ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
1 מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה? משחקים ושימוש משרדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 768X1024, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים:COD וכו' . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, אפשר לחרוג עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ועתידיים כמו סייברפאנק ו RDR2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן - הבן שלי רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב 6000 ש"ח ,איזור ת"א,ללא מסך או חומרה היקפית אחרת. הוא מצא את המפרט הזה אשמח לפידבק שלכם. http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i9-9900K-4~18~235.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK HAUTHORN ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד : Intel® Core™ i9 9900K 3.6GHz 8 Cores לוח אם : ASUS Z390M-PRO GAMING זיכרון :8GB DDR4 2400MHZ דיסק קשיח : SSD 480GB SATA 3 כרטיס מסך : GEFORCE RTX 2060 6GB כרטיס קול : High Definition Audio כרטיס רשת : Realtek® GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit)
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג. תקציב שבעת אלפים שקלים כשאת החלקים היקרים אני מעוניין לרכוש באילת. ז"א אפשר להתפנק קצת. אין צורך בציוד היקפי: מקלדת עכבר רמקולים. צריך שני כוננים SSD הראשון טרה והשני לא יותר מ250 ג'יגה השימוש כפי שנכתב גיימינג. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה. איו לי שאיפה בהרצת משחקים על מאפייני המקסימום. אז לא יותר אם אני צריך קירור מים או אם זה בכלל רלוונטי בשבילי ובתקציב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בקו-אופ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Portal 2, L4D, L4D2, Borderlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, 5 בערך, רק שלא יהיה כמו שואב אבק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שד…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חזק יחסית שקניתי לפני כמה שנים אך לא מריץ טוב כבר משחקים. אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי משחקים בסגנון של battlefield 1 וכ'ו על הגדרות בינוניות + חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? )לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 1,cod וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - מ-3000 עד 3500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אלה אם כן ההבדל משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגון Diablo 3 ו-Starcraft 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לגיימינג לייט עם משחקים כגון Diablo 3 ו-…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, מחפש עבור אחיין שלי מחשב גיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. יש חיה כזו? מישהו יכול להמליץ על מחשב, או מפרט שכדאי לחפש באתרי מכירות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב מחשב בKSP המיועד לגיימינג, סרטים ועבודה כללית עם תוכנות כמו SPSS ועוד כמה. התקציב שלי הוא 6500 עם חריגה עד 300-400 שקל והתקציב הוא צריך להיות כולל מסך בין 22-24 אינצ', את האמת אין לי אפילו הערכה מה הגודל והצורך במסך שנע בגדלים האלו, אני עובד עם מסך של 15 אינצ'(לפטופ). חשוב לי לציין שאני מחפש להרכיב מחשב שאין צורך לשדרג אותו בשנה וחצי הקרובות לפחות, חשוב לי הביצועים מבחינת גיימינג ואיך שאומרים שפשוט יסחוב בלי להתקע. כמו שציינתי בתקציב צריך להכנס מסך, מקלדת, עכבר, אני שוקל גם להכניס רמקולים אבל זה באמת אפציונלי. אחד המפרטים שהצלחתי לבנות לבד: 1 Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 Tray 31000 מעבד אינטל 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler 23491 מא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לגיימינג הכי קטן שניתן לבנות שאינו מחשב נייד (מחפש מארז קטן ביותר) עד 2000 ש"ח. חומרה מינימלית תכלול: מעבד, כ.מסך. זיכרון. SSD240GB וכל מה שהכרחי (קרור/ספק וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. לנצל רק מה שצריך ולהוסיף עד 500 אם צריך. אין טעם לרכוש משהו שלא ינוצל ואין טעם לקנות רכיב שייצור צוואר בקבוק. אני מחפש את השילוב הכי טוב שניתן להשיג בין מעבד זיכרון וכרטיס מסך בסכום של עד 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכוננים נוספים (CD/DVD/HDD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 6. 6. האם מתו…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לבנות מפרט למחשב נייח אשר ישמש לעבודה מזדמנת באוטוקאד וסקאטצ'אפ וגם למשחקים. רצוי עד רמות המחיר של 4,000 ש"ח אפשרי לעלות עוד קצת אם מצדיק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אוטוקאד, סקאטצ'אפ משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג אבל לא כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלוo, זקוקה למחשב חדש גם לגיימינג וגם לעבודה בסביבות 4K ללא כרטיס גראפי. את כרטיס ה1070 אקנה בעוד כמה זמן בחו"ל בציפייה לירידת מחירים. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה – אופיס, סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש כבד: יומיומי ולאורך כל היום כולל פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – fallou…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 6-7 שנים שלפני שנה החלפתי לו כרטיס גרפי ל GTX660 וספק כוח חדש 620W של Seasonic. לאחרונה המחשב החל להיתקע לעיתים ופירמוט מלא לא עזר...ולכן אני חושב לקנות חדש. בשל העובדה שהכרטיס גרפי חדש יחסית וגם הספק, אני מחפש מפרט בלי שני החלקים האלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים, מדיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? העיקר זה גיימינג כאמור - אבל הרעיון גם לערוך תמונות עם פוטושופ, וייתכן גם איזה כמה פרוייקטים של וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרעיון הוא לשחק גם משחקי FPS עדיף בFHD, וייתכן אף שיחובר למסך בסלון (כשיגיע) ב3D - כך שיש חשיבות גם לתלת מימד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מלבד המשחקים, OBS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נכון לעכשיו, Dead by Daylight, PUBG, בעתיד - Death Garden, BF5... פלוס לא מעט משחקים שאני לא נזכר בהם כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p. -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שנים שלא הייתי פה. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש במחשב נייד פשוט ואקסבוקס לגיימניג. אני מחפש את דרכי חזרה לעולם הנייחים. יש ברשותי מסך lg 27gn950 4k 144hz אין לי צורך בציוד היקפי התקציב הוא רק עבור הנייח עצמו. המחשב עתיד לשמש אותי עבור גיימינג משחקים כמו אססין קריד,cod,bf וכן הלאה. מעבר לכך אשתמש במחשב לצורכי עבודה (אבטחת מידע) אשתמש בו להקמת מעבדות סביבות test וכדומה. ושימוש מינורי של עריכת ווידאו מידי פעם. התקציב העליון כפי שכתבתי 16k. אם אין צורך בכל הסכום אך עדיין אקבל את מבוקשי מעולה. השאיפה להריץ כל משחק על מקסימום ב 4k בקצב פריימים טוב פלוס. וכמובן לא לדאוג למשאבים עבור סביבות עבודה וטסטים. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב משלי החלטתי לקנות אחד,עכשיו קניתי כבר כרטיס מסך EVGA 1070 וSSD 500GB ורציתי לדעת אם שאר המפרת שקניתי יתאים או שיהיה איזה צוואר בקבוק. הנה המפרט בפלונטר: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪886/868[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-