עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thebestof2005,

מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני רוצה לקנות לפטופ שישמש אותי ללימודים ולמשחקים. נכון לעכשיו אני בארצות הברית. נעזרתי בבן אדם פה שהמליץ לי לקנות אסוס אם אני לא מעוניין במאקינטוש. והמליץ לי על המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740 הבעיה היא שהמחשבים למשחקים של אסוס גדולים מדי. גם ה 4"15 שלהם בגודל של "17 וכבדים להחריד. אשמח לחוות דעת או להצעות אחרות. אפרט מה חשוב לי: אחריות בינלאומית יכולת להריץ משחקים אין בעיה שיהיה גדול אבל לא ממש מגושם. 4"15 לא חשוב לי כל כך שהסוללת תחזיק שעות. לא חשוב לי קירור לאוברקלוק. אין צורך בכונן בלו ריי ותקציב של עד 1400$ . תודה לכל מי שיתפנה לעזור לי

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. עריכה: זה אחרי שהתאפסתי קצת על עצמי: החלטתי לא לחכות לכרטיסים החדשים ולירידת מחירים מלקחי ה- I7 שלי... בקצב הזה אני אשאר עם הישן עד שימות. אני די סגור על מה שאני רוצה ואני מעוניין שתעזרו לי: 1) מחשב מבוסס ci5 2) חשוב לי שהמחשב יהיה שקט שקט! הולך להיות דלוק כל הזמן אצלי בחדר. 3) חשוב לי שהמארז יהיה עד כמה שניתן, חסין לשערות של הכלבה שלי ולאבק. 4) הולך להיות מחובר לטלוויזית HDREADY 32" 5) תקציב 3.5... אם אפשרות חריגה קלה. 6) אין לי בעיה לעשות OC אם אני אופנה למדריכים מתאימים. 7) אני מעדיף חנות מאזור ראשון לציון. 8) חשוב לי HD גדול ואמין(אני צריך לפחות טרה!), אם זה לא תוספת גדולה... אני מוכן לחרוג. אני טיפה מבין במעבדים ובכרטיסי מסך... אבל בלוחות, זכרונות, כוננים קשיחים, ובמ…

• 37 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי בפורום הזה המלצה למפרט גרפיקה ועכשיו אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המפרט שהמליצו לי. קודם קצת פרטים, אם מישהו ימצא חלק טוב יותר אני מחפש מפרט למחשב בעל יכולות גבוהות לגרפיקה דו מימד ותלת מימד, אני משתמש בתוכנות כמו אפטר אפקטס, מאיה, פוטושופ, אילוסטרטור וכדומה. יש לי מסך ואין לי צורך בשום ציוד היקפי...כל מה שאני צריך זה רק המארז וכל מה שנכנס בתוכו זה מה שהמליצו לי *קרדיט לYZ101* Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ¤1451 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 Scythe Kabuto, יחידות 1 ¤198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1014 Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ¤1279 http://ww…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by talcohn1,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואני מחפש מחשב נייד, השימושים של המחשב הם אינטרנט, מוזיקה (סינכרון איפוד ושמיעת מוזיקה) ואופיס. אני אלמד חשבונאות סוג הלימוד של החומר הוא הרבה גראפים ונוסחאות ברוב הגדול של השיעורים ככה שלא זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת (מכמה סטודנטים ששמעתי זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת בחלק מהשיעורים) לכן אני רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה בכך שאני אקנה מחשב עם מסך של 13.3 או 14 ולא כבד, לא עם מסך 15 ששוקל כמעט 3 קילו. עוד חיסרון של מחשב 15.6 עם ליבה כפולה שהם מתחממים מאוד (מנסיון של הדל אינספיריון 1545 שיש לי בבית, המקלדת פשוט בוערת) התקציב שלי הוא עד 4000 כי אני גם רוצה להוסיף רמקולים בסביבות ה 800 שקל ככה של Bose או אולי קצת יותר זולים. אני לא…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by aed32,

לוח אם:לוח אם תוצרת Gigabyte דגם RGAP55UD3 מחיר: 830 מעבד:icore 5 מחיר: 1085 זכרונות:זכרון תוצרת זכרון תוצרת Kingston נפח 2,048MB DDR3 מהירות 1,333MHz מחיר: 530 כ.מסך:כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon Toxic HD 4870 1024MB GDDR5 מחיר: 1000 דיסק קשיח:דיסק קשיח Western Digital דגם WD Caviar Green נפח 1,000GB חיבור SATA מחיר:455 מארז מחשב תוצרת Thermaltake דגם M5 דלת צד עם חלון כולל מאוורר קידמי עם לד כחול מחיר: 316 ספק:ספק כח תוצרת OCZ סידרת StealthXStream הספק 600W מחיר: 529 די וי די וצורב : צורב DVD תוצרת Asus דגם DRW-24B1ST חיבור SATA מחיר:300 - 2 יחידות אז ככה: זה המפרט שאני בחרתי המחירים מIVORY ויש לי שם בן אדם במעבדה שדואג להרכיב לי הוא ספיצית ככה שבקטע הזה אני…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by eitanmg54,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש של משחקים כמו GTA החדש אבל שיעבדו טוב. אני משתמש במסך 23" FULL HD של LG. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. גם הכונן הקשיח. כמו כן חשוב לי לצפות בסרטי FULL HD שיעבוד חלק על מסך 23". 1. מה התקציב? עד 3800 (אפשר במזומן) 2. מטרות המחשב? משחקים + FULL HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם…

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Ncoder,

ללא תוכן

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by rangolan2,

אני מחפש מחשב ב-2500 ש"ח חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך בינוני ומעלה שיעלה משחקים חדשים .(אם אפשר גם כרטיס קול להכניס ) אין צורך בהארד ודיסק ובזיכרון ראם. תודה למי שעוזר!.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by arik100,

מה ההבדלים בין שני המעבדים האלה לניידים? האם יש צריכת חשמל שונה? מה ההבדל בביצועים? ולמה מציעים לי אותם באותו מחיר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  11. לוח ראשי : אינטל Intel® Desktop Board DG41TY (כולל יציאה למדפסת פרלל) מעבד אינטל Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333 זיכרון פנימי :II (800) 2048 MB DDR קינגסטון עכבר Wheel Mouse Opti PS2/USB Singl מיקרוסופט MultiMedia Keyboard PS/2 SINGLE מיקרוסופט דיסק קשיח : כולל 32mb II SATA WD5000AADS כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500 כונן תקליטורים : כונן צורב DVD LG כרטיס קול : Intel® High Definition Audio כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) מארז : TT-VJ2000BWS ספק כח Thermaltake 550W ATX2 OEM PSU W0134RU רמקולים CREATIVE A100 2.1 ההצעת מחיר 2300 ¤ מה דעתכם על המארז? האם שקט? איך כרטיס המסך עבור סרטי HD? כמו כן על איזה מסך אתם ממליצים? A…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by retlol,

מפרט למשחקים, לא מתוכנן OC/שדרוג. התקציב 5 אלף, 300 חריגה אם זה נורא ישנה. בקשר למסך - חשבתי על Dell 2209wa כי ראיתי עליו הרבה תגובות טובות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים אחד מהם הגיע ממש עכשיו לארצנו. vostro 1014 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13857 -אני מאמין שיש שם טעות בפרטי מסך כי הוא אמור להיות 14 לפי האתר של דל. vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm יתרונות ל1014 -מחיר יותר נמוך -סוללה 6 תאים, -נפח הארדדיסק יותר גדול -מסך 14 לעומת 13 -ועיצוב יפה לעומת ה1320(חשוב מאוד העיצוב) יתרונות ל1320 : -5 שנים אחריות לעומת 3 -מחשב אמין שנמכר כבר כמה חודשים ללא בעיות ידועות -משקל נמוך. -מארז קשיח יותר. פרט חשוב שלא הלצחתי למצוא זה אם ב1014 המסך הוא מט או מבריק. מה לדעתכם כדאי? או שיש דגם של חברה אחרת שנכנס בתקציב ועדיף ?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לחברה שלי לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית. חשוב שהמחשב יריץ סרטים ב HD ויעבוד טוב עם תמונות גדולות ופוטושופ. חובה מסך בגודל 14.1 או 15.4, עדיפות ליציאת HDMI ותמיכה באינטרנט מהיר. כמובן מצלמת אינטרנט וסוללה בריאה תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. חוו"דים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיהיה עם גימור טוב,גודל מסך או 12 או 14 עם סוללה בריאה. התקציב בסביבות ה2000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by Lalin,

שלום , אשמח להצעותכם.. במידה וישנן שאלות ,אשמח לענות. תקציב: עד 3K (במידה ולדעתכם יש להרחיב בהתאם לדרישות- הביעו זאת בתגובתכם). מטרות המחשב: צפיה בסרטי FHD (1200*1920 ,מסך "24), חישובים במקביל על כמה תוכנות כמו: מטלב, Visual Studio, SQL. פעם בשבוע שימוש בתכנות גרפיות כמו : PhotoShop, Premiere, SolidWorks אין צורך בציוד היקפי. עיצוב וקירור: המחשב ישן איתי בחדר, לכן הוא צריך להיות שקט. התקנות והרכבות: באפשרותי להרכיב\ להתקין את המחשב לבד, לא חייב מעבדה. צרכים מיוחדים: ברצוני להתקין במחשב שתי מערכות הפעלה : לינוקס וחלונות 7. משחקים: איני גיימרית כלל. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני יודע שהמערכות האלה יש מצב שתגידו לי לא הכי הכי אולי תגידו לי שהן גרועות אבל אני מדבר עכשיו בתור מערכת אל מול מערכת , שני מפרטים מה פה יותר טוב? מבחינתכם אם היו לכם רק שתי הצעות ובלי לחרוג למשהו אחר, היו מציעים לכם שני מפרטים, מה הייתם מעדיפים? מה יותר טוב לדעתכם? ודעתכם לגביהם מפרט 1: מעבד: AMD Athlon 2 X2 250 לוח אם : Gigabyte MA78GM-US2H Memory : DDR2 800 MHZ Kingstone Value 2 GB X1 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200 RPM 16 MB צורב : LG מאווררים: Arctic Fan 120 mm X2 Alpine 64 pro for am2 am3 מארז: Antec 200 ספק כח: Chieftec 550W Active Pfc 12 cm fan 24 pin מפרט 2: מעבד: C2D E7500 לוח אם: Gigabyte EG43M-S2H כונן קשיח: Western Digital 320 GB 7200 RPM 16 MB זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייד אמין, עם מעבד חזק מאד, 4GB חובה, וכרטיס מסך חיצוני שיתמוך באקסלריישן של CS4. חשוב מאד שהמסך יהיה הכי איכותי שאפשר (רצוי LED) עם שטח תצוגה מסביר פנים. אשמח להמלצות, תודה ! :hi: :hi:

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by a-v-i,

שלום, מחפש מחשב נייד בגודל 13" לצפיה בסרטי HD, עבודת אופיס ואינטרנט רגילה, מוזיקה.. חיבור HDMI חובה - ישמש לחיבור לLCD בחדר שינה זכרון - 4 גיגה - לא מתפשר על פחות. כרטיס מסך - האם יספיק מובנה לסרטים באיכות 1080P? מחיר עד 5000 ש"ח, עדיף פחות. מצאתי 2 דגמים מתאימים עד כה: LENOVO SL300 - http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3352 מחיר בסיס 4000 ש"ח + הרחבת אחריות ל3 שנים 622 ש"ח + הרחבת זכרון עצמאית ל-4 גיגה 140 ש"ח = 4762 ש"ח Toshiba U500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147 מחיר כולל הכל 5000 ש"ח אחרי הרחבת האחריות הלנובו מגיע עם 3 שנים לעומת ה2 של טושיבה. מצד שני, לטושיבה יש אחריות "לא-משנה-מה" שדי קורצת לי לשנה הראשונה. חסרון שיש ללנובו הוא הארדיסק…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Saikodan,

הגיע הזמן אני קונה מחשב חדש. באתי לפני כמה זמן ובנו לי מפרט אבל אני רוצה משהו קצת יותר חזק. אני לא רוצה כרטיס מסך ב2000 שקל אבל כן רוצה מערכת חזקה שתחזיק ותרים לי משחקים בפאנן(כלומר כרטיס אפילו מעל 1000 שקל זה סבבה) לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך כמו שיש לי בסגנון ה8500(אז כל מיני GTS למיניהם וזה, עדיף שלא, למרות שאני לא מאוד מבין בנושא) או שאולי עדיף לביצועים שאני רוצה ללכת על מערכת עם SLI? אני פשוט לא יודע מה יותר משתלם מבחינת ביצועים וכסף. זיכרון: לא נראה לי שצריך יותר מ3 ג'יגה(כי אני הולך להיות בינתיים עם XP, עד שיצא הווינדוס החדש)(-אלא אם אתם תייעצו לי אחרת) ומעבד חזק, אין צורך בQUAD CORE, זה נראה לי חסר טעם קצת (בנוגע להארדיסק גם לא כזה קריטי. אני מניח שעדיף טרה למרות …

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. 1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. היי , מצאתי מפרט עבור מחשב השאלה איזה מבינהם יתאים גם לצפייה ומה עליי לשפר במידה ויש צורך אין צורך במקלדת +עכבר מפרט AMD לדוגמה (לוח אם מצויין ומעבד מעל ומעבר): AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ¤301 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD321, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 334…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.