עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, הייתי מעוניין במחשב איכותי ושקט שיוכל להריץ משחקים חדשים אבל גם עבור עבודה בסיסית וגלישה הייתי מעוניין במפרט שיכלול: מעבד מסידרת Q 4GB זיכרון כ.מסך 8800GT לפחות 500GB 32MB SATA2 מסך איכותי מומלץ 19"-22" עד ~1600 ש"ח אני לא סגור על כל הנושא של מארז (לא עם תאורות למיניהן-שיהיה פשוט ויעיל),קירור למעבד,ספק כח ולוח אם שיתמוך ב OC ועדיין שיהיה מחשב יחסית שקט תודה לכל העונים....אני ממש מבולבל מכל מיני הצעות שראיתי בפורום הייתי שמח אם יעשו לי קצת סדר בבלאגן.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by Inzagi,

שלום, יש לי את המפרט הקיים: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX8800GTS 512MB זיכרון פנימי: CORSAIR 2GB DDR2 800 CL 4 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB AAKS + צורב DVD, כונן דיסקטים מארז ANTEC SONATA III. אני צריך לוח אם, רצוי מאוד של אינטל, שיתאים למפרט ולמארז הזה. איך LEADTEK בתור יצרנית כרטיסי מסך? מבחינת אמינות, תקלות, ביצועים. האם יש חברה עדיפה עליה? התקציב ללוח אם 500 ש"ח חריגה קלה.

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, תכונות אישיות לנוחיות שלי: גודל מסך: 13" אחריות: ל3 שנים משקל: נמוך ככל האפשר, מקסימום 1.8 ק"ג צורב DVD מובנה זיכרון הארדיסק: 320 GB +\- כניסות USB: עדיף שיהיו לפחות 4. שיכלול כונן אופטי, כלומר כונן דיסקים מובנה בתוך המחשב. מראה חיצוני יפה, כלומר המארז של המחשב. אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה, שזה אומר- שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להריץ פוטושופ CS-3, גלישה באינטרנט, עבודה עם אימיילים וOUTLOOK להריץ סרטי אנימציה, וידאו, ובכלל מדיה. המחשב הוא לא בשביל משחקים אז אני רוצה כרטיס מסך וRAM ומעבד שיהיו טובים מספיק ביחס לתקציב, ולצרכים שלי. כנ"ל גם לכרטיס קול ולוח אם. חברות מועדפות: Dell hp acer lg lenovo תקציב: 5000 ש"ח עדיף לשלוח במפרט, או אם כבר ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. המחשב לשימוש ביתי, עם צפייה בסרטים FHD, כמובן הרבה אינטרנט. ומעבר לזה עבודה עם MATLAB, VISUAL STUDIO 2010, וקצת עבודה DB מעל ORACLE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך גדול, משהו כמו 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אני כן מעוניין במארז איכותי ושקט ,8 במדד השקט. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? נא לכלולל במפרט 2T…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  5. היי, אני צריך לבנות מפרט סביב ייעוד של תוכנות הנדסה. התוכנות העיקריות הן MATLAB ו-ANSYS ואני מעוניין במפרט חזק שיריץ את התוכנות האלה בצורה הטובה ביותר. אלה תוכנות שתומכות בריבוי ליבות כך שזה הכיוון.. אין כוונה ל-OC, יש צורך גם בציוד היקפי אך ללא רמקולים וכשהמסך יכול להיות גם 19''.. עיקר ההשקעה היא במחשב עצמו. תקציב? יכול להגיע גם ל-5K אבל אם אפשר בפחות אז למה לא. תודה ליועצים!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  6. שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. שלום לכולם! חבר שלי, רוצה לקנות מחשב, עם ציוד היקפי מלא. - התקציב - 5500 ש"ח. - הייעוד - משחקים כבדים. (הוא לא גיימר, אבל הוא יירצה לשחק DOOM3,BF2,NBA2006 וכדו'). - בקשות מיוחדות: המחשב יהיה מבוסס על פלטפורמת AMD. ג'יגה זיכרון. 160 ג'יגה בייט. כ.מסך...X800GT?. - ציוד היקפי: *רמקולים: לא צריך עם סווב וואפר או משהו כזה, כי הוא מחבר אותם למערכת. *מקלדת ועכבר: הוא ממש לא צריך את הטופ שבטופ, לא MX510 ולא מקלדת שמדברת...הכל פשוט. **מסך דק - אין לי כל כך מה לפרט, לי אישית יש את ה - LiteOn והוא מעולה.. תודה רבה!:}

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  8. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22961614&af=2054 אני מניח שימכר בסביבות ה-3000 ש"ח. אני עדיין מחפש מחליף ל-ASUS R2H המזדקן שלי - טאבלט קטן, קל ודק ככל האפשר שמריץ WINDOWS מלא, מסוגל להציג 720P ועם יציאה נורמאלית למקרן. האם ה-W500 יעמוד במשימה? חשבתי על ה-SLATE המפלצתי אבל הוא אוברקיל לשימושים שלי ועדיין מעט גדול וכבד לטעמי (אם כי המפרט שלו מדהים ויתכן שמצדיק זאת).

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Gabi G,

שלום! מחשב נייד Dell Inspiron 6000. בעיה עם הטענת הסוללה ועם החיבור הקבוע של הספק למחשב. המחשב כל הזמן עובר מעבודה עם סוללה לעבודה עם ספק. צריך להחזיק את החיבור בין הספק לגוף המחשב לפעמים בזווית מסויימת כדי שהסוללה תטען. הוצאתי כונן קשיח, הוצאתי סוללה וחיברתי את המחשב לספק. מחזיקים בזווית מסויימת את הכבל של הספק מדליקים את המחשב ונכנסים לביוס. הכל עובד. עוזבים את האחיזה מהספק - המחשב נכבה. הדבר חוזר על עצמו עם שני ספקים מקוריים של Dell. שניהם עובדים על מחשבים אחרים ללא בעיות. מסקנה: הבעיה ב- DC power jack. פתיחת המחשב, בידוד הלוח מוביל לכך שהחיבור של ה- DC pwoer jack מעט רופף. כנראה הזווית שמחזקים את הספק גורמת לחיבור יציב ל-PCB. הרכבת המחשב מחדש - המחשב תקין, עובד. הבעיה…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. מזמין מחר את המחשב אז זה דיי דחוף. כנראה המפרט הסופי..רק צריך עצות לשיפור וכו. ללא OC וללא ציוד הקפי.בעיקר לעריכת סרטים ומשחקים. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤750 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E4500 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤733 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤163 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ל…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  11. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולשימוש כללי. התקציב עד 3.5K כולל מסך ובלי ציוד היקפי אחר. שני מפרטים אותם הציעו לי.. ורציתי לראות מה יותר טוב ואם יש הצעות לשיפור.. מפרט ראשון: 380 ש"ח - מעבד- Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 260 ש"ח - לוח אם - P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 420 ש"ח - זכרון - 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel 570 ש"ח - כרטיס מסך - HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 230 ש"ח - דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 115 ש"ח - קירור למעבד - Freezer 7 Pro (LGA775) 335 ש"ח - מארז - Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח - ספק כוח - eXtreme Power Plus …

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by thebarak,

שלום לכם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד את ה-WIND. אשמח אם תענו לי על השאלות מניסיון אישי וידע אני מתכוון לקנות את ה-WIND בגרסאת 6 תאי זיכרון, 2 גיגה זיכרון ו-160 גיגה הרדיסק. השימושים שלי: אינטרנט תוכנות קלות מאוד, כגון פלאשגט ו subtitle workshop מייקרוסופט אופיס (לא OPEN אופיס) אתקין וינדוס XP ולא ויסטה צפייה בסרטים צפייה בסירוטונים באיטרנט (כגון: יו-טיוב) השאלות שלי: האם קליטת ה-WIFI טובה? שמעתי היכן שהוא שיש בעיות איתה. האם תוכנות קלות כגון ה-SW תעבודנא כראוי? האם הנייד ינגן סרטים חלק? האם גם סרטי 720P) ?720P לא חובה!) האם הוא יריץ סרטוני אינטרנט באופן חלק? האם הוא יפעיל את המייקרוסופט אופיס באופן חלק? שאלות שלא קשורות לשימושים שלי עם המחשב: …

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by binyamin_9,

זה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 האם אפשר בדוחק להשתמש איתו בפרימייר? להתקין עליו vista home עדיף? (מאשר פרימיום) עדיף לשדרג לאחד מאלו: T7250 , T7500 בפלטפורמת Santa-Rosa לביצועים מהירים יותר chipset intel 965PM ? או שגם INTEL CORE 2 DUO T5250 מספיק טוב? ובאופן כללי האם הוא שווה? אני בעיקר כותב וגולש איתו, אולי קצת משחקים ועריכה.... תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. אהלן.. אני רוצה להזמין מודם סלולרי שעובד בהתקן PCMCIA הספציפי שאני מדבר עליו הוא בעל חיבור PCMCIA type II , 1 אני לא ככ מבין מה זה אומר.. לא מבין בהתקן הזה.. האם ה G550 יעבוד עם כל חיבור PCMCIA הקיים היום? תודה ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪448 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 הרכבה: הרכבת מערכת…

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by massinvallus,

???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. עקב צלייתו בטרם עת של המחשב הקודם אני צריך מפרט ליורש שלו. השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים (כולל FPS) וניגון תוכן Full HD למסך 40 אינץ' FHD. המסך הרגיל שהמחשב מחובר אליו הוא Dell 2408 (ברזולוציית עבודה של 1920X1200). חובה שתי יציאות DVI לשני המסכים (יש כבר תשתית כבלים בקיר ל DVI למסך הגדול) חובה יציאה אופטית לסאונד (שוב תשתית מוכנה) התקציב לא קשיח מאוד, אבל 5K זה בסיס טוב לקנה מידה של כמה אני יכול להוציא. כמו כן אין צורך בשום ציוד היקפי, כל זה שרד. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, כבר יש לי (Windows 7). העדפה למפרטים מחנות בצפון עם עדיפות לנועה מחשבים (רכשתי שם את כמה המחשבים האחרונים אז מכירים אותי כבר שם). לא צפוי שום OC, אני רוצה מערכת כמה שיותר יציבה. כמו כן, המקום שהמ…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by UBS,

שלום אני צריך עזרה בבניית חצי מחשב חשבתי שאני אוכל בעצמי אבל הבנתי שאני לא מבין מי יודע מה בחומרה אז ככה התקציב הוא 9000 ש"ח - 9500 ש"ח מטרה משחקים כבדים אני רוצה AMD החלקים שאני צריך הם ! ! ! ! ! לוח אם , מעבד , זכרון RAM , וכרטיס מסך ! ! ! ! ! ב - ל - ב - ד ! לא מחשב שלם - תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  20. שלום רב, אשמח שתציצו במפרט הנ"ל: מה התקציב המקסימאלי?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לקודי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא (עד 1500 עם מקלדת עכבר ומערכת הפעלה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10/win 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. [move]שלום קוראים לישי! :][/move] בניתי מפרט בעזרת הרבה אנשים מקהילה אחרת, לצורך: פוטושופ די הרבה, אינטרנט מאסיבי, משחקים אני ב GMOD, CSS ומתכנן אם וכאשר יהיה GTA IV אז גם אותו! אני צריך מחשב שלא ירעיש עד 4000 שקל פלוס מינוס מה שאני משאיר מהמחשב הקיים זה את המסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,ודיסק קשיח 160GB של מאקסטור [move]אז הנא המפרט! :][/move] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם GIG…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤200 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤498 כרטיסי מסך ATI Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe ¤911 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4295 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤4166.15 המפרט הורכב באתר:http://www.tmsfox.co.il/ עלה לי…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. מעבד ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ לוח אם ‏ASUS‎ - ‏P5NT WS Quad-core, nForce Dual SLIx16, DDRII 800, 3xPCI-E‎ זכרונות x2 ‏DDR II 800‎ - ‏1GB Corsair XMS2 CL5‎ כרטיס מסך ‏ASUS‎ - ‏8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ ארדיסק ‏Western Digital‎ - ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ מאווררים ‏Zalman‎ - ‏Zalman CNPS9500 AT‎ מארז ‏Thermaltake‎ - ‏Thermaltake Armor Jr VC3000BWS‎ ספק ‏Spire‎ - ‏Zeno 650W Power SP-ATX-Z650W‎ מסך ‏CHIMEI‎ - ‏946D 19'' LCD 2ms DVI‎ תגידו לי מה אתה חושבים איפה לשפר תודה רבה מראש חוקו

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  24. אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום, נגזר עליי לבנות מחשב לאדם קצת . המחשב אמור להיות אמנם לעבודה משרדית בעיקר, אבל צריך להיות חזק, מהיר ובעיקר אמין. אני לא כותב כרגע מה התקציב כי אני רוצה לשמוע קצת דעות ולראות לאן נושבת הרוח... הדרישות: מבוסס מעבד אינטל בלבד, לא יודע למה. כל מה שניסיתי להגיד בנושא לא עבד, לא מוכן אפילו לשמוע על AMD . לוח אם של חברה טובה (הוא מדבר על ASUS כל הזמן) שתומך ב-RAID למטרות גיבוי. אם יש אופציה שגם יתמוך עתידית במעבד כפול-ליבה זה טוב. עם "המון חיבורי USB" (ציטוט). DDR2, SATA ו-PCI-EXPRESS המארז צריך להיות איכותי ומרווח כך ש-FULL TOWER בהחלט בא בחשבון, עם כמה שיותר חיבורי USB בחזית, איוורור טוב וכמובן שתמיד טוב אם יהיה שקט. ספק כח חזק ואיכותי (אם יבוא כבר עם המארז גם ט…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.