עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, בעוד כיומיים אני טס לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד (בניו יורק, אם מישהו מכיר חנויות מומלצות שם אשמח לשמוע). התקציב שלי הינו בסביבות ה 800$ השימושים למחשב הנייד יהיו שימוש אישי ועסקי, עסקי הכוונה שאני יצטרך לקחת את המחשב הנייד לפגישות עסקים וכדומה.. השימושיים יהיו גם בין היתר לפעמים כמחשב עבודה, הפעלת תוכנות של בניית אתרים, Photoshop עריכה קלה בלבד. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר כמובן, גם כשמספר תוכנות פועלות, כגון Photoshop,firefox,Zend studio,Dreamweaver אשמח אם המחשב הנייד יוכל לשמש למשחקים קלים/סרטים.. לא משהו רציני.. (כי יש מחשב נייח בבית שמשמש כמחשב מרכזי לעבודה) אינני יודע אם אני זקוק לכרטיס מסך חיצוני או מובנה.. חיי סוללה דיי חשובים כמה שיותר א…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ???ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. Started by retlol,

מפרט למשחקים, לא מתוכנן OC/שדרוג. התקציב 5 אלף, 300 חריגה אם זה נורא ישנה. בקשר למסך - חשבתי על Dell 2209wa כי ראיתי עליו הרבה תגובות טובות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by יהושע מנחם,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…

5. Started by sky1sky10,

האם המחשב הנ"ל עם המפרט הנתון יכול להריץ משחקים כבדים? מתעניין במחשב מפאת חוסר מקום בחדר למארז. כרגע יש לי נייד בחדר. קישור למחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kv-kuXce9Dgn1vpKUT5C5g6:12bbi68k5?id=sp5-4361127 המפרט: [table][tr][td]מותג [/td] [td] [/td] [td] ®HP [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] [/td] [td] 500GB SATA [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימי [/td] [td] [/td] [td] 4GB DDR3 [/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי [/td] [td] [/td] [td] צורב DVD [/td] [/tr] [tr] [td] כניסות / יציאות [/td] [td] [/td] [td] 7XUSB 2.0,יציאה לאוזניות,יציאת שמע אחורית [/td] [/tr] [tr] [td] מהירות המעבד [/td] [td] [/td] [td] 3.2GHz [/td] [/tr] [t…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by e.s,

חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ועם הרבה זיכרון

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by darking,

שלום, אני הרכבתי מפרט לבן משפחה ב-3500 שקל למשחקים. איך הוא לדעתכם? יש מקום לשיפור? נא לא לחרוג מהתקציב, זול יותר עדיף. לא מתוכנן OC וזה למסך בגודל 22 או 20 אינץ'. תודה רבה =) מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  9. עדיף אחריות ל3 שנים ומעבד intel core 2 due תודה.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  10. שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by parker,

1. מה התקציב המקסימלי? 4300 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 4. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD ואינטרנט 5. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אין חשיבות לרמת רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יתבצע אוברקלוק כלל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by thasson,

ערב טוב, אני בכיוון של שדרוג ה Dell Ultrasharp 24 (המסך העיקרי מבין שניים) למסך גדול יותר. המטרה של המסך היא גיימינג (Dirt, FIFA, BF, COD, SniperElite) ולימודים (קריאה של הרבה טקטס). הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי Alienware AW3418DW: 1. האם יש מישהו מהחברים שעבר למסך זה ממסך מסדרת Ultrasharp של DELL (להבנתי דיוק הצבעים בסדרת Ultrasharp עולה על מסך זה). האם ההבדל מורגש? 2. האם יש מקום כלשהו בו אוכל לראות את המסך בתצוגה? אני פחות אוהב את העניין של להשקיע סכום כזה במסך בלי לראות אותו לפני כן. אין לי בעיה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ. 3. האם מישהו כאן בעלים של מסך זה ויש לו תובנות/הערות לגבי המסך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by drorly,

שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג דל xps 1210 רכשתי אותו לפני כשנה וחצי עם שני סטיקים של 512 מגה ברצוני לשאול האם ניתן להחליף את הכרטיס של 512 שנמצא ליד הסוללה ולהחליפו באחד מ: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316 האם יש צורך בהתקנה מיוחדת או כרטיס רק של דל או שאחד פשוט יותר יעשה את העבודה? אני משער שיהיה שיפור ניכר בביצועים, אני צודק...? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בתכני hd אורך סרטון מקסימלי 10 דקות. בעיקר premier pro רוצה להתחיל גם after aeffects וחושב גם על דה וינצ'י ריזולוב 16. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים. צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מענייני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה.. אז לא נראה לי שמתוכנן 7. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mrmoti,

צריך רק לוח אם + מעבד + זכרון + כרטיס מסך דרישות: מחשב למשחקים + OC , מבוסס AMD , לוח עם FIREWIRE , זכרון 1 GB לא צריך קירור למעבד - יש לי WC

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, יחסית קטן (עד 14'') שהתצוגת מסך שלו תהיה טובה לתמונות. (קיבלתי פירוט על התצוגה שאני יודעת שאני צריכה: לפחות 90% srgb, משמע לפחות 90% מהצבעים של תקן לוגי srgb דלתא 4.5 ומטה - זה סטיית צבע בעצם מצב אופטימלי זה דלתא 1 משמע המסך מסוגל להפריד צבעים בקפיצת מדרגה אחת בלבד. בהירות 280 ומעלה וחשוב חשוב חשוב אחידות של בהירות, תאורה לא אחידה גורמת לסטיות צבע.) אשמח להמלצות על מחשבים, ואם אני לא בתקציב או שיש לי בקשה שהיא לא הגיונית אשמח לפירוט והצעות חלופיות

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6, בעל רזולוציית FHD)1920x1080) מעבד מסדרת I5 SB 4GB זכרון HDD 7200RPM בנפח של לפחות 250GB. כרטיס מסך לא רלוונטי. זקוק לכל לשטח עבודה גדול ככל האפשר ולכן הדרישה לרזולוציה הזו. התקציב לא מוגבל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן מבקש עזרה בבחירת לפטופ לעבודה משרדית עבור חברה. אני יודע שהלפטופ הקודם שלה כלל מעבד i7 אך המחשב היה כבד מאוד (פיזית). תקציב - 3,000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500+- שימושי המחשב - עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט). גודל מסך - 13-15 אינצ'. יש לכלול מערכת הפעלה ואופיס. יציאות וחיבורים - כמות מספקת, לא לחסוך. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות לכונן SSD. משקל המחשב הוא סוגיה חשובה - כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע ביכולות המחשב. אותיות זוהרות במקלדת (בונוס). מסך טאצ'. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tsah1982,

אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב בשביל שימושים בסיסיים אבל מצד שני שיהיה מהיר ושיהיה לו בסיס טוב (אין לדעת מה יהיה בעתיד) מה אתם אומרים על המפרט הבא: intel p4 3.0ghz lga775 800mhz 2mb 64bit gigabyte ga-81915p duo kingston 256mb ddr2 533mhz pc4200 x2 gil-Alastor ATI X300Se 128MB PCI-E Retail wd\hitachi 80GB 7200 8MB Buffer Sata LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B האם המפרט הזה טוב לדעתכם ואיזה מארז וספק אתם חושבים שאני צריך לקחת? האם מספיק מארז וספק ג'נרים או לקחת משהו קצת יותר טוב? אם יש לכם רעיונות תרשמו.. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by BlackShadow,

אני לא משחק במחשב, רק עורך (בשביל זה הHD הגדול), רואה סרטים (בשביל זה הכרטיס מסך, בשביל הTV-OUT), ואינטרנט. אני סגור לגבי החנות (זיגזג), והמקסימום שלי הוא 3,000. אני משלם מזומן. עכשיו כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה, ממה שראיתי יש בו מקום ל2 סטיקים של זכרון. זה לא קצת מדי? 2. יש Firewire על הלוח אם? 3. הספק מתאים למערכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  21. מערכת מחשב למשחקים ולבית במחיר אטרקטיבי. מעבד: Intel Pentium Dual Core - 2.8GHz 2MB cache E6300 1066 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: INTEL GOLDTREE (G43) DDR2800/FS1333/VGA - mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GAINWARD 9500 GT 512MB DDR2 - PCX - retail דיסק קשיח: SAMSUNG / WD 320GB 16MB 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : LG / SAMSUNG DVD-RW X22 DL(black) SATA- bulk מארז: Thermaltake Wing MA - mATX ספק: 400W - PFC - ATX 2.01 מחשב טוב ?

22. Started by shemi29,

שלום מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל גם כרטיס גרפי חזק למשחקים יציאת HD וזיכרון מעל 2048 תודה.... http://computershop.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שאני סוגר\מקפל את המסך האינטרנט נכבה איפה אפשר להגדיר שהאינטרנט ימשיך לפעול בזמן הזה ? מחשב נייד של DELL , וינדוס 7. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האלן חברים ערב טוב. אשמח לעזרה והמלצות אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש בעריכת וידיאו ומוזקיה fl studio , studio one ,sony vegas וכ"ו.. ובין היתר לטובת עבודה עם גרפים וטבלאות וכ"ו.. התקרה היא 6,000 ש"ח אפשרי חריגה של כמה מאות וכמובן שאשמח להוזלה במידה ותמצא כזו. אני לא כולכך מבין בזה ולכן אשמח להמלצות תודה רבה מראש 🙂 מעריך אתכם.

• 0 תגובות
    • 328 צפיות
  25. שלום אני קונה בארה"ב נייד ורוצה שיהיה קל משקל לשימושים בסיסיים : גלישה מייל וכצאת אופיס ראיתי את הדגם הנ"ל שנימכר עם ויסטה ושידרוג חינם ל7 האם יעבוד חלק ונוח עם המעבד הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.