עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hellfire03,

אחרי הנושא הקודם שאף אחד לא הצליח להמליץ לי על מחשב אני מציב דרישות נמוכות יותר נייד מחיר:עד 3800 ש"ח משקל:בסביבות 2.3 KG מסך:לפחות 13" כרטיס מסך:NVIDIA או כל דבר נורמאלי (לא מאיץ אינטל!!!) סוללה:לפחות שעתיים HARD DISK:80 GB MINIMUM RAM:2GB MINIMUM מעבד:כפול 2GHZ או יחיד 2.2 (עדיף CORE 2 DUO)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. אז ככה אני מחפש מחשב נייד לבסיס שבעקרון ישמש לסרטים וקצת אופיס כמו כן יהיה מחשב בבית לאינטרנט ומשחקים ברמה קלה מאוד של pes ואולי nfs למרות שזה קורה רק לעיתים רחוקות אני לא גיימר. תקציב - עד 3K ואולי חריגה קלה מאוד. עכשיו השאלה היא בשביל לאפשר משחקים כמו pes יספיק מחשב עם מעבד T4200 וכרטיס מובנה או ששדרוג למחשב של מעבד T6500 וכרטיס NVIDIA G105M הכרחי ושווה את ה-1000 שקל הבדל בינהם. כמו כן חשוב מאוד יציאת HDMI. מה נראה לכם על הלפטופים האלה מה עדיף? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3920&CatCode=315 יש פה HDMI או אולי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4115&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. מפרט: פלטפורמה - Dell Inspiron 1520 מעבד - Intel Core2Duo T9300 @ 2.50 GHz זיכרון - 4GB הארד דיסק - 320 GB כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8600M GT מסך מבריק ברזולוציה 1680x1050 צורב DVD, מצלמה ומיקרופון מובנים. בטריית 9 תאים. + עותק חוקי ומקורי של Windows Vista Home Premium. + דיסק דרייברים + דיסק Dell Media Center כמה הוא שווה לדעתכם ? לא חדש השתמשו בוא כשנה דעה בבקשה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  4. היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חבר רוצה להחליף כרטיס מסך שלו זה 8600GTS ושלי זה 8800GT מה יותר טוב ? בכמה אחוזים יותר טוב ? בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by GOBLIN17,

איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הלפטופ ישמש כמעין תחליף שולחני - אך בכל זאת אשמח למשהו שהוא לא כבד מדי... תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  8. הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by myjunkmail0000,

רוב השימוש לאינטרנט, עריכת מסמכים, משחקי קומפי ולפעמים תוכנות לסטטיסטיקה יותקן עליו וינדוס 7 או XP (עוד לא החלטתי) אבל כנראה XP בגלל הקומפי מה אתם חושבים על: חומרה קצת מתקדמת אבל אני מעונין שהמחשב יחזיק כמה שנים ולא יתפגר אחרי שנה-שנתיים ולא יריץ את הדברים האחרונים בשוק מעבד: INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1087 לוח אם: INTEL WHITESBURG : P55WB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤520 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤392 כרטיס מסך: GIGABYTE 9400GT 512MB DDR2 - GV-N94T-512H - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤269 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנ…

10. אהלן -מבקש חוות דעת על המפרט שלהלן. המחשב ישמש ל: 1. דגימת וידאו ועריכה ברמה בסיסית 2. גרפיקה ברמת פוטושופ 3. עבודות סאונד - מידי ואודיו (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני בממשק USB) 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב - כ-4,000 ש"ח מתוך מטרה שהמחשב יהיה רלוונטי ל-4-5 שנים. תודה! מארז 1 ANTEC SONATA III with 500WATT PSU 675 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P43-ES3G (P43) - ATX - 5 PCI Slots 461 ש"ח מעבד 1 Intel Core 2 QUAD Q6700 - 2.66 GHz - 8MB cache - LGA775 - TRAY - קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM 1,027 ש"ח זכרון 2 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original 298 ש"ח כרטיס מסך 1 GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail 263 ש"ח דיסקים קשיחים 1 WD Ca…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by morbidangel,

שלום לכולם מבקש המלצה ללטפופ לסטודנט בסביבות ה-3000 שקלים, עם אפשרות קלה לחריגה, בתנאי שהכסף שווה את ההשקעה. הדרישות הן כמובן זמן סוללה טוב, משקל וכח עיבוד חזק לתוכנות כמו matlab ו-labview. תודה ! עריכה: אבקש גם חנות מומלצת לרכישה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by SagroN,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש, היעד בגדול זה גימיינג אז בתקציב כמה שתצליחו לעשות מחשב גימיינג יהיה מעולה. יש עדיפות לתקציב יותר נמוך - 3,200-3,300 אבל אם ה200-300 ממש מצדיקים את עצמם אז שיהיה. לא כולל ציוד היקפי. אזור - רחובות.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by shlooki,

אני מבקש את התייחסותכם לגבי הנייד המצוין למעלה. ובמיוחד על הכרטיס הגראפי שלו, ATI HD4650 1GB. אני צריך מחשב חזק אבל לא מהקצה הכי גבוה. אולי אתם יכולים להמליץ על אחר שמצוייד במסך LED אבל עדיין חזק. המחשב מיועד להרצת סימולטור טיסה יחודי שמשמש לאימון טייסים (כן, יש דבר כזה). אני מדגיש שוב מה דעתכם על הכרטיס הגראפי הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אני כנראה קונה מחשב יד שנייה ואני רוצה להריץ עליו בדיקות לפני שאני משלם עליו על מנת לדעת שהכל תקין ואין לו שום בעית . איזה תוכנות כדאי להריץ על מנת לבדוק אם הוא אכן תקין? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by oOo0oOo,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express, התקנתי עליו Windows 7 Ultimate Final, וכפתור ה FN לא עובד (הוא עבד מצויין בויסטה), גיגלתי, וראיתי שזו בעיה נפוצה אצל בעלי לפטופים רבים (גם סוני, טושיבה ועוד) שגם להם כפתור ה FN לא עובד ב Windows 7. 1. היכן עלי לחפש דרייבר עדכני ל Windows 7 (או אולי להתקין דרייבר של ויסטה) ? האם באתר של LG (לא מצאתי שם כלום) ? האם באתר של חברת הצ'יפסט (i915GM) ? וגם מה עלי לחפש בדיוק ? דרייבר של מה ? 2. לא אכפת לי שכפתור ה FN לא יעבוד, אני כלל לא צריך אותו, ולא צריך להשתמש במקלדת המשנית (שעוברים אליה בשילוב FN+SCR LOCK במחשב שלי), הבעיה הגדולה היא שכאשר המחשב עולה, המקלדת הפעילה היא מהקלדת המשנית ! (כלומר, בחלק מהמקשים, במקום אות, מוצגת ספרה) אני גם רואה ע…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. רזולוציה 1920X1200 אין העדפה לאינטל \ AMD או ATI \ NVIDIA ללא כל ציוד היקפי צריך כמובן גם צורב המחשב יהיה גם בעיקר למשחקים כמו World of warcraft Counter strike: source Battlefield 2 GTA IV Assassin Creed ומשחקים שהם יחסית כבדים ... אני לא מצפה שיהיה לי ביצועים בשמיים במשחקים האלה אבל כמה שיותר יותר טוב! אפשרות לחריגה קלה תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-6000 יכול להיות גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפייה בסרטים (כולל לחבר את המחשב לטלויזיית HD ולראות סרטים) הורדות ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך יש לי סמנונס T220P 22 מקלדת ועכבר אפשר גם אלחוטיים רמקולים מפציצים אני צריך וכרטיס טלויזיה אני לא יודע מה עושים אם זה בכלל אז אם למישהו בא להסביר לי... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by p1nHas,

השימוש יהיה לעבודה משרדתית ( אינטרנט , email , צפייה בתמונות וכ'ו. ) אני יהיה בניו יורק. איזה מחשב מומלץ להביא לשימושים ובתקציב הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by nivz,

אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב למשחקים די כבדים כגון Fallout 3 שיחזיק משחקים ותוכנות פופולריות בשוק לפחות לשנתיים הקרובות. אני זקוק לכל הציוד ההיקפי (מסך + מקלדת + עכבר). יש לי העדפה למחשב מבוסס Intel ולא AMD. שמתי עין על המסך של LG 22" W2261V לכן אשמח אם המפרט יכלול אותו אלא אם כן יש מסכים טובים אחרים. בנוסף אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה סרטי FullHD וSolid Work. נושא השקט לא כ"כ חשוב לי, בנוסף אני לא מתכנן OC למחשב. התקציב כמו שציינתי הוא 5000 עם לא יותר מדי גמישות. אני הרכבתי לעצמי את המפרט הבא רק כדי להראות כיוון כללי של הרכיבים, תרגישו חופשי להחליף את כולו. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 849 ש"ח Gigabyte GA-EP45C-DS3 I…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות נייד מארהב לטובת הפעלת תוכנות לעיצוב מטבחים המלצות בבקשה עד2000 דולר

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. שלום, כבר הציעו לי כאן מפרט לפני כשבוע, ובאתי "לסגור פינות". השאלות שלי הן: 1.האם כדאי לחכות עוד טיפה להוזלה במחירים, עקב יציאת מעבדים חדשים וכו'? 2.האם יש חלקים במפרט שכדאי לשנות (כגון המעבד, ל-Core i5 ולוח האם בהתאם, ללא שינוי ניכר במחיר)? 3.לגבי הזכרונות, הבנתי שעדיף, ויותר משתלם לקחת זכרונות במהירות שעון של 800 ולעשות OC קטן. האם זה נכון? אם כן, אילו זכרונות אחרים לקחת? 4.אני לא שולל OC למעבד ולזכרונות. השאלה היא, מה צריך לקחת בחשבון? האם הקירור למעבד מספיק בשביל לעשות OC קטן ונחמד? 5.איך המסך מבחינה כללית? איכותי? מציג צבעים נקיים ומלאים במשחקים וכד'? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by arigo,

קיבלתי מפרט למחשב MEDIA CENTRE מחנות שטוענים שהוא מעולה לסרטים כולל בלו ריי מעבד INTEL E7400 2.8Ghz 1066 3MB לוח ראשי Icedale uATX/DDR2800/FS1333 BLKDG45ID כולל יציאת HDMI , DVI , 8.1 קול , כרטיס רשת GIGA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800 דיסק קשיח 500GB 7200 16MB SATA II צורב DUAL DVD X 20 SATA כרטיס מסך GE FORCE 9500GT 1GB מארז 140X370X420 MEDIA CENTRE USB FRONT כרטיס רשת אל חוטי מחיר כולל 2500 ש"ח לא ראיתי שאצלכם במומלצים נמצאים מעבד ולוח אם כאלה אפשר לקבל את דעת המומחים ? כמו כן ראיתי איזה מארז זה עדיין מנסה לברר איזה סוג הוא ! תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

היי, אחרי 3 וחצי שנים ארוכות היום בשעה טובה סוף סוף נכנסתי לקבע- והגיע הזמן לבזבז קצת אז ככה התוכנית המלאה היא לקנות 2 מחשבים, אחד לסלון ואחד לעצמי. מה שחשבתי הוא שבשלב ראשוני אני אקנה את המחשב לסלון - ואשתמש בו כמחשב לעצמי למס' חודשים עד שאני אחסוך קצת וארשה לעצמי לבזבז על עוד מחשב דרישות מהמחשב בסלון- בראש ובראשונה- שיוכל לנגן כל תוכן HD שאזרוק עליו!!! שיוכל להריץ משחקים (לאו דווקא חדשים) בצורה סבירה (למשחקי רשת בבית או סתם בשביל הכיף בסלון) בנוסף יש לי איפה להסתיר את המחשב- ככה שאין צורך ללכת על מארז מיוחד. אם להיות יותר ספציפי אני כנראה אלך על מארז ג'נרי הכי פשוט שיש - רק בגלל שהוא הכי צר שמצאתי. לדוגמה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8222 אם מישהו מכיר מ…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.