ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, צריך מפרט למטרות של פוטושופ, Solid Works, צפייה בתכני HD וגם שיאפשר הרצת משחקים (לצערי כבר אין לי יותר מדי זמן לשחק משחקים, אבל חשוב מדי פעם לנקות את הראש ב-FPS). יש לי כבר מעבד Q6600,כונן קשיח,מסך 2407 ואת שאר הציוד ההיקפי (עכבר, מקלדת ורמקולים). אני רוצה מארז שקט וסולידי ללא אורות וחלונות (חשבתי על ה- SONATA3). אני הולך לקנות מIQPC ולכן חשוב שהמפרט יהיה משם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התעסקות מאסיבית עם visual studio, פוטושופ נדרש 4gb, עדיפות ל-quad. כרטיס מסך סביר שיאפשר משחק מזדמן פעם ב, אבל שום דבר מעבר לזה. כן נדרשת אפשרות חיבור לשני מסכים אין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב, ספק ומארז שקט בצורה סבירה, לא צריך להשתגע עם זה לא מתוכנן OC תודה
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-775 NVIDIA-M7/1333MHZ-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-INTEL CORE 2 E4600/2.4MHZ-4MB-800FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-DDR II 1024MB 667MHZ PC5300 -ליציבות מקסימלית כ.מסך-FX 7050GS 256MB/O.B-למשחקי תלת מימד כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-160GB SATA2-7200RPM-W.D/HITACHI כונן-DVDRW X20 כולל תוכנת צריבה NERO EXPRESS מסך מולטימדיה-AOC LCD19-1:2000/DVI/5MS+רמקולים אחריות 3 שנים בבית הלקוח טלויזיה-כרטיס טלויזיה+רדיו+שלט(לחיבור YES/HOTוטיונר לאנטנה) במתנה-מקלדת אינטרנט+עכבר אלחוטי(*רק העכבר אלחוטי) במתנה-מצלמת אינטרנט+מיקרופון(לשיחו…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אז ככה: * מטרת המחשב - עבודה משרדית ומשחקים קלים (משחקי תפקידים וכדו', לא מהשנה האחרונה). * גודל המסך - 15 אינץ'. * משקל רצוי - לא קריטי. * אין צורך בזמן סוללה ארוך. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * אין צורך בבלוטות'. * דיסק בגודל של לפחות 120GB. * יש צורך בצורב DVD. * נדרשת אחריות בינלאומית. * קיימת העדפה למחשבים של IBM Lenovo, אולם רק בשל העובדה שהם עושים שימוש בנקודה האדומה (עכבר). נ.ב מה האפשרויות העומדות על הפרק אם הולכים על רכישה בחו"ל (באותו תקציב)? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, מעדיף לא לעלות יותר במחיר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה בתוכנת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי עבור תלמידת בית-ספר בת 10 ולשימושים סטנדרטיים. הכוונה גם לחבר מדפסת למחשב * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3000 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין מעבד- לפחות I5. * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למדפסת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אם אפשר לשלב גם SSD של 128 +HD רגיל של 500 אז נראה לי בסדר. אם לא אז מה שנהוג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- WIN 8 או 10 מה שיותר מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בלי מסך 4500 אבל אני רוצה עם מסך אמרו לי משהו של דל הוא עולה 837 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד שכולל הכול מהכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).של המסף שתביאו ל…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
איזה דגם עדיף? DV-6327EA CPU 1.86 GHz Intel® Core Duo processor T2350 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology או DV-6263EA CPU 1.66 GHz Intel® Core 2 Duo processor T5500 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology שימו לב שמצב אחד הדגם השני או כפול ליבה אבל זה 1.66 ולא 1.86 האם הבדל הוא כזה משמעותי? או שעדיף כפול ליבה גם על חשבון מהירות מעבד.... אשמח לתשובה אלעד נ.ב כל שאר המפרט אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב לחבר שלא מבין במחשבים ,הדרישות הם מחשב ביתי עם אפשרות לשחק במשחקים בינוניים פלוס ,ללא ציוד הקפי מחשב נטו. אני במכוון לא מציג את המפרט שאני בנתי לו ,במטרה לבדוק את עצמי האם קלעתי פחות או יותר לדעתם של מביני עניין. אם אפשרי שהיה מהרשת חנויות של KSP . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ כי שלי כבר לא מתפקד, תקציבי הוא סביב ה 3000 שקל ואיני יכול לעבור את ה 3500. יש אפשרות לקנות מאילת. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה שפות תוכנה יותר כבדות כמו MATLAB ו VHDL של קווארטוס ופייטון עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (כמו פוטושופ) גודל מסך מינימלי הוא 14 אבל עדיפות 15.6 חשוב לי מסך איכותי, בשל הנוחות ל numpad. מעדיף כמובן מחשב שקל יותר לדוגמה הטושיבה שנעה סביב 2.2 קילו, ועדיף כמובן זמן סוללה ארוך חחחח יודע שזה המון דרישות. אין צורך ברישיון לווינדוס ראיתי את המחשב הנ"ל "15.6 Toshiba Satellite L50-B-2C8 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection. כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום. מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוזב את הפי סי בשעה טובה. מחפש מחשב חזק (I5) * גודל המסך? 16 אינץ' לכל היותר. * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). רצוי IEEE אך לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן, עדיף כונן קורא בלו ריי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן אהלן, הגיע הזמן להתחיל להחליף חלק מהרכיבים אצלי ומכיוון שלא ממש היה לי זמן להתעדכן במה שרץ לאחרונה בתחום החומרה אז אשמח לשמוע את דעתכם, הרי אתם מרכיבים מפרטים על ימין ועל שמאל. אז ככה, הדרישות שלי מהמפרט הן כאלה: -מעבד אינטל -4 גיגה של ראם -כרטיס מסך high end -ספק כוח איכותי, אמין וחזק. - לוח אם עם יציאת LAN (סטנדרטי לפי מה שאני זוכר) -צורב DVD -מארז FULL TOWER גדול שיכנסו בו 5-6 הארדיסקים ויהיה נוח לעבוד איתו. -אם אפשר אז להכניס במפרט מסך LCD 19. הלאה, אין צורך להכניס במפרט את הרכיבים הבאים: -הארדיסקים -כרטיס קול -רמקולים, מקלדת ועכבר. הקניה מתוכננת לסביבות סוף יולי-תחילת אוגוסט כך שאם בתקופת הזמן הזאת אמורה להיכנס טכנולוגיה חדשנית אבקש לציין את זה כי יהיה חבל סתם …
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרת המחשב היא לגיימינג כבר למשל Crysis COD4 AC FC2 BF2 וכל מיני.... גם לצפייה בסרטים וכל מיני שימושים אבל בדגש על משחקים כבדים ורוולוצייה לא קבוע.. ציוד היקפי כן מסך 19 או 20 אינץ ( חשבתי על המסך 20BW הוא טוב? אפשר להשיג יותר טוב? ) רמקולים אולי את X530 עם כ. ק טוב שיהיה איכות טובה.. עכבר ניראלי אני ייקח את MX518 מ- KSP מקלדת חמודה אינטרנט כזאתי פד לעכבר בקשר להעדפה ניראלי עדיף לקחת SLI של 9600 במקום 9800GTX חשבתי על זה http://tms.co.il/product/5360 אם יש של חברת EVGA או XFX אני חושב שתהיה העדפה... בקשר למארז עדיף שיהיה קצת צבעוני ויפה כזה לא כמו 6A19 שיש לי... בקשר לקירור אם לוקחים תמעבד E8400 אז בטח אני יעדיף לקחת את AC 7PRO אין דרישה למחשב ממש שקט כמו שהוא מכובה אבל…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרתכם בבניית מפרט למחשב אשר יהיה מסוגל להריץ פוטושופ. השימוש בפוטושופ הוא לעריכה בסיסית של תמונות שצולמו ולא בעבודה על קבצים ענקיים עם שכבות רבות. בנוסף המחשב ישמש כמחשב בייתי (אינטרנט, אופיס, וכו') העדפה למארז קומפקטי (כמו של סטרימר / מסופון או מארז שוכב) תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מחשב בן 4 CPU : E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GPU : GIGABYTE 8800GT 700/920/1840 + ZALMAN COOLING M/B : GA-EP35-DS3 MEMORY : Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 PSU : CORSAIR VX550W 41A H/D : Western Digital 320Gb 16MB AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1)מטרת המחשב העיקרית ואולי הבלעדית היא לצורך סימולטורים של טיסה כמו fsx או הבאים שיבואו בקרוב. 2)לפי אתר זה http://www.jetlinesystems.com/performance.html הדבר הכי חשוב הוא המעבד ולכן ההתלבטות היתה בין core i5 760 לבין Phenom II x6 Six Core 1055T לבין Phenom II x4 Quad Core 965 אבל רמות המחירים שלהם מתחילות להתקרב לרמה של core i7 930 (הפרש של כ 350 ש"ח ) השיקול שלי ללכת יותר לכוון של האחרון מתוך הנחה שהוא יותר חזק בסופו של דבר מכל השלושה הראשונים.חוץ מזה בקרוב ייצא הסימולטור החדש של מיקרוסופט לכן לא יזיק להיות מוכן גם לעתיד עד כמה שאפשר במסגרת תקציב סביר. מה דעתכם? כמו כן אם כבר אז כבר...אני מעדיף שכרטיס המסך לא יהיה יקר מידי אבל עדיין יכלול אפשרות של dx11 ולכן זה נראה יו…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט של כ3000 ש״ח, אפשר לחרוג אוליי עד 3200-3300. המחשב מיועד לגיימינג עד כמה שאפשר, משחקים כמו BF3 וכו׳, ולעבודה משרדית. כמובן שעדיף שיהיה שקט ועם קירור טוב. הוא יחובר למסך 19 אינץ׳ כנראה. הכי חשוב - את המפרט יש להרכיב בksp! אופציית הרכישה היחידה שלי היא משם. לא מתוכנן אוברקלוק עליו, וככה אם אפשר על הדרך להוסיף איזה רמקולים ב200-300 שקל זה גם יכול להײַות נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני זקוק למפרט הנה הפרטים : 1) תקציב כללי לכל המערכת? 3.5K 2)מטרות כלליות למחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט. 3) האם יש צורך בציוד היקפי? עכבר ומקלדת אל-חוטיים 4) הערה נוספת לגבי חלקים כלשהם או חלקים מסויימים שלא צריך? לא 6) האם יש צורך ברכישת רשיון למערכת הפעלה כלשהי? לא 7) יש צורך להוסיף רכיב מיוחד ספציפי? לא 8) עד כמה חשוב נושא היופי והגודל של המארז? שיהיה מארז טוב לא יקר , לא כל כך חשוב היופי , אבל שלא יהיה מכוער 9) האם אתה מתכנן להרכיב את המחשב בעצמך או במעבדה של (ה)חנות? במעבדה של החנות 10) הערות נוספות : המחשב לא מיועד למשחקים , בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה באינטרנט , חשובזיכרון גדול והארד דיסק גדול , שהמחשב יהיה מהיר עם הרבה עבודות כמופוטושופ ואתרי…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6772 זה המפרט, התקציב הסופי הוא 4200, המחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV, RACE DRIVER-GRID,Wanted-weapons of faith, FarCry2 וכו'.. אני לא מתכנן על רזולוציות ענקיות, אבל רזולוציות גבוהות לאיכות גבוהה! אני צריך חוות דעת על הספק שמוצג במפרט ואיך הוא בכלל יש בו צוואר בקבוק? העסקה כדאית? תודה לעוזרים.! שבת שלום.
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-