ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים). בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב. שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse. השאלות שלי הן: 1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים. אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב). 2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ? 3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב 2.4 לא משנה ממש אם זה AMD או INTEL.... בסביבות 2500-3000 ש"ח.... בעיקרון מה שאני צריך בוא זה 40GB 256DDR סאונד וכרטיס רשת שיהיו משולבים על הלוח אם איזה כרטיס מסך פשוט... וצורב ד"א אני רוצה לקנות מחשב קומפלט... כאילו אני צריך את כל החלקים שנחוצים למחשב ככה שצריך גם פלופי,מארז,וגם איזה מודם פשוט של 56K. אם במחיר שנתתי לא ניתן לבנות כזה מחשב כמובן שאפשר לחרוג מהמחיר! ;D תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, המפרט הנוכחי שלי כולל: מעבד - Intel C2D 4300 + Arctic cooling Alpine 7 כ. מסך - Radeon 3850 256MB זכרון - 2G (2x1GB) 800Mhz לוח- Gigabyte - P35-DSL3 ספק כוח - HEC 400W מארז - HEC 6A19 (ותיק, בן 6-7 שנים) הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לבצע שדרוג למפרט הזה, או כדאי פשוט למכור ולקנות הכל חדש. תודה, עריכה: oc בא בחשבון. גיימינג - בינוני כבד. (כלומר Far Cry אבל לא חובה במקסימום) שקט - בינוני (לא רועש, לא דג)
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפטופ של דל שנרכש בארץ לפני כמעט שנתיים, הדיסק הקשיח קרס, התקבלה הודעה שהוא לקראת כשלון ויש לפנות ליצרן ו לא ניתן היה לפרמט ולהתקין עליו מחדש. בבדיקה באתר של דל בהתאם למזהה הנייד, פירוט האחריות הוא: Next Business Day Support - נותרו עוד 484 ימים. Parts Only - נותרו עוד 0 ימים. מה משמעות Next Business Day Support? האם זה רק שירות הגעה לבית הלקוח/תמיכה בתוך יום עסקים אחד, או כולל גם חלקים? כלומר, האם האחריות שנותרה לי היא רק שירות (יש עוד 484 ימים) כולל טיפול בתקלות/החלפת חומרה וכו', או שמכייון ש Parts Only = 0, אין טיפול? לפי הכתוב כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1372&messageid=121422265 1. אני מבין שיש לי אחריות גם לעבודה וגם לחלקים לעוד 48…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-Z77-D3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570K מאוורר למארז UCTB12 ENERMAX 12CM מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB 4,029 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום קיבלתי הפתעה מאוד מאוד נעימה . הפיקדון האישי של הצבא נכנס לי אחרי שעברו 5 שנים שלא נגעתי בכסף. אז עלו לי הרבה רעיונות וכמובן איך לא , מחשב חדש ...משהו רציני ! התקציב נע באיזור ה- 9000 שקל ! אני עובד בתלת מימד ותוכנות גרפיות נוספות כמו פוטושופ וכדומה . אני מחפש משהו רציני שיצליח לסחוב רינדורים עצבניים אם טונות של פוליגונים , טקסטורות וכדומה . האמת , שאני אישית לא מבין כל כך גדול בחומרה ובטח אנשים עשו מחקרים או קנו מחשבים לאחרונה והייתי מאוד שמח לשמוע דעות או רעיונות למפרט מלא או חלקים . קיבלתי מפורום אחר רעיון למפרט הזה : מעבד - Intel Q6600, מעבד מרובע-ליבה (2.4Ghz, ניתן לבצע OC ל2.66 שייתן לך למעשה QX6700). לוח אם - nForce 650i SLI (טוב ל-…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, ללא מסך המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן. האם המפרט הבא והרכיבים מספקים: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤293 כמות:1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 ¤69 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים 1791¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
*תקציב: 3500 חריגה גג 100~, ניתן גם פחות מ 3500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטונים, תוכנות להנדסה(כנראה בעתיד) * גודל המסך? 13~14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 5~ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128~SSD 256 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ל3 שנים , שיהיה אמין. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. *הערות: קראתי גם שכדאי פאנל IPS , אם יש אז שיהיה. כל שאר האלמנטים פחות חשובים.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ1500~ ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) Fallout 4>A V מפעם לפעם אך השימוש העיקרי הוא להמוני טאבים של הדפדפן ומולטיטאסקינגא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מזדמן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1600x900 עד שהמסך הנוכחי יתפגר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העדפ…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עם הרכיבים הבאים: מארז,מעבד,לוח אם(SOUND+LAN),זיכרון 512MB,כרטיס מסך,ודיסק 120GB. המחשב מיועד: 1. לצפייה בסרטים - צריך כ.קול איכותי עם חיבור לרסיבר וכ.מסך עם יציאת TVOUT איכותית. 2. מוזיקה - אני צריך דיסק איכותי ומהיר עם 120GB+7200RPM+8MB (אולי SATA). 3. משחקים - אני לא משחק יותר מדי אבל שיהיה אפשר לשחק באופן סביר. 4. לפחות 6 יציאות USB עוד נקודה חשובה היא שהמחשב הזה צריך לשרת אותי ל-4 שנים הבאות(אוניברססיטה) אז חשוב שיהיו לו גם אפשרויות שדרוג עתידיות ואולי גם OC בשלב יותר מאוחר. (לא משנה INTEL או AMD מבחינתי מה שיותר מהיר) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט ,יפעל 24/7 אז צריך להיות קירור טוב ומפרט עמיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים ומשחקים כמו: BF3, GTA, PROTOTYPE 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה זה מה שאני ורצה בערך: מעבד אינטל, כ.מסך נוידיה שיהיה טוב למסך 27 אינץ' של dell, כ.זיכרון 2 ג'יגה, 250ג'יגה אחסון, כונן dvd פשוט, מארז lexa/zero (מה שאתם חושבים שיותר טוב), כרטיס טלוויזיה פשוט ללא הקלטה, מתוכנן OC קטן עד בינוני, שימושי המחשב הם למשחקים לא הכי כבדים, ואינטרנט.. וגם יש לי שאלה קטנה, אם אני עושה למעבד 6400 ול 6600 OC מי יהיה יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה לא יותר מזה...אם מישהו מעוניין להציע משהו אחר באותו גבול של מחיר שיש פה אז בבקשה.. דרך אגב, רצוי שיהיה מ KSP... מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM BTC 52x ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מחיר 1447 ¤
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מוכר אותו שלם או בחלקים בכמה מוכר? לא יודע הצעות לפרטי או כאן.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך אני מבצע סינכרון בין מחשב נייד לשולחני. בנייד יש לי ויסטה ובשולחני XP. אני רוצה לסנכרן תיקיות ואת האופיס כאשר בשני המחשבים זה אופיס 2007
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
רוצה להציג מפרט בסיס המיועד לגלישה בעיקר עם צפייה בשידורים ישירים באינטרנט. נתחיל מהשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה ח…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, אני כבר שאלתי פה ושם כמה שאלות ובניתי את המפרט הבא, רציתי את דעתכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39261 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤850 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ב 5K לאינטרנט ועבודה בעיקר. מה שחשוב הוא שיהיה של IBM, אינטרנט אלחוטי, צורב די וי די. אני ראיתי את הדגם הבא: ?ThinkPad C100 TB0B5IZ 1.86GHZ? באתר http://www.ksp.co.il למעלה בניידים וחברה לסמן IBM. הוא החמישי במספר מלמעלה. אייך המחשב שבחרתי? האם מישהו ממליץ על מחשב אחר מחנות אחרת אפילו? אני לא זוכר, אם המעבד של הניידים פנטיום אם 750 פינים הוא 2 מגה קאש, מישהו יכול לרענן? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלוםפ לכולם יש לי בעיית איטיות רצינית במחשב מסוג LG מערכת הפעלה ויסטה 1G DDR667 בעקרון המפרט בסדר גמור אז למה הויסטה המעצבנת הזאת כזו איטית ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ממי שיכול שיבנה עבורי מפרט למחשב. המחשב יהיה בעיקרון לשימושים ביתיים, הרבה אופיס ואינטרנט וגם מעט שירטוט עם AUTO CAD. התקציב שאני מקציב למטרה הוא עד כ3,000 ש"ח, אין צורך במסך או בכרטיס מסך חזק, אבל רצוי שהמערכת כולה לא תיתקל בקשיים בהרצה של ישומים כלשהם. אם יש צורך בתוספת לתקציב על מנת להוסיף שידרוג משמעותי וחשוב, אנא ציינו זאת גם כן. תודה רבה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם כן ההשקעה לא שווה את הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול השימוש העיקרי יהיה לגיימינג ותכנות, אני לומד כרגע תכנות למובייל + התחלתי ללמוד קצת OpenGL חוץ ממשחקים ותכנות, אני רוצה לצפות בסרטים באיכות HD (התכנון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה שתיקנה בעתיד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, eclipse יחסית באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-