עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the_alex_shooter,

אז ככה שלום, אני חדש פעם ראשונה מגיב כאן אני קונה מחשב למטרות הכל: גיימינג בינוני -כבד לשנה הראשונה.. יש לי כרטיס טלויזיה וצורב DVD שאני מעביר לחדש וכן ציוד היקפי ומסך 19". אז ככה נתנו לי הצעת מחיר למחשב.. ויש לציין שאני לא יכול לעבור את ה 4500 ( כמובן אפשר ב כמה עשרות שקלים) ואני מעדיף כשמה שיותר קרוב ל4400. Intel E6300 Gigabyte S3-945P Patriot 512 X 2 -DDR2 667MHZ Sapphire Radeon X1950PRO 256MB WD 250GB 16MB -SATAII Enermax 420W MCS-P מארז. אז ככה כל זה יוצא 4540 ! ההצעה הראשונית הייתה עם ספק של 470W שהעלה את המחיר במאה ל4640 !(!). אז יש מצב אתם עוזרים לי לעזור על כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם והם: זיכרונות, ספק כח ומארז. דבר ראשון החברה לא מוכרת לי בכלל,…

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by ac1240,

קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by AdamS,

היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מבין ארבעת הדגמים שלמטה לשימושי אופיס כבדים מאוד ואיזה סרט פה ושם. ** אני יודע שיש מחשבים במחירים זולים יותר וטובים יותר, אבל אני צריך לבחור אחד מהארבע. דגם #1 (תתעלמו מהמכירה): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=9149519&type=1&brand=lenovo דגם #2 (תתעלמו מהמכירה): http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2569 דגם #3 (תתעלמו מהמכירה): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11014 דגם #4 (תתעלמו מהמכירה): http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2694 ** אני צריך לדעת למי מהם יש מצלמה ולמי לא, כי זה גם דיי חשוב. צריך גם Bluetooth. אני מאוד בכיוון של הדגם הראשון מביניהם, הוא הכי מו…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום לכולם הידע שלי בחומרה אינו רב אז ברצוני (אם תוכלו) לתת לי מפרט מחשב ב 10000 שקל (ללא מסך) שנועד אך ורק לתל מימד עם דגש רב לאמינות ותאימות בן החלקים השונים. רב תודות , משה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד "מיני" לאישתי ואין לי מושג במחשבים ניידים... (רק ב- PC אני מבין קצת). אז התקציב הוא 2500 ש"ח והשימוש העיקרי יהיה אינטרנט ו- OFFICE ואולי קצת חיבור ל- LCD לצפייה בסרטים. אז הייתי שמח לקבל הצעות עם מפרט עשיר כמה שאפשר במסגרת התקציב הדל שיש לי. עדיף שזה יהיה נייד מסוג מיני לפטופ או נווטבוק או איך שלא מכנים את זה אבל לא חייב. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by pc34,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yitzik,

קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Or Elias,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שיתאים למסחר במניות (שיריץ את תוכנת המסחר חלק בעקרון ויוכל לתמוך בחיבור של כמה מסכים מקביל, 4 מסכים בערך) אני לא מבין כל כך במחשבים למעט ידע בסיסי (אני למשל לא יודע איזה כרטיס מסך הוא טוב ובכללי מה השימוש שלו אז אשמח להסבר קצר) 1.תקציב: 4,500 2. לחסוך או לנצל את כל התקציב?: לחסוך (לא חייב הרבה). 3. שימושי מחשב עיקריים: מסחר בבורסה האמריקאית תוך שימוש בתוכנת קולמקס פרו (COLMEX PRO) ושימוש ב4 מסכים במקביל, מעט גיימינג (פורטנייט לדוגמא אני נותן כי על המחשב הקודם התקשה מאוד להריץ המשחק לאחי הקטן), תוכנות עריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. 4.במידה והמחשב מיועד לתוכנות ספציפיות יש לרשום אותן ואת אופן השימוש בהם (מעט\ הרבה\ …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה''ב וידוע לי שדיסקים קשיחים בניידים אייטים יותר מהרגיל..

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  10. אני צריך 2 מפרטי מחשב בסביבות 3.5K עם אפשרות לחרוג עד .4K 2 המפרטים צריכים לכלול: LCD ממוצע מינוס, לא אחד מיוחד למשחקים או משהו.. אחד שמתאים לשימושים משרדיים וממש קצת משחקים וסרטים. מקלדת מולטימדיה כלשהי פשוטה ועכבר אופטי. מחשב ראשון, מיועד לשימושי אינטרנט בעיקר, דרוש מחשב מהיר יחסית, 1GB זיכרון, ואפשרות כמובן לשדרוג הכרטיס מסך לצורכי שיפור המערכת למטרות משחקים. מחשב שני, מיועד לשימושי אינטרנט ומשחקים, דרוש אותו המחשב כמו הקודם עם יכולות גרפיות גבוהות יותר, במחשב זה ניתן לחרוג עד 4.5K אבל רצוי כמה שפחות. את המפרטים אני צריך בבקשה מKSP. וכמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by al_n,

מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ShahafH,

כבר אני אומר מההתחלה אני צריך חוות דעת על החנות של KSP כי שמעתי תגובות לשני הכיוונים ואין לי מושג למה להאמין.. אז ככה קיבלתי את המפרט הזה: roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB roe_ea@hotmail.com אומר/ת: לוח-אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 roe_ea@hotmail.com אומר/ת: כ.מסך: HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II roe_ea@hotmail.com אומר/ת: צורב: DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מארז: CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) roe_ea@hotmail.com אומר/ת:…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by ls10,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו אשמח אם פחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה רגיל 4 שעות , אשמח אם יהיה 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של HD, SSD . * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן אחריות מלאה לשלוש שנים . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש לירון.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. המחשב מיועד לעריכת מוסיקה ולשימושים רגילים... Intel Pentium D 820 dual core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA 775 ANTEC TX1050B black SOHO Tower case 500 watt PSU Kingston DDR2 1024MB 667Mhz X 2 Seagate 160GB + 80GB + 80GB SATA 7200RPM 8MB ASUS AX700 256MB ASUS Dual layer DVD+-R/W/DL X16 BLACK Sony 1.44MB 3,5" FDD Logitech MX1000 Mouse Logitech Media Keyboard +שתי מגירות אלומיניום נשלפות להארד דיסקים ואל פסק מצוין(לא זוכר שם..) כולל גם הרכבה במעבדה 9500 ש"ח אני חושב שזהו... מה נראה לכם?

16. מחפש נייד שיהיה המחשב היחיד שלי שאיתו גם אערוך סרטים,חשוב לי שיהיו יציאות למסכים שונים ושהכל יעבוד, בקיצור, תחליף אמיתי לשולחני. הוצא לי בערך ב 8000 ש"ח: Acer Aspire 5684WLMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=920 או Acer Aspire 9424WSMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=909

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by LoK_fanboy,

ערב טוב, עובדת איתי מישהי שמעוניינת להשקיע ולקנות לאפטום מצויין לגרפיקה. התקציב עולה גבוה מאוד, ובלבד שיענה על הדרישות הבאות: *חזק! *צג כמה שיותר גדול. פחות מ-17 אינץ' לא אופציה. *טכנולוגית תצוגה מתקדמת. בשנה האחרונה חל שיפור משמעותי במסכי הלאפטופים מהליגות הגבוהות (למשל ה-Retina של המק-בוק פרו) והיא מעוניינת בלאפטופ עם צג שכזה. "סתם לאפטופ עם רזולוציה 1920x1080" לא יעשה את העבודה, צריך משהו עם פאנל דמוי-IPS או איך שלא קוראים לזה *אחריות בינלאומית טובה (היא קונה בארה"ב ויש לה תוכניות על אוסטרליה) *עדיפות ללאפטופ שמגיע עם שנאי 220/110V. שזה סה"כ סטנדרט אבל התפלאתי לראות ש-AlienWare מגיע עם מטען תומך 110V בלבד >.> *מגיע עם Windows לגבי מפרט אני די ביססתי לה משהו מהסגנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. אני מחפשת מחשב נייד לשימושים רגילים : אופיס אינטרנט וכאלה. מסך 14.1 או 15.4. לא 15.6! מעבד של T6000 ומעלה או P7000 ומעלה. כרטיס מסך עדיף מובנה. זיכרון 2GB ומעלה. דיסק קשיח 250GB או יותר. מסך מט אבל גם מבריק אם המחשב טוב. משקל - אם זה 15.4 אז לא יותר מ-2.7 עם סוללה. מעדיפה חברות כמו DELL, ASUS, LENOVO, TOSHIBA. מחשב שלא דווחו בו בעיות התחממות חריגות. מבחינת מערכת הפעלה - אם מגיע בלי כלום אז לא נורא, אבל שלא יהיה ויסטה בייסיק, כי לא יהיה לי איך לשדרג את זה ל-7 ואני לא אתחיל להסתבך עם הפירמוט של המחשב, אני לא משהו בזה נראה לי שזה הכל. תודה על עזרתכם!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by pakax2,

בניתי אותו לאחר שהסתכלתי בדיונים כאן שיריץ משחקים ושיהיה שקט ללא OC תודה מראש AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.…

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by 00Amir,

אני מחפש מפרט הכי זול למטרת ניסויים, ככה שאם ישרף לי רכיב אני לא אבכה מה שחשוב זה שיהיה מעבד AMD כזה שאפשר לפתוח לו ליבה +ל.אם תואם , קירור למעבד הכי פשוט בעל מאוורר 120ממ. כרטיס מסך זול אבל שיהיה לו אפשרות ניתור טמפ' (לא כולם מראים) זיכרון מינימלי , ללא HDD , ללא מארז . המטרה של המחשב תהיה רק להריץ מבחנים על המעבד והכרטיס גרפי ולכן חשוב ניתור טמפ'.. ספק לא צריך - יש לי 400W . תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום רב חברים, זמן חגים, זמן להתחדש זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by guy25,

AMD 64bit 3200+ A-DATA 1GB PC 4000 DDR 500 Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,SATA/IDE RAID,1394b,5.1 Sound,G-LAN,LAN,USB2 Antec Sonata Piano Black 380W Case True Power Maxtor 120gb s-ata 8buffer 7200 rpm Leadtek WinFast A400 Ultra TDH GeForce 6800 Ultra 256MB 450/1200 DVD liteon 52-32 Black CDRW liteon 52-32-52 Black Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD LG F900P 19" 1600x1200 85 Hertz Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Microsoft Optical Mouse OEM Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Bl בינתיים אני מרוצה מאד מהביצועים,אתמול רק קיבלתי את הכרטיס מסך(אני בין 10 הראשונים בארץ שקיבלו),ואחרי שהרצתי את 3DMark03 בפעם הראשונה,קיבלתי 13,…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by meir-g,

האם יש תאימות בין החלקים במפרט מעבדי אינטל‏ Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 2400 Pro 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GSA-H54NB x18 White מארזים‏ Spire Swirl SP-7062B Black (No PSU)

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by nielle,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים(אופיס, אינטרנט וכ'ו), לאחר חקירה של הרבה מחשבים מצאתי כמה שרציתי ואף החלטתי לשדרג את הסכום שתכננתי להוציא מראש(3000-3500) על מנת לקנות מחשב קצת יותר חזק מהמינמום הדרוש לי. הפרמטרים שחשובים לי הם משקל ומהירות. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]יצרן[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]Samsung[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]גודל מסך[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]13.3 אינטש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]8GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]משקל[/T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.