ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 מארז : ??? ספק כוח: ??? אני מעוניין לקנות מארז ממש ממש טוב שיכיל בתוכו כמה וכמה מאווררים יכול להגיע ל600+ אפילו 700, וגם ספק כוח מספיק טוב לפי שיקול דעתכם שיתאים לכל הפריטים הנ"ל,אפשר לחרוג עד 1300 אם זה הכרחי, אם אתם חושבים שצריך גם קירור למעבד תוסיפו קירור לפי שיקולכם כי בעתיד אני מתכנן לעשות overclock ממש לא רציני אבל עדיין אני רוצה ב…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
משחקים כבדים ל1920X1200 אפשר לחרוג ממש בקטנה עד 5200 מתכנן OC קטן לא משהו ענק! העדפה לכרטיס 5850 החדש. תודה
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מטרות גיימינג ועבודה משרדית בעיקר ( GTA החדש וכו') 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך שום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין משהו מיוחד.. שיהיה במחשב החדש צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין כאלו 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיף אחריות ל3 שנים ומעבד intel core 2 due תודה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום כנראה שביום ראשון הקרוב אני רוכש נייד ועדיין לא סגור על עצמי ב100 אחוז.... הנייד מיועד בעיקר ללימודים אבל גם האופציה של הרצת משחקים תתקבל בברכה... כרגע מצאתי שני ניידים שעומדים לי על הקריטריונים... הראשון: טושיבה a500 138 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7728248 אני גם הייתי שמח לדעת איך טושיבה מבחינת השירות והאיכות שלהם...? השני: http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZ4CFD5E4 המפרט שלו די טוב במחיר לא מפוצץ... והם נותנים שנתיים אחריות הייתי שמח לקבל את המלצתכם על אחד מהם....? ואם מישהו חושב שבתקציב הזה אפשר להביא בארץ משהו יותר איכותי שיעמוד לצרכים שלי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש נייד עם כרטיס מסך nVidia N10M-GE1 512MB אני משתמש במחשב בעיקר למנגר של EA SPORT שנחשב בעל דרישות גבוהות מהמנגר השניים איך נחשב כרטיס המסך והאם ניתן להשוות לדגם של נייח חג שמח
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת להחליף את הפוג'יטו סימנס שלה אחרי 3 שנים ולהתקדם למשהו יותר טוב - התקציב = גג 4000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית - בעיקר עבודות משרדיות -אינטרנט ואופיס, מדי פעם איזה סרט בקטנה.... * גודל המסך? 15" ומעלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בגבול האפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) :אין צורך. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה כ"כ. * צורב DVD? חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? בישראל זה מספיק אבל רצוי לפחות 3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או TOSHIBA. בעיקרון היא רוצה שהנייד יגיע עם מע' הפעלה עליו כדי לחסוך כאבי ראש בעתיד... יש לי כמה כיוונים כמו ה-DELL 1545 או הטושי…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי ללא צורב OC? רק טורבו בוסט לא משהו מיוחד.. משחק על רזולוציית 1920X1200 דגש על שקט קירור? האנטק 200 בסדר בשבילי.. איך המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz לוח אם - Gigabyte GA-P35C-DS3R זיכרון - 2GB 667MHz DDR2 כרטיס מסך - GeForce 8800 GTS 320mb ספק כוח - Ultra(X-Connect X2) 550w מסך - Samsung 2494lw ============================== אז ככה, היום קיבלתי את המסך 24" הכרטיס מסך סחב עד היום מצויין, אני מעוניין להחליף אותו ל: GeForce GTX 280 1GB 512-bit GDDR3 או GeForce GTX 285 1GB / 2GB 512-bit GDDR3 אני מעוניין להחליף רק כרטיס מסך, מה שאומר שהוא צריך להתאים לספק שלי וכמובן למסך, שינוצל. אז כמובן שה-285 עם זיכרון 2 ג'יגה הכי טוב מבין השלושה, אבל האם הספק יסחוב אותו? האם בעצם מספיק זיכרון של 1 ג'יגה ואין צורך ב2 באמת? אם לקנות זיכרון 1 ג'יגה יש ה…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה טוב לכל תקופת האוניברסיטה שמתחילה השנה. המחיר הוא באזור 5000 ש"ח ורק אם שווה חריגה ל 6000. שימושים עיקריים יהיו בעיקר פשוטים אני לא גיימר גדול ובעיקר עושה פעולות פשוטות במחשב, אבל בכל זאת חשוב שיעבוד טוב גם אם ארצה להשתמש באיזה משחק בינוני או באפליקציות EXCEL שהבנתי שחלקם מקשה על המחשב?? גודל מסך לא יותר מ 14 וחשוב לי שחיי סוללה יהיו ארוכים . תודה רבה על כל עזרה וחג שמח!!!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים קלים יחסית, ללא OC, וללא ציוד הקפי, לא צריך צורב גודל מסך 23" אני חושב שמשחקים בסדר גודל של Spore זה המקסימום שירצו להריץ על המחשב הזה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. אם אני רוצה לבדוק נייד מסויים , אני רואה המון דגמים של אותה חברה. למשל ל HP יש PAVILION DV3-DV4-DV5-DV6 וכו' שלא נדבר על שיש גם המון סדרות. איך אני יודע מה ההבדלים בין הניידים השונים מאותה סדרה מה ההבדל בין הסדרות השונות? 2. אם אני רוצה לבדוק נתונים של נייד מסויים , אני בודק בד"כ בכמה אתרים לראות שלא פספסתי כלום. שמתי לב שיש שוני גדול בין האתרים השונים מבחינת המפרט הטכני. סתם לדוגמה ב HP 1160 - באתר של ניידנייד רשום שיש קורא טביעות אצבע ובאתר הרשמי של HP זה אפילו לא מצויין. איך קורה דבר כזה?
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
עד איזור ה3500 שימושים: אינטרנט ווידאו HD. חשוב שלא ירעיש יותר מידי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3855&CatCode=315 http://skypc.co.il/pl_product~VF277EA~14~0.htm האם ניתן לרכוש את האחרון ללא מערכת הפעלה ? אם לא, האם שווה לחכות לWIN7? כלומר האם תוך שבוע בערך מיום השקתה יוסבו המחשבים לWIN7? {הערכה שלכם}
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך:22-24 אינץ רזולוציה: 1200X1900 עכבר גיימרים לייט, אלחוטי,אין צורך במקלדת, אין צורך ברמקולים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?2 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן o.c. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל שאפו על עיצוב האתר מדהים ! ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים ומשמש בעיקר לשימושים כללים לעבודה אופיס+אינטרנט בעיקר + סקייפ + צפיה בטלויזיה וסרטים עובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה. הבנתי מכם בזמנו כי אין הגיון לשדרוג של רכיב מסוים לשיפור ביצועים אלא לרכוש מחשב חדש. המחשבה שלי היא כזו אני מאד מאד מרוצה מהמארז (שקט מופתי כבר 3 שנים) ומקווה שאין צורך להחליף ספק מקורי + זיכרון + כונן DVD . איזה מעבד+לוח אם + דיסק קשיח גדול יותר אוכל לקנות בתקציב עד 900 ₪ (+ הרכבה) אתם ממליצים לי לרכוש? המפרט הקיים מתואר כאן Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048…
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ו…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהמפרטים הבאים יותר טוב. ל-Gaming כבד ועבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר וכו') אחד זה עם HD5870 ואחד עם HD5850 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, התכוונתי לרכוש מחשב שולחני של HP, שיחליף את הדגם הישן יותר שמצוי אצלי. בפורום כרטיסי מסך יעצו לי להיעזר במומחים כאן שיוכלו להרכיב עבורי מפרט איכותי שייתן תמורה גדולה יותר לכסף. אז בכדי שלא יהיו לי אחר כך נקיפות מצפון, אשמח לקבל את המלצותכם, בהתאם לדרישות כדלקמן: 1. מחשב עוצמתי שיריץ תכני HD חלק, בלי קרטועים וללא שום מאמץ. 2. דיסק ענק בנפח 1 טרה (רצוי לחלק לשני דיסקים של 500) 3. המחשב לא מיועד לשמש כמדיה סנטר בסלון (יש לי כבר אחד כזה) ולכן אין צורך במארז ממש איכותי, המקובל למחשבים מהסוג הזה. 4. חייב מעבד של אינטל 5. כולל מערכת הפעלה 6. אין צורך במסך. גם לא במקלדת, עכבר ורמקולים. 7. אין צורך בכרטיס PVR תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: כדי שסבתא תראה את התמונות של הנכדים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אינטרנט ואופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1 Intel Core 2 Duo E7500 3.0GHz 1066FSB 3Mb 638 ש"ח 1 ASUS P5N7A-VM N GeForce 9300 Socket 775 675 ש"ח 1 A-DATA Vitesta 4GB DDR2 800MHz Kit CL4 (With Heatsink) 390 ש"ח 1 Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 469 ש"ח 1 Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 161 ש"ח 1 ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt 540 ש"ח 1 Hauppauge WinTV PVR150 MCE w/Microsoft Remote 424 ש"ח סה"כ 3,297 ש"ח איו צורך להציע AMD, אני הולך על אינטל... האם זה מספק ל-FHD בלבד?
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-