הנוכחי (פרטים מצורפים)מספיק טוב עם שיפורים קלים? אם כן, מה לשפר? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות נייד, גודל מסך לא עקרוני אם זה 13-15 לא נדרש זמן סוללה ארוך או יציאות מיוחדות באחד הדיונים פה ראיתי המלצה למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4285&CatCode=315 איך הוא לדעתכם והאם הוא טוב? כעיקרון הייתי מעדיף אחריות ל 3 שנים או יותר
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני קונה מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, תמונות, אופיס ומשחקים) חשבתי על המפרט הזה של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 עם שינוי מארז ל- compucase 6a19 ושינוי מעבד ל- 3600 טיפה יותר זול (לא נראה לי שמרגישים הבדל בינו ובין 3800) השאלה היא האם יש טעם לשדרג את הזיכרון ל- kingston בעלות של 170 ש"ח או להישאר כבר עם ceon שלפי מה שהבנתי לא עושה בעיות?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא (אם ממש חשוב אז 200-500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקמת שרתים,מחשבים וירטואליים,גלישה,צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי המחשב לאינטנרנט ומשחקים תקציב 4 K אי אפשר חריגה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הוא מחשב CARPC, כרגע מה שאני משתמש מאוד איטי ואינו מתאים לדרישותי. על המחשב יפעלו מספר תוכנות עיקריות: CENTRA FUSE IGO8 ותוכנה מאוד כבדה KX PROJECT אני צריך לשדרג את הלוח והמעבד בלבד וחובה שיהיה מיני אי טי אקס האפשרויות שלי הם: לוח עם מעבד מובנה INTEL ATOM330 שהוא ליבה כפולה של 1.6, אבל נחשב ליחסית חלש ואיטי או DG45FC פלוס איזה מעבד שאבחר. ההבדלים במחירים בין שניהם הם מאוד מאוד גבוהים ולכן אני מעדיף את ה ATOM שהוא הרבה יותר זול בנוסף הצריכת חשמל של האטום היא 8 ואט בלבד !! וזה יתרון גדול כשמשתמשים איתו ברכב... השאלה האם ה ATOM יוכל להחזיק לי את 3 התוכנות ? :s05:?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שימושים משחקים יעבוד כנראה על ויסטה OC לא יבוצע אף פעם האם ניתן לרדת בפריט מסוים ולקחת במקומו את ה5600+X2??
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעבד I5 4670K לא עבר OC מעולם. לוח אם ASUS Z87 DELUXE זיכרון 8 GB 1600 קינגסטון 1600 SSD 480GB סאן דיסק אולטרא 2 דיסק 8TB סיגייט דיסק 3 TB WD כפול 2 יח דיסק 2TB WD כפול 2 יח כרטיס מסך ASUS GTX 670DC2 ספק כח SEASONIC 620 מאוורר מעבד NOCTUA לא זוכר את הדגם... מארז THERMALTAKE ARMOUR REVO SNOW EDITION לבן קירור מארז מאווררים מקוריים של המארז שקטים במיוחד ומארז קריר מאוד.. אודה למומחים כאן לתמחור הוגן לדעתכם ?! תודה והמשך ערב טוב . חיים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש למטרה משרדית של מסנג'ר, גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בתוכנות בסיסיות וכו'.. מלבד זה הוא גם גיימר קטן שממש אוהב GTA לדורותיו.. חוץ מאלה הוא גם ישתמש במחשב למטרות של הורדת קבצים, צפיה בסרטים, שירים וכדומה.. הקניה היא למחשב בלבד ואין צורך בציוד היקפי. הקניה תתבצע באשראי ולא תתכן הנחה של מזומן. בגלל שאין לי ידע טוב כל כך בדגמים אז באתי לכאן שתייעצו לי קצת. פחות או יותר זה מה שחשבתי ותתנו לי מפרט יותר ראוי. מעבד- אינטל CORE2DOU מעל 2 ג'יגה הרץ.. לוח אם- אסוס/ ג'יגה בייט, מומלץ אופציה לקאווד קור בעתיד ו-4 סלוטים לזיכרון ראם כרטיס מסך- נבידיה/ATI של 512 מגהבייט זיכרון ראם- 2 ג'יגה מינימום הרד דיסק- 250 ג'יגה מינימום, נראה לי של WD כונן CD ROM- א…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פרטי המחשב שלי הם : מעבד : Pentium® Dual-core CPU E6300. מהירות המעבד : 2.80 GHz. זיכרון RAM במחשב : 2 ג'יגה. כרטיס מסך : NAVIDIA GeForce 8400 GS. ספק כוח : AC220V. נפח אכסון בהארד דיסק : 465 ג'יגה בייט. מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate. מארז : Cooler Master תוכנות אופיס 2007. אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה היום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר. אין צורך ביציאת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה win 7 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום, רחוק …
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד בקרוב והיא צריכה מחשב נייד, התקציב לוחץ ועדיף שהוא יהיה כמה שיותר זול.. מילאנו את השאלון אבל חשוב לי להדגיש כמה צרכים: אני יודע שבתקציב נמוך אין מה להתפנק אבל אם הוא יחזיק כמה שיותר זמן זה יהיה מבורך, וכן אם המשקל לא יהיה נורא מאוד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס, צרכים של לימודים ולא יותר מזה. * גודל המסך? 13.3-15.6... מה שנכנס בתקציב. אני יודע שה13.3 נוטים להיות לפעמים יותר יקרים, אבל מצד שני הם גם יותר קלים. אם יש משהו בגודל הזה שנכנס בתקציב אז אחלה, אם לא אז גם 15 זה בסדר. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. כנראה שהוא יהיה לפחות 3-4 שעות ללא טעינה אז אם …
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
גודל המסך? 15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד יציאת HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, השימוש בו בזמן הקרוב יהיה לצבא אז רצוי שיהיה בגודל קטן יחסית שיהיה אפשר לסחוב אותו בתיק קטן. חשוב שהוא יהיה חזק להרצת תוכנות כבדות יחסית ושיהיו לו תוספות נחמדות כמו סורק אצבעות וכו' התקציב לא סגור, אני רוצה שהמחשב יענה על הדרישות ופחות אכפת לי שיהיה 4K או פחות\יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן תותחים, אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. קניתי מחשב לפני יותר מ3 שנים, השקעתי בו, ועכשיו הוא מתחיל לגמגם לי כי החלקים מתחילים לקבל בלאי ולהתיישן. המפרט: intel i7 920 Asus P6TD Deluxe OCZ low voltage DDR3 6GB 1600MHz ATI Radeon 5850 CoolerMaster V8 בראש ובראשונה, אני צריך קירור חדש. המאוורר של הV8 כבר שבק לי פעם אחת והחלפתי אותו, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את הקירור כולו. עדיפות למשהו שקל להרכיב, אבל אני מעדיף ביצועים טובים על פני קלות הרכבה כמובן - וחשוב שהוא ייכנס בAntec Nine Hundred כי הV8 ממש מגיע כבר לדלת, ואי אפשר קירור יותר גבוה ממנו. דבר חשוב נוסף, זכרונות. אני רוצה להחליף את הזכרונות לחלוטין, לקנות סט של 12 ג'יגה, שיהיו זכרונות מהירים עם תזמונים טובים, אבל מה ש…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מפרט הכי טוב שתמצאו שאוכל לעשות OC טוב +צריך גם קירור. ואם אפשר אז מפרט מהאתר: www.general.co.il כי משם אני קונה את המחשב. המחשב שלי נמצא בתוך כזה מקום קצת סגור מהצדדים ומאחורה יש קיר אז צריך קיור טוב... לגבי זיכרון יש לי גייל 512MB תזמונים:2-3-6-6 אז אם זה מספיק טוב אז לא צריך זיכרון... תודה רבה@
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שרת קבצים שעליו יישמרו כל נתונים מאוד גדולים סה"כ נפח האכסון הוא 2TB מערכת ההפעלה היא Win 2003 standard server מדיניות ההגנה על הנתונים בשרת כוללת - 1. הגנה על מערכת ההפעלה עם Raid 1 2. הגנה על כונן הנתונים עם Raid 5 3. הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS 4. הגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי *לא כולל ציוד היקפי , מחשב שרת נטו תודה רבה ובברכת יום מעולה! LOLa
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלויזית LCD לחדר ואחד הרעיונות היה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטי HD שאני אפעיל במחשב על מסך הטלויזיה. המחשב שלי הוא ישן יחסית .. פנטיום 4 2.4 , 1G DDR 400Mhz , FX 5200 חבר שלי אמר לי שהמחשב לא יריץ סרטים באיכות HD בצורה חלקה .. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן אז עם איזה מחשב בערך אני אוכל להריץ סרטי HD בצורה חלקה ..(מחשב כמה שיותר פשוט .. לא מתכנן להשקיע יותר מדי כסף בזה) *מצטער אם זה לא הפורום הנכון .. לא ידעתי לאיזה פורום זה הכי מתאים .. תמיכה טכנית נראה לי האופטימלי ביותר*
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המקסימום שניתן להוציא מהתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. יש לי תקציב למחשב מוגבל מאוד - עד 2300 ש"ח ללא מסך. קיבלתי את ההצעה הזו. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת, בעיקר על לוח האם מכיוון שיש לו כרטיס מסך ON-BOARD ורציתי לדעת אם יתאים לילד בן 10 לשנים הקרובות: מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM לוח אם GIGABYTE GA-7VM400AMF דיסק קשיח Western Digital 80GB צורב LG 52x32x52 CD-RW Elixir 256MB DDR 400Mhz אוכל להסתפק בהארדיסק 40 כך שאם יש פריט שניתן לשדרג - אז אשמח. ממתין לתגובתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עזרו לי לבנות INTEL QWUAD במחיר של גג 5 אלף (למרות שאני מביא אותו בזול דרך קומבינות) המארז לא כולל צורב מקלדת עכבר ומסך אל תגידו לי דברים כלליים דברו איתי תכלס מה כדי לשים ומה לא אני צריך --שם--דגם--ומחיר פחות או יותר-- תקנו את התוכנית שלי אם היא לא טובה תעשו אותה אבל תשנו שם של החלק למשל.. כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI של leadtek 900 600 לוח אמ Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה ספק כוח TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון (אני אקנה 2 כאלה שיהיה שתי ג'גה) DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair 2core qwad מעב…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש מחשב עד הסכום הנ"ל, עדיף פחות כמובן. מעבד I5 (הבנתי שהוא יותר משתלם מ-I7). לוח אם מתאים לא יקר אך שיכיל גוף קירור למעבד. כונן קשיח של 500 GB זיכרון RAM של 4 או 6 GB במהירות 1333. כרטיס מסך ATI HD5770 (אלא אם כן עדיף כרטיס אחר) ספק צורב DVD מארז. השאיפה שלי שהמחשב יריץ משחקים על מקסימום עד סוף שנת 2010, בעיקר משחקים בסגנון starcraft2. תודה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימינג חזק, מעבד INTEL ולוח אם של ASUS ללא ציוד הקפי. בעל תקציב של 3000 ש"ח. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
* היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות וב"הגדרות התקן" הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איך להגיע שוב ל"הגדרות התקן".. איפה לחפש את זה, בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו.. * עוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ? * אני לא מצליח לשלוח קבצים מהמחשב לפלאפון (דרך השן הכחולה) והצלחתי עד לפני כמה ימים.. ומשום מה אני לא מצל…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-