עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by N1_Dawg,

אהלן חבר'ה, המחשב הקיים שלי התחיל קצת לקרטע, אז הגיע הזמן להחליף לו כמה חלקים. אני אשתמש במחשב לגיימינג בתדירות גבוהה רק עד סוף השנה, לאחר מכן אני אתחיל לימודים באוניברסיטה, אז אני אשחק הרבה פחות. אני רואה פחות טעם לקנות מחשב חדש(אלא אם כן אפשר לקנות מחשב חדש יותר טוב באיזור המחיר הזה, אשמח אם תעזרו לי עם העניין). הנה המפרט של המחשב הקיים: מעבד: Intel Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 ספק כוח: ספק 550W של Raider, לא בטוח מה הדגם. זיכרון: שני סטיקים של 4GB של Crucial. דיסק קשיח: 2TB של Seagate כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 2GB מארז: Cooler Master CM 690 II והנה גם הפורמט מהנעוץ, כדי שיהיה קצת יותר ברור: …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1.לוח אם: GIGABYTE GA-M59SLI-S5 AM2PIN 2. מעבד: AMD ATHLON 5200*2 64BIT BOX AM2 DUAL CORE 3.דיסק קשיח: W.D. 320 GB 7200RPM 16 BUFER SATA2 4.כרטיס מסך:NVIDIA 8600GTS 256 MB 128 DVI-CLUB 3D 5. זיכרון: PATRIOT 2GB 800 MHZ 6.צורב DVD: NEC7170A DL 7.כרטיס קול:ALC883 AUDIO O/B מארז: TZAG-ELITA BA630 ספק כוח: TOPOWER- 400 W 24PIN FOR SERVER AND GAMING LOW NOISE 1X 8 CM FAN W/I TURBO SWITCH הערות: מה דעתם על המפרט שבנו לי? אותו בנאדם שבנה לי אותו הוא יבואן חלקים אז ביקשתי ממנו לבנות לי מפרט בשביל לבדוק אם באמת הביא לי חלקים טובים ולא גורנישט. אני חושב שהזיכרון שהוא הביא לי לא טוב וגם כי החברה לא מוכרת לי בגרוש. והספק גם כן אני חושב שהוא ג'נרי. התקציב שלי למחשב הוא …

• 11 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by muli6,

קודם כל המחיר שאני מתכוון לקנות הוא בין 5000 ל6000 שקל, והמטרה היא בעיקר משחקים חזקים. ורציתי שתגידו מה דעתכם. (בעיקר חשוב לי לשמוע מה אתם אומרים על הכרטיס מסך) מעבד: AMD ATHLOON 64 3200 939 VENICE לוח אם: MSI K8N NEO4 PLATIUM 939 PCX דיסק קשיח: WD 200GB 7200 8MB SATA2 זכרון: KINGSTON DDR 1024 MB MHZ DUAL כרטיס מסך: MSI RX600 PRO 256TD PCI-E כרטיס קול:8 ערוצים - 7.1OB מסך: שטוח 19 AOC 1200*1699KHZ צורב: SAMSUNG DVD *16 DUAL כרטיס רשת 1GB מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים 2+SUB למפרט הזה נתנו לי בחנות מחיר של 5000 שקל שווה?? ובמה כדאי להשקיע עוד קצת כסף

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by AMD-GUY,

אני זקוק למעבד, לוח אם וזכרונות. המטרה היא להרכיב ביחד עם X1950PRO, אודיג'י 2, שני כונני דיסקים, כונן 80 ג'יגה, כונן 300 ג'יגה וספק כוח 300 וואט של HEC. אם צריך, תוסיפו בבקשה ספק כוח. המטרה היא כמה שיותר זול, בסביבות האלף אפילו אם אפשר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LeonBello,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by FiRePOweR,

שלום לכולם. אני מחפש מחשבים ל STARTUP קטן , אנחנו מפתחים עם visual studio 2008 + SQL 2005\8 ורוצים שיצליח להפעיל עוד סביבות פיתוח במקביל על המחשב. אני מעדיף שיהיה לוח אם + זכרון + ומעבד מצוין שיחזיק מעמד איזה שנה ( עד שנגייס ואז נתפרע :) ). המארז לא כל כך חשוב אבל מגוון הלוחות כל כך ענק והייתי רוצה משהוא טוב אז מעבד - כדאי QUAD ? לוח אם - יש העדפה ל gigabyte זכרון - 4 GB מינימום דיסק קשיח - 250 SATAII מארז + ספק משבוא שקט וטוב כרטיס מסך - נחמד כזה שאפשר לעשות איזה UT בזמן הפנוי ללא מסך .

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. בעיקרון התקציב הוא עד 1700 מעוניין לחסוך איפה שאפשר שימושים עיקריים של המחשב הם אינטרנט ואופיס לא חושב שמשהו מעבר לזה אולי טיפה סרטי HD לא OC ולא משחקים מעוניין לשמור על אופק שידרוג ולכן לשלב את המעבדים מהסידרה החדשה (I3) שמתי עין על המפרט הזה מה דעתכם? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשי…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  10. אני צריך מפרט לעריכת מוזיקה... אני מתעסק ביצירה ועריכה של מוזיקה בתוכנות כמו קיובייס ומשתמש בפלאגינים ו-vst די כבדים שבמחשב 1700 מגה הרץ הנוכחי שלי לא נסחבים אני צריך מפרט בסביבות ה-5 אלף רק המארז וכל מה שכלול בו בלי פלופיובלי צורב ובלי סי די רום רק מארז, כרטיס קול, כרטיס מסך,הארד דיסק, לוח אם,זכרון מעבד...אמממ וזהו אני חושב... טני לאחרונה קראתי כל מיני דברים על היריבות בין אינטל ואיי אם די בשוק... ורציתי לדעת מה עדיף לי, מבחינת אמינות, יציבות, כוח והתאמה לדרישות...? אני גם גולש הרבה באינטרנט מוריד מוזיקה וסרטים... המליצו לי לקחת 2 הארדיסקים של 120 ג'יגה ולעשות raid שזה יותר מהיר מלקחת רק נניח 200 ג'יגה בכונן אחד... איזה כרטיס עדיף לי? audigy או משהו אחר?(אני רק י…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח LIRON231
    Started by אורח LIRON231,

היי חברים אם אפשר עזרה אשמח תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. המחשב נועד לשימוש ביתי הכולל אינטרנט(כולל הורדות), ישומי אופיס, משחקים קלים ולומדות לגיל הרך , דגימת סרטים ממצלמת וידאו ביתית ועריכתם עריכה לא מקצועית של סרטים ביתיים שלי בלבד. צורב ,DVD מקלדת ועכבר יש לי. מעוניינת במחשב חזק מבוסס אינטל שישרת אותי מספר שנים ולא יתיישן כבר מחר ושניתן לשדרגו בעתיד. כרטיס FIRE WIRE - קניתי כבר למחשב הישן ולא התקנתי בגלל חוסר התאמה כך שיש לי אותו. אודה על התייחסותכם למפרט הבא. ]מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤923 לוח אם מתלבטת בין שני סוגים: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2456 או לוח חדש יותר לוח אם: GIGABYTE GA-P35…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by ColdFire03,

שלום לכולם יש לי שאלה ברשותי מחשב DELL VOSTRO A8660 אני מרוצה ממנו עד השמים (יש לי אותו כחודש) הבעיה החלה כאשר ניסיתי להשתמש ביציאת הFIREWIRE שלו (IEEE1394) בווינדווס ויסטה מסתבר אחרי קריאה רחבה של האינטרנט אין אפשרות להפעיל את ההתקן למרות שהוא מזוהה כמו שצריך במנהל ההתקנים כל מצלמה שחיברתי אליו עם כמה כבלים פשוט לא עובד.... מאחר וזאת העבודה שלי וזוהי תכונה שממש קריטית לי החלטתי לפרמט ולהתקין XP מקורי כמובן שיש לי פה במקרה. השאלה היא כזו... מבחינת אחריות האם אני פוגע באחריות שקיבלתי מDELL ? והאם כל הדרייברים יהיו נגישים? תודה!!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by matizami,

למחשב יש יציאת אוזניות. אם אני מחבר מתאם PL ל RCA, המחשב יתמוך בSPDIF?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by htiram,

אהלן, אני נמצא בתהליך מאוד מתקדם של איסוף כל האינפורמאציה לבניית אולפן הקלטות ביתי. אחד מהמרכיבים כמובן הוא מחשב חדש המיועד אך ורק לטובת עריכת המוזיקה בCUBASE אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט שבסופו של דבר יענה על כמה דברים: [list type=decimal] [*]חיבור FIREWIRE לכרטיס קול חיצוני [*]מארז שקט ביותר [*]אילו יתרונות יש במקינטוש בשונה מPC רגיל? [*]שיהייה מהיר, ללא עכבות וכו' אני מאמין שאתם יודעים יותר טוב ממני [*]המטרה היא עבודה עם CUBASE נטו. התקציב שלי למחשב ספציפית ינוע בין 3500-4500 ש"ח בערך.. סה"כ לאולפן אני משקיע כ14,500 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב המיועד לחישובים מתמטיים מאסיביים בתקציב של כ-4,000 ש"ח בלי מסך. המחשב ישמש לעבודה בסביבות הפיתוח של Visual Studio .NET ויריץ אפליקציות שפותחו האמורות לבצע כמויות גדולות של חישובים מסביב לשעון. אם אפשר להתייחס גם לזיכרון (2 יחידות או אחת בלבד) ולמהירויות ה-FSB של הרכיבים. כמו כן - האם יש חשיבות למערכת הפעלה 64Bit מול 32Bit? לא מיועד למשחקים ולמולטימדיה וגם לא לשמש כשרת כלשהוא - עיבוד מידע נטו. ירכשו 5 מחשבים כאלו לעיבוד מקבילי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  17. בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ושיריץ גם cs:go על הגדרות גבוהות - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs go בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 15.6 הכי קלאסי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת (לא משנה החנות) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חמישי הקרוב באילת …

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by shemmmesh,

שלום לכם, יש לי תקציב של 3,000 ש"ח, אני צריך לקנות מחשב לבתי שמתחילה בתיכון מגמת עיצוב. יש כבר מסך DVI, אז המחשב צריך יציאה מתאימה. וגם צריך לחבר את המחשב ל-TV. מאד אשמח לקבל המלצה למפרט איכותי, מבוסס אינטל. יותר מכל, אשמח לקבל המלצה על חנות טובה ואמינה באזור המרכז (אני רואה שבפורום דיי קוטלים את KSP) תודה רבה, shemmmesh

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Amital,

המפרט הוא למשחקים בעיקר המפרט כולל את כל הדברים הנחוצים אבל לא כוללים את הדברים הבאים: מקלדת עכבר מסך כונן DVD/CD רמקולים הארד דיסק מדפסת אוזניות וכל הציוד ההיקפי הדומה. רק חלקים כמו ספק כוח מארז כרטיס מסך וכו' עד 4000 ש"ח אני חושב שיצא משהו טבו מאוד כי זה לא כולל מסך.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by tuskaa,

אם אני קונה כרטיס קול נניח ממש טוב, אז אני יוכל לשמוע במשחקים אני יוכל לשמוע בסגנון 7.1 Surround ? אני מתכוון עם אזניות, SteaalSeries Siberia V2 יש בהם כרטיס קול מזויף (אין להם ביכלל בוא נגיד), ורציתי לדעת אם אני יישפר את הכרטיס קול שיהיה יותר טוב, אז עדיין עם אוזניות שאין בהם כרטיס קול, אני יוכל לשמוע בסיגנון 7.1 Surround ולא רק Left\Right, אז זה יעבוד או לא? ואם כן, מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס קול שתומך בזה? אם אפשר לינק מהאתר KSP. אני מעדיף לא יותר יקר מ-400 ש"ח, אני לא יודע מה התקציבים של כרטיסי קול. עזבו את KSP, מצאתי ב-skypc שני כרטיסי קול שיכולים להתאים, הנה השמות המדוייקים: 1. Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 2. Creative Sound Blaster X-Fi Xtream Audio 7.…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף לשלם 4K על המחשב, אם אין שיפור משמעותי בתמורה ל1K הנוספים אז עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות - דרושה יכולת להחזיק את התוכנות Photoshop, Lightroom בצורה מלאה וחלקה לגמרי. עריכת ווידאו ואנימציה באיכות Full HD - דרוש שהרינדור יהיה מהיר ככל שניתן, גם אם מוסיפים אפקטים דרך האפטר או הפרימייר. הפקת מוזיקה - דרוש שתוכנת קיובייס (Cuebase) תצליח ליצא מוזיקה באיכות 320 Kbps. שימוש יום יומי - יישומי אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי FULL HD 1080p. א) במידה והמחשב מ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה אתם אומרים על הדגם הזה ? מטרות , לימודים בעיקר , סרטים מעט . וזהו פחות או יותר . איך הוא נשמע לכם . HP Presario CQ61-280EJ

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. Started by nani50,

בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אורח חני
    Started by אורח חני,

שלום, רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי. אין לי ניסיון ולכן לא יודעת מה הדרישות למחשב. בין PC ל- MAC הדעה חצויה בין המנטרה שכל המעצבים משתמשים ב- MAC ולבין תפסיקו להקשיב למנטרה הזו ותקנו PC 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, ותוכנות עיצוב איור שאני לא מכירה עדיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.