ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התבקשתי לתת הצעת מחיר למפרט גיימינג עד 3K ללא חריגה או ממש קטנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות, אולי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דובר על football manager אבל יכול להיות שיהיו עוד משחקים קצת יותר טובעניים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע לי כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח - רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שמתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול לגבי מפרטים בסכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי ולא OC. הדגש במפרט הוא שיהיה מעבד Q9550 או Q9650 של INTEL ולוח אם תומך כמובן. אני בעצמי מבין מעט במפרטי מחשב אבל בכל זאת רציתי לשאול פה בפורום. כמו כן אני רוצה במחשב מארז שאינו סטנדרטי ועדיפות לכרטיסי מסך של NVIDIA. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב לגיימינג בתקציב של 4500-5000כולל מסך ,ללא OC בנוסף המלצה לחנות טובה באזור נתניה. תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים ברמה ביינונית-גבוהה (כגון: World of Warcraft וקצת יותר טובים, המטרה היא ללכת צעד אחד לפני Blizzard וכשההרחבה הבאה תצא אוכל עדיין להריץ את המשחק על האיכות הגבוהה ביותר, בנוסף יש לציין שיש לי מסך 24 אינצ' עם רזולוציה 1900X1200) לא דרוש ציוד הקפי, שמעכ' הקירור תהיה מותאמת למחשב (שלא יהיו Over-Heats) ושיתאפשר להריץ (מבחינת החומרה) סרטים באיכות HD (אין צורך בקונן בלו-ריי, נצא מנקודת הנחה שאת הקבצים יש לי כבר על המחשב), עם זאת ארצה לדעת אם כדאי להשתמש בשני כרטיסי מסך שיפעלו באופן מקביל. לא יודע מה זה OC (כמו כן נראה לי שלא).
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות לשיפור זה יתקבל בברכה^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -עוד לא התבוננתי במ…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות למפרט טוב יותר אז אני ישמח^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור מאוחר יותר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר.. אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג 200+- במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג כאשר הרף עומד על עד 5K. קראתי ביקורות על הרכיבים וסך הכל זה נראה אחלה, ובכל זאת, הייתי שמח לקבל חוות דעת נוספת. חשוב לי לציין ש: 1. אני עובד על רזולוציה של 1680X1050 (מסך 21) ואין צפי לשדרוג מסך בתקופה הקרובה. 2. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אני מבין שלוח האם בסיסי מאוד אבל ממה שקראתי הוא יעשה את עבודה. 3. כונן SSD הוא בקשה שלי, אם לדעתכם מיותר, אשמח אם תאמרו. מה דעתכם? תודה [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Re…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, כן +-500 ש"ח. כמובן ששואף להוצאה כמה שיותר נמוכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4K, לא כלול בתקציב זה (אני מעריך שעד 2000 ש"ח למסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב, אך חשובה לי שתהיה אופציה ושהממשק ל OC יהיה נ…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק מאוד ב 39/38 אלף שקל לגיימינג שיעבוד חלק ויעמוד בהרבה עומס ,בשביל משחקים כבדים מאוד לרוב ואופציה למסכים מרובים ,מ START . 38 אלף שקל * גם לעריכת וידיאו ותלת ממד והרבה מולטימדיה וגיימינג !! . תכתבו אם צריך להוריד או לשפר משהו ,אני רוצה להכניס שני כוננים קשיחים של 6 טרה כי אני זולל זיכרון בשניות אמרו לי שזה זולל חשמל זה נכון ? אם עדיף חברה אחרת של ה GTX1080 אני אשמח לדעת ,שמעתי שהמסך של ACER מצוין . מארז של NZXT ,קירור נוזלי למעבד של חברת CROSAIR וקירור למארז של COOLERMASTER מקלדת של RAZER ועכבר גיימינג של RAZER 64 ג'יגה ראם G.skill ,לוח אם GIGABYTE גיימינג במצבע בנוסף רציתי לשאול אם החנות (START מחשבי גיימינג)…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימיניג,עריכה בפוטושופ ובADOBE AFTER EFFECTS ,צפייה בסרטים.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מתלבט בין 15.6 ל17.3 אשמח אם תמליצו מה כדאי ,המחשב הוא גם לבית ספר ,ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. תנצלו את כל התקציב - 5000, חריגה של 200 ש"ח. רק אם לדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שידרוג של רכיב שממש חבל אם הוא לא ייכנס, בגלל חוסר בחריגה הנ"ל. 2. המחשב מיועד למשחקים, ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה. בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו. בנוסף, המחשב יהיה מיועד גם לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, צפייה …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגבל, מעדיף לא לחרוג מה-6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1080P 144HRZ. מתוכנן שידרוג בקרוב ל 2K 100HRZ+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקים ועבודה משרדית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- באטלפילד 5. פאר קרי 5 ועוד מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 144HZ כר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 9000 ש"ח אך ניתן להרכיב מפרט שעולה פחות, למשל, ב6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב ומשתלם שניתן להרכיב בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה נשמע =] אני מחפש מחשב לגיימינג ב-7.5 עד 8 K ועדיף שלא לעבור את ה-7700 שקל מעוניין בQ9450 עם טוניק תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר לא פעם ולא פעמיים התייעצתי פה לקבלת מפרטים שונים ותמיד יצאתי מרוצה (: אז היום המחשב הוא בשבילי, מחשב גיימינג כבד ואני מאוד רוצה לקבל תמורה הכי טובה שאפשר למחיר הנכבד שאני משלם 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואני מקבל משהו איכותי שמממש את דרישותיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, צפייה בתכני HD, עריכה גרפית בפוטושופ, תכנות, ושימוש יומיומי באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל יום אחרי העבודה, נראלי זה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…
-
- 28 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכוון למשחקים החדשים לדוגמה For Honor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-