ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכוון לקנות עוד חודשיים לפטופ 17", אני מעוניין בלפטופ דק (סגנון סדרה 9 של סמסונג,אפל אייר), או "די דק" (מתחת לממוצע) שיהוו כמחשב ראשי. בעיקר לעבודות (וורד, VISUAL STUDIO), גלישה וסרטים. פחות למשחקים אבל שיהיה לו יכולות סבירות מינוס.. אני שואל עכשיו כי אני רוצה לקבל תחושת מחיר לדרישות שלי וגם לדעת אם יש משהו שהולך לצאת עד עוד חודשיים.. יבוא מחול גם אופציה, פחות עדיפה אבל עדין אופציה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב הרבה זמן לא התעסקתי ממש עם חומרה ואני רוצה לקנות מחשב ואין לי מושג מה טוב ומה לא.. בקיצור השימוש של המחשב הזה הוא לעריכת סאונד וקול באולפן וגם כמובן למשחקים כבדים (כל המשחקים החדשים ושהולכים לצאת) מה שחשוב לי זה מעבד חזק (קור2דו), לפחות 1 ג'יגה זיכרון (אם אפשר לדחוף יותר במחיר זה סבבה) הארד דיסק 160 ג'יגה.. כרטיס מסך כמו שאמרתי טוב שיריץ את כל המשחקים על רמה גבוהה אבל לא צריך להשתגע ולוח אם חזק וכמובן מסך 19 או 17 תלוי בתקציב.. התקציב הוא 4000 שקל קיבלתי הצעה אחת תגידו לי מה אתם חושבים: Core2Duo-E6300 1.8 INTEL 946 INTEL ?לוח אם 667mhz DDR 2 1G SATA II 160GB PROVIEW 19 LCD GEFORCE 7300GT 256 PCI LG DVD BURNER x18 עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה. כל השאר מובנה בלוח, מה א…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא צריך מסך וציוד הקפי מטרה : אינטרנט , מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק פיפא וכאלה יחובר לtv מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWELLPCHI925200#more_info
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת סרטונים (לא עריכה כבדה - מדובר בסרטוני גיימפליי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד לגיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפש…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, מה דעתכם על המפרט הבא, קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 ספקי כוח Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails W0146RI ¤ 305 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 409 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤ 510 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1525 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤ 175 5200 המחת מזומן 2% = 5104 .. חריגה קלה ... אבל בסדר. המחשב מיועד לגיימר ל…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע רכשתי במיטב כספי מחשב נייד חדש Lenovo n200. לאחר יומיים נתגלתה תקלה במסך, המסך נכבה לאחר זמן מה של שימוש (לא בעיה של מערכת הפעלה, אלא בעיה של Hardware). כנראה הבעיה ב Backlight של המסך. מחר אני נוסע למעבדת שירות, מה לפי דעתכם אני צריך לדרוש? החלפה למחשב חדש במקום?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מבקש בניית מפרט בתקציב של 7000 ש"ח כולל כל הדברים (מסך, רמקלוים, מקלדת, עכבר וכו'...). ישמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, עבודות ושיהיה מהיר! ירוץ עליו Vista. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקיי בקצרה, המחשב שלי ישן למות אמן לא סוחב, ויש לי איזה 8 חודשים עד הגיוס.. אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ משחקים עם גראפיקה כבדה כמה שיותר טוב התקציב שלי נע בין 5000 ל5500.. לא צריך מסך מקלדת וכל הציוד ההיקפי אני לא הכי מבין במה שקורה כעת בעולם החומרה ואני לא יודע מה להחליט בין כמה דברים זכרונות - 512X2, 1024 או בכלל 2 ג'יגה מעבד - אינטל או אייאמדי =\ בעע כרטיס מסך - נבידיה או ריידאון אני אשמח אם תעזרו לי ואודה לכם מקרב לב מי שיוכל להמליץ על מפרט בין 5000 ל5500 שהוא כמה שיותר טוב אני אוהב אותו למות אמן!! תודה מראש :} עוד דבר שחשוב לי מאוד, לא רוצה לעשות אוברקלוק, אני מעדיף משהו שישאר כמה שיותר קר ואמין כמובן
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לשמוע הצעות בנוגע למפרט מחשב שהמטרה העיקרית היא GAMING מטורף ברמה גבוה ככל שניתן בתקציב של 4500 שקל! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? התקציב הוא 4500 שקל(ללא חריגה) לתשלומים 4-5 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים מאוד בעלי גרפיקה גבוה ,צפיה בסרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא אני לא צריך ציוד היקפי כלל! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן אני מעוניין במחשב שקט שלא יעשה רעש ונושא העיצוב שלו חשוב …
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית דו מימדית (פוטושופ, פיינטר, אופן קאנבאס, וכד' תוך שימוש בטאבלט WACOM INTUOS3), עיצוב אתרים, עריכת סרטים (פרמייר, אפטר אפקטס), ובאופן כללי ניגון מדיות HD. אני לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. התקציב הוא 6K, אפשר לחרוג אם זה משתלם. בנוגע לציוד היקפי, אני רק צריך סט של עכבר ומקלדת (עדיפות ללוג'יטק). I'm a sucker for Thermaltake cases, אז אני מעדיף אחד שלהם - אני רוצה מחשב כמה שיותר שקט ויפה. אני לא מתכוון לעשות OC בכלל, ואני יודע של-TT יש מארזים עם קירור מים מובנה, אם זה קירור נורמלי ושקט אני לא אגיד לא לאחד כזה, אבל מן הסתם אני לא מגדיר את זה כחובה. אבל, שהמחשב יהיה שחור בבקשה. אם זה משנה, המחשב ירוץ על הרזולוציה המקורית של המסך, שה…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה... מארז - Sonata II w/ 450watts לוח אם - DFI LANParty UT NF4 ULTRA-D מעבד - AMD Athlon 64 X2 3800+ או AMD Athlon 64 3800+ תלוי במחירים אחרי יציאת CONROE זכרון - Samsung PC3200 512MB X2 דיסק קשיח - Western Digital 250GB HDD כרטיס מסך - EVGA E-GEFORCE 7600 GT KO צורב NEC ND-3550A - DVD מסך - Samsung 740N 17IN LCD תודה!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח-אם: Asus P8Z77-V DELUXE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, HDMI, DP קירור למעבד: Zalman CNPS12X LED CPU Triple Fan זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כ.מסך: Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E SSD: Corsair Force GS 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ספק: Corsair AX 650W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מארז: ZALMAN GS1200
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב, כך גם אחי. לי יש מחשב שאני משתמש בו למשחקים, אחסון ו"כללי" אחי צריך מחשב לעבודות תרגום בעיקר, אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה יהיה הוגן?) מאשר שיקנה חדש. מבחינת הצרכים שלו אני משוכנע שהמחשב שלי טוב מספיק. המפרט: cpu: intel qx9770 (135w) with appropriate cooler, keeps it cold enough even under stress mb: msi x48c memory: 2x2G 800mhz cl4 gpu: gigabyte nvidia 9800gtx ssd intel 160gb (only used as OS) case: antec p182 psu: enermax pro82+ 425w other: 5.25 hd drawer, card reader, 2xdvd, extra noctua 120cm fan המחשב במצב מצוין נקי מבפנים תמיד (בגלל הפילטרים) שוב השאלה: אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה י…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה כרגיל אני פונה אליכם לעזרה כי אתם האנשים הכי טובים לייעוץ ואני מרוצה ממכם תמיד לפני כמה חודשים רציתי עזרה בקניית מחשב חדש לצורך עבודות משרדיות כמו (שימוש בתוכנות פשוטות כמו word pnt ) אך גם בשביל ההנאה הפרטית שלי בשימוש במשחקים שנחשבים חדשים וכבדים כמו: doom 4 ועוד .. (אין לי כוח לרשום) ועדיין שמשחקים אלה לא יפעלו באיטיות ויורצו על מינימום בלי oc וכאלה בגרפיקה הטובה ביותר. וכמו בעבר הכרתי בעובדה שהוא חייב להיות מחשב נייח כי נייח יותר טוב ויותר זול (: אך בזמנו נאמר לי כי עדיף לי לחכות כי מעבדים חדשים אמורים לצאת במרץ ואני צריך לחכות עד להצעות שיהיו מעודכנות יותר . כעת אנו כבר במאי עוד מעט ואשמח לקבל ממכם הצעות מצוינות ומומלצות בנוגע למ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט (גלישה באתרים, צפייה בסרטונים) ו-OFFICE בסיסיים. הופניתי למפרט הבא של IVORY - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9355 אודה על התייחסותכם למפרט. האם הוא מתאים? האם מומלצים שינויים כלשהם? האם המחיר הוגן? מעולם לא רכשתי מחשב מ-IVORY. האם הם מומלצים? (סביר להניח שאקנה באחד מהסניפים בת"א או בר"ג). כמו-כן אודה על המלצות לגבי חנויות נוספות באזור גוש דן. תודה!
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מחשב לשימושים בסיסיים, שיחזיק מסך סמסונג 220P מה אתם אמומרים על זה: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L כרטיס מסך: HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, סקייפ, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל תוכנות הזבל כמו מסנג'ר, שימוש כבד בFACEBOOK וכדומה), ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - אין בעיה סביבות 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מפרט לגיימינג בינוני בתקציב סביב 2500 ש"ח. לא צריך מסך, יש לי מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה של 1920x1080. לא צריך גם עכבר\מקלדת\רמקולים.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודש לארה"ב ושוקל לחזור עם לפטופ, בגלל הפרשי המחירים. קראתי את המדריך לגבי האחריות הבינ"ל ולא יצרתי מעודד. מניסיון עם אייפוד, אני יכול להגיד שהאחריות על מוצרי אפל באמת טובה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מק, ולכן נשארנו עם האופציות האחרות... רציתי לדעת אם יש המלצות למחשב נייד, נניח באזור ה 700 דולר, שיהיה מסוגל לעמוד בריבוי משימות במקביל וכן בעריכת וידאו. אם הוא יוכל להריץ משחקים - בכלל דבש. כמובן, עדיף משהו עם אחריות בינלאומית כלשהי. אשמח לעצתכם
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. אני מזמין אלד משני המחשבים האלו. יש הבדל של 100 דולר אבל זה לא העניין. אני מנסה להבין מה ההבדל. יש דברים קטנים אבל השאלה האם משהו משמעותי? הנה השניים http://www.bhphotovideo.com/c/product/972885-REG/sony_vaio_fit_15e_svf15215cxw.html http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666556791# תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר,אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, metro 2033, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-