עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב ב 8K הכולל: מחשב על כל תכולתו(מעבד Q6600) מסך רמקולים מקלדת ועכבר המחשב יעבור OC תודה מראש

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  2. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שאני לא גיימר מטורף, אבל אני אוהב לשחק ורוצה שהחוויה תהיה כמה שיותר איכותית. אני משחק משחקים כגון: COD, ASSASSIN'S CREED וכו'. בקשר למפרט המבוקש- המסך שלי 20 אינץ' עם רזולוציה 1680X1050. אני לא מתכוון לעלות ברזולוציה, מקסימום לשדרג ל-22 אינץ' יש לי כמה שאלות כלליות: 1) אם בנעוצים יש מפרטים מעודכנים לספטמבר 09,, איך זה שכל כך הרבה ממליצים על מפרטים שונים. אפשר פשוט לקחת את ההמלצה בנעוץ ולגשת איתה לחנות מחשבים? או שבחודשיים האחרונים השתנו הרבה דברים? 2) המטרה שלי היא לשחק ברמה כמה שיותר איכותית. אני מבין שהשוק הזה מתקדם כל הזמן וכעבור שנה המחשב כבר לא יהיה איכותי באותה רמה. בנושא משחקים-אחת לכמה זמן נהוג לשדרג חלקים, באילו חלקים בד"כ מדובר…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by hagayben,

יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מקסימום- עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה על תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא דברים כבדים), מחפשת מחשב שישמש אותי ביום יום, שיהיה נוח לשימוש ויחזיק זמן רב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט יחסית, לא מאוד קריטי כל עוד זה לא בהגזמה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Yanai_Gaf,

מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי לכולם, לפני כ 8 שנים בערך רכשתי את המחשב שלי דרך המלצות בפורום הזה, היה כלכך מוצלח שאני חוזר שוב. במהלך התקופה שידרגתי את המחשב ואת החלקים ששידרגתי ארצה לשמור, פירוט החלקים EVGA GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 8GB - כרטיס המסך שיש לי וארצה להשאיר WD 1TB*3 - דיסקים קשיחים HDD Samsung evo 860 ssd 500GB יש לי גם ספק כח חדש אבל נראה לי שהוא לא יתאים לבניה ואשאיר אותו במחשב הישן(ANTEC VP500P) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, גג 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD WZ למשל וכאלו …

7. שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי גם למשחקים, בעלות של עד 2000 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך, יש לי כבר geforce gt9600, לא כולל מסך. אני כן צריך רמקולים ברמה בסיסית. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. בדקתי במדור מפרטים, והוא לא מעודכן... (עדיין AMD..) אז כמו שכתוב בכותרת בנוסף הוא מיועד למשחקים + עבודה כללית אינטרנט הורדות.. אם אפשר גם להכניס ציוד היקפי. ולהמליץ על מסך... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי מחשב נייד ACER 5730Z שבא כלול עם ויסטה!! אני רוצה לשדרג מויסטה לוינדוס 7 ויש לי שאלות: 1.איך אני עושה שדרוג כזה...הבנתי של-XP זה מסובך השאלה אם גם ל-7??? 2.אין באתר דרייברים ל-7 רק לויסטה האם הם יעבדו לי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אך די סקפטי לגבי זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית במרפאה פרטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא יודע את הדרישות של התוכנות של קופות החולים, אבל המחשב יהיה מקושר בתוכנות של קופות החולים. לכן, תוכנות בסיסיות כנראה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המפרט אמור לכלול מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. התקציב כמו שאמרתי הוא 4000 שקלאפשר לעבור אבל לא יותר מידי... הזמן סוללה פחות חשוב יותר חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל המטרה של המחשב היא עבודה משרדית חשוב שיהיה כרטיס רשת חוטי ואלחוטי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה מחשב נייד שיהיה לסרטים לעיבוד תמלילים לתכנות ולשימוש שוטף הייתי רוצה שיהיה לי גם כרטיס טוב למשחקים חשבתי בכיוון של geforce m8600 gt . לא איכפת לי מהמשקל של המחשב. אני כבר דיי סגור על dell inspiron 1720 שהוא עונה על כל הדרישות שלי מעבד מהיר זכרון גדול כרטיס מסך 8600gt ומקלדת בגודל מלא.. אפילו שהוא קצת יקר... אבל ממה ששמעתי פה השירות שלהם עלוב.ואם מתקלקל לך משהו לך חפש ת'חברים שלך..ושירות הוא חשוב. אם יש לכם לפטופ עם אותם הדרישות ושירות יותר טוב אני אשמח... בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by BWER21,

תיראו , לאחר כל התגובות ה-"לא מחמיאות" לטעמי לקחתי מחשב מצויין ואני יפרט : תישמעו , למרות כל מה שתגידו , הדבר הכי חשוחב במפרט בשביל גיימרים הוא הכרטיס מסך , הכרטיס מסך הוא הדבר העיקרי שעל פיו נקבעים הביצועים של המשחקים . עזבו את העניין האם משתלם DDR3 כיום או לא , אני יודע שהיום כל המעבד החדשים של אינטל הולכים לעבור לעבוד עם זיכרנות DDR3 , ולכן המחשב שלי יהיה מה שנקרא מוכן לתקופה הזאת , המחשב שלי כיום מקדים את תקופתו . הזיכרון הוא 4 ג'יגה , זיכרון בנפח ענק , לכשאני יצטרך בעתיד להוסיף לו עוד 2 ג'יגה ( לא נראה לי בזמן הקרוב ) אני יעשה זאת . בקשר למעבד - המעבד הוא לא כזה גרוע , אני ממש לא מבין אותכם , אתם מדברים על המעבד הזה כאילו קניתי איזה מעבד של 486 , מה נסגר איתכם ? א…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MATMON,

אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט שבניתי תקציב של 3500 ש"ח קישור: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210413

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by DTW,

שלום חברים. יש לי שאלה בנוגע למחשב asus zenbook 14 UX425JA-BM022T ראיתי שמוכרים אותו בארץ בKSP ב4600 ואני יכול לקבל מהעבודה בחצי מחיר, השאלה האם שווה לקנות אותו? האם יספיק לסטודנית שלומדת כלכלה וחשבונאות? וגם האם יריץ SIMS4 בצורה טובה? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Velen,

שלום, קיבלתי לפטופ חדש MSI U123. המחשב חדש מהאריזה. הפעלתי את המחשב ומשום מה אני רואה שהמחשב לא מזהה את המצלמה המובנת שלו. נכנסתי לאתר של MSI ולא מצאתי שם פתרון לבעיה, ניסיתי להוריד כל מיני סוגי דרייברים ושום דבר לא עזר, המחשב פשוט לא מזהה את המצלמה. מה אני יכול לעשות על מנת לתקן את הבעיה? תודה מראש, רן.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE 2540 1 2540 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) 730 1 730 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) 480 2 960 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E 2200 1 2200 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 Total price + system assemly 7720 ¤ שווה? \ כדאי משהו להחליף? \ אם כדאי אז מה? \ טוב למשחקים? |…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  18. מעבד אינטל E6750 לוח אם MSI G31M צ'יפסט אינטל +כרטיס רשת 1G LAN +כרטיס קול HD 7.1 דיסק קשיח WD320GB SATA 2 צורב DVD X18 DL NEC שני יחידות זכרון DDR800- 2GB שני זכרונות של KINGSTON כרטיס טלוויזיה AVER TV 007 כרטיס מסך GF8800GT 512MB מחיר למזומן כולל מע"מ 3,190 ש"ח אני צריך מארז פשוט+ספק שיחזיק את המפרט וקירור נוסף כדי שהמחשב יעבוד בשקט זה יהיה יעיל אם אני אקדח חור ואשים מאורר בחלק העליון של המארז? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. AMD.... לוחאם טוב חשוב, ו512 זיכרון. (לחבר)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן, אני סטודנט להנדסת מחשבים ואני מחפש כרגע לפטופ ללימודים. מקווה שתוכלו לעזור לי. מטרות המחשב? לימודים, קצת תכנות ושימוש יומיומי. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14-15 אינץ (יותר לכיוון ה14) * רזולוציית המסך? לא חשוב לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בערך 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך בערך 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן SSD למערכת ההפעלה לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by none,

בהתחלה חשבתי על ה2 גיגה הרץ אבל הבנתי של133 באס לא בטוח שאני יגיע איתו, ולכן אני ככל הנראה ילך על ה1.8 GHZ ויעלה ל133 ויהיה לי 2.4 עכשיו שאלתי היא כזו אני הולך על זכרונות RDRAM 800 עכשיו הרטיו שלהם הוא 4 ואני יוריד אותו ל3 400 לעומת 399 האם אני ירגיש הבדל, בקשר ללוח אם ASUS P4TE רציתי אבל אין בו כלום כמעט כלומר לא USB 2 לא ATA 133 (זה לא כל כך משנה) ולא RAID וחשבתי אולי על GIGABYTE 8IHXP USB 2 RAID ATA 133 ועוד כמה דברים נחמדים והוא גם יועד לעבוד על FSB 533 איזה לקחת ? תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 12.6k צפיות
  22. שיהיה duel core, כרטיס מסך טוב, ומסך. תודה מראש

23. המחשב מיועד לבחור שמכור לסימולטורים של מטוסים ומטוסים אזרחיים. ניתן לחרוג קצת מהתקציב סתומרת לא חייב להיות 4000 עגול תודה לעוזרים g0vner_x3

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294 האופציות שלי הן ה MSI הזה עכשיו, או HP 2750EJ בעוד כחודש (מסתבר שאין אותו כרגע בארץ בכלל) היעוד הוא לסטודנט (ולכן ה 14 אינטצ'). הכרטיס מסך הלא-מובנה ב MSI קורץ לי, בנוסף ל250 ג'יגה. מצד שני גם השם של החברה הוא שיקול - לא בגלל שזה מותג אלא משום ששמעתי רק טוב על האיכות של HP בניידים ועל MSI כמעט ולא שמעתי תודה רבה על הסיוע אריאל עריכה : שכחתי לציין, שה MSI מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה ב HP

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Director,

אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.