עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CRT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, BF, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by VGFreak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by nirdag,

היי, אשמח לעזרה בבניית מפרט לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג: FIFA, COD, GTA וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש לי SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

4. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ido Inbar,

היי, ראיתי כבר כמה המלצות למפרט שדומות למה שאני צריך, אבל אשמח לתשובות לכמה שאלות שעדיין יש לי: אני רואה שהמעבד המומלץ באזורי המחיר שלי הוא i5-6500, אבל בילבלו אותי עם כמה דגמים שונים שלו במחירים שונים... מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף? לוח אם - קיבלתי כמה המלצות שונות לכמה יצרנים שונים עם מחירים דומים, למשל Asus B150M-A אבל גם על מקבילים שלו ב-MSI וב-Gigabyte ואפילו ב-ASRock - יש הבדלים אמיתיים ביניהם? או שאני לא בכיוון בכלל עם הרכיב הזה? אולי ללכת לדגמי ה-110 או ה-170? זכרון - מוכר שהתייעצתי איתו בחנות כלשהי המליץ ללכת על 2 זכרונות של 4 ג'יגה במקום אחד של 8, כי אז יש מצב לעיבוד מקביל והמחשב יהיה חזק יותר (יכול להיות שאני לא מצטט אותו מדוייק אבל זה היה הכי…

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by AgonySense,

קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by moshe191,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג שיחזיק לי לכמה שיותר שנים ב4000 שקלים. אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים גם בשנים הקרובות, גם אם זה לא יהיה על high אבל שלא יהיה על potato. תודה רבה.

8. Started by Aradeos,

הי חברים ! עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 שקלים ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים. (גיימינג) דוגמה למשחק : Path of exile, Rust, OverWatch, WarZone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - SSD Intel 760p 512Gb NVMe M.…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Yakir Swisa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, fifa וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציית 21.5 אינץ' רזולוציית FULL HD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Ofer Turgeman,

1. תקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך - לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל - עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax - משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Overwatch, Counter-Strike, Battlefield 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש …

11. Started by khazo,

אני מחפש מחשב בסביבות ה4000 שח. אני יותר משחק באינדי, אבל הרבה פעמים אני מוצא צורך בביצועים כבדים יותר ( Elden ring , Mortal shell, emulators,modded games ) מצאתי בפלונטר את המפרט הבא : https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-550-5500-WIFI-RTX3060Ti-1N AMD Ryzen5 5500 - B550M WIFI Motherboard 16GB (2x8GB) 3600Mhz DDR4 NVIDIA RTX3060Ti 8GB 1TB M.2 NVMe SSD ZALMAN N4 Case 3x120, 3x140mm RGB FANS with control button 650W 80Plus Bronze Power Supply AMD Original cooler שמתי לב שהבדל המחירים/ביצועים של המעבדים הוא בהרבה פחות משתלם מול כרטיסי מסך, ולכן הסקתי שעדיף להשקיע יותר בכרטיס מאשר לחפש 5600…

12. Started by NikkieMotors,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS GO אבל גם המשחקים החדשים נכנסים לתמונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1080 LG 24GM77 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צור…

13. Started by moranp,

שלום, אני מחפשת מחשב גיימינג לילד בן 10 ( משחקי פורטנייט וכו) התקציב הוא כ 4000 שח, שאמור לכלול גם מסך. אשמח לעזרה במפרט, וגם היכן מומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200, חריגה 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות uvu3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ron63841,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אך ניתן לחרוג קצת על מנת להשיג מפרט עם יחס עלות תועלת ברמה אידיאלית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (Plague Tale: Innocence, Tekken 7, Devil May Cry 5) וגם תכני FHD (סרטים, סדרות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט חשוב על גבול הטעם הטוב, לא על חשבון ביצועים כמובן. 6. האם ישנה הגבלה…

17. Started by Yonatan Cohen,

האם יש מקומות לשיפור? - מנסה להשאר באזור ה4500 אלא אם יש סיבה ממש טובה לעלות מעל. לא צריך ציוד הקפי בכלל.

18. Started by Doron G,

שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה., תכני HD,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.SIMS 3 PES 2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. הא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by pc34,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by aradgonen,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש (להרכיב לבד) עד 4K.. חשבתי על זה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d642fb20010 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות+פיתוח אפליקציות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, SNIPER ELITE, BATTLEFIELD 1, TITANFALL 2 -מהי הרזולוציה הט…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ronfer054,

אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Lidor Paz,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי: 4000 מסכים לחרוג רק אם ממש שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו. גם כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, כמה כבדים: משחקים לא כבדים מאוד אבל שיריץ את הרוב בקלות וב max -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, cod,bf1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום לכולם, עקב פטירתו של המחשב שלי (בן 5 שנים בערך) אני נאלץ לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג (המשחקים האחרונים על הגדרות הכי גבוהות כי אני אוהב להינות מהגרפיקה, במיוחד במשחקי מירוצים טובים או סימולטורי חלל) וצפייה של סרטים בHD של 1080P. יש צורך שלמחשב תהיה יציאת HDMI בשביל לחבר לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם משיכה של 100-200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג ולפעמים פוטושופ אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כלום 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.