ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 3000 ממש ממש להשתדל לא לעבור שימושים: אינטרנט, מסנג'ר, משחקים[לא הכי הכי כבדים] ציוד הקפי: כלום חומרה מיוחדת: אם אפשר כרטיס מסך עם חיבור HD... צרוב דיוידי וקורא כרטיסים[שיורכב על המארז ולא חיצוני] האם מתוכנן OverClock? וואלה לא נראלי.. בכמה זה מייקר את העסק ? האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט?לא *שכחתי לציין, שהמחשב יהייה מונח במקום מאוד חם יחסית... ומאובק, אני צריך שהמארז יהייה אחד כזה שיקלוט כמה שפחות אבק ובנוסף שהקירור יהייה מעולה. חשוב לציין אם אפשר לדחוף בכל זה, E8400, HD4850, 4GB RAM אני פשוט לא מבין ולא יודע אילו רכיבים אחרים צריך את מה שביקשתי אני יכול לקבל פה http://www.skypc.co.il/pl_product~sky111~88~0.htm ב3200 שקלים, עכשיו הבעיה…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14-15 אינצ * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא הבנתי * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 gb * צורב DVD? לא אם יש כונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חברה שתיהיה טובה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה8K, ניתן לחרוג בכמה שצריך אפילו ל9K או 10K במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1440p / פריימרייט של 165 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בהארד דיסק, SSD עבור מערכת ההפעלה יספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כל עוד זה לא חורג מהתקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות כזאת לעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירוט הזמנה INTEL CORE 2 QUAD INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-P35-DS3L PCI-EX- ALBATRON ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרונות DDR2 דגם CORSAIR CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארזי GIGABYTE GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XA1CASTS ספקי כוח ENERMAX ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מאווררים למעבד- SCYTHE SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER הרכבת מחשב הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט סה"כ הזמנה: 5626 ¤
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אשתי מעצבת פנים וצריכה מחשב נייד לעבודה שלה ומול לקוחות. הדרישות הן בעיקר אוטוקאד אבל בעתיד ייתכן ויידרש קצת יותר, ללא רינדור. ראיתי כמה מפרטים של לנובו אבל כולם סידרה 330 שקצת הפחידו אותי שזו הרמה הכי נמוכה שלהם. אודה לכם להמלצה על מחשב אמין עם מפרט מספיק חזק לשנים הקרובות כשהדגש הוא על יופי ולא מחשב שנראה תעשייתי. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה קלה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש עבור עיצוב פנים, אוטוקאד בסיסי דו ממד, ייתכן שימוש בסקצ'אפ בעתיד ללא רינדור. קצת עריכת תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה למכור מחשב נייד שלי שהוא לא הכי חזק ולא הכי חדש, נכון לעכשיו יש לו 256 מגה זכרות והוא לא ממש זז. השאלה שלי האם שווה לי להשקיע קצת ולקות עוד 256 מגה זכרון ולעשות את הלפטופ הזה כמו של כולם או להשקיע קצת יותר ולשים לו גיגה זכרון ולהפוך אותו לקנייה אטרקטיבית יותר? מה אתם הייתם מעדיפים - מחשב רגיל וזול יותר או מחשב חזק יותר ויקר יותר (הבדל של 500שח בערך)?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤377 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤158 1 Total Price : ¤3460 אווקי אני צריך את המארז הכי זול + טוב שיש רצוי 120mmX2 שיהיו בו .. גג אני מוכן להשקיע 180 +\- תודה =]
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אחותי (LENOVO) שאני פותח את המחשב יש לי הודעה בצד שמאל למטה (איפה שהשעון) "פרופיל המשתמש שלך לא נטען כראוי!. נכנסת למערכת עם פרופיל זמני. שינויים שערכת בפרופיל זה יאבדו כאשר תצא מהמערכת. לקבלת פרטים עיין ביומן האירועים או פנה אל מנהל המערכת." עכשיו בעיקרון מה שקורה שאין את אותו שולחן עבודה, אלא שולחן עבודה ריק, כמו אחרי התקנת החלונות. שאני מנסה להיכנס אל תקיית המשתמש שלה רשום לי "אין גישה אל.. (התיקיה) הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה". ניסיתי לשחזר את המערכת אבל רושם לי "הדיסק c(:sw_preload) מכיל שגיאות. windows זיהה השחתה במערכת קבצים ב c(:sw_preload). עליך לבדוק את קיימות שגירות בדיסק לפני שתהיה אפשרות לשחזר אותו. זה התחיל בזה שהמחשב…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין במפרט של הכל כלול עד 1500 חריגה אולי עד 500 ש"ח מטרת השימוש הוא משחקים של ילדים בגילאים 12-10 אפילו המלצה למעבד טוב + כרטיס מסך ולוח מתאים האם זה מספיק טוב ? http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=416 או שיש שם דברים לא טובים אשמע לקבל את עזרתכם בנושא תודה
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.amazon.com/G53SW-XA1-Republic-Gamers-15-6-Inch-Gaming/dp/tech-data/B004X5XL3Q/ref=de_a_smtd יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה , וגם עם החלפת זכרון ל 1 gb מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד ליבה כפולה INTEL PENTIUM D 2.8GHz DUAL CORE 64BIT 820 בתוספת 300שח DUAL CORE 3.4 ניתן לשדרג למעבד לוח אם Chipset Intel 945 תוצרת INTEL או MSI כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) לוח MSI - כ.קול 7.1 אופטי דיגיטלי כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DDR II ניתן להרחבה כונן אופטי צורב LG/NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך INTEL GMA 950 משולב שדרוג לכרטיס Geforce NX6200 UPTO 512MB רק 185 ש"ח ניתן לשדרג לכל כרטיס מסך PCI-E אחר. מסך דק 17 אינץ' 17 LG 1719S או SAMSUNG 740N מסך דק! ניתן לרכישה ללא מסך או עם כ…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כדי לחסוך כסף, החלטתי שאני מזמין מפרט טוב מ-Newegg.com. ABIT AN8-ULTRA Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail - 112$ AMD Athlon 64 3000+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX - Retail - 137$ OCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB) PC 3200 Unbuffered Dual Channel - Retail - 168$ SAPPHIRE 100129U Radeon X800GTO Ultimate 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail - 185$ Western Digital Caviar SE WD1600JS 160GB 7200 RPM SATA 300MB/s Hard Drive - OEM - 078$ ENERMAX Whisper II EG565P-VE FMA(24P) ATX12V 535W Power Supply - Retail - 089$ בסה"כ כ-4100 ש"ח, כולל מע"מ (17%) + 500 ש"ח (שיעור) על הובלה: 4600 ש"ח מפרט זהה לחלוטין עולה 560…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, סרטים, וגלישה באינטרנט. כרגע לא מתוכנן OverClock. כנראה שהשבוע אזמין את המפרט הזה בפנדה, אשמח לחוות דעת על המפרט- האם יש משהו שצריך לתקן או להחליף והאם הספק יחזיק את המערכת הזו. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 825 ש"ח לוח אם ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 689 ש"ח זכרון KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 225 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 250 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 895 ש"ח צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח מארז Antec Three Hundred The Versatile Case 315 ש"ח ספק Seasonic SS-400ET Active PFC 400W …
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- 1. תקציב 1500 ש"ח אם זה אפשרי למטרות שלי אני לא רוצה לסבול מהמחשב אני רוצה איכות צפייה טובה וחלקה 2. מטרה מדיה סנטר לצפייה בסרטים DVD , צפיה דרך האינטרנט וישרות דרך המחשב א. יותקן winodws madia center כולל נגני הסרטים , מקודדים וכו 3. יש צורך ברמקולים 4.השקט חשוב רמה 5 (בדירוג עד 10 ) 5.לא מתכנן אורקלוקינג אין צורך לצרכים שלי ולא למשחקים 6. חנות מאזור חיפה 10. רצוי שהיה חיבור התקנים FW רחב ( אם כבר עושים מדיה סנטר למה להתקע ] בעתיד המחשב יחובר למסך LCD תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן יש לאח של חבר שלי יומהולדת (14) רוצים לקנות לו מחשב..... ביקשו ממני עזרה הם צריכים מחשב כולל מסך ורמקולים שיריץ משחקים (לא דום 3 אבל שיריץ למשל CALL OF DUTY בצורה נורמלית+). AMD 64 נראה לי לא יכנס לתקציב אז או 2.6C או 2.5B (בקשר לB אני לא זוכר כמה מגה הרץ הוא אבל או 2.5 או 2.66 לא זוכר בדיוק...) תודה רבה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב. מאחר והם אינם גיימרים והמחשב מיועד ליישומי אופיס + סרטים ,אין מדובר במחשב חזק במיוחד. ראיתי אצל בן משפחה מחשב HP Pavilion 6050 הכולל כבר VISTA + ערכה בידורית של מיקרוסופט + עכבר ומקלדת + שלט שעלה גם כן בסדר גודל כזה ורציתי לשמוע דעתכם , האם מדובר במחשב טוב ומומלץ או שבכל זאת עדיף לבנות מחשב. מעבר לתקציב של ה- 3K למחשב אני רוצה לקנות להם את המסך הטוב של SAMSUNG - גודל 22" - רציתי לדעת באיזה דגם מומלץ. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקשת בצעה למפרט/חוות דעת על מפרט למחשב למטרות "גיימינג קל-בינוני". הכוונה היא להיות מוכוון תקציבית - בסגנון מפרטי המקסימום "גיימינג במינימום מחיר" - אבל עם "אופק שירות ארוך". המטרה היא לא להריץ את המשחקים על גרפיקה מקסימלית, אלא בהגדרות גבוהות-בינוניות עד בינוניות, ובעיקר להנות מהמשחקים (לצורך העניין, עם FPS מינימלי של 30 FPS) תוך שמירה על מחיר נמוך, גם על חשבון פגיעה מסויימת בביצועים בהתאם לחוקי הפורום - להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (סה"כ 2500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (קאזואל-בנוני) …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר פשוטים. הכי חשוב לי זה המלצה על מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ל…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של hp. המחשב גירסא hp pavilion dv 5000 ורציתי לדעת אם משהו מפה יתאים לו http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316&DB167767=167773 יש לי עוד מקום פנוי ככה שסה"כ יהיה לי 2060 אפשרי או לא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר למידול מודלים פשוטים (ללא הרבה חלקים) בסוליד וורקס (לימודי עיצוב) ורינדור הדמיות בקי-שוט, בנוסף שימוש בתוכנות עיצוב גרפי של אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): אני תוהה אם נפח הססדי הוא זה שמקפיץ את המחיר. אין לי בעיה שהססדי יהיה בנפח קטן והתוכנות יהיו עליו ובכונן חיצוני בחיבור מהיר יהיו כל הקבצים (בזמן שלא עובדים עליהם). המחשב ישמש רק…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך מפרט למחשב לצורך גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי DVD .כמו כן אני צריך מסך שטוח 19'' התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח. אני הגעתי למפרט הבא וצריך את חוות דעתכם בנושא: מעבד-Athlon XP (Barton) 2500 לוח אם-ABIT NF7 SL <ראיתי שבחנות KSP אין להם את הלוח הזה אלא דגמים אחרים האם לקחת את הדגמים האחרים של ABIT> דיסק קשיח-WD 80 7200 8MB SATA זכרון-512MB 400MHZ >a-data או סמסונג? כרטיס מסך- המחשב לא מיועד בכלל למשחקים ..<אולי משהו קל..> השאלה היא האם לקחת את ה-9200 או את ה9550 ואם כן איזה חברה אתם ממליצים? מארז-לא יודע מסך-אמרו לי או LG או סמסונג..''19 שטוח.עולה בסביבות 1800 ש"ח. כונן DVD- אני לא מעוניין לקנות צורב DVD אלא רק לקנות כונן בשביל לצפות.רוב האנשים…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-