עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מצפה שהמפרט יחזיק יפה לשנתיים הבאות. ברצוני לקבל מפרטים ממכם בתקציב של 2000-2300. 1)המחשב לשימוש במשחקים(גם כבדים) ואינטרנט אם אפשרות לOC 2)ללא צורך בציוד היקפי. 3)יש ברשותי כבר מסך,וצורב DVD. במחשב שיש לי כרגע גם יש לי ספק 450W של HEC וכ"מ ATI 1950 pro. אם אתם חושבים שניתן להשתמש ברכיבים אלו למפרט החדש-פנטסטי, שיקול שלכם המומחים. 4)קירור חשוב שיהיה כי במעבדים ברמה של תקציב זה יכולים לתת ביצועים גבוהים יותר,לדעתי. 5)כרגע יש לי מסך 17'' פשוט אבל יתכן שאשדרג מסך אז קחו זאת בחשבון לגבי רזולוציות המשחקים שאבחר. תודה רבה ובהצלחה. שנה טובה ומתוקה לכולם!

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  2. פרטים על תקציב: תקציב: 1500 חריגה מקסימלית: 2000 מה השימושים של המחשב העתידי : עבודה משרדית, עבודה גראפית ציוד היקפי : ללא ציוד הקפי. מערכת הפעלה : 64BIT חנות : איזור מרכז עדיף בקירוב לראשון לציון הרכבה : בלי הרכבה צורב DVD :כן נפח דיסק קשיח רצוי: 250 ומעלה הערות ובקשות מיוחדות: עדיפות למעבד חזק core 2 quad לפחות, לוח אם חזק עם 4 סלוטים לזיכרון, ספק חזק וקירור טוב למעבד. כל השאר פחות חשוב (כרטיס מסך,מארז,איוורור למארז וכו'). עדיפות למעבד של אינטל

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by rubiliani,

היי, קבלתי כמה הצעות לגבי מחשב נייד Lenovo x61s במחיר בסביבות 3500 ש"ח רציתי את עזרתכם בכמה שאלות, 1. האם המעבד שלו (L7500 1.6Ghz)מספיק חזק? הבנתי שזה מעבד מיוחד לחסכון בחשמל, השימושים העיקריים שלי הם פיתוח תוכנה בתוכנות כמו Matlab , VisualStudio וכו'..ואני מעוניין בעבודה רציפה ומהירה.. 2. האם המחיר הוגן? המפרט: מעבד L7500 1.6Ghz זיכרון 2G RAM האד דיסק 160 גיגה תקשורת WIFI BT הגנה ביומטרית FP סוללה מורחבת 9Cell תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. כפי שידוע הלימודים מתחילים בחודש הבא אז אני מתכנן לקנות נייד בשביל הלימודים יופעלו עליו תוכנות כמו matlab,orcad,pispice ומשחקים כמו falluot-3,mafia-2,diablo-3 וכמובן סרטי HD אינטרנט ויישומי אופיס. השאלה שלי האם כדי להשקיע ולשדרג את הכונן הקשיח ל ssd כי הבנתי שזה משפר באופן משמעותי את זמני הטעינה במחשב כלומר במשחקים וגם בעת ריבוי משימות ואת זמני אתחול המחשב מהביוס אבל הכי חשוב הוא יותר עמיד בפני זעזועים מאשר כונן HDD רגיל וגם אם כדי להשקיע בנייד בעל DDR3 כלומר עד כמה זה באמת כדי? בינתים חשבתי לקנות את Lenovo G550 NTDK3IV‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 הבנתי גם שהחנות בה קונים את הנייד לא מספקת את השירות במקרה של תקלה אלא חברה אחרת\היבואן הרשמי בררתי ו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה אתם אומרים על המפרט הזה? בניתי אותו לאבא שלי שחייב לשדרג וכרגע לא רוצה להשקיע, ואני מוסיף לו רכיבים שכבר יש לי בבית כדי להפחית במחיר, הוא מיועד לצורכי עבודה גראפית ולהחליף P4-3000 על 1G זכרון DDR400 , אז שיפור זה בטוח יהיה Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI 400 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 146 ש"ח ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 2,661 ש"ח + 2x80G sata2 HD +geforce 8800GTS 640mb המחשב לא אמור להציע פתרון מושלם - הוא אמור להציע בסיס טוב שממנו אפשר…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  6. צריך מפרט למחשבשיריץ משחקים באופן טוב ושיעבוד חלק ומהר בשימוש כללי. ללא ציוד היקפי תקציב 2K שיהיה בחנות הכי זולה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלום חבר'ה, יש לי מפרט של מחשב נייד ללימודים בלבד (לא שום דבר מעבר). תנו את דעתכם: מעבד אטום חד-ליבה 1.6GHZ 2 GB זכרון 667 160 GB הארד דיסק 12 אינץ'. 2610 מחיר. יש אפשרות להשיג דיל יותר טוב מזה? עד 3000 גג, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  8. שלום לכם, ב23 ליולי 2009 באו מחברת DHL לקחת את המחשב הנייד שלי לתיקון, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה הוא החל לעשות בעיות, להתקע, להתחמם, לעשות ריסט וכו'... חיכיתי לסוף הלימודים (או לפחות לתקופה שבה אני לא צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה כל יום, מסתבר שטוב שחיכיתי) אחרי חודש, הרבה טלפונים וכאבי ראש חזר אליי המחשב, לוח אם חדש כביכול.. הוצאתי אותו מהקופסה של DHL והוא לא נדלק לי... אם מקודם הבעיה הייתה שהוא נכבה מדי פעם ונתקע, הפעם הוא בכלל לא נדלק. (הוא היה במעבדה של HP בראשון לפי מה שהבנתי) יום אחרי זה שלחתי אותו שוב (הפעם HP החליטו לנסות את המעבדה השניה, בת"א), מאז ועד היום אני רודף אחרי HP וCPM ומחכה לתשובה, לפי האתר עדיין מחכים לחלק (מאז ה-26 לאוגוסט)... כתבתי תיעוד די מדו…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. שלום, חבר שלי ביקש ממני לחפש מחשב נייד בשבילו. פירוט: המחשב מיועד לעבודה באופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, ומשחקים ממש קלים גודל מסך: אין גודל ממש מועדף אבל נוטה יותר לכיוון ה-17" אך אם ההבדל במשקל משמעותי עדיף 15" משקל: כמה שיותר קל בתקציב הנתון וכמובן כפי שרשמתי מעל אפשר לשנות את גודל המסך בכדי להפחית משקל. זמן סוללה: לא יודע מה נקרא ארוך אבל העדיפות היא זמן סוללה ארוך. יציאות מיוחדות: האם ההשפעה על המחיר הוא משמעותי? אם לא אז לדעתי עדיף להכניס את כל היציאות הסטנדרטיות בימינו HDMI,DVI בלוטות': האם זה משמש לתקשורת עם הטלפון הנייד בלבד? מה ההשפעה על המחיר? כונן קשיח: 160GB מינימום צורב DVD: כן אחריות: כמובן שעדיף כמה שיותר.. הבנתי שתיקונים עולים הון תועפות. העדפה לחבר…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי אפשר לקבל כמה ס"מ הגובה והרוחב של הנייד הזה של LG גודל מסך 13.3 ? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7724034 1366 X768

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. דרישות: 6-8 שעות סוללה משקל: עד 2.5 ק"ג שימושים: אופיס ואינטרנט דרושה מקלדת נוחה, כלומר לא מחשב 12 אינץ'. רצוי 15 או 14. תודה רבה על העזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by שחפון,

היי חברים שנה טובה וחג שמח אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומתחיל בעוד פחות מחודש את לימודיי למשך תקופה של 3 וחצי שנים ורציתי לבקש את עצתכם בנוגע לחברה איכותית על מנת לקנות מחשב נייד בעל איכויות, שם ובעיקר שירות לקוחות מעולה ,אמין ואחרית גדולה אשר תספק אותי ביתר קלו תולא תיתן לי "לרוץ" ממקום למקום במשך תקופת לימודיי. ראוי לציין שבעדיפות שלי שמעתי דברים טובים מאוד על DELL , LENOVO , TOSHIBA והתקציב שלי עומד בערך על 5000 ואפשר לחרוג אפילו טיפה בסדר גודל של מאה מאתיים... הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אנשים מהפורום שבעלים של נייד מן החברות הללו ויספר איך השירות לקוחות שלהם, מענה , אמינות, אחריות , תיקונים... אני חייב לציין שמחשב נייד זה יספק אותי למשך תקופת הלימודים ולכן אנ…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14-15 אינצ * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא הבנתי * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 gb * צורב DVD? לא אם יש כונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חברה שתיהיה טובה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU Cooler Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 Chipset OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition C5 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition ANTEC Three Hundred 300 Gaming HEC 500TE-2WX 500W Dell 2209WA מטרת המפרט היא גיימינג בעיקר, ועיצוב גרפי (2D) - פוטושופ לא ברמה כבדה. אני מתלבט אם ללכת על ה-core i5, או ללכת על הפנום. בנוסף, הבנתי שבקרוב יוצאים כ"מ חדשים תומכי DX11. האם כדאי להמתין להוזלה במחירים של כ"מ הנוכחים? ומה לגבי התדרים של הזכרונות? האם כדאי להשקיע ב800 או ללכת על 1066? תודה.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by נתנאל55,

שלום, יש לי במחשב הנייד בעיה מאוד מעצבנת כאשר אני מחובר לאינטרנט ופותח את הדפדפן של אקספולרר החדש אז הוא פותח את דף האינטרנט לדוגמה גוגל לשנייה הוא מראה את האתר ואז נעלם לבד, כלומר הדף של הדפדפן ניהיה לבן. עוד משהו מוזר זה כאשר אני "ממזער" או "משחזר" את הדפדפן ו"מגדיל" חזרה האתר מופיע לי כאילו רגיל. האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אהלן מה הן דעותיכם / עצותיכם לגבי המפרט הבא שהרכבתי? המחשב הוא לאינטרנט / OFFICE וצפייה בתכני HD, המקודדים ברובם ב-MPEG2: CPU - Intel Pentium Dual-Core E5300 BOX - 342 ש"ח Motherboard - Option 1 - Gigabyte GA-G31M-ES2L - 241 ש"ח Motherboard - Option 2 - Gigabyte GA-P31-ES3G - 310 ש"ח RAM - G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 - 188 ש"ח Graphic Card - Option 1 - Connect3D Radeon HD4350 Silent 512MB DDR2 PCIe - 180 ש"ח Graphic Card - Option 2 - MSI GeForce 8400GS 512MB - 210 ש"ח Case + PSU - JSP-Tech N-630B 400W - 241 ש"ח Keyboard + Mice - Logitech Cordless Desktop EX 100 - 142 ש"ח 1. לגבי המעבד, אני בוחר ב-E5300 של אינטל ללא ספקות. 2.לגבי לוח ה…

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  19. אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by ציפורים בניוטרל,

שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by ^pb^,

אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא לצרכים מטורפים, לשימושי אינטרנט רגילים וגם כדי להפעיל את המשחקים החדשים ביותר שיוצאים, לא חייב בהגדרות הכי גבוהות. זה המפרט שבניתי: יש הצעות לשיפור? אני לא צריך ציוד הקפי, ואני ~לא~ יכול לעבור את ה3.6, אני מרושש וזה סכום הכסף המדויק שיש לי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by termal,

אני צריך מפרט למחשב שאני יוכל להפעיל עליו FIFA וכל המשחקים ברמה הזאת קצת פוטושופ ותוכנות עריכה תקציב 1500 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yesitsme,

שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.

25. 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים (לא רק, אבל גם) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך, מקלדת, עכבר, כונן/צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מבחינת המחיר נראה לי עדיף AMD. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הארד דיסק 160 ג'יגה, זכרון RAM ארבעה ג'יגה. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. משחקים: בעיקר משחקי ספורט כמו פיפא 10, PES 10, NBA 2K10, ו-VIRTUA TENNIS שירוצו חלק לגמרי אבל שהכרטיס מסך יוכל להריץ גם משחקים…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים