עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש יש לו מסך 24'' והוא רוצה מארז שקט ויפה(שקט די חשוב פה כי המחשב יהיה בחדר שינה),שהמפרט יכלול עכבר G5,בלי רמקולים,בלי מקלדת,וינדוס XP,אין העדפות לחברה מסויימת,הוא לא מתכוון לעשות CF,הוא מתכוון לשלם בתשלומים כנראה בין 8 ל-12 מקווה שלא שכחתי כלום ;D

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש החודש ובשבוע האחרון אני עוקב אחרי הפורום ואשמח לדעות ועצות מכם. אני מחפש לקנות מחשב חזק יחסית (שיחזיק כמו הנוכחי שלי, ארבע שנים) למטרות גיימיניג בעיקר. לא עשיתי OC בעבר.. רק לאחרונה קראתי את מדריכי הפורום וניסיתי... לצערי הצלחתי להמהיר את המעבד רק ב0.08GHZ.. אבל ארצה להשאיר את האופציה פתוחה במחשב החדש. המסך יהיה 22' או 23'. רזולוציה רצויה 1920X1080 הרכבתי בעצמי 3 מפרטים.. אשמח לתגובות. (שניים מהמפרטים מKSP ואני מודע לבלאגן בפורומים. מבחינתי זכיתי רק לחוויות קנייה טובות שם, אולי מזל ואולי לא..) 1. מה התקציב? 5500 , מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר משחקים ועבודות סטודנטאליות (לא כבדות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש …

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by madror,

מבקש את חוות דעת הפורום המכובד למחשב גיימינג סביב ה 3000 שקל . התנאי היחידי לא אינטל ולא NVIDIA . [table][tr][td]מוצריםכמותסה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]AMD Phenom II X4 840 2mb 3200Mhz Black Edition Box - מעבד[/td][/tr][/table]1512 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]Foxconn A88GMV 880G, Socket AM3, M-ATX, 4xDDR3, VGA+DVI-HDMI, 1xPCIex16, Gigabit-LAN, RAID[/td][/tr][/table]1299 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/td][/tr][/table]1200 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3[/td][/tr][/table]1199 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]NEC DVD-R…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום חברים , מנסה לבנות לאח שלי מחשב לגימינג בסיסי + מסך סביב ה 3500 . כמה שמנסה , לא מצליח לעמוד בתקציב . הנה מפרט שניסיתי , שחורג כבר מהתקציב ועוד לא הכנסו כאן מקלדת ועכבר + כרטיס רשת אלחוטי. אשמח לקבל כל עזרה בכיוון התקציב . תודה מראש, דרור .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by EVGA,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by edi12345,

1. תקציב: בין 2000-3000 נא לא לעבור את ה3K 2. שימושים: בעיקר גימינג, באופן יום יומי, מדי פעם צפייה בתכני HD ועבודה משרדית בסיסית, רוצה שהמשחב יריץ משחקי אקשן מהחדשים סגנון AC וכד' הגדרות גרפיות כמובן כמה שיותר גבוהות ושיחיזק למשחקים בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בכל הרכיבים 5. שקט די חשוב שיהיה שקט 5-6 6. לא מתוכנן OC8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעדיף לקנות בIQPC (קיבלתי המלצות על השירות) אני מאיזור הרצליה אז אם יש המלצות על מקומות אחרים אשמח לשמוע 10. מעוניין שהמחשב יגיע מוכן ולא חלקים לא מצפה לשדרוג, לא קריטי לשמור על אפיק לשדרוג למעבד והזכרון, ואין בקשות מיוחדות תודה מראש חג שמח!!!!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by Unique,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 + - האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כבדים .. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? \ לא רלוונטי כרגע. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים, כגון Prototype, Crysis וכ'ו. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4250-4550 ש"ח (אני כותב את שני המחירים אלו כי זה תלוי בכמה כסף אני אקבל מהעבודה של אבא שלי התקציב הראשונים היה 3500 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קונה מחשב חדש בלי ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה. בעיקר לשימוש עם oculus quest 2. מעדיף מעבד אינטל, ובלי אובר קלוק. בדקתי מחשבים ב KSP עד עכשיו אבל פתוח לכל הצעה שהיא באילת.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודהת תכנות , אדריכלות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי לפרנסה לפעמים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק שיבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Styx,

מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום אנא תמליצו לי על מפרט לגימינג קל(בעיקר משחקי אסטרטגיה וRPG פחות משחקי FPS) עד 2500 שקל. חשוב לי מארז איכותי ושקט. עדיפות לרכיבים פסיביים ומאווררים שעובדים לאט ולא מרעישים. מעבד אני חושב שכדאי לקחת I3 כי אפילו הוא מאוד חזק ולא יצור לי צוואר בקבוק. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא מסך. זהו מחכה לעצות והאם בכלל אפשרי למצוא מחשב כזה בתקציב שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. 1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by rank,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למפרט הבא ( מפרט עתידי) Sandforce ssd vortex 3 pro שהוא יצא Core i7 2600k sandy bridge Kingstone 2x3gb 1600mhz אני צריך הצעה ללוח אם עם סוקט 1155 Geforce 480gtx יש לי כבר ספק vx500w ומארז של coolermaster איכותי הצעות לשיפור ,שינוי ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tzahi97531,

שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבד BTF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 FARCRY3 Call of Duty Black Ops 2 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' (37) 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yura_gr,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב להורים בתקציב מקסימלי של 1500 שקל. - אין צורך לרכוש: מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר. - רצוי שיהיה צורב DVD - השימוש העיקרי הוא לגלישה באינטרנט, בין היתר צפיה באתרים כמו יוטיוב (אפשר גם באיכות HD) ו-MAKO וכו... - המחשב לא מיועד למשחקים. התוכנות העיקיות בהן ייעשה שימוש הם: דפדפנים, נגני מדיה ותוכנות IM. - רצוי שהמחשב יהיה שקט, אבל זה לא קריטי. 7 בסולם מ-1 עד 10 - אין צורך במערכת הפעלה - המחשב יורכב בחנות (עדיפות ל-KSP או אייבורי) - לא מתוכנן שדרוג למחשב, אך רצוי שיהיה אפשר להוסיף לו זכרון מתישהו בעתיד - ללא אוברקלוק - איזור מגורים - פ"ת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום לכולם, בהתאם להערה שקיבלתי אני מעדכנת את הצרכים שלי מהמחשב. אני מעוניינת בגלישה מהירה באינטרנט ושניתן יהיה לעבוד על מספר יישומים במקביל (דפדפן, מעבד תמלילים, צפייה בסרט). מאחר ואני מורידה הרבה מהאינטרנט אני צריכה שטח איחסון גדול. אני לא מקצועית אבל אוהבת להשתעשע עם תוכנות עריכת תמונות וכד' ולהוריד תוכנות למחשב. המחשב יהיה ממוקם בחדר השינה ולכן חשוב לי שיהיה שקט. אני מצרפת מפרטים שקבלתי כהצעות משני גורמים- האם תוכלו לחוות דעתכם האם המפרטים הללו סברים מבחינת פירוט הריכיבים ותימחור שלהם? האם יש עוד דברים שכדאי לי לשאול עליהם? מי נראה לכם יותר כדאי ? תודה לכולם דנה הצעה מגורם 1: לוח אם איכותי Intel G31 Chipset מתוצרת Gigabyte מעבד פנטיום ליבה כפולה מדגם Intel Core 2 Duo…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. שלום לכולם, נעים לחזור לאחר חודשי היעדרות לא מעטים.. חברתי מעוניינת במחשב נייד ליישומי office וגלישה באינטרנט, כמו כן לשימושי מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. בנוסף, בשל חיבתה הרבה לבתי קפה עליו להיות בגודל של עד 14.1". ראיתי את המחשב הזה: http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=458625 דברים אשר מטרידים אותי: יחסית ישן, אך האם הוא עונה על דרישות? האם יציאת VGA יכולה להתחבר לטלויזיה? מה משמעות WIFI מסוג b ולא g? מדוע הזיכרון הוא 640 MB ולא בכפולות של חצי ג'יגה כפי שקיים בד"כ? מחשב מתצוגה - כן או לא? תודה מראש, כמו כן אשמח לשמוע על תחליפים והשוואות.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  20. ראשית, אציין שאני לא מודע למחירים כיום. האם זה מחיר ריאלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב אם יש צורך בכך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חמתי צריכה מחשב לאינטרנט, קצת עיבוד מסמכים ותרגומים של ספרים וזהו. בבית יש לפעמים הפסקות חשמל מעל לסביר בחיפה, האם זה סביר או שעדיף סמפרון? PENTIUM DUAL CORE E2160 1.8GHZ בכמות 1 ¤348 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=132 INTEL DG31 PEARL CREEK בכמות 1 ¤353 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=537 G.SKILL DDR2 800 2X1GB - 2GBNQ בכמות 1 ¤269 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=895 SAMSUNG SATA2 160GB 8MB BUFFER בכמות 1 ¤229 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=162 JSP - TECH K-110 400W PSU בכמות 1 ¤211 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=869 MICROSOFT OEM MULTIMEDIA בכמות 1 ¤125 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=904 S…

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אשמח לקבל מפרט בתקציב מינימלי. אם אפשר לרדת לאיזור ה- 1000 מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, קצת סרטונים, סקייפ ומייל. המטרה שיריץ ווינדוס 10 בצורה טובה עם השימושים הנ״ל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? א…

24. Started by MIKI23,

חבר רוצה לקנות מחשב לגלישה בעיקר ללא מסך באזור המרכז ( מעדיף בסקי.פי.סי) ללא OC לא משחק במשחקים

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  25. שלום! סבא שלי החליט שהוא מעוניין לקנות מחשב לצורכי גלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות מינימלי כמובן - כרטיס מסך OB, כונן קשיח קטן וכונן DVD (אין צורך בצורב). המחשב צריך לכלול מסך יחסית גדול - לכיוון ה 22". התקציב, כמו שמצוין בכותרת עומד על כ 2500 ש"ח. תודה רבה תום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.