ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כאילו דה הבעיה היא שאני כבר כמה שנים טובות לא נגעתי במחשב בעיות תקציב אז ככה שאני לא מבין עכשיו כלום במיפרטים החדשים אז ככה יש לי בערך 5000 להוציא על מחשב מישחקים בלי מסך ואם אפשר להסביר לי אם שווה לחקות ל 2Q בשביל המעבדים של INTEL או מה הקטע עם VISTA ו DX10 האם זה אומר שאני יצתרך עוד פעם לשדרג? בתודה מראש עדי
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב?1000 שקל 2. מטרות המחשבצפיה בסרטים, קולנוע בייתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך HARD DISK ומארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא שיהיה כמה שיותר זול ואם אפשר אז גם איכותי 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא אכפת לי איך הוא נראה והקירור אני חושב שסטוק יהיה בסדר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש משהו שאני צריך לדעת על מעבדי AMD או מעבדי 64 ? אני מתלבט בין 2 מפרטים, בעיקרון אני מעדיף את המפרט עם המעבד של AMD כי הוא יותר זול ובערך עם אותן יכולות אבל אף פעם לא היה לי מעבד AMD... אני מתכוון להשתמש במחשב למטרות לימודים ומשחקי מחשב. בתודה מראש, ד. ברבי
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן ושלום שלום. אז ככה, הבעייתיות שלי עם כל העניין של המחשב הנייד היא שהידע שלי בנושא לא בדיוק בשמיים ויש יותר מדי אפשרויות ומבחר. עיינתי פה בפורום וראיתי שיש פה אנשים שמבינים יותר ממה שאני אצליח אי פעם להבין מהמדריכים הבסיסיים שמסתובבים ברשת, לכן אני פונה אילכם בבקשה לעזרה. עקרונית תקציב הוא לא בעיה, למרות שאין בי רצון להוציא יותר משמונה אלף על כל העניין. הדברים שאני מחפש במחשב: גלישה באינטרנט. משחקים. זמן סוללה. מסמכים. זיכרון פנימי רחב (לשם הקלטת שיעורים במיקרופון או לחילופין ואף בעדיפות בצילום). ראיתי את המחשב הזה באחד הנושאים: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1966 חשבתי להרחיב את הזיכרון לשלוש או לארבע ג'יגה ולקנות עוד סוללה בגלל הצריכה של הכרטיס מסך. מה אתם…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד להדמיות אני צריך שיהיה בו מעבד I7, כרטיס מסך טוב, 8 GB מה ההמלצה איזה חברה? ואיזה סוג?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום רב וברוכים הנמצאים. בכוונתי לרכוש מחשב (למעשה שניים) חדש. טרם נרשמתי לפורום קראתי את המדריך לרכישת מחשב חדש וכן הצצתי במפרטים, ואני מודה ומתוודה שהבלבול רק החריף. אני זוכר שפעם, לפני אי-אילו שנים, זה היה כל כך פשוט... בכל מקרה אני אגדיר את הצרכים שלי - מחשב לעבודה באופיס + עבודה עם מצלמה דיגיטלית (הורדת תמונות, איחסון), שיתאים לסרטי DVD (ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי ''22). האמת שאני לא משחק במשחקים פרט -אולי - ל-FLIGHT SIMULATOR ואני לא יודע אם זה אומר שצריך להשקיע גם בכרטיס מסך. הייתי גם רוצה שהמחשב יתאים למערכת ההפעלה VISTA. נראה לי שזהו בגדול. עכשיו -אילו מהמפרטים מתאימים לי ? מישהו יכול להמליץ על חנות (באינטרנט או במציאות הקיומית) טובה? מה אתם יכולים להגיד על IVOR…
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי מחקר לא קטן, ניפיתי כאמור את המתמודדים לשניים הבאים: Inspiron 1545 T6400 Lenovo G550 2958-RAG המחשב מיועד לחברה, שימוש עיקרי יהיה תוכנות גראפיקה (פוטושפו/פלאש). כן, אני יודע שבסכום הזה לבקש מחשב לעריכה גראפית זה דיי מצחיק, אבל זה מה יש. אז מצד אחד לDELL מעבד טוב יותר, מצד שני לLenovo יש 4GB של DDR3. למי הביצועים הטובים יותר? שמתי לב גם שהמסך של הLenovo רחב-אקסטרא (16:9), עד כמה זה מורגש? יש למישהו הצעה אחרת לגמרי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשימוש פשוט: מוזיקה אינטרנט סרטים ומשחק כמו סימס שלא יתקע המחשב כשפותחים 10 חלונות של אקספלורר או שאני אשמע שירים וארצה לשחק בסימס לדוגמה שלא יקרטע הגרפיקה במשחק פחות חשובה. פשוט שהכל ירוץ חלק יש לי עד 3000 שקל כולל מע' הפעלה. עדיין לא הבנתי עם סלרון יחזיק את המבוקש או שלא אשמח עם תתנו לי הצאע טובה לצרכים שלי
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, המחשב של ההורים שלי נהרס - ויש צורך לבנות להם חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מאוד מינימלי, גלישה באינטרנט מידי פעם, אופיס כשצריך. בכל אופן, חשוב שהוא יוכל להפעיל סרטים באיכות HD אם יהיה צורך ויחוברו אליו שני מסכים בו זמנית (מסך מחשב וטלוויזיה, שניהם 1080p). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש אפשרות לקחת מהמחשב שנהרס את הציוד הנ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב 3000+- יש לכם רעיונות לשיפור\ שינויים ?
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - בעיקר לימודים ועיבוד מוסיקלי (נואנדו/קיובייס וטרקטור למי שמכיר), גלישה, אופיס וסרטי HD . * גודל המסך? 15.6 ומעדיף מסך מט שלא יחזיר השתקפות. * רזולוציית המסך? AS LONG AS ITS HD ITS FINE FOR ME.... כל עוד שזה HD אין לי העדפה מסויימת. בעדיפות למסך שלא יעייף את העיניים אחרי שעה של עבודה על המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומרווחת כי אני אקליד על המחשב הזה הרבה (הרבה מאוד) * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. חשוב שהנייד יוכל לעבוד 5-6 שעות בלי חשמל או החלפת בטרייה (לא יודע אם יש אופציה כזו אבל נחמד אם תהיה בטרייה נשלפת כדי שתהיה בטרייה ספייר על כל מקרה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blueto…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן [= טוב, לא בפעם הראשונה אני פותח אשכול. פעם קודמת הבנתי שבשביל השימושים שלי אין טעם במעבד Q6600 אז החלטתי על E4400 עם OC מTMS. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (יכול להיות שאני אתקדם בזה.. צריך להיות שיקול? באיזה שלב יהיה שימוש למעבד יותר חזק?), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, אבל כן שיחקתי בUnreal tournament 2004. אין לי כוונות לשחק בCRYSIS או בBIOSHOCK. עריכה: זה המפרט הסופי שהוחלט עליו: תודה! מקווה שאני לא עובר על החוקים O_O
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי הרבה זמן , סוף סוף קניתי מחשב היום המחשב למשחקים בעיקר וקצת עריכה המפרט : Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz 929ש"ח קירור לקחתי ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 250 ש"ח לוח ASUS P5Q Deluxe 920 ש"ח זכרון G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 405 ש"ח כ.מסך Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe 1360 ש"ח מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case 370 ש"ח Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS 339 ש"ח צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 159 ש"ח יש לי ספק כח של HEC 550W WIN מחיר סופי במזומן יצא לי 4500 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט ? האם יש משהו לשפר הבאסה שמחשב יהיה מוכן רק סוף ש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWCI575000 מה דעתכם על המחשב הזה? אני יודע שזה מחשב מותג ושיותר שווה להרכיב בעצמי. הבעיה היא שההזמנה הפשוטה מוואלה נוחה לי ואני מעדיף שתהיה אחריות כמו שצריך. המחשב עצמו יספיק למשחקים לא כבדים ולשימושים כלליים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, הצעתי מפרט לחבר כזה מעבד E6300 לוח945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU וכ.מסך X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E וכל השאר (סט מקלדת ועכבר אלחוטי לוג'יטק, קשיח 250G זיכרון TWINMOS 1G,כונן DVD וספק HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin). הוא מציע לוח ASUS P5L כ.מסך X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ומארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS כל השאר אותו הדבר כמובן בהגדלת תקציב מה עדיף בין הלוחות?? האם המארז של TT לא בזבוז למפרט כזה?? כ.מסך PRO לא יספיק?? המפרט מיועד למשחקים לא מתוכנן OC
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לבנות מפרט עבור מחשב גיימינג לילד בר מצווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 6,000 אפשרות חריגה של 500 אולי טיפה יותר אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר בעיקר גיימינג, אולי בעתיד ירצה לעשות יוטיוב וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כלום, צריך להרכיב הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך שיהיה שקט במיוחד אך גם שלא יהיה רועש ולא נעים. ממוצע. 6. האם ישנה הגב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לאח שלי שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית בסיסית. במקרה הכי טוב יש קצת football manager. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 200-300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, המחשב ממקום בחדר השינ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שמיועד ללימודים ולאינטרנט,אני צריך שהיה מספיק מקום משהו כמו 160 גיגה +- ואני רוצה לראות אולי סרטים או משהו כזה... כולל מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מה שאני מבקש מותר ואתם מוזמנים למחוק ונעול בכל זמן (רק תודיעו לי בפרטי את הסיבה המדויקת אני ישמח) בכל מקרה אני הולך על המחשב DELL INSPIRON N5110 ויש לי שני אופציות (לא אני משלם ולכן אל תציעו לי ברירות אחרות ) או שאני קונה מבאג - שהם "קצת קצת" יקרים יותר מכולם או שאני קונה מKSP - ששמו של השירות "המעולה" שלהם הולך לפניהם המחיר בKSP יותר זול בהרבה מהמחיר בבאג אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות מחברה כזאת שהאחריות שלה לא כזאת טובה ואם היא עדיין קונה מחשבים מחודשים ומוכרת כחדש אני חושב ללכת על באג אבל אולי דעת הקהל שונה היום לגבי KSP ואני טועה? רציתי לשמוע את דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ASUS X502C נשפך לי כוס מים על המחשב נייד. ניתקתי אותו מהחשמל פתחתי אותו ויבשתי אותו למשך יום שלם. הדלקתי אותו והוא עולה ישירות לביוס ללא תגובה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה ניתן לעשות? תודה רבה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
הי כולם! אני מתלבט כרגע בין שלשוה מחשבים Lenovo ThinkPad Edge E520 http://www.fiber.co.il/product.aspx?p_id=7963 Dell Vostro 3550 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3003&catId= HP ProBook 4530s http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3089&catId= מה אתם אומרים העדיף מבין כולם? התקציב שלי זה 3000-3500 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שאמור לתפקיד לכ7 שנים(כמובן שעם שדרוגים). אני לא גיימר רציני אבל כרטיס המסך לא יוחלף כנראה,לא אכפת לי להוריד הגדרות אם צריך. אין צורך בציוד היקיפי כלל המסך יהיה 22" כנראה מארז-ללא אורות ונצנצים למיניהם מעבר לזה-הבחירה חופשית אין דרישה לחנות ספציפית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח לרוב המחשב ישמש אותי לגלישה ולהורדה ושמיעה של מוזיקה וסרטים דרך חיבור לטלויזיה. בנוסף הייתי רוצה שלמחשב תיהיה האפשרות להפעיל את המשחקים החדשים ללא בעיה. אין צורך בציוד הקיפי למעט עכבר ומקלדת חשוב שהמחשב יהיה שקט. הייתי אומר 9/10 , די חשוב לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבת המחשב בחנות אני גר ברמת אביב לכן העדיף שהחנות תיהיה KSP או באג תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים ועזרה מהפורום, נסגרתי על שני דגמים. Lenovo IdeaPad S205 1038-2JG Lenovo ThinkPad Edge 11 2545-3RG הינה לינק השוואה בין שני הדגמים: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,18502,18399 איפה המעבד עדיף יותר? (דרישה לגלישה + סקייפ). האם DDR2 667 בTHINKPAD לא מיושן מידי? איזה מהם לדעתכם יהיה יותר קריר. המחירים נעים עד 1800 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-