ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני רוצה חוות דעת על מפרט סופי שבניתי.. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התשלום באמצעות כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (סרטים , שירים , אינטרנט) , משחקים בינוניים עד כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף INTEL ומארז TEMPEST 6. האם נושא…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, נעזרתי בכם בעבר וקניתי מחשב ששירת אותי שנים רבות, אך לצערי הגיע לסוף חייו ככל הנראה. כעת, אני מעוניין להשתדרג ולמצוא את הנייח הבא שלי לשנים הבאות. המטרות הן עבודה משרדית, צפייה בסרטים, תכנות וגיימינג. לגבי הגיימינג, לצערי אין לי זמן להשקיע יותר מידי זמן בכך, לכן לא חייב את המחשב הכי חזק לצורך הזה. מכיוון שבנוסף אליי יהיה עוד אדם שישתמש במחשב, הייתי שמח אם היה אפשר שיהיה (1) SSD ו/או הארדיסק ראשי (שלי) ועוד (2) הארדיסק קטן מבחינת הנפח למשתמש השני שהשימוש העיקרי יהיה לגלישה. אפשר לעשות משהו כזה? פשוט אני רוצה להמנע מצב שבו וירוסים שבטעות נכנסים דרך המשתמש השני, לא ישפיעו עליי. חשבתי להשתמש אולי בכונן חיצוני שאתקין עליו לינוקס,…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות, הציעו לי עליו בחנות 11K ויש לי תקציב של 10K במידה ויש פה מוכרים של חנויות מחשבים שיכולים להתגמש שלחו לי פה הודעה והקנייה תתרכש דרככם • מעבד Intel i7-8700K • קירור מים למעבד Antec Mercury 360 • לום אם Asus ROG STRIX Z370-F GAMING • זיכרון Crucial Ballistix Tactical 16GB • כרטיס מסך Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING • דיסק קשיח Samsung SSD 850 EVO 2.5" SATA III 500GB • דיסק קשיח Seagate Barracuda 3.5" 7200RPM SATA III 2TB • מארז Bequiet PURE BASE 600 WINDOW ORANGE • ספק כח Antec EA550G • גוף קירור למארז Corsair AF120 Quiet Edition • מסך מחשב Benq ZOWIE XL2411 • כ…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.... לפי מיטב ידיעתי KSP היא החברה הכי טובה וזולה לקנות ממנה. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. אני אומר את זה כי ככה תדעו קצת יותר על איזה רכיבים להמליץ לי, ואולי גם להתפכח ולגלות איזה חברה אחרת שמוכרת בזול יותר :פ עכשיו, בעניין התקציב - כתבתי בכותרת עד 6000, אבל אם זה ממש הכרחי וישפר את המפרט משמעותית אני מוכן לגלוש גם ל7000 אני משחק הרבה אז אני צריך מחשב שיוכל להריץ תמשחקים הכי כבדים בצורה מעולה, וגם שיחזיק מעמד כמה שיותר. הממממ...וכמובן - מעבד 64bit. ולסיום, כמה שאלות ספציפיות שמטרידות אותי: 1. אם קונה 64BIT אני אצטרך לקנות 4GB של RAM (ויותר) בשביל להרגיש את ההבדל בביצועים? כי ממה שקראתי, זה אחד היתרונות הבולטים של 64 סיביות, תוספת זיכרון. אבל נגיד ואני מתקין 2…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ומדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיעד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - plants vs zombies ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD אך יתכן בעתיד 4k. כמו כן יחובר למקרן ברזולוצית SVGA. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פתוח בגבול הטעם הטוב, יש להתייחס ליחס עלות תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקי וסרטי תלת מימד , אופציה לVR בהמשך, סרטי 4K , טורנטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת רצוי אל חוטיים, אני מבין שעדיף חוטי למשחקים, אבל האם אפשר להסתדר בלי חוטים ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן ברמה ההבסיסית עם תוכנת הלוח אם כנראה 7. הא…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, רק אם זה יכול לשפר מעט אז 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים , להגדרות גבוהות , יתחבר למסך "27 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנסה להרכיב מפרט מחשב שפוי ( אבל לא מקרטע! ) - לבן של אחי. ההגדרה היא " לשחק BF4 ....בצורה מצויינת מראש אני יודע שאני לא מבין כאן כמו התותחים. פעם הבנתי יותר....ולמדתי להשתדל לקנות 95% ...ולא 300% שתכלס...לא ממש ניתן להבחין בהבדל שובר שווין. בננקודה מסויימת התקציב הוא לא ביחס לנייארי לחוויה....אני מנסה למצוא את הנקודה הזו הנה השאלון = אחריו המפרט שהרכבתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (+ אינטרנט אופיס ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 500 שח מהתקציב אבל רק אם זה באמת שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? להריץ משחקים חדשים בביצועים טובים (אין מחשבה על משחקים עתידיים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - המסך לא צריך לתמוך ברזולוציה של מעבר ל 1080p 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הייתי שמח שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כבר הכנתם לי בעבר כמה מפרטים לחברים ואנשים קרובים ותמיד אמשיך לבוא לפה כי אתם תותחים הפעם אשמח לעזרתם בחיפוש אחר מחשב לגיימינג כללי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כללי (cuphead gta csgo bf4) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי את דעתכם על מפרט שהרכבתי (נערך בהתאם לתגובתו של Klayton), רציתי לדעת אם כל החלקים יושבים טוב ואם המסך שבחרתי ינצל את זה. אני משחק ועובד במחשב. תודה רבה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪706 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן! הגיע הזמן להחליף את המפלצת הישנה והזקנה (7 שנים) במשהו מודרני שיזרוק לי פיקסלים על המסך בקצב שיונית לוי זורקת מילים באיטלקית! אני בסה"כ מבין בתחום אבל מרגיש לא מעודכן בכלל בכל הנושא של מעבדים וכרטיסי מסך (יש לי כרגע radeon 4780) אז במקום ללכת לאיבוד ולבנות מחשב לא טוב, אני פונה למומחים... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלוהו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלל אדובי, בעיק…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 אפשר לחרוג מעדיף שלא ולא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - תכנות (unity + vs code) - שימוש יום יומי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גיימינג 144 לא יקר מדי - מוכן להוסיף אקסטרה כסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי ספק כוח 550w שיכול להישאר במידה והמתח יספיק וכרטיס מסך RX470 שאולי יכול להישאר אבל אני לא מבין מספיק בזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או …
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, את המחשב הבא הרכבתי לאחר קריאה באינטרנט, בפורומים, ובמפרטים המומלצים. אשמח לחוות דעת לפני קניה. 1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 945 BOX ¤1048 פתרונות קירור למעבד Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 6.5CM 1366 ¤138 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR3 1333MHZ Gaming CL8 ¤496 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤486 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe ¤1374 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4755 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It 1 .מה ההבדל בין המהירות של הזכרונות DDR2 או 3 זה חשוב לי כי אני לא רוצה ליצור צוואר בקבוק במערכת. 2.מה דעתכם על המ…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, Skyrim,Assasin creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב: 4000 ש"ח , לא מתאפשרת חריגה כלל. מתי מתוכננת רכישת המחשב? במיידי , אם שווה להמתין לסדרה החדשה של כרטיסי המסך לאוגוסט-ספטמבר מוכן להמתין. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה - Photoshop After Effect Primire Pro . האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) בעקרון לא , אם הקירור יאפשר זאת , אז אולי מעט, כל עוד זה לא יפגע משמעותית בחיי הרכיבים האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K , אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג ( בעיקר MMos' ומשחקי FPS ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני ( מעדיף שילוב עם קירור טוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף. מתאפשרת חריגה סבירה. אני יודע שזה מופיע בעוד סעיף למטה. אבל התקציב כולל מחשב + מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. לא hardcore gamer, אבל רוצה את האופציה לשחק בכל דבר שיוצא בעתיד הקרוב וכמה שנים בלי להתעסק בצורך לשדרג את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD אחד שאקח מהמחשב הקודם שמת, אבל ממה שזוכר הוא לא גדול במי…
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש"ח למחשב, ועוד 2K למסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (לא hardcore), עבודה משרדית. בעיקר שיהיה מתאים ל7 שנים קדימה עם שדרוגים קטנים (הקודם נקנה ב2015, i7-4790 עם כרטיס מסך GTX970 והחזיק יפה עד היום). בלי overclocking. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שוקל לקנות מחוץ לתקציב מסך 27 אינץ', 1440p 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15,000 אפשר לחרוג ב500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, עובד עם תוכנה MA2 וMA 3D זה תוכנה לתאורה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מקלדת מכנית RGB ,עכבר גיימינג שיהיה כפתורים בצד העגודל לדוגמה RAZER NAGA EPIC CHROMA, מסך קעור גודל 34 או 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רוצה …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי הזמנה למחשב, אפשר עדיין לשנות אם יש הערות משמעותיות. שימושים: כללי + תכנות (Python/Matlab), גיימינג בינוני על מסך 1600X1200, משחקי FPS בעיקר. שקט: 7/10 Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪563 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת , יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2639 מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 B2L-00007 USB, יחידות 1 ₪83 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2084 הרכבת מחשב עד 3000 ש"…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-