עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! רציתי לדעת כמה דברים שלמרות שאני שואל, במקום שאנשים יענו לי על השאלות, הם ממשיכים להציע מפרטים שונים... אני לא לומד מזה כלום. אז ככה, אשמח אם תענו: (תצאו מנקודת הנחה שאני רוצה להשקיע 4-5 אלף). 1. למה ברוב במפרטים שהוצעו בפורום הלוח אם לא ממש יקר, אלא 600 700 800.. חשבתי שהוא מרכיב מאוד חשוב ושהוא צריך להיות בסביבות ה-1400.. מה החשיבות שלו? 2. כרטיס מסך (אני רוצה שהגרפיקה תהיה מדהימה ומותאמת למשחקים הכי כבדי גרפיקה), מה אתם ממליצים (שאלה נקודתית), וכמה זמן הם יחזיקו לי? חשבתי שהם אמורים להחזיק 5-6 שנים לפחות ושמעתי ששנה שנתיים רק. 3. ספק.. מה זה ואיזה תקציב אתם מציעים להקציב לו? 4. המעבד- הוא לא צריך להיות החלק הכי משמעותי? מה שבעצם מחזיק את המחשב, המנוע??? אם אני רו…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  2. אז אני מחפש נייד למטרות כלליות -סרטים,עיבוד תמונה,סריקות,עיבוד תמלילים,קצת תכנות,אינטרנט * גודל המסך? 15.6 אינצים ומסך מט! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שאפשרי בתקציב - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI חובה. * בלוטות? תוספת נחמדה לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה בייט * צורב DVD? בגודל הזה הייתי מצפה לקבל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. --אין צרוך במערכת הפעלה. מצאתי מספר דגמים ואני בהתלבטות ביניהם: האינספירון הזה עדיף בגלל התוספת הארדדיסק מבאחרים אבל אין מסך מט http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_i…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. טוב אז אני לוקח את ה- AMD 64 -3000 לגבי לוח אם אני כלל לא בטוח אז בנתיים אני עם ה-GIGABYTE GA-K8VT800M זכרונות 512---- 400 MHZ Western Digital 8m buffer 80G 256 Power Color Raeon X800 Pro עכשיו אני כלל לא יודע איזה מארז ואיזה ספק לקחת..אז תציעו לי דברים לא יקרים כל כך..תודה..

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by elif744,

שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר זול .. המחשב הוא בשביל להשתמש בWORD וקצת אינטרנט... לא מעוניין ביד שנייה או משו בסגנון

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Lenovo Legion Y530-15ICH 81FV0138IV https://ksp.co.il/?select=.268..211..2639..456..455..685..4152.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=55779&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.454.&rintersect=&store_real= Dell G3 15 3579-87501G51GFOS https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=54767 הם די זהים מבחינת המחירים ומבחינת המפרט (ללנובו יש יותר פורטים ועוד כמה הבדלים קטנים, אבל לא במשהו שהוא בעל חשיבות עבורי) יש איזושהי סיבה להעדיף את הלנובו? בנוסף הדל מגיע עם 3 שנות אחריות כאשר הלנובו עם שנה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של : עריכת וידאו , משחקים כבדים , סרטים HD , אינטרנט המפרט שהציעו לי הוא : Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) הכרטיס מסך שלי יהיה כרגע HD4850 אבל אני מתכוון להחליף אותו למשהו יותר חזק. יש לי מסך "23 של סמסונג FULL HD אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לדעת תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by kaki356,

Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤599 1 מארזים Thermaltake Eureka Black VC8000BWA ¤844 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤398 1 כרטיסי מסך Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤1457 1 צורבים PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK ¤201 1 Total Price : ¤6015 + http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5201 680 + http://www.fo…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lipner23,

שלום אני מבלה בפורום כבר תקופה יחסית ארוכה כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא מצאתי את הדבר שנראה לי מתאים לי. למרות ששלחתי הודעות כמה פעמים עדיין הייתי רוצה לשמוע ולראות עוד קצת. הרכבתי את המפרט הבא ב TMS והייתי רוצה חוות דעת עליו. התקציב שלי עומד על בין 4500-5000 בשאיפה לא להתקרב ל 5000. המערכת צריכה לכלול הכל(מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חדשים וכבדים על רזולוציה גבוהה. רציתי גם לדעת אם ההבדל במחיר בין הI5 2500 ל I5 2400 באמת מוצדק? וגם מה ההבדל בין מעבד TRAY למעבד BOX כי יש הבדל במחיר. אוקיי אז זה המפרט והייתי שמח לקבל מכם מפרטים נוספים וחוות דעת על זה. מעבד:Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by shaq2,

שלום, אני מחפש נייד לשימושים פשוטים יחסית (יהיה Desktop Replacement) כגון: גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, לא יהיה שימוש במשחקים או עריכה גרפית. המחשב ירכש בישראל. גודל המסך - 15.4" - 17" משקל רצוי - לא קריטי כי לא ינוייד יותר מידי האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כדאי שתהיה יציאת HDMI (אם אפשר S-VIDEO אפילו עדיף, אני יודע שזה לא נפוץ בגלל זה אני לא אתעקש) בלוטות - nice to have, ואם יש גם תמיכה ב-802.11n אז בכלל טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB צורב DVD - כן האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אך דרושה אחריות טובה וארוכה ככל האפשר האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - עקרונית יש כמה מבצעים נחמדים של טושיבה, אבל אשמח לשמוע גם הצעות…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by cow king,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח + 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו, עריכת תמונות, תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, AfterEffect- שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF, COD,Withcer 2 ומשחקי רשת RPG למינהם. -Dell 2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הי שלום אני חדש מהניילונים פה =]..מקווה שתוכלו לעזור לי..כי דיי התבלבלתי מהכל.. אז ככה..אני צריך נייד להופעה, כלומר שיריץ עליו תוכנת מוסיקה (קיובייס למי שמכיר) כשכל הערוצים הם אודיו, כך שהמחשב לא אמור להתאמץ יותר מדי..השמעה בלבד !! (לא הקלטה).. עכשיו העניין מסתבך כש: 1) אני צריך (כמעט חייב אפילו) XP.. 2)הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא FW (אז עדיפות לכרטיס בילט אין, אבל לא יקרה אסון אם אני אקנה אותו בנפרד) עדיף שיהיה מינימום 2 ג'יגה זיכרון ומעלה.. לגבי נפח הארד דיסק לא ממש אכפת לי.. ממ זהו בגדול.. התקציב אני מעריך עד 4 אלף שקל.. תודה מראש : )

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by ArZi17,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי, לפני התחלת לימודים אקדמאיים. רוב השימושים במחשב יהיו כמובן לצורכי לימוד ולא למשחקים, אבל לא מן הנמנע שבעתיד המחשב ישמש לתוכנות כבדות בסגנון של PHOTOSHOP או MATLAB וכו'. יש כמה "דרישות" שאני אשמח למצוא במחשב: מסך 15.6" עם מקלדת נוחה ומלאה, כוללת את כפתורי ה-num. עדיפות לחיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אמינות של המחשב + אמינות של היבואן + העדפה לאחריות 3 שנים איסוף והחזרה ולא אחריות לשנה. הקנייה של המחשב רק ברשתות הגדולות בסגנון של KSP ו-IVORY, או חנות שיש לה מוניטין ממש ממש טוב.(למרות שהאחריות ממומשת אצל היבואן ובלה בלה בלה... :] ) באופן כללי, אני מעדיף מעבד מהדור החדש i5 וגם כרטיס מסך nvidia או לפחות intel hd 4000, למרות שזה אולי יותר ממ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. 1) איך המעבד הזה למחשב ? T5470, ראיתי שהמליצו על המחשב הזה http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 ודווקא נראה לי שהכרטיס מסך שלו לא רע ובאמת שהמחשב הזה ממש נראה טוב אולי רק המעבד חלש אבל לא יודע מה אתם אומרים? כמובן שאני משדרג ל2GB זיכרון 2)יש המלצה למחשב נייד אחר בתקציב 4500 (גמיש אם זה עם 2GB אז אני אשלם יותר בשביל השדרוג ) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיהיה לי אפשרות למשחקים.. תאמת שאני גם אשמח אם לא תיהיה לו מערכת הפעלה בכלל כי זה חוסך איזה 200-300 שקלים ואני יכול פשוט להתקין לי אחת שיש לי כבר בכיף שלי.. ואני לא הולך להשתמש במערכת הפעלה שהם נותנים בלי קשר... כי אני אתקין XP PRO שלי מקורי בכללי על מחשב הייתם ממליצים דרישות: 2GB RAM 120 כונן קשיח (עדיפות!!) אם ה…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, WIN10, אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איז…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ אבל עדיף 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל אבל זה צריך ממש להצדיק את זה. עדיף לחתוך בבשר החי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל דורש מעבד single core חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ביתי בלבד קצת תיכנות אבל לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . BF3 כנראה הכי כבד שירוץ עליו חוץ מזה גם dwarf fortress שצריך מעבד בעיקר. אני רוצה גם להריץ עליו DOSBOX אבל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pcmania,

בניתי מפרט מפלצתי שאני מתכנן הרבה זמן הוא עולה בין 10-12 אלף. אשמח לשמוע דעות לגבי מפרט זה מעבד Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 3102 שקל מאוורר ZALMAN CNPS9900 Led 360 שקל לוח אם ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1890 שקל זיכרון MUSHKIN DDR3 4096X2 1600MHZ CL 787 1170 שקל כונן קשיח SAMSUNG 1TB 32MB 7200RPM SATA 2 RAID HE103UJ SPINPOINT F1 520 שקל כרטיס מסך XFX GEFORCE GTX295 1792MB HDMI 2375 שקל צורב דיוידי SAMSUNG DVD-RW SH S223FX22 SATA REATIL 170 שקל מארז THERMALTAKE KANDALF BLACK+ WINDOW VA9000BWS 1008 שקל ספק כח Hiper 880WAT HPU 5K880 1030 שקל כל המפרט יוצא 11,625 שקל רק שהצלחתי להוריד ל11 אלף 200 עם האתר של זאפ בכל…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  19. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aviel-bs,

מחשב לסטודנט, לימודי כלכלה אין צורך במשהו מסיבי אבל יש צורך במשהו שיחזיק בסדר. אני יודע שיש את הלנובו E490 שמומלץ, יוצא לאחר הרחבת אחריות בגרסה ללא מערכת הפעלה- כ2700 ש"ח ראיתי את הדיל הזה: https://www.vip-laptop.co.il/Dell-Inspiron-3493-14-i5-1035G1-512GB-SSD-8GB-3Y-WIN10.html גם 512GB SSD אל מול 256 בלנובו וגם וגם 4 שנות אחריות ומעבד דור עשירי כמובן. איך העסקה הזו ביחס למחיר? (כ-2800 ש"ח). האם דיל משתלם? האם הדגם טוב? (ה5841 כבר כמעט ונגרט). או שעדיף ללכת עדיין על הE490? שאלה אחרונה-מבחינת אופק שדרוג, האם בדגם הזה של דל אפשר לשדרג את הזיכרון מעבר ל-8 ג'יגה בהמשך?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by AMYAS,

שלום, חבר שלי עוסק לפרנסתו בצילום וידאו, וגם בבימוי והפקה. כיום הוא מוציא את העריכה לקולגה, אבל זה גורם לו להרגיש מוגבל והוא מעוניין להיות מסוגל לבצע עריכה בסיסית בעצמו. הוא מניח שעם הזמן הוא יתמקצע, אבל ימשיך לשלוח את העבודות ה"תובעניות" יותר לקולגה. כרגע לא ברור איפה יעבור הגבול. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אפשר לחרוג לפי הצורך בלי להגזים. אפשר גם לחסוך... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, עד FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן …

22. שלום, המפרט להלן הוא מפרט למחשב מולטימדיה ביתי, לילד בכיתה ו', בעיקר לאינטרנט ואופיס אבל גם קצת משחקים וכו'... אני לא מחפש מחשב ברמה גבוהה אלא משהו ברמה ממוצעת.. המשחקים שהוא ישחק - אם הוא ישחק הם לא ברמה גבוהה מאוד.. להלן מפרט שהרכבתי.. התקציב 2500 מקסימום ולא אגורה יותר... עדיף הרבה פחות... אשמח לקבל ממכם הערות בנוגע למפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 343 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8MB - Ide Cable : ללא כבל - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 339 ש"ח 1 Samsung 256MB DDR 400 Original 255 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 577 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח 1 Sparkle Geforce FX 520…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. מחשב שיהיה מהיר וטוב לאינטרנט ולמשחקים קטנים עד 1500 ש"ח אם יש הצעות מעל למחיר זה אז עד 1700

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by iquitos,

קניתי היום מחשב Dell inspiron 1440 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 אחרי הקנייה שמתי לב שהוא מבוסס על Montevina ואין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור בשאלה הזאת וגם להגיד לי האם יש קשר בין זה לעובדה האחריות על המחשב הזה היא רק שנה והספק (ניופאן) לא מוכן להרחיב אותה מעבר לזה.. נושא האחריות בהחלט מעלה תהיות וספקות..

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. הי, בניתי את המפרט הבא - ליד חלקים קיימים אציין "קיים", ובסוף בקשה לעזרה באיתור חלקים שעדיין חסרים לי... מארז אקרילי שקוף לחלוטין (2 חורים למאווררי 8 ס"מ) (קיים) לוח Asus P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E‎ מעבד Intel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 קירור מים Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System‎ זכרון 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 Edition Dual Channel CL8-9-8-24‎ כ. מסך ATI Radeon HD 5850 (קיים) דיסקים 2x128 GB SSD, 1x500GB WD ספק Antec High Current Gamer 750W 2 מאווררי thermaltake עם LED כחול front panel שולט מאווררים + USB, קורא כרטיסים, מד סל"ד למאווררים, וכו'. 2 קטודות קרות כבלי Sata UV עכשיו, לש…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.