ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרי כנראה גם ללא מערכת הפעלה. תודה, ריפר.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 3000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - דורש אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, לא חובה *…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב למדיה סנטר, צפייה בסרטי HD, משחקים (בעיקרון למשחק הPES 8). יש לי LCD PHILPS 42 FULL HD . המחשב יהיה בתוך מזנון ככה שחשוב שיהיה מספיק קירור ויהיה מאוד שקט. מה דעתכם על הצעות אלו: לוח אם GIGABYTE GA-EP43DS3 מעבד INTEL E8300 CORE 2 DOU קירור למעבד ZALMAN 800 דיסק קשיח 500GB 16/32MB 7200 RPM צורב ASUS DRW-2014L1T כרטיס מסך 9600 512MB 256BIT SILENT PIPE כרטיס טלוויזיה HAUPPAUGE PVR 150 KIT זיכרון 2BG ?1GBX2 800MHZ KIT ספק PCI-E P.PFC CABEL MANAGMENT מארז THERMALTAKE DH101 או ההצעה הבאה: לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד AMD PHENOM QUAD CORE 9550 דיסק קשיח 500GB 16/32MB 7200 RPM צורב ASUS DRW-2014L1T כרטיס מסך 9600 512MB 256BIT SILENT PIPE כרטיס טלוויזיה HAU…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט נועד בעיקר לגימינג, OC ובין היתר גלישה. אני רוצה את חוות דעתכם וגם סתם לשמוע הצעות לשינוי\שיפור... מעבד - Q6600 (יש לי אותו מלפני שנה אז האפשרות להחליף אותו לא קיימת...) קירור למעבד - OCZ Vendetta 2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 לוח אם - ASUS P5E X38 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=897 זיכרונות - G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 כרטיס מסך - שני 4850 של Sapphire מארז + ספק - NZXT Tempest, Slincer PCP&COOLING 610W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1264 מסך - 2253LW http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1289 לכל שאר הרכיבים הקטנים ל…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד AMD RYZEN בארץ. האם כבר מוכרים כאלו מחשבים בארץ מכיוון שלא הצלחתי למצוא. אם כן האם הם משתלמים והיכן אני יכול למצוא כאלו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי צריכה המלצה למחשב נייד שישמש ללימודים אבל גם כמחשב ביתי כמובן חזק ואמין, שיסחוב כמה שנים משמש בעיקר לOFFICE, סרטים ותמונות משחקים אבל לא משהו שדורש גרפיקה HD 80 ג'יגה ככה מסך לא צריך גדול כי יתחבר למסך מחשב רגיל, וככה גם יהיה יותר נייד יציאות USB וכו' יש ברשותי כרטיסי זיכרון שיצאו מT40 שהלך לפח, יש אפשרות לחבר אותם למחשב מסוג אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חדש ומתלבט בין שני אלה בינתיים. המחשב ישמש בעיקר ללימודים ועבודה, אבל גם גיימינג מזדמן. הגעתי לאפשרויות האלה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12384 הסמסונג מגיע עם כרטיס מסך חזק יותר, וגם שוקל פחות הדל מגיע עם כונן עדיף ומסך FHD למישהו שמסתובב יחסית הרבה עם המחשב, האם ההפרש של חצי קילו משמעותי? והאם FHD יעשה יותר תועלת או נזק כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא קריאת\כתיבת מסמכים וגלישה סטנדרטית באינטרנט? תודה לעונים, ואשמח גם לשמוע עוד המלצות בכיוון!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים (אינטרנט/סרטים ומדיה לסוגיה). לא חושב שצריך חומרה מיוחדת (המחשב לא נועד לגיימינג). יש לי רק דרישה אחת ספציפית- שהמסך יהיה איכותי מאוד, כלומר פנל IPS או VA. גודל רצוי- 15.6. בדקתי כל מיני מחשבים ניידים (גם די יקרים) והתצוגה שלהם נראית פשוט נורא (במיוחד אחרי שהתרגלתי למסך DELL IPS בנייח שלי). אני יודע שיש פנלי IPS בניידים של אפל, אבל זה ממש לא הכיוון (גם לא תקציבית). האם יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח ללא מסך! חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר (או יותר מסביר) 1GB זיכרון דיסק קשיח SATA (מינימום 80GB) כל השאר תחליטו אתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, הכל טוב חבר'ה? חבר שלי צריך מפרט במחיר דיי זעיר, המחשב יהיה למשחקים קלילים, ולשימושים בייתים כלילים. המחשב לא כולל מסך, לא כולל ציוד הקפי. אני חושב שיהיה עדיף לקחת AMD כאן, ולא לעשות OC לאינטל[עלויות גבוהות יותר[קירור לא סטוק, זכרונות יקרים במעט, ולוח יותר יקר[תקנו אותי אם אני טועה] אבל ת'אמת שזה לא משנה לי, AMD או אינטל, העיקר במסגרת התקציב. טוב זהו עד כאן, אני חושב נתתי מספיק פרטים, המושכות אצלכם
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, רק לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,מסמכים,צפייה בסרט אולי,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, למרות שנראה לי שעדיף שיהיה איזה כרטיס מסך נחמד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 4K. 2. א. לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס וכד'), דגש על גרפיקה. תפקוד מהיר בהרצת מספר אפליקציות במקביל. ב. מעט משחקי רשת פשוטים. ג. משתמש בפוטושופ CS2, מתכוון לעבור ל- CS4. ד. לעניין הגרפיקה - שימוש חובבני - ברמה גבוהה. ה. עבודה עם תמונות בגודל של 50mb. ו. המסך איתו אני עובד - EIZO גודל 19 אינטש דגם S1932. רזולוציה 1280:1024. 3. ללא ציוד היקפי. 4. זקוק לכל רכיבי המחשב. 5. שקט - 9 מתוך 10. 6. ללא אוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. זקוק להרכבת המחשב. 8. חנות אמינה באזור ירושלים. 9. מעדיף מעבד אינטל; נפח הארד דיסק/דיסקים של לפחות 1 טרה בייט; מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה. 10. חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
HD 80G,ללא צורב,לוח אם משהו טוב עם אפשרויות שידרוג בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצות להצעות למחשבים ניידים טובים במחיר מינימלי. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר כוח עיבוד וזיכרון, הארד דיסק של 30 גיגה יספיק. אין צורך בישומים גרפיים כבדים. תודה לכל העוזרים (ולהקדים תרופה למכה, אני מעדיף שלא לעבור את ה5000 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ששששששששלום, מה שלומכם? אז ככה אני צלם ואני מחפש מחשב שיתאים לצרכים שלי: מסך טוב, מעל 14 אינצ' זכרון ראם לפחות 3-4 גיגה DDR3 מעבד טוב ממ דיסק כשיח רצוי גדול אבל אם אין בדגם שהמלצתם אז לא נורא, צורב DVD טוב קורא כרטיסים (CF\SD) וזהו נראה לי. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ אך אם עדיף בחול (EBAY) זאת לא בעיה. אם עדיף MAC אשמח לשמוע על המלצות, אני לא סגור על חברה כלשהי. אודה להמלצותכם, מוש.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהי הציעה לי מחשב נייד יד 2 עם אחריות עדיין ב4000k (מפרט בפנים) האם שווה לי? מחשב ASUS A8JR מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.66 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 14 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI X2300 128MB מסך: Colorshine מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel® High Definition Audio compliant audio chip רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: מצלמה רשת מובנת+מיקרופון קורא כ…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים (וגלישה באינטרנט) התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות ( אני לא מאלה שמשדרגים כל פעם, מחשב אחד טוב per כמה שנים ) התקציב הוא רק למחשב שיהיה חזק למשחקים, לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אבל כן אם אפשר בצד לתת המלצה גם למסך 22" שטוב למשחקים. חשוב לי גם שיהיה שקט, ואם אפשר מארז סגור (שלא יהיה אבק ) שניראה טוב. אני לא מתכנן OC, אני גם לא ממש יודע מה זה. זכרונות 4GB, כרטיס מסך חזק (חשבתי בכיוון ה HD4870 1GB), וכו' תודה !
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מבקש חווד, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤976 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤605 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1188 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤217 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤690 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤409 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4496 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-