עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה המצב? .. אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעקרון בשביל משחקי מחשב.. חשוב לי הסאונד ואני רוצה גם לקנות מסך בתקציב הזה.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  2. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר ל HTPC, ושימושים "קלים" - הורדות,אינטרנט וכד'. מצאתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132259&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 כאן במפרטים מומלצים, שנראה לי די מתאים. כמה שאלות ברשותכם - 1. האם מעבד E6300 יהווה שיפור כדאי ? (רק עוד 70 ש"ח בערך) 2. יש לי בבית כרטיס גרפי Radeon X600Pro 256Mb V/D/Vo . האם הוא יתאים ללוח אם שבהמלצה (GIGABYTE GA-73PVM-S2H) ? אם כן,האם הוא יהווה שיפור לכרטיס OB שיש על הלוח ? 3. האם ישנם הערות עדכון אחרות למיניהם ? (ההמלצה מלפני כמה חודשים) 4. עד כמה שהבנתי, אם אני ארצה עוד שנה נניח מעבד הרבה יותר חזק - Quad למשל - ה…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל גם נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לצערי לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משקי רשת ועבודה כללית אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום רב. הגיע הזמן למחשב חדש, וכבר כמה שנים שאני לא מעודכן בעולם החומרה... אשמח את תייעצו לי בבניית מפרט: * צרכים: הצורך העיקרי הוא עיצוב גרפי. תוכנות עיקריות: פוטושופ, אינדיזיין (מסמכים כבדים מאוד), אילוסטרייטור. צורך משני הוא עריכת וידאו לא כבדה, ועבודה בתוכנת after effects (שבניגוד לתוכנות עריכה, היא הרבה יותר מתבססת על RAM מאשר על מעבד). חשוב שהמחשב יהיה חזק במולטיטאסקינג כי אני מריץ הרבה יישומים במקביל. * כרטיס מסך טוב - אין צורך שהמחשב יריץ את המשחקים הכי חדשים - אבל זה ממש לא אומר שאני אסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם - אלא משהו ממוצע. במחשב הנוכחי שלי יש radeon 8500 שעשה לזמנו את העבודה טוב מאוד - לא פשוט מדי ולא יקר מדי. * אין שום צורך ב-OC. * צרכים נוספים …

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by yellowblood,

אהלן, יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב נייד. היא סטודנטית לאדריכלות, ולכן צריכה מחשב נייד דיי בסיסי שיריץ תוכנות Office וגם תוכנות כמו פוטושופ ו-AutoCad. לפי מה שבדקתי התוכנות האלו לא באמת כבדות (גרפיקה דו-מימדית ושירטוטים), והיא לא מתכוונת להריץ תוכנות כמו StudioMax או מאיה. המחיר צריך להיות באיזור ה-5000, ועדיף מסך באיזור ה-15". חשוב שיהיה קל, שיהיה מחברה מוכרת (אחריות וכדומה), ושיהיה רלבנטי לכמה שנים טובות. יש לי ידע בסיסי בחומרה של מחשבים רגילים, וחשבתי על משהו כזה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=713500 תודה,

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by 1969eitan,

שלום לכולכם אני חדש בפורום ובנושא הנל בכלל רצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקית למה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורב למה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוני בקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודה אם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVD סכום כולל כ 6000 למחשב 3000 מגבר ורמקולים 3500 טלויזיה 5500 מצלמת DVD סהכ בין 12000 ל20000 תודה איתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by owen,

טוב, הרעיון הוא כזה.... הוקצבו לי 1000$~ לקנות שילוש וכרטיס מסך בארה"ב. מה שאומר שיש לי הזדמנות פז להתפרע. כמה תזכורות : המערכת צריכה להיות מבובבת 64bit כרטיס מסך חייב להיות הכי חזק שאפשר. המערכת אמורה להחזיק מעמד לכמה שנים, אז אל תציעו לי אחת מופחתת שאצטרך לשדרג עוד שנה. כאמור התקציב הוא 1000$~ בארה"ב ככה שאין סיבה להתקמצן. המלצות להיטסינק יתקבלו בברכה. יש רעיונות?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by piwi,

לכל מי שמחפש מחשב בזול ככל האפשר, חבר שלח לי לינק ל-Toshiba Satellite L500D-ST2543 ב-300 דולר בלבד. אמנם מעבד AMD sempron ולא מפרט מרשים (בלשון המעטה : ), אבל מחשב בגודל מלא עם מסך 15.6 ואפילו numpad. כמובן, רלוונטי למי שיש אפשרות לקנות בארה"ב. לינק: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=467347&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-uwvcMI3Y0jYtRk2GmNlEsg הקוד ACAB יתן משלוח חינם בארה"ב.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. מעבד : Intel Core-I5 2500K גרסת Tray1050 גוף קירור למעבד : Zalman לוח-אם : intel DH67GD דיסק קשיח : W.D 500GB 7200RPM זכרונות : 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן אופטי : Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך : Saph hd 6970 מארז : Zalman z7 ספק כח : Seasonic 600w איך המפרט הזה למשחקים הכי חזקים שיש היום ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. Started by BlackBird71,

אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ASUS הEE מהקטנים וכרגע מותקן עליו WIN XP HOME ואני לא אוהב אותו עכשיו יש לי על דיסק מקורי WIN XP SP3 וWIN 7 החדש השאלה שלי אם צריך גרסה מיוחדת לWIN כדאי שיעבוד על מחשב נייד או שהווינדואס עובד גם על ניידים וגם על רגילים? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Pashapac77,

שלום לכולם, כבר 4 מחשבים קניתי בעזרת הפורום הזה אז הנה בא עוד אחד אני רוצה מחשב שכל תפקידו זה להתחבר לטלוויזיה ולהקרין סרטים (עם יכולת fullhd) + גלישה באינטרנט. רצוי שיהיה שקט כמובן. לא צריך דיסק קשיח כרגע. המגבלה העיקרית וגם ההתלבטות הכי קשה זה המארז - המידות של המגירה המיועדת: רוחב 49ס"מ עומק 43ס"מ גובה 10.5ס"מ זה מה שהרכבתי בהתבסס על המפרטים המומלצים: מעבד: AMD Athlon II X3 455 Box - מחיר: 378 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H - מחיר: 377ש"ח זכרון: Corsair DDR3 4Gb Kit (2x2048Mb) 1600Mhz - מחיר: 169ש"ח צורב: DVD-RW LG GH22NS70 x22 - מחיר: 99ש"ח מארז (אופציה א'): Thermaltake SD200 - מחר: 511ש"ח מארז + ספק (אופציה ב'): SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC -…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום לכולם, דרוש מפרט טוב שיחזיק לי לכמה שנים טובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופעילות יומיומית סטנדרטים ולא כבדה אבל מעוניין גם באופציה לשחק במשחקים חדשים שיצאו וייצאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בתוכנת הHTPC ג SAGETV בתדירות תכופה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט ומשחקים. (מידי פעם מתעסק גם עם גרפיקה, תלת מימד, אבל זה לא שימוש ראשי) בדר"כ פתוחות אצלי המון תוכנות במקביל, לפעמים אני מוצא את עצמי עם 100 טאבים פתוחים בפיירפוקס, המחשב שלי היום פשוט לא מסוגל להחזיק דבר כזה... אני רוצה לקנות מסך רחב כלשהוא בגודל 22" אבל אני לא לגמרי סגור על הגודל אז אני עוד פתוח להצעות פה. חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי. בנוגע למארז, שיהיה משהו שחור ולא מכוער מידי. אני משתמש בעיקר בלינוקס, אז בשל ענייני דריוורים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של נבידיה. אני מתכנן גם להתקין ויסטה (בשביל משחקים בעיקר) (לא לכלול מחיר מערכת הפעלה במפרט) לא מתעסק עם OC נכון להיום. המחשב יה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! הרכבתי מחשב לחבר שקונה מחנות של קרובים שלו את המחשב. להלן המפרט: E6600 1699 965P-DS3 692 2X1=2G RAM DDR2 667Mhz G.skill 658 LEADTEK 8800GTS 320MB 1825 HD 250GB 350 LG DVD+-RW 163 LIBERTY 400W 415 GIGABYTE TRITON 350 . סה"כ: 6152 ש"ח. איך המפרט ?? יש מה לשפר ?? תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gallevy,

שלום אני צריך מחשב ב3000 שקל (בערך) בגדול להורדות (הרבה מאוד) ז"א שצריך הרדיסק גדול (500gb) ועבודה סביב השעון... המחשב לא נכבה... דגש על השקט של המחשב ושלא יהיה בעיות חימום וכ"ו (כי המחשב פועל 24/7) ולא מתוכנן oc תודה מראש... אשמח אם תעזרו

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש מפרט טוב לתקציב שנע בין 1800-2200. - המחשב הוא במיוחד לילד בן 6, ככה שלא צריך משהו ממש חזק. - המחשב גם לשימוש באינטרנט, וורד. - חשוב שזה צריך לכלול מערכת הפעלה. - מסך כבר יש, אז אין צורך (15 אינץ). אם אפשר בבקשה מפרטים מהאתר הבא: http://pandas.co.il היום אנחנו הולכים לקנות את המחשב ככה שזה די דחוף תודה.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  17. היי חברה, אח שלי בקרוב מתחיל ללמוד הנדסת מבנים בטכניון, והמחשב הביתי שלו כבר מתיישן אז הוא החליט לקנות מחשב נייד, ואנחנו צריכים את עזרתכם AUTOCAD PHOTOSHOP REVIT STRUCTURE *התקציב לא מהווה מגבלה ( בוא נגיד עד 5000 שקל ) אבל אם יש אפשרות אז לא להגיע לסכומים האלה * מטרות המחשב? לימודים,לפי מה שהבנו יהיה לו שימוש בתוכנות הדורשות עיצוב ומכך רמה גבוהה של הכרטיס מסך * גודל המסך? לא קריטי, 15,6 או 17.. * רזולוציית המסך? שמתאימה לעבודה עם התוכנות: AUTOCAD PHOTOSHOP REVIT STRUCTURE * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל,אבל אם משקל כבד מונע דגם מומלץ אז אפשרי. * האם נדרש זמן סו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by PeaS,

ובכן, עבר זמן רב מאז הפסקתי להתעדכן עם מה שקורה בעולם החומרה, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט. הוא צריך לכלול מארז - לא משהו מיוחד, מידי ממוצע וזול. ספק כוח - Enermax/Antec, או שהצטרפו בינתיים עוד חברות? 350W יספיקו? מעבד - של AMD לוח אם - רצוי מאד שיכלול כרטיס קול, רשת ואולי גם כרטיס מסך, תלוי אם צריך אחד חזק למטלות שמצויינות למטה (אני חושב שלא). זכרון וכרטיס מסך - אם אני טועה, ואחד על הלוח אם לא יספיק, אז צריך אחד (עדיף של נוידיה). המחשב הוא למטרות משרדיות רגילות (אופיס, אינטרנט...) ו יישמוים כבדים יותר כגון פוטושופ, אווטלוק (עם מאות אימיילים, ככה שהוא תופס די הרבה בזכרון) סריקות וכו'...). הקטע הוא שגם אם הפוטושופ נגיד, עובד ברקע על תמונות (ללא התערבותי)…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Simba.d,

שלום לכולם. ברוצני להרכיב מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב אומנן יהיה בסלון אך בעזרת קופסאת מיתוג (KMV) ישמש גם כמחשב לשאר הדריירים בבית (קצת אופיס, סרטים ואינטרנט). בישביל ה KMV יש תקציב ניפרד שכרגע עומד על 200 ש"ח. הקופסא צריכה בעיקרון להעביר מסך ב DVI, מקלדת ועכבר (USB או PS2 זה לא משנה) ואודיו בחיבור 3.5 סטנדרטי. המטרה המרכזית של המחשב היא להריץ סרטים ב FULLHD חלק, ללא בעיות מכל סוג שהוא. עוד דבר קטן, המפרט צריך לכלול בתוכו גם צורב DVD. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב עריכה - המפרט שאני בניתי : מעבד: [..] AMD SEMPRON 140 AM3 (2.7GHz) - 45W - BOX ₪237 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GM-US2H ₪472 זיכרון: [..] G.SKILL …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. שלום לכולם! חבר שלי ביקש ממני מיפרט לשימושים האלה ,בעיקרון הוא צריך מחשב שיחזיק לו תוכנות לעריכת תמונות ווידאו , בסיגנון ה-photoshop , התקציב הוא 3,000 ש"ח ולא שקל יותר! לפי התקציב עדיף מערכת מבוססת amd אבל אני פתןח להצעות. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. רצ"ב מפרט נוכחי: LCD Monitor LG L227WTG eyboard Logitech Media Keyboard Elite Mouse Razer DeathAdder CPU Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box CPU Cooling Artic Cooling Freezer 7 Pro Memory G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Motherboard Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Graphics Board Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe DVD RW LG GSA-GH22L HDD Seagate ST3500320AS 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache Chasis Thermaltake Xasier VI Power Supply Corsair CMPSU-550VXEU 550W לצערי הוא לא מריץ לי את Battlefield3 למשל בצורה טובה , MW3 , דווקא סוחב טוב. יש מצב לשדרג רק כרטיס מסך או שצריך שדרוג כללי? המלצות? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. <p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Ram Shalom,

שלום, יש 3 מחשבים ניידים שאני מתלבט בינהם 1. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/16x/k3605vv/pl095w 2.https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/7/16iax7/82td008wiv?UTM_SOURCE=ZAP& 3. https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/5/pro/16arh7h/82rg00b2iv שבדקתי על מחשב 2 ו3 ראיתי שיש אפשרות לעשות overclock למעבד שלהם עכשיו אני לא כל כך בקיא בזה הבנתי גם שלא כדי לעשות overclock משתי סיבות עיקריות הראשונה כי הם מחשבים ניידים וזה יכול לגרום לנזק והשנייה כי האחריות עליהם תלך למרות שאפשר לחכות עד אחרי שתיגמר עליהם האחריות ולעשות overclocking בצורה אחראית כך שלא יעמיס יותר מדי על המערכת אבל זה העלה לי שאלה היפותט…

24. Started by HAPOELTA,

המחשב שלי כבר לא מריץ משחקים ואני רוצה לשדרג. המחשב שלי כיום: E2160 1.8 GHZ לוח אם GA-945P-S3 512X2 giga ram 667mhz (kingston) 7600GT 256MB הספק הוא G-Pro P-4 500W ATX 12V (DR-B500E) דבר חשוב מאוד - המסך שלי הוא 22' ולכן משחק על רזולוציה של 1680X1050 המחשב שלי מתחמם מהר מאוד, ככה שתשתדלו להביא לי כרטיסים בלי נטייה להתחממות יתר... תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Potter,

ראיתי את המפרט הבא באחד האתרים השאלה מה עדיך המפרט הזה או המפרט שהוצע באתר של סמפרון 2800? שניהם עולים 2000 ש"ח מפרט טכני: לוח אם דגם: Asus P5RD1-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות 800MHz :FSB כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 ארבע יציאות יציאת S.ATA יציאת PCI Express X16 2 יציאות PCI 6 יציאות USB 2.0 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: P-4 506 מהירות מעבד: 2.8GHz מהירות 533MHz :FSB זכרון מטמון 1MB :cache זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400MHz דיסק קשיח יצרן: W.D/MAXTOR/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.