עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אני מחפש תותח שמבין בזה כי אני ממש לא. מעולם לא היה לי לפטופ. אשמח לפידבק מכל אחד שמבין תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אבל מעדיף לשלם פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי מדעי המחשב, אצטרך להריץ דברים אז רוצה מחשב חזק ומהיר, וגם רוצה שישמש להקלטת מוזיקה ועבודה עם תוכנות סאונד. לא גיימר אין לי צורך בדברים שגיימרים צריכים כרטיס מסך טוב וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכ…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  2. ישנה בעיה נפוצה בה קורה שכפתורי המגע בסדרת ה-Studio של Dell פשוט מפסיקים להגיב. אם נתקלתם בבעיה, פשוט הסירו את הסוללה למשך דקה והחזירו אותה. הכפתורים צריכים לחזור לתפקד כרגיל.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by galav1,

מחפש מחשב נייד בתקציב גג של 2500 שקל מצידי שיגיע ללא מערכת הפעלה אם זה מפחית את המחיר השימושים הם קצת גלישה אופיס סרטי hd ומשחקים קלילים גודל או משקל לא משנים כל כך יכול להיות גם netbook העיקר שהנתונים שלו יהיו טובים זה מה שחשוב

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by Shiker,

השימוש העיקרי של המחשב הוא לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. התקציב למחשב הוא מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך או 3000 ש"ח כולל מסך 19" דק. מצ"ב שני מפרטים. לגביי הפריטים שירכיבו את המפרט, חשוב לי לדעת גם את הדגם של היצרן הספציפי. ז"א, לא מספיק שארשום מעבד פנטיום 4 של אינטל אלא חשוב שאקבל המלצה לגביי שני דגמי מעבדים של אינטל. יש אפשרות גם למעבדי AMD, מומלץ גם לוחות של ASUS. והאם יהיה אפשרות שזה יתאים לויסטה ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שלום לכולם הידע שלי במחשבים ניידים הוא מועט ביותר עד אפסי. אני מחפש מחשב נייד אשר יחליף את המחשב השולחני המתיישן שלי. המחשב משמש אותי לדברים הבאים: 1- דברים סטודנטיאלים רגילים- אופיס לסוגיו ומצגות שונות. 2- אינטרנט. 3- משחקים בסדר גודל של battlefield, gta, need for speed, medel of honor . 4- תוכנות לעיבוד תמונה כגון photoshop cs2, lightroom, corel וכו'. מבחינת דרישות שלי אני מעדיף מסך כמה שיותר גדול (לפחות 15 אינץ), משקל לא ממש משנה לי (אני בחור גדול). אופציה נוספת שעלתה בדעתי היא לעבור לגזרת ה- mac . חבר שבא לבקר מחו"ל הביא איתו נייד שכזה והמחשב מדהים (אין לי מושג איזה דגם). למיטב הבנתי ניתן להריץ על המק גם XP ולכן ניתן יהיה לעבוד על קבצי וורד ממערכת PC . (האם ניתן לעבוד…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. אני רוצה לקבל מפרט עד 1900 ש"ח בשביל אחי, בשביל אינטרנט ומשחקים כמו פיפא\אנ בי איי\ ניד פור ספיד וכאלה.. אני יודע שהתקציב נמוך אבל אם אפשר נצלו אותו הכי טוב. דרך אגב המחשב יהיה מאייבורי (אם אפשר בלי הערות בנוגע לזה).. ללא ציוד היקפי. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. כמו שציינתי, האם הוא יחזיק פרו 8 והחדש ב High ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. אני מחפש מחשב לסטודנט להנדסת חשמל שהשימושים העיקריים שלו הם שימוש ביתי (אופיס, אינטרנט), קצת ללימודים (MathLab) ואולי קצת תוכנות גריפיקה אבל זה יחסית שולי (רק לעריכת תמונות בסיסית). אני אשמח למפרט שיתאים לצרכים שלו כאשר התקציב הוא 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה ומסך. אם OC יעזור לשפר ביצועים בגלל התקציב הנמוך אני אעשה זאת.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by achiya1,

היי, https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p55=7&p67=215&pr=2&sort=price&p60=83&p62=2234& יש בלינק שני מחשבים באותו מחיר ומפרט די זהה, ומחשב נוסף טיפה יותר יקר, עם יתרונות וחסרונות במפרט לפי מה שאני מבין לנכון. אשמח לחוות דעת מה מבין השלושה עדיף. בגדול, אם יש המלצה למחשב אחר מומלץ, DELL 14 אינץ' באותו תקציב, אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Adir207,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות רבות שפתוחות במקביל, טאבים מרובים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כרגע מחוברים 2 מסכי 24, ירכש מסך נוסף שלא במסגרת התקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -בלי אורות 7. האם האם יש צורך…

11. ערב טוב ושנה טובה כבר שאלתי בעבר אבל מחירים מומוצרים השתנו ונראה לי ששווה לבדוק שוב ברשותכם משלים מפרט : תקציב להשלמה 2500 - 3000 ( חריגה קטנה אפשרית אבל מאוד לא רצויה ) מה שיש לי : מעבד Q9450 BOX מסך פיליפס 20 אינץ' בריליאנס 200W (פאנל IPS , מסך רחב , 1680*1050 ) לא צריך מערכת הפעלה לא צריך ציוד היקפי שימושים : * מחשב כלבו שיוכל להתמודד עם כל מה שאזרוק אליו , אומנם אני לא משחק משחקים במחשב אבל אולי גם זה ישתנה . שימושים עיקריים : וידאו ( קידוד / המרה /עריכה ) גרפיקה ( בעיקר מצילומים ז"א פוטושופ ודומיו ) , וירטואליזציות ( לפחות שרת אחד ירוץ עליו בVMWARE ) , סטודיו דוט נט וכד' . המחשב מהווה גם HTPC לפעמים הוא מחובר לשתי מערכות קולנוע ביתי דרך SPD…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  12. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש באילת מחשב לגיימינג כבד, בעיקר משחקי MMO FPS. התאמתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת נוספת + לשאול כמה שאלות. אני מעוניין להכנס ל-OC ולהוציא כמה שיותר מהמעבד והכרטיס מסך: 265 מארז מחשב Corsair Carbide Series 200R - יעשה את העבודה? 250 ספק כח Corsair CP-9020050-WW VS550 VS Series 550W - זה ספק מספיק חזק\אמין לצרכים שלי? 665 לוח אם Asus Z87-A - לוח אם אולי קצת מוגזם\יקר, אבל נראה לי שווה תמורת האיכות שלו. 1008 Intel Core i5-4670K Box - אין tray ב ivory 178 מאוורר למעבד CoolerMaster Hyper 212 EVO [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]1208 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - לא בטח לגבי הכרטיס מסך…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Arthur Lurie,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי …

14. שלום רב קיבלתי הצעה למפרט מחשב - המיועד לגרפיקה ועריכה קלה בפרימייר בעיקר רציתי לדעת האם המפרט טוב? והאם המחיר שקיבלתי הגיוני? מעבד : INTEL CORE 2 E-6300 לוח אם : GIGABITE 945P-S3 INTEL 945L-FSB1066-DDR2 667-S8C-LAN1GB-PCI EXPX16-S.ATA-8 USB- 8 CH AUDIO זיכרון : DDRII 677MHz 1GB DUAL 512MB X 2 KINGSTON דיסק קשיח : SEAGATE 250GB 7200 S.ATA צורב דיוידי : ASUS DVDRW כרטיס מסך : GIGABYTE PCX1300PRO 128BIT 256 MB DVI TV-OUT כרטיס קול : SURROUND AC-97 כרטיס רשת : 1GB מקלדת : GIGABYTE עכבר : GIGABYTE סה"כ 3900 ש"ח האם כדאי כרטיס מסך של NVIDIA? והאם כדאי דיסק קשיח של MAXTOR/WESTERNDIGITAL? ממש אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. שלום , אשמח להמלצה למפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב - 2500-3000 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: אינטרנט /אופיס פה ושם פוטושופ אולי -מהי הרזולוציה הטבעית - המסך הנוכחי הוא dell 22 ברזולציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM אלא אם יש חנות אחרת מומלצת לאיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?אם אפשר המלצה לכרטיס רשת אלחוטי (אפשר מחוץ לתקציב אם זה בעייתי) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המח…

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  16. 1. הוא רוצה לקנות מחשב קומפלט היום/מחר. 2. כבר בניתי/בניתם לו מפרט מ-KSP ה- AMD2500 הסטנדרתי בסביבות ה- 3K 3. היום הוא נתקל במפרט הזה שנראה לו משתלם... - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1273161 בוואלה במחיר 3168 כולל משלוח, ללא מסך (נגיד עוד 750 ש"ח) 4. שימושים שלו למחשב בעיקר וורד/אינטרנט/משחקים ללא מפותחים כמו פיפא, סוליטר, הירוס 2 וכד' 5. מה אתם אומרים לו ולעוד 200 הרוכשים שכבר הזמינו ?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by oshikv,

היי חברים, רציתי לדעת אם למישהו מכם יש את הדגם הזה, ואם לא, אם מישהו יכול לחוות דיעה עליו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 מה שאני רוצה לדעת זה בסך הכל זה, אם במחיר הזה (יוצא 4150 אחרי שידרוג ל 8 GM RAM ואני מתכוון לשדרג), אני אקבל את הביצועים הטובים ביותר, או שאם ב 4150 אני יכול למצוא מכונה חזקה יותר. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by constantine16,

יש לי עכשיו 7600gt וP4 3.2 640 מה יהיה יותר טוב עם השדרג את הכרטיס לx1950p או את המעבד ל Amd AM2 4200 ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  19. אהלן, אני נוסע בקרוב לחו"ל לתקופה של שנה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גלישה, משחקים קלים. * גודל המסך? 17 אינץ, אין צורך במסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA,HDMI לפחות 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?דיסק רגיל 500 GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס בעברית עדיפות לווינדוס 7 אם אין כבר לניידים אז 8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אחריות: מכיוון שאני לוקח את המחשב לחו"ל אשמח מאוד לאחריות בין לאומית אם אין לא נורא. * משקל - לא רלוונטי, המחשב יהיה בדירה רוב הזמן. חשוב שיהיה למחשב כונן DVD שהוא גם צורב, ומצלמה מובנית לשיחות בסקייפ. תקציב המחשב עד 3500 אם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  20. קודם כל, מעבד E6700 וכרטיס מסך x1950GT (שישודרג בקרוב ל-HD4850) כבר יש. התקציב הוא 2200¤ למזומן, כך שהמפרט הזה כבר חורג. ייעוד - OC ומשחקים כבדים, עבודה משרדית. המסך הוא LG F900P (כן, אני יודע שהוא עתיק), אני גם רוצה לשדרג אותו בקרוב. חוסך ל-DELL 2007WFP. אני משחק כמעט תמיד על ההגדרות הגבוהות ביותר האפשריות (כולל פילטרים), רזולוציה 1400 על 1050. בכל מקרה, כל הנושא של רזולוציה וכו', לא חשוב במיוחד, כי אני לא קונה כרטיס מסך כרגע. צריך רק מה שבמפרט. את המפרט כבר הזמנתי, אז החלקים חייבים להיות מ-FoxPC מה שחשוב לי במארז זה שיהיה באיכות גבוהה, נוח, ועם סרקולציה טובה. לא אכפת לי מהיופי שלו. עדיף שלא יהיה רועש, אבל לא אתפשר על טמפ' בשביל רעש. Abit IP35 Chipset P35 Socket 775, יחי…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  21. כלומר אלה עם צ'יפסט 400, כמו B450 וכו'. זה אמנם נאמר כבר באתר, בדיון אחר, אבל מן הראוי לתת לזה דגש חזק יותר, וזו מטרת הת'רד הזה. https://www.itworldcanada.com/article/amd-zen-3-processors-will-be-incompatible-with-400-series-and-older-motherboards/430513 לידיעתכם ושיקולכם .

22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2942&products_id=22470&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  23. יש לי מחשב בין 7 שנים וברצוני לשדרג את הרכיבים הר"מ: מעבד - Intel(R) Core(TM) i5-4670 CPU @ 3.40GHz לוח אם - Gigabyte Z87X-D3H-CF זיכרונות - (Corsair 2X8Gb DDR3 (CMZ8GX3M1A1600C10 כרטיס מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 760 את הכוננים הקשיחים וספק הכוח החלפתי לפני כחצי שנה ואני רוצה להשתמש בהם לאחר השדרוג כולל המארז * 2 כוננים קשיחים - Samsung SSD 860 EVO 1TB ** 2 כוננים קשיחים - Western Digital Black 2TB 7200RPM SATA *** ספק כוח - Corsair TX850M *** מארז - Thermaltake Chaser A31 חשבתי על החלפה לרכיבים הר"מ: מעבד - Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 לוח אם - Asus ROG STRIX Z490-F GAMING LGA1200, DDR4 …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. פתחתי אשכול על קנית מחשב לפני כמה כמה ימים אבל בגלל חוסר תקציב אח שלי יצטרך להסתפק בשדורג המחשב שלו בלבד. טוב אז יש לנו מחשב כזה: P4 2.4Ghz 533FSB Gigabyte GA-8S648FX-L 512MB DDR400 (256MBX2) Unknown Company WD 80GB 7200rpm 8MB IDE מארז+ספק ג'נריים. המחשב צריך להיות לצורך עריכה ויצירת מוזיקה אז חשבתי על משהו כזה: PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 מחיר 590 WD 250GB 7200RPM 8MB JB מחיר 385 LG GSA-H44L DVDRW X18 LightScribe BLACK/WHITE מחיר 235 ZALMAN CNPS7500-AlCu LED מחיר 200 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מחיר 380 סה"כ: 1790 ש"ח הלוח הוא סוקט 478 ואין לו יציאות SATA והזכרון עם צלעות קירור. הקירור למעבד הוא בגלל שכניראה המעבד לא יספיק לערי…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב בפורום, נראה לי שיש פה אנשים שיכולים לעזור מכיוון שאני כבר לא כל כך מעודכן בכל הרכיבים והטכנולוגיות החדשות אני מחפש מפרט בתקציב של עד 5500 (ללא מסך וציוד היקפי), אין תיכנון לOC...לפחות בינתיים השימושים העיקריים יהיו גרפיקה (פוטושופ, פלאש) ומשחקים (בשאיפה לכמה שיותר כבדים) המסך שיש לי הוא 19'' של סמסונג כבר ברור לי שאני הולך על QUAD CORE כנראה על Q6600 או יותר גבוה. אני צריך עזרה בהחלטה על לוח אם (כדאי אחד שתומך DDR3? באיזה צ'יפסט לבחור..ובאיזה יצרן??) כרטיס מסך- פה אין לי מושג מה יתן לי את התועלת המירבית לכסף, אני מעוניין להשקיע כ1000 ש"ח (100+- ) בכרטיס כדאי לעשות מערך SLI? או פשוט להשקיע באחד חזק וזהו? מארז- אני צריך המלצה על מארז איכותי …

• 8 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.