עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shahar0592,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת קליפים, משחקים קלים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, red alert -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD32" רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. שלום. אני זקוק להמלצה למחשב נייד,המחשב מיועד לתוכנות גרפיות-(פוטושופ וכו'),לעבודה עם תוכנות תלת מימד-רק למידול,ללא רינדוד. ולהרצת משחקים ישנים יחסית-כמו אנריל טורנמנט. התקציב הוא עד 4500 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שלום חברים קיבלתי הצעת מחיר מחבר על מחשב שיכול להתאים לי גם לתוכנות של עריכת וידאו וגם גרפיקה כגון : אפטר אפקטס , פרימייר , אביד , פוטושופ .... המחיר שאני רוצה להשקיע 3500 .. ( זה מה שיש ) , רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם לפני שאני מחליט זה המחשב שהציעו לי Core 2 Duo E6750 65 nm 4MB L2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד GIGABYTE - GA-P35-S3 לוח אם Corsair 2GB DDR2 667 MHz זיכרון W.D SATA2 160 GB 7200RPM 16MB כונן קשיח 8500GT 512mb,128-bit memory,GigaThread technology,GPU/Memory Clock at 490/400 MHz כרטיס מסך PRO mini DOUBLE USB triple fan ATX 1169 מארז lan 10/100 On Board כרטיס רשת אשמח לפידבק בתודה שי

5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעבודה כללית וגם גרפיקה ועריכת וידאו. אין לי צורך בציוד היקפי וגם אין לי צורך בכרטיס מסך מתקדם לתלת מימד. בנוסף, אני צריך המלצה על מארז וספק של THERMALTAKE או NZXT. יש לי אופציה לרכוש אותם במחיר מוזל. מצורף המפרט עליו חשבתי, אשמח לקבל חוות דעת נוספת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. עבור אחותי, להחליף את המחשב המזדקן שלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות איור ועיבוד תמונה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. אהלן בוקר טוב אני צריך המלצה למחשב לצורך עבודת גרפיקה , אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר,סאונד בוטס, פלאש אלו הן התוכנות העיקריות , מסך אני מתכון לקנות יותר מאוחר . אשמח לקבל המלצה למחשב חזק, כולל עכבר ומקלדת כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. מחשב לעריכת תמונות וסרטים - Photoshop, 3D Studio Max, Flash וכו. המפרט צריך לכלול מסך וכונן קשיח של לפחות 500GB.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by f16qwe,

צריך מחשב עריכה כולל מסך לעריכה גרפית עד 2.5K עם גלידה עד 3K תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by iyehuda,

כרגע היא בארץ הציעו לה את המחשב הזה : http://www.youfindit.ca/apple/notebooks/1020564126 ב999 דולר קנדי או את זה : http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=MC506LL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ב 850 דולר קנדי או שאתם ממליצים משהו אחר לגמרי , אני פשוט ממש לא מבין בזה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 700$ / 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. פוטושופ. אילוסטריטור. אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X2560. [אופצייה למסך 4K יתקבל ב…

13. Started by momi2004,

שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש מחשב חזק לעבודות גרפיקה מתקדמות, בתוכנות כגון: PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN ועוד. כמו כן, המחשב מיועד גם למשחקים כמו GTA וNFS. התקציב שלי הוא במזומן עד 3000 שקל. בסכום זה אני מעוניין לקנות מערכת מחשב חזקה, כולל מסך מחשב רחב וגדול לעבודה נוחה עם גרפיקה (אין צורך להציע עכבר ומקלדת, מכיוון שיש לי הרבה מהם). אני מעוניין בדברים הבאים: לוח-אם INTEL 31G (או משהו טוב יותר או באותה הרמה). מעבד אינטל כפול ליבה (שמתאים יותר לעבודה עם גרפיקה). זיכרון RAM לפחות 2GB 800MHZ. דיסק קשיח 250GB . כרטיס מסך חזק וטוב לעבודה עם גרפיקה לפחות 256MB. צורב DVD X20\X22 שכבה כפולה. המארז איננו משנה לי, רק חשוב שיהיו בו כניסות USB בחזית. לא צריך: כרטיס קול , כרטיס רשת, כונן דיסק…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by headg,

שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. אני צריך מחשב חזק מאוד לעיבוד גרפיקה לא כולל מסך לחבר שלי, יש להם חנות צילום - הכרטיס מסך לא צריך להיות רציני אלא רק לתצוגה ממה שהבנתי (אחד פשוט)... חשוב שיהיה לו זיכרון חזק יציב מהיר וגבוהה, הרדיסק טוב ומהיר (אולי אפילו גדול - לא יודע אם כדאי RAPTOR, אתם כבר תמליצו לי אם יש צורך...) אני אישית מעדיף AMD, אבל גם מפרטים של אינטל יתקבלו בברכה - מה שיותר טוב לעבוד עם גרפיקה.... תודה מראש לכול העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by מני123,

מחשב לעבודה, המחשב כיום קצת חורק ולא נוסע מהר, בקבצים גדולים הוא נתקע, אני רוצה לשדרג, זה המפרט שיש לי כיום, לוח: .GIGABYTE B550 מעבד: AMD Ryzen 7 5800X 8-core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor זכרון: Ram CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3600MHz מארז: ANTEC Gaming Case NX800 קירור be quiet! CPU Cooling Dark Rock 4 כונן : Ssd samsong 960 pro כרטיס מסך: Sapphire Radeon RX 6600 XT PULSE 8GB OC ספק כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold אשמח לשמוע מהמומחים כאן האם כדאי לשדרג הכל או שמספיק רכיב מסויים, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקרה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספצי…

18. Started by LazyCat,

שלום, אני צריך מחשב לגרפיקה (לא משחקים) בתקציב מצומצם 4,500ש"ח גג, כולל הכל (מקלדת נוחה, עכבר לאינטרנט, מסך וכו'). תודה!

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by rofben,

אני הולך לעבוד ב PACK של אדובי ובעיקר בפוטשופ, באילוסרייטר, אידיזיין ובפלאש. אולי גם קצת עריכת וידאו ומשחק או שניים. המחשב מיועד לפרנסה ולכן אני מבקש שיהיה כמה שיותר חזק (אני אשדרג אותו בעוד 4 שנים) התקציב המיועד: 8.5K כולל מסך 24" של דל U2410. עדיף שני טרה דיסק קשיח ואולי 8 ג'יגה זיכרון אם יכנס. הרכבתי מפרט ואשמח לקבל עליו חוות דעת: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 24" U2410 ₪2580 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - BOX ₪1453 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-USB3 ₪644 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מא…

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by dor17,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם גרפיקה. עריכת סרטים וכו' לכן חשוב מאוד כרטיס מסך טוב ומסך טוב. התקציב כולל הכל חוץ מחומרה אין שום OC יומטוב

21. המחשב מיועד לעבודה משרדית שוטפת, צפיה בסרטים, וכל שאר השימושים הרגילים. אבל עיקר העומס יהיה בעבודות גרפיקה כמו פוטושופ, וחישובים מתמטיים כבדים (בקטסטינג למסחר אוטומטי בשוק ההון). ולכן על המסך להיות איכותי וגדול 24 אינץ ברזולוציה גבוהה. כרטיס מסך לא חשוב בכלל, גם המובנה מספיק (פוטושופ לא מנצל את הליבה הגרפית) 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 מקסימום, ללא אפשרות לחריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב . גרפיקה=פוטושופ, חישובים מתמטיים, סרטים, עבודה משרדית שוטפת. 3. האם יש צורך בציוד היקפי על המחיר לכלול מסך רמקולים ועכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כרטיס מסך. השימושים לא דורשים את זה, אלא אם כן המסך לא יפעל כראוי ברזולוציה מקסימלית, על הכרטיס המובנה. ד…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, הרכבתי מפרט בסיוע שלכם ועל פי הרכיבים אותם מצאתי בחנות המועדפת עלי (אין צורף במעבד I7 תושבת 1156). לפני קניה - האם ניתן לחסוך (בלוח, כרטיס מסך) או בפריט אחר ? SEAGATE ST31000528AS 1TB 7200RPM SATA2 32MB 320.00 ₪ 1 G.Skill DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 380.00 ₪ 1 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK 110.00 ₪ 1 Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E 1,260.00 ₪ 1 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 Thermaltake V4 Black Edition Mid-ATX No-PSU 260.00 ₪ 1 Samsung Cream 2333T 23" Wide FullHD LCD 8ms Panel-PVA 875.00 ₪ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 135.00 ₪ 1 Seasonic …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה- לדברים הבאים: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה מאוד גבוהה ולא כעיסוק מרכזי של המחשב, בפרמייר וב...MOVIE MAKER. חוץ מזה עבודה משרדית, מצגות כבדות יחסית (עם מוסיקה, סרטונים וכד') בפאואר פוינט, אינטרנט, הורדת קבצים גדולים משרתים דוגמת USENDIT. זהו בערך... ללא ציוד היקפי. יש לנו מסך של סמסונג 206W. אם יש עליו השגות - אז אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה! ;D

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה! כבר קיבלתי הצעות (ראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395493.0) אבל עכשיו אני מבקש להוסיף את העובדה הזו: היות ואני ממש לא מבין במחשבים (לא בחומרה בכל אופן) אשמח להצעות שיורכבו דרך חנויות ספציפיות. קיבלתי המלצות על החנויות הבאות: http://www.skypc.co.il/builditems.asp http://logicpc.co.il/heb/aboutus.aspx http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php אם אפשר לקבל מפרט שאפשר למצוא באחת החנויות האלו - אודה לכם. אם יש השגות על מקצועיותה של אחת החנויות הללו - אשמח לשמוע... אז השימושים שלנו הם: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. שלום, התקלקל לי המחשב הישן (כבר 6+ שנים, נתקע כל הזמן, אחרי בדיקות של דיסקים וזכרונות לבד הגעתי למסקנה שזה לוח האם\צ'יפסט). אני רוצה לבסס את המפרט על הרכיבים הכי זולים שתומכים בטכנולוגית הכי אחרונות, לשמור על אופק שדרוג מירבי. לכן: Intel Sandy Bridge Core i5 Gigabyte GA-PH67-UD3 1. תקציב - 2500~ 2. שימושים - עריכה גרפית כבדה (שרטוט, תלת מימד) 3. יש את כל הציוד ההיקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים נדרש צורב sata כי הישן הוא ide. 5. יש כבר דיסק קשיח sata חדש. 6. חשיבות השקט = 7 (חשוב אבל לא קריטי עד כדי הכפלת מחיר המארז בשביל זה) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג 8. מ"ה - לא. הרכבה - כן. 9. חנות שיש לה כבר Sandy Bridge במלאי. 10. בחרתי את לוח האם עם תמיכה לאחור (PCI) ולע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.