עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים , יש לי תקציב של 3500 שח +- חריגה קטנה בניתי מחשב בהמלצת סרטון ביוטוב האם המחשב יריץ cod mw ומשחקים נוספים בהגדרות גבוהות? כמובן שאם קיים מפרט חלקים שיכולים לתת תמורה טובה יותר במחיר המתבקש מה טוב !

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by ron56,

הוצע לי לקנות מחשב I74790 שלא שומש כמעט 8 גיגה זכרון דיסק SSD128 ודיסק 1 טרה ב 1100 ש"ח השימושים שלי בעיקר אינטרנט ומסמכים ותוכנת מוסיקה קיוביס. האם מומלץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by assaf8888,

ASUS P4S800D SIS sata+sound+lan+ AGPX8 לוח אם P4 3.0 800 1mb Box מעבד 80GB 8MB sata W.D דיסק קשיח ATI 9200 128mb dvi , tv out AGPX8 כרטיס מסך 5.1 מובנה כרטיס קול 1.44 TEAC דיסק פלופי L/G 52x32x52 צורב P-4+350W 2USB קדמי מארז+ ספק MICROSOFT מקלדת Microsoft Intellimouse Explore עכבר Sub+ 2speak רמקולים Logitech QuickCam 480*640 מצלמה H-P 3650 USB מדפסת LG- 17 F700P flatron מסך 17 אינץ מובנה כרטיס רשת 512mb ddr400samsung זכרון פנימי

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש ואני לא הכי מבין בעולם המחשבים,אז התייעצתי עם טכנאי בקשר למעבד intel I5 וכרטיס מסך של ATI HD5850. ומה שהוא אמר לי זה שATI לא מסתדרים עם אינטל וזה יגרום לבעיות,זה נכון? מה שעוד הוא אמר לי שהמסך שלי זה לא FULL HD כי FHD זה רק במסכי טלוויזיה,ובמחשב קוראים לזה רק HD ואין דבר כזה FULL HD למסך מחשב. מה אתם אומרים? ובנתיים יש ברשותי מסך 24" T240 אם זה חשוב (HD או FHD אתם תגידו לי חח) יש מקלדת ויש עכבר תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by sbh61,

אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by דרומי,

אהלן לכולם, האם המפרט הבא,זה הטוב ביותר ב 4200 ש"ח? זה מ- COM4U : אני יודע יש מצב למצוא באיזה 100-200 ש"ח יותר זול. מעבד -1088 ש"ח:AMD ATHLON 64 3000 Box Socket 939 1600fsb+thermaltake cooler לוח-767 ש"ח:GA-K8NS ULTRA939-Gigabyte זכרון-535 ש"ח:DDR 512mb 3200 PC4000 Samsung Original (אח"כ אקנה עוד 512 ל DUAL) כרטיס מסך-1517 ש"ח:ALBATRON 6600GT AGP 128mb מארז+ספק-334 ש"ח:SUPERTALENT-ARMOR 833-Black with 400watt מה אתם אומרים,אני יודע שהכרטיס מסך יקר קצת,איפה יש אותו סוג רק ב 1300 או משהו. תודה,מחכה לתגובות. לא יודע מה אם אחריות אם זה לא 3 שנים לא אקח,ועל הזכרון לכל החיים אחריות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד, IBM T42, שלא צריך לציין שזה מחשב נהדר מכל הבחינות העניין הוא כזה, יש לי איזשהו צורך בנתונים שירוצו מולי 24 שעות ביממה, והיה ממש ממש נוח אם זה היה בנפרד מהדסקטופ שלי, שאני עובד עליו לעריכת סאונד ומשחקים, אז חשבתי כבר, אם כבר אני משאיר פה לידי את הלפטופ פתוח כל הזמן, אולי אני גם אעביר את כל המדיה אליו! מוזיקה, סרטים, שיתוף קבצים, אפילו עבודה בפוטושופ, כל ה"בולשיט" ואשאיר את הדסקטופ נקי מתוכנות מעצבנות, שיהיה זמין בשיא הכוח למשחקים ועריכת סאונד. האמת שאף פעם לא יצא לי לאמת את זה בצורה רציונלית, את הדסקטופ, מכורך הנסיבות, אני משאיר דולק כל הזמן, ואני יודע שדסקטופ יכול לפעול שנים בלי כיבוי אבל אני לא יודע מה בנוגע ללפטופ :'( הלפ…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Yuvalpitluk,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש. בקשר למעבד , מה עדיף i5 או i7? ואיזה דגם? בקשר לכרטיס מסך nividia gtx 760 יספיק או חייבים nividia gtx 970 ? ושאלה פחות קשורה, האם דיסק SSD חובה? לא מספיק כונן קשיח?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  9. המחשב יהיה מיועד לאינטרנט ומשחקים קלים כמו WARCRAFT 3,STARWAR JEDI KNIGHT

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים וכרגע הוא בשלבי גסיסה והייתי מעוניין להחליפו. רציתי להדגיש שעשיתי קצת בירורים ואני חסיד יותר של intel ולא AMD (מה שכן עובדים ב-32nm ו-73W ב-I3 ו-I5 שביניהם אני מתלבט) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,קידוד וידאו (לפעמים),משחקים פשוטים.צפייה בסרטים (גם HD). יש לי מסך 22 אינץ של fullhd samsung דגם-2333HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. אני מחפשת מחשב שיהיה זול ומהיר בלי להשתולל , אבל שאני בכל זאת אוכל לשדרג אותו אם ארצה ,אז לקחתי את המפרט המומלץ למשחקים ב4000 שקל ופשוט הורדתי את הכרטיס מסך משם ונשארתי עם זה שעל הלוח דעתכם תתקבל בתודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  12. שלום לכולם, * מטרות המחשב: תכנות ב Visual Studio, הרצת משחקים קלים והצגת סרטים. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: לא יודע, סטנדרט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו- USB 3 * Bluetooth: ניתן, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256 GB * כונן אופטי: עדיף ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: אם בלי יוריד ממחיר המחשב אז ניתן בלי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 דור 5 HQ וגם 16 GB Ram תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Xavi06,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by tood24,

היי חבריה כותרת תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אחד המחשבים הישנים שלי שבק חיים. מכיוון שהלוח אם הישן היה סוקט 478 עלי להחליף את כל הרכיבים בכותרת. הרכיבים החדשים ייכנסו לבינתיים למחשב אחר (קצת פחות ישן) ועוד כחצי שנה שנה כאשר מחשב זה ישודרג ברצוני להשתמש בהם על מנת לבנות HTPC. כך שהשימושים לכרגע הם אינטרנט, סרטים ( גם 1080p על LCD 40 אינטצ'), ומשחקים ודגש גדול על שקט. אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אבל אשמח מאוד אם ירוצו בו משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הגבוהות ביותר. אני זקוק למאורר על למעבד איך אין צורך לאחד נפרד, מה שמגיע באריזה מספיק כרגע אלא אם כן ניתן להשיג בדיוק באותו המחיר מעבד + מאורר נפרד. על הרכיבים להיות שקטים ככל האפשר וחסכוניים בחשמל מכיוון שכפי שאמרתי עליהם להיכנס בעתיד למארדז HTPC קטן ושקט. רצוי לא לנצל…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Or-L123,

שלום, ברשותי: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel Core i5-750 @ 3 GHz (OC) Gainward GeForce GTX 460 SE PCI-Express 2.0 x16 HEC WIN+ 700W כשהכרטיס מסך עומד למות (ארטיפקטים כתוצאה מהפסקות חשמל). מבדיקה הבנתי שכרטיס PCIE 3 יעבוד על לוח PCIE 2. מודע לאופציה של צוואר בקבוק - אני אקנה מערכת חדשה בעתיד בכל מקרה (בלי כרטיס מסך כמובן), זהו רק פתרון זמני לעובדה שעוד מעט אתקע בלי כרטיס מסך. עוד עניין הוא ה-PSU. אם אני לא טועה זה זבל סיני, אין בעיה אם יסחוב את המערכת עם כרטיס מסך חדש (אני בטוח שיסחוב), השאלה אם יכול להיות שבהפסקת חשמל הבאה גם כרטיס המסך החדשה יהרס, בעקבות הספק הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iceman90,

הי, אני מחפש לקנות נייד חדש שיחליף את ה IBM R50e שיש לי. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. ביצועים - כמה שיותר יותר טוב. 2. מסך 14-15 3. משקל,,, 4 קילו זה לא מחשב נייד 4. רצוי 2 גיגה זכרון. 5. הארד-דיסק גדול. 6. WIFI & bluetooth אגב,,, אין שום כוונה לשחק במחשב בשום שלב, עיקר השימושים הם VS8, SQL ושאר ירקות אני פשוט ממש שונא לחקות למחשב תודה. מטי.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Oranl,

בתקציב דל ומצומצם בניתי את המפרט הבא: מדובר במחשב ביתי שנבנה בתקציב המינימלי ככל הניתן ללא אפשרות חריגה בתקציב. מה דעתכם, והאם ניתן עוד לקצץ? מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Box , יחידות 1 ₪366 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3384 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 הרכבת מחשב כו…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  20. שלום, מדובר בהחלפת מחשב, כאשר מספר רכיבים יועברו מהמחשב הקודם: כ. מסך GTX460 דיסק קשיח (1T) + כונן אופטי קירור למעבד Noctua NH-U12P, עם מחבר לתושבת LGA775. 1. תקציב: 2500-3000 2. שימושי המחשב: שימוש ביתי + גיימינג בהגדרות גרפיקה גבוהות. רזולוציה: 1920x1080. 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. מה לא לכלול: כ. מסך, דיסק קשיח, כונן אופטי. במידת האפשר: להשתמש בקרור הקיים למעבד. 5. עד כמה חשוב השקט: 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא. 7. לכלול תוכנות או הרכבה בחנות: אין צורך. הרכבה עצמית. 8. אזור מגורים: אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז נוח לסידור ולהעברת כבלים, עם פילטרים לאבק. ספק מודולרי בבקשה. 10. אופק שדרוג: אפשרות לשדרוג כ. מסך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zeev86,

היתה לי בעיה של מסך מרצד לכמה ימים ואז היא נעלמה במחשב הנייד. אני רוצה בכל מקרה לאפס את השנאי שוב פעם כדי שלא יגרום איזשהו נזק. איך אני עושה את זה? אני לוחץ על כפתור הכיבוי ומחזיק אותו למשך דקה? במידה וכן, מתי? כשהמחשב מכובה או דולק?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by --Adidas,

היום הזמנתי מ tmsfox מחשב .וניראה לי שעשיתי טעות זה המפרט שהזמנתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ₪890.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1472 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ₪120.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=752 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ₪529.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1388 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ₪260.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie, יחידות 1 ₪1,029.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2141 Western Di…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by omril,

יש לי רעיון למעבד קונרו E6600 אם אתם חושבים שהוא לא משהו, או שיש משהו יותר טוב בבקשה תאמרו לי. בכל מקרה... אני צריך זכרון פנימי, לוח אם וכרטיס מסך טוב... תמליצו לי בבקשה... אני צריך פחות או יותר מפרט מלא אלה החלקים העיקריים שאני צריך... אם למשהו יש זמן והוא יכול לחבר לי מפרט מלא אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  24. שלום! קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד ממש מהר. ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל והוא עובד על בטריה המחשב לא זז! יש לי ווינדוס Xp אבל עם Vista edition. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של החשמל אבל לא מצאתי שם משהו שקשור לזה. אשמח לפיתרון!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by Niseg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית (photoshop) , עבודה משרדית , מדיה סנטר (לא משהו מיוחד צריך יציאת HDMI) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי אני רוצה שיוכל להריץ משחקים חדשים שיש כיום ובעתיד לא חייב במקסימום איכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.