ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני סומך על משתמשי האתר ובטוח שהם מקצועיים ביותר בנושא המפרטים, ולכן אני שם את ההודעה הזאת כאן. אני קונה מחשב חדש, מעוניין בפנטיום 4 עם 800 FSB עם 512 מגה זיכרון ומסך 17, התקציב שלי מוגבל ב3500 שקל, ועוד 300 שקל מסכנים מחסכונות. כלום 3800 ולא אגורה אחת יותר המחשב אינו מיועד למשחקים ולכן אין לי שום בעיה עם כרטיס מסך מובנה, המחשב צריך לכלול מארז פשוט אך נוח ומאוורר, מקלדת, עכבר, ומסך, מבחינתי שהכל יהיה הכי פשוט וכמה שיותר זול כל עוד המחשב יישאר פנטיום 4, 2.4C עם FSB800 , 512זיכרון DDR ,הרד דיסק 60 ג'יגה ומסך 17 אינטש. בבקשה תתאימו לי מפרט כי אני ממש לא מבין בכל זה, פשוט חבר שלי המליץ לבדוק מה דעתכם. רק בקשה אחת נוספת, כאשר את מתאימים מפרש אנא ציינו שם החנות, כ…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1. מעבד טוריון 64 ולפי הביוס זה מעבד ML-32 זה מעבד כפול ליבה? 2.כרטיס מסך X200 זה כרטיס טוב למחשב 3. בנתיים אני לא בארץ אבל אבא שלי קיבל את המחשב היום והוא נתקל בבעיות בהתקנת WIN ?איך אפשר לתקן אותה מה שאני יודע עכשיו קשמתקינים את הדיסק של הWIN לא קורה שום דבר רק יש דבר וכתוב לעשות ריסטרט זה בנתיים מה שאני יודע אז מה אפשר לעשות האם צריך למחשב ניד WIN מיוחד למחשב נייד? והמחשב אם 512 מגה בקיצר מחיר של 3200 זה מחיר טוב אין לי עוד פרטים כי שכחתי את האתר שמראה את הניתונים של המחשב אם אני יזכר אני יתן את האתר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
לשדרג מחשב עכשיו או לחכות למעבדי Haswell ולכרטיסי מסך של AMD השנה? אני מפחד לחכות עם השדרוג הרבה זמן שהערך של המחשב שלי עכשיו לא ירד הרבה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אפשר לקבל דעה על מפרט לגיימר Update NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM Update ASPIRE X-QPACK-AL/420 Black/Silver Aluminum MicroATX Desktop Computer Case 420W Power Supply - Retail Update SAMSUNG SpinPoint P Series SP1614C 160GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Update ViewSonic VX724 17" 4ms (gray-to-gray); 6ms (white-black-white) (typ) LCD Monitor - Retail Update MSI RS480M2-IL Socket 939 ATI Radeon XPRESS 200 Micro ATX AMD Motherboard - Retail Update GIGABYTE GV-RX80L256V Radeon X800XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Update ZALMAN CNPS7000B-AlCu LED 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan/Heatsink - Retail Update OCZ EL Platinum Revis…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במחשב לאחותי שבעיקר גולשת באנטרנט ועבדת על OFFICE מבחינת משחקים "שולה המוקשים" זה המקסימום שלה התקציב הוא בסביבות 3500 כולל מסך LCD סבר מה שמעמיד את מחיר המחשב באיזור ה - 2000 שקל אשמח לקבל הצעות (כולל המלצה ל LCD )
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארץ ללימודים אקדמיים, אני מחפש מחשב חדש I3 או I5 בתקציב מקסימלי של עד 2,200 שקלים ואפשרות חריגה עד 2,300 שקלים. שימוש המחשב הוא לאינטרנט,עבודות ותיכנות. בקשר לאחריות אם זה אפשרי אני אשמח ל3 שנים. עדיפות לחנות באזור חיפה. אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL 1520 אך שמעתי מחבר שלי שמתעסק במחשבים שאמר של DELL ישנם הרבה בעיות במחשבים שלהם מצד שני אני רואה שבפורום הזה יש הרבה אנשים שממליצים על המחשב הנ"ל אז אני מעוניין לדעת האם במחשב הזה באמת טוב כמו שהוא או שכדאי לקנות אחד אחר ואם אתם לא ממליצים עליו, אז איזה מחשב חדש אפשר לקנות בסביבות ב-6000 שקל, עם מעבדי santa rosa החדשים (ראיתי גם מחשב של LG E500-S.AP3DE http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=E500-S-AP3DE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9792&aff=Zap〈=he וגם מחשב של HP DV6515EJ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1355 האם אתם ממליצים עליהם במקום???) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה המיושנת , בחדשה =) מה אני רוצה במחשב החדש?: ניגון סרטי HD בצורה חלקה. (רצוי שבכרטיס מסך יהיה מפענח HD שיוריד לחץ מהמעבד). יש לי העדפה למעבדי אינטל. שטח דיסק גדול לאיכסון סרטים. אני לא גיימר מושבע, אבל רוצה לשחק בכותרים גדולים מידי פעם (לא משנה לי הגדרות מקסימום - אבל קחו בחשבון שהמחשב יחובר לטלויזית LCD ''32 ברזולוציה 1366x768). אני ממש מעוניין להתקין ויסטה, לכן 2 ג'יגה של זיכרון יספיקו. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי. ודבר אחרון, לא ממש איכפת לי מהרעש, אני חירש באוזן אחת זה מה שאני הרכבתי, מ IQPC: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ₪597 לוח אם: GIGABYTE GA-P3…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שבוע טוב, חדש פה שמח מהתגובות שיש בפורום זה המון ידע וטוב מאוד! אני בקרוב הולך לקנות מחשב - שרוב הצרכים איתו זה יהיה למטרת גיימיניג אשמח אם תעזרו לי להשלים עם החלקים הקימים כרגע. המפרט - ( אני בטוח בחלקים אני לא הולך לשנות אותם ) מעבד Core i5 2500K מארז Dark Fleet DF-85 ATX Full Towe קירור למעבד CoolerMaster V8 ספק Antec 850 quattro אלו החלקים בעיקרון שאני צריך, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להשלים פה את החלקים - אני כבר לא מעודכן מה יצא ומה מומלץ לוח אם - אני צריך המלצה לגבי לוח טוב אני הולך לכיוון יותר של ASUS, תקציב לא משחק פה כרגע רק לוח שיעשה את העבודה שלו כרטיס מסך - איזה אתם ממליצים? הבנתי היום ATI טובים עם תמורה למחיר, בעיקרון רק למשחקים ומן הסתם ג…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000, אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה 500. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות, רגילות של עבודה של יום יום.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חוץ מציוד היקפי שלא צריך, אין צורך גם במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן א…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד של HP, שכרגע מותקנים בו שני זיכרונות 2G של HP (סה"כ 4G זיכרון). השאלה היא כזאת: מתוך הנחה שאני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב, האם יש הבדל בין זכרונות של G.Skill, Kingston ו- Samsung? האם אני צריך בכלל רק את הזיכרונות של HP שהיא מציעה באתר שלה? מדובר במחשב נייד של HP, ProBook 4520s WD841EA.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה על מחשב נייד לעריכה גרפית, בעיקר תוכנות אינדזיין אילוסטרייטור פוטושופ ואפטר אפקט. אני קונה בעקבות נסיעה לחצי שנה לחול ובשאר הזמן כשאהיה בבית אני אחבר אותו לטלווזיה. * מטרות המחשב? עריכה גרפית בעיקר אילוסטרייטור פוטושופ אינדזיין ואפטר אפקט * גודל המסך? לא קריטי גודל המסך בין 13 ל16 * רזולוציית המסך? Fhd * משקל רצוי? המחשב נועד בעיקר לחוץ לא לבית אז כמה שיותר קל יותר טוב אבל הביצועים הרבה יותר חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 -4 שעות יספק אותי בטוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd יהיה נחמד אבל לא קריטי.. 750 gb של כונן קשיח רגיל ניראה לי הכרחי * כונן אופטי? רצוי אבל ממש לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , אשמח לסיועכם הטוב לגבי המפרט הנ"ל אותו ניסיתי להרכיב כמיטב הבנתי מביקורות שונות קצת מידע מהאינטרנט עבור מחשב לעבודה בעיקר (פירוט תוכנות למטה). מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS מאורר: Generic CPU Cooler For s775 כ.מסך GIGABYTE HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מסך: LG - שלוש שנות אחריות W2043T 20.1'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב לאישה מבוגרת (70) ללא משפחה קרובה שיכולה לעזור. מחפש מחשב ממש פשוט (לגלישה ברשת בעיקר). חשבתי על תקציב עד 2000 בערך כולל מסך (היא לא משלמת, אין לה כסף בכלל). אבל כמה שיותר זול יותר טוב. המחשב צריך להיות כולל מסך ואביזרים היקפיים (מקלדת, עכבר ורצוי רמקולים). אם אפשר במסגרת המחיר גם מערכת הפעלה, אך אם לא אז אני אסתדר ואתקין לה (בסדר עדיפות נמוך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד חזק , בעקרון אני מחפש מחשב כזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 שזה אומר 4 GB זכרון , מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט , מסך תומך FULL HD + LED המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים וגם בקושי ישחקו עליו , הוא צריך להיות עם אחריות לפחות 3 שנים , ושגם יעבוד נורמלי בעוד 3 שנים - שזה אומר לגלוש - לראות סרטים - OFFICE , וכאלו יש גם את זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8129&perur=2&t=1&c=441 עם מעבד הרבה יותר חזק I7- האם זה שווה את ההפרש ? ( לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה ) האם המעבד במחשב הראשון שהבאתי - Intel Core 2 Duo P8700 - איך מעבד זה בכללי? ומה המקביל לו במעבד במחשב נייח ? אני אשמח יותר ל…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ASUS 1005HA שמגיע עם 1G זכרון פנימי לכן קניתי סטיק של 2G החלפתי בין הסטיקים אבל בויינדוס XP זה מראה לי רק 1G לאחר בדיקה עם התוכנה CPU-Z ראיתי שהסטיק הוא באמת 2G השאלה למשה בויינדוס זה לא מראה לי את זה ומה קורה עם אני ישאיר את זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם וסוף שבוע טוב.. אז קניתי השבוע נטבוק חדש של חברת אסוס eee 1005ha , מעבד N280 המחשב מעולה,קליטת wifi מצויינת סוללה שמחזיקה באמת מספיק זמן,אני מאוד מרוצה ממנו.. ועכשיו יש לי שאלה קטנה.. העברתי סרטים למחשב שבמחשב השולחני בבית עובדים מצויין וחלק,על הנייד משום מה הסרט עובד עם תקיעות וממש לא חלק,מה אפשר לעשות בנושא? תוכנה כלשהיא? קודק של קאזה מותקן לי אם זה משנה משהו.. בנוסף,מישהו יודע כיצד מבצעידם פירמוט דרך USB? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לדעתכם על ההצעה שקיבלתי במפרט הנ"ל מחנות בעיר שאני מתגורר,(לא KSP או אייבורי) לוח אם גיגהבייט דגם GA-H67MA-USB3-B3 מעבד CORE I5 2400+fan זיכרון KINGSTON 4 GIGA DDR 1600 MHZ HARD DISK 500 GB 16MB 7200 RPM צורב DVD סמסונג ספק COOLMAX 600W + מארז COOLERMASTER כל זה ב 2780 ש"ח אשמח לחוות דעתכם !!!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה קצת לשפץ את המחשב שלי לא משהו רציני. זה המפרט שלי כרגע: מארז של thermaltake לא זוכר את הדגם אבל זה משהו טוב עלה לי 600 שקל מעבד intel i7-3770 nvidia gtx650-אני מחליף אותו אז זה לא רלוונטי המחשב לא עובד הכי מהר ולוקח לו די זמן לעלות את המערכת ההפעלה ולפעמים הוא נתקע. לאחי יש מקבוק והמחשב שלו טס שזה לא יאמן. אני שואף להגיע עם המחשב שלי למהירות שלו. אני משתמש התוכנות עריכה מאוד כבדות ומשחקי מחשב כבדים המחשב נקנה לפני שנתיים והוא בכלל לא עמוס (עשיתי פרמוט לא מזמן) וגם בקושי השתמשתי בו ככה שהוא במצב מצוין. אני לא רוצה להחליף מעבד ולא ספק כוח כי ספק כוח החלפתי לפני חודשיים והמעבד די חזק. אם אני יחליף את הארד דיסק לSDD וזה יפתור את הבעיה לחלוטין אז תסבירו לי כמה ג'יגה …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
576 ש"ח - מעבד - AMD ATHLON XP 2000 + FAN 485 ש"ח - לוח אם - ALBATRON KX400-8X AMD KT400 361 ש"ח - זיכרון - GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 667 ש"ח - דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 564 ש"ח - כ. מסך - Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 343 ש"ח - צורב - LG 40X12X40 Retail 52 ש"ח - כונן דיסקטים - PANOASONIC FLOPPY 1.44 285 ש"ח - מארז - 3R SYSTEM NEON Light Silver 131 ש"ח - ספק כוח - Tsunami 350 Watt סה"כ 3500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני קונה מחשב ואני רוצה דעה על מפרט הנה המפרט מה כדאי להוריד או להוסיף ולהישאר עם אותו תקציב ובאותו חנות זיגזאג AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 502.07 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 709.70 ש"ח 1 Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 974.33 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 376.87 ש"ח 1 BenQ DVD 1650S - RETAIL 181.21 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח 1 sUnshine Diabolic (8005) - 400W - PURPLE
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-