עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, מחפש מחשב נייד ללימודים ועבודה משרדית, בעיקר אופיס, זום ואינטרנט עד 2500 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. לימודים אקדמיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר נוסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קל ולא יותר מ14 אינצ' …

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. המחשב אמור לשמש כמחשב בסיסי לעבודה משרדית כמו כתיבת מסמכים ושימוש במולטימדיה התקציב הוא 1000-1200 שח ללא מסך הלוח אם: asus g31 p5kplcm המעבד: intel 5200 e2200 זכרון פנימי: 1200 ddr2 800 mhz ככרטיס מסך ישנן 3 אפשרויות: intel x3100 upto 384 או force 6100 128 mb/gma950 או gforce 8400 gs 512 אם יש לכם מפרט אחר להציע לי...אני אשמח! תודה מראש!

4. Started by yesman,

חודשיים אחרי הפרסום של רשימת המפרטים המומלצים בפורום האם הם עדיין עדכניים? האם יצא עדכון בקרוב? מה התעדכן במחיר / רכיבים שכדאי לשים אליו לב?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. שלום לעוזרים למיניהם, אני מעוניין בהצעות למחשב נייד, לשימוש כסטודנט, בתקציב של גג עד 2000 ש"ח. יש הרבה חנויות והרבה דגמים אז חשבתי שתוכלו לעזור לי להתמקד בכמה ספציפיים. אני אקנה את המחשב בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תוכנות רגילות , משחקים לא גרפיים (לא בעלי גרפיקה מטורפת) * גודל המסך? יכול להיות שאחבר לו את המסך מהבית (17"), אבל עדיין בגדול 14-15" * משקל רצוי? פחות קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סטנדרטי, מאמין שרוב הזמן יהיה מחובר גם ככה למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מבין בזה... * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה לי חיצוני, אז לא צריך גדול במיוחד, מאמין ש100-150 יספיקו * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by sido,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש משרדי, אופיס ואינטרנט בעיקר עפ מערכת הפעלה XP. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני לא מבקש מפרט למחשב קומפלט, אני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך, זיכרון, לוח, מעבד, ספק, שצריך כדי לקבל דרישה מינימלית, לעבודה בSolid Works 2014. המחיר , מארז , דיסק קשיח, מאווררים, פחות מעניין כרגע. פשוט רוצה לדעת דרישות מינימום! אחר כך אציב תקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  9. Started by redead,

אני רוצה להזמין אחת חדשה ויש המון המון סוגים שמתאימים למחשב, כרגע על שלי רשום CAPACITY 56WH , השאלה שלי לכמה MAH זה משתווה? יש 4200 ,4400,4800, וכו'.....

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

11. Started by NeptuneMB,

היי חברה. בקרוב אני אקנה את המחשב שלי,למרות שאני יחכה למעבדים החדשים שיגיעו. אך עד אז אי אפשר ליהות בטוח שהם ישפרו את הביצועים בהרבה. אני איני אוברקלוקר,ואני לא יעשה את גם, אז מינעו ממני וממכם את המאמץ לבחור לי פריטים לoc. המטרה שלי שתביאו לי ביקורת למפרט הזה. {1220שח}AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL {1135שח}512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original*2 {661שח}EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX {53שח}NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 {554שח}COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE {2641שח}SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL -אני רק עם ATI. {576שח}WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA {170שח}התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (…

12. Started by Armageddon1,

coolermaster - CM690 seasonic - S12E650 Bronze kingston - 4gb ddr3 1333Mhz gigabyte- P55a UD3 Intel - i5 750 Hard Disc - WD 1TB fals graphic card - HD 5850 1gb sapphire monitor - dell 2209wa +lcd 32"/ 37 FHD מה דעתכם? נראה לי קצת הגזמתי עם הספק רק .

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by רחליג,

זקוקים למחשב משרדי לשימוש של תוכנות קלות (בעיקר אופיס וגלישה) עם תוכנת גיבוי נתונים . שני מפרטי המחשב המומלצים מתאימים לנו מבחינת הדרישות אך מעודכנים ל-9.2013 . האם המפרטים עדיין רלוונטיים או יש לשנות חלק מהמפרט ? האם המחירים עדיין רלוונטים או היתה ירידה במחירים? תודה על כל התייחסות. רחלי .

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by haviv822,

היי חברים מעוניין לרכוש מעבד+לוח+זכרונות עד 2000 שקלים הרכבתי מבוסס אינטל 10400f + gigabyte z490m + g.Skill Ripjaws V 2x16GB 3200Mhz לדעתכם שילוש מבוסס AMD יביא לביצועים טובים יותר? ואם כן, איזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by Sroh,

אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  18. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

AMD ATHLON 2000+ l XTREAME DDR 256MB PC-2700 333MHZ GIGABYTE - GA-7VRXP MSI GEFORCE 4 TI4200 128MB DDR MAXTOR 40GIGA 7200 CHIEFTEC - DARGON AX-01SLD ALUMINIUM CASE LG - *52 TEAC - FLOPPY 1.44 LOGITEACH - PILOT WHEEL MOUSE OPTICAL MICROSOFT - INTERNET KEYBOARD איך המחשב? צריך שיפור? כל המחשב (לא כולל מסך, רמקולים, ומודם) ב-4788ש"ח, שווה? תודה מראש, gonzila

• 17 תגובות
    • 7.4k צפיות
  19. 1. מחשב דל מהסדרה שאמורה להגיע: DELL STUDIO 1537 2.0 GHZ מפרט ( + אני מוסיף 1GB זיכרון כך שיהיו לו 3GB) - מגיע עם 3 שנים אחריות מסך LED -, מעבד T5800 כרטיס מסך מובנה החדש של אינטל 4500MHD - ללא מערכת הפעלה. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-led.htm 2. מחשב HP DV5-1120 -מהסדרה החדשה: מפרט: מעבד T3400 2.0GHZ , זיכרון 4GB, כרטיס מסך 9200GS ( לא מובנה), מסך מבריק רגיל ( לא LED), כולל מערכת הפעלה. 1 שנה אחריות HP http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819723.html האם יש הבדל גדול בין סוגי המעבדים? האם מסך LED משמעותי יותר בתצוגה מהרגילים? אשמח אם אפשר להציץ במפרטים המלאים ולומר לי מה דעתכם. אנא קחו בחשבון כי הצרכי…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Motiba,

ה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד נתונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול (26 אינצ' וצפונה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את הכל מחדש , אין משהו קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב , אבל ביצועים עדיפים על שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה כלשהי . 7. האם האם יש צורך לכל…

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים , זה מפרט לחבר. הוא לא משחק במשחקים (כרטיס מסך לא מובנה , אבל גם לא משהו רציני... אולי 7300 או משהו בסגנון) חובה ג'יגה זכרון \ מעבד ליבה כפולה. הרד דיסק 160 .. זהו פחות או יותר.. המחשב הוא לאינטרנט\הורדות\מוזיקה\סרטים\לימודים ... בקיצור , כל החרטה הפשוטה. תקציב , 3500 , אין צורך במסך\מערכת הפעלה\עכבר\מקלדת\רמקולים. מארז נטו. לא מתוכנן אובר קלוק. תודה ולילה טוב, שגיא.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by johnni,

היי אני מעוניין במחשב נייד טוב , ואני לא כל כך טוב בניידים ולא יודע איזה סוג לקנות . אני לא משתמש הרבה במשחקים לכן משחקים לא מעניינים אותי הרבה, מה שמעניין אותי הכי הרבה זה תמונות , מוזיקה וסרטים ומכן להשקיע עד 6000 ש"ח אז מה כדי לקנות ? איזה חברה ? מייל abd007@gmail.com תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by ohaion17,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם ביצועים גבוהים גם גרפיקה למשחקים,וגם שיהיה מהיר ומעוצב יפה. לבינתיים אני מצאתי דגם אחד שעונה לדרישות שלי hp dv6690ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html מה שכתוב עליו שהוא המחשב הכי חזק היום. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אבל אמרו לי HP לא מומלץ. מה עושים?? איזה מחשב נייד שעומד בסטנדרטים של הדגם הזה אתם ממליצים לי לרכוש? בתודה,אלירן.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by p1tbull,

היי, יש איפשהו רשימה של מעבדי Intel ומנגד מעבדי AMD שתואמים להם פחות או יותר בביצועים? מסתבר שדי קשה להשוות בין שני מעבדים מיצרנים שונים, בטוח מישהו עשה השוואה כזאת כבר...

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ms flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.