ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
האם היום אפשר לקנות בשקט ניידים עם מעבדי סנדי ולצפות לשנים של פעולה טובה או שעדיין יש חשש שהתיקון סיליקון שבוצע יכול לעורר בעיות בשנים הבאות ? http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm החשש שלי כרגע הוא בעיקר לניידים עם לוח אם 65 ו 67. בתשובה השניה שם מצוין כי " mobile systems using the Intel® HM67 and HM65 may be affected by this issue" איפה ניתן לראות פירוט מלא של דגמי לוחות אם למחשבי DELL ASUS ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש תקציב 4-5k עם אפשרות לחריגה אם החרידה משתלמת. שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט עבודות והאזנה למוזיקה, מידי פעם סרטים ומשחקים המפרט צריך לכלול מסך העדפה ל Dell 2209WA אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת לא מתכנן אוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחנות כלשהי בגדול מחפש מחשב לשימושים כלליים עם יחס מחיר לתועלת כמה שיותר גבוהה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא לשימוש ביתי ממוצע, קצת משחקים (לא משחקים כבדים). המתקדתי במעבד 3400g שנראה אידיאלי למשימה, אבל לחנויות אין אותו במלאי כרגע, אני מתלבט האם להמתין או לבחור ב 2400g. האם הוא יכול להיות תחליף ראוי למפרט הזה? אם הוא ישן יותר, זה עלול להשפיע על הביצועים השוטפים או על שדרוג עתידי? אמור לעניין אותי שאחד זה 12 ננומטר והשני 14 ננומטר? כמו כן אשמח לחוות דעת על המפרט הכללי: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450M-PLUS-GAMING-PC - ASUS - AM4 - B450 - With New PC Only - 4x DDR4 3466MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1x PCIe 3.0 x8 - 1x PCIe 2.0 …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני עדיין יכול לעשות שינויים! אני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה זמן... שיתאים לגרפיקה 2d מקור פרנסתי ומשחקים מדי פעם... יש לי מסך 22 רזולוציה מקסימלית של 16xx 1200 משהו כזה הזמנתי מחשב מבוסס i5 עם 4 גיגה זכרון 2000 mhz הפצצתי בכרטיס מסך Hd 5850 אחד הסיבות שבחרתי אותו שאם אני חושב על העתיד אז הוא תומך dx 11 העניין הוא שאני אוצה לעבוד עם תוכנות ה adobe master collection על windows 7 אני רוצה שירוץ לי פשוט חלק וכמה שיותר מהר.. שהפוטושופ יפתח מהר ושיש לי 4 תוכנות פתוחות flash, photoshop, illustrator וכדומה אני רוצה שיעבוד חלק.. במסגרת תקציבי בסיביביות ה 6k (מגרד) השאלה שלי היא עד כמה קריטי לעבור ל i7 למען המטרות? גיימינג ברזולוציה המדוברת והחלקות בעבודה .. כאדי לעבור…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים הבאתי לו תמפרט שאחד פה רשמתי זה חבר של אבא שלי בעל החנות בקיצור הוא שינה לי תפרמט לזה Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Thermaltake V1 CL-P0401 Kingston 2gb 800mhz Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX880GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black הוא עושה לנו את זה ב5400 מה אתם אומרים זה מפרט טוב למשחקים? אני רוצה מפרט חזק וטוב שכל המשחקים יעבדו על הגרפיקה המקסימלית
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מחשב עם מעבד i5 אני צריך המלצות ללוחות אם והבדלים בינהם המחשב ישמש בעיקר לעריכת וידאו , קצת למשחקים ברמה בינונית , שימוש משרדי גלישה וצפייה בסרטים, בעתיד כנראה אחבר אותו שיהיה מרכז מדייה אני רוצה גם אופצייה לחבר לו שלט אם אפשר בבקשה המלצה ללוחות ולציין מה ההבדלים בינהם ומשהו אחרון אם אפשר הצעות לכרטיסי מסך, לא משהו מטורף אבל גם שלא יהיה לי כרטיס מובנה כי למיטב הבנתי המובנים הם חלשים
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד, באתי כבר לרכוש את הלנובו הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G אבל אז ראיתי שאין לו FINE BRIGHT TECHNLOGY, בניגוד למסך השני שחשבתי לרכוש: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=Computers_Accessories&AuctionId=7713130 שבו רשום: מסך (Fine Bright Technology): Toshiba TruBrite® WXGA TFT כמו כן המחשב השלישי ששקלתי הוא ה HP 6735s שבו רשום: Display - 15.4in TFT active matrix 1280 x 800 קיצר, השאלה שלי אם TFT אומר שהמסך הוא מאט ולא מבריק, ולכן לא תהיה לו השתקפות אם נשתמש בו בחוץ? ואם זה משהו חשוב שקונים מחשב נייד או שאני סתם מפריז בהשקעת האנרגיה בזה?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קיבל הצעת מחיר למחשב מIQPC. הייעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה במצלמות רשת מרוחקות דרך האינטרנט ומשחקים לילדים. אני מעוניין לקבל חוות-דעת על המפרט שהוא קיבל (בעיקר על המעבד, הכרטיס מסך והספק כוח), ואם אפשר אז גם הצעות למפרט יותר טוב מIQPC בטווח המחירים של 2000-2400 ש"ח. להלן המפרט: מעבד: intel pentium dual core 2.8ghz e6300 "slgu9" box - מחיר 410 ש"ח לוח-אם: gigabyte ga-eg41mf-us2h - מחיר 362 ש"ח זיכרון: kingston 2048mb ddr2 800mhz cl6 - מחיר 250 ש"ח (2 יחידות) כרטיס מסך: gainward 9500gt 1024mb ddr2 retail - מחיר 294 ש"ח צורב: dvd samsung sh-s223fblk x22 sata black - מחיר 116 ש"ח מארז: coolermaster elite 341 rc-341 + 400w psu - מחיר 324 …
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה אפשרי זה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כלכך יודע אבל מעוניין במסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שלא הייתי באזור הזה של הפורום הרבה מאוד זמן אז אני אני לא מתמצא כמו פעם... לסיפור: יש לי מחשב: amd athlon 3500+ 2.2G 1g ddr ATI 1900XT 512MB Sata 2 160G ..... עכשיו אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב... היא צרכה מחשב ממש בסיסי (ICQ/OFFICE....) עכשיו השאלה עם מחשב בסביבות ה1500 שקל (גג2K אבל עדיף שלא) יהיה יותר טוב מהמחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך? ככה אני יקח את המחשב החדש ישים לו את ה1900XT ויתן לאחותי את שלי... אם כן אז אני מבקש הצעה למפרט למחשב בסיבות ה1500 כולל: מעבד לוח אם דיסק קשיח כרטיס מסך (הכי זול שאפשר) זיכרון (לפחות 2G אם יש אפשרות אז 4G) מארז ספק כוח (אולי עדיף לשים את הספק כח שלי ותת לאחותי את החדש....) (אין צור…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד עכשיו רציתי לדעת איזה סוגים הם המועדפים ביותר...קיבלתי חוות דעת טובות על LENOVO ו - LG אך יש גם של ACER GIGABITE ועוד איזה מהם הם טובים?? עכשיו מהם הדברים שחשוב להתעקש עליהם בקנייית מחשב נייד כי כידוע זה לא כמו מחשב שולחני שניתן לעשות בו שינויים בקלות1???? עכשיו שאלה אחרונה כרגע בשוק הניידים יש שני כרטיסי מסך נפוצים רציתי לדעת איזה מהם הוא טוב יותר 1. NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 256MB 2.Intel Graphics Media Accelerator X3100 לסיכום אני צריך מחשב לא לגיימרים אך שיתאים גם למשחקים ברמה טובה לאינטרנט סרטים יישומים למינהם ובמחיר של עד 4.500 אילו המלצות לדברים שחייבים להיות במחשב ועל מה לא לוותר יציאות ומהירויות מסויימות בתודה מראש רן
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב לפינת משחקים/טלוויזיה שיהיה פעיל ברצף להרצת משחקים באיכות גרפיקה גבוהה, גלישה באינטרנט ונגינת סרטים לטלוויזיה אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/ תודה חנן
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום ע"פ המלצות באתר ניסיתי להרכיב משהו לבד הדרישות צנועות אינטרנט ,סרטים תמיכה ב TV OUT כניסת RCA רגילה ותמיכה ב HDMI HD של 160 ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי לא למשחקים המלצה לרמקולים עד 300 ש"ח(לא להחשיב בעלות המפרט) ספק ומארז סבירים ולא לשכוח להוסיף גם את מחיר ההרכבה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V, FC 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים זקוק לעזרכם. מחפש לידידה לפטופ משתלם. שימושים עיקריים: אינטרנט, סביבת אופיס, תוכנות שונות (לא גרפיקה) תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מארז ARCTIC ספק Antec 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך NVIDIA GeForce 560GTX TI 1G-5 Gigabyte צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח לעבודות משרדיות כגון: אופיס, אינטרנט פה ושם סרטים ומשחקים... המפרט צריך לכלול: מסך LCD HD 80 GB יספיקו מקלדת ועכבר פשוטים כ. מסך לא מובנה אבל לא יקר מידי מארז+ספק(לא משנה הצורה רק שלא יהיה ג'נרי) צורב DVD(אם יכנס בתקציב) אין צורך בהרכבה או כל חלק נוסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לגרפיקה וזה מה שנראה לי וזה במחיר של 3300 ש"ח השאלה שלי, המחשב מאוזן? השימושים זה פוטו שופ, אילוסטרייטור ואולי פרמייר והאם יש אפשרות להוריד/לשנות משהו ולהוזיל את המחשב? מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2x2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים HJA-241 MIDI Beige With 12cm + 8cm Fans (No PSU) …
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מבין המפרטים חזק יותר ועדיף ? מפרט 1 : AMD ATHLON 754 2800 89W GIGABYTE FAN GIGABYTE NFORCE 3 1GB DDR400 X1550 IDE 80GB או P4 2800/800/512KB 478 FAN INTEL BOX MSI + VIA 478 1GB DDR400 R9550 SATA2 WD 80GB אני צריך מחשב אחד מהם בשביל אינטרנט ואופיס מה הכי טוב ??? המחשב השני אני אתן לקרוב משפחה , תודה .
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
i5-4670K3.4 8GBRAM 280X GIGABYTE 7950 HIS Z87X D3H HDD - 2.5 TERA - 4 HDD NOCTUA D14H ( 2 FANS( 750W - SEASONIC
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לחבר שנמצא בצבא הייתי מעוניין כמה שיותר חדיש טכנולגית וקריר שיש שיתן תתמורה הטובה ביותר יש אפשרות לחריגה של 200 שקלים תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 4500-5500 כול המחשבים כאן נועדו לכול דבר שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - cod,crysis,lost planet,gta iv,משחקים בסגנון - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש?אולי - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק:אם אז כנראה המעבד והכרטיס מסך - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק?כן ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם)32 אינץ LED - איזו מערכת …
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אם מכוונים תאורה-פנס למשל, ישירות על המסך אפשר לראות שהוא דלוק אבל על תאורה חלשה מאוד. ניסיתי לבדוק אם הבעיה בלחצן שמכבה את המסך בכל פעם שסוגרים אותו (את המסך) אבל זו לא הבעיה. כמובן לפני זה ניסיתי לבדוק שהמחשב עובד על חשמל לבד, על סוללה לבד ...אח"כ גיליתי שהמסך דלוק אבל אבל קשה מאוד לראות... כאילו זה הוריד לו את כל הגדרות הבהירות... ריסט כמובן לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? - זה פתאום קרה אחרי פעם שסגרתי את המסך של הלפטופ וכשפתחתי הוא כביכול לא נדלק ויש אפשרות לסדר את זה עצמאית או שזה דורש תיקון במעבדה ? אציין שזה מחשב ישן של HP, מן הסתם כבר בלי אחריות, אבל משמש אותי להרבה דברים ועובד יופי (עד עכשיו). אשמח לעצות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-