ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי התחיל לקרטע ולגסוס והחלטתי לנסות משהו חדש. אני מבקש מפרט למחשב גיימנג (כרגע ללא תקציב אז אפשר להשתגע) כולל תוספת של מסך. עוד פעם ללא תקציב רק רוצה לראות מה הכי טוב שאפשר להזמין כרגע בשוק. אם אפשר אז חלקים נפרדים ולא לינק למחשב מוגמר (כדוגמת Alienware)
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אני אוכל לשלב פה מעבד של רייזן? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=100676&sw=ACFRE00015A!1&work=y&sn=ACFRE00004A!1&products=B250M-BAZOOKA!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-PC!1|ST1000DM003-2Y-PC!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|CC-9011085-WW-NE550M!1|ACFRE00015A!1|MSI-GamingPack10!1|G2460PF-PC!1|KW9-00139!1|SERVICEFORUM!1|
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MOH:WF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש עד פסח. חקרתי דיי הרבה ובדקתי איזה מחשב כדאי לי לקנות בסטנדרטים שלי וכמובן במחיר, העליתי כמה דיונים כאן בשביל עזרה וזה עזר לי לבנות את המפרט שאני רוצה. עכשיו אני רק צריך עליו ביקורת. http://www.tms.co.il/preview/spec/6n9xzdab אם למישהו יש מפרט בסטנדרטים האלה יותר טוב שיפרסם בבקשה (המחיר מאוד גמיש בישבילי אז אני לא יוכל לעלות יותר מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חג שמח במשך חיפוש מחשב חדש הגעתי למחשב עם המפרט הבא:ׁ(ראו למטה) מחירו 3,299 שח אני מדגיש שאני מעוניין במחשב גיימנינג מה אומרים? מפרט: מעבד Intel Core i5-9400F 2.9GHz, לוח אם B365 Asus, כונן SSD 480GB, זכרון 16GB DDR4, ספק כח Corsair Active PFC 80 Plus, כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 1650 4GB, שלוש שנות אחריות למעבד, ללוח האם, לזכרון, לכרטיס המסך, לכונן SSD ולספק הכח
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הייתם משנים חוץ ממארז מבלי לצאת ממסגרת התקציב (3500 ש"ח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מחשב + כ 500 שח מסך 2. מה שימושי המחשב: משחקים, צפיה ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן . (סביבות 500 שח נוספים עבור מסך 23-24 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD חייב להשאר (אפשר גם חברה אחרת) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיו אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עם דרישות בינוניות (דוגמא: WoW , CoD MW ) . עברתי על המפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו בטווח המחירים הזה שהוא גם עדכני . כמו שכתבתי בכותרת, המחיר הרצוי הוא כ 1500 -1600 שקלים. אם אפשר לקבל מפרט עדכני באזור הסכו"ם הנ"ל והמלצה לחנות מסוימת זה יעזור מאד, תודה .
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך למחשב גיימינג פשוט (שיריץ משחקים ב720p בהגדרות בינוניות ומטה) מכיון שיש לי כבר מארז כונן קשיח וספק כוח (400w די ישן ולדעתי צריך להחליף אותו) קבעתי תקציב של 1700 אפשר חריגה של 100-150 שקל. אני לא מתכוונן לבצע OC לשום חלק ובעקרון אני אצטרך מעבד,לוח אם,זכרון,ספק וכרטיס מסך. בעקרון חשבתי על I3 4170 עם לוח אם פשוט של ASUS ו 4gb זכרון,בעיקר ההתלבטות שלי היא בכרטיס המסך יש כל כך הרבה אפשרויות של כרטסי מסך בין 600-700 שקל שקשה לי לקבוע איזה מהם יתן תמורה טובה למחיר תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתחיל בכמה מילים, עזבתי את המחשב לטובת xbox ואח"כ פלייסטיישן, כי תמיד מחשב החזיק לי בערך 3 שנים עד שכבר לא ממש היה מה לשחק בו בלי להוריד הגדרות למינימום. בכל זאת, יש געגועים לשחק במחשב, בעיקר shooters ובעיקר אני רוצה לשחק PUBG שההבדל בין לשחק במחשב לבין בקונסולה כולם יודעים... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פה קצת קשה לי לקבוע תקציב מדוייק. חושב על 3,500 בערך רק על המחשב, אבל רוצה משהו שיחזיק לפחות לכמה שנים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר PUBG אבל אולי בעתיד גם אחרים כמו GTA ודומיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. תקציב 6000 ש"ח מזומן 2. גיימינג, בעיקר. 3. כלום רק מחשב. 4. לא. 5. שיהיה הכי משתלם במסגרת התקציב. 6. שיהיה מעוצב יפה כמובן לא צריך קוביה מכוערת. קירור תמיד חשוב כד ישיעבוד טוב ושקט יהיה בונוס נחמד. 7. רק ווינדוס ויסטה. מרכיבים לבד מתקינים לבד. 8. שיהיה מKSP או נועה מחשבים.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקציב הוא 5000~6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד השקל האחרון ניתן לחרוג! מה שימושי המחשב: גיימינג כבד בלבד! אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V כמובן על MAXIMUM איכות. מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 מעוניין גם במסך משני. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. רכיבים שאינם נחוצים במפרט: כונן קשיח - יש לי SSD 840 EVO + שני כוננים של 1.5TB אין צורך בציוד הקפי בכלל אין צורך בצורב עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: עדיין לא ידוע אני עוד מברר האם כדי, מה אתם חושבים?. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אין צורך יש העדפה לחנות שנותנת אחריות לשנים רבות! מתי מתוכננת קניית המחשב? עד שינתן לי מ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האלן, אז סוף סוף החלטתי להתחדש (עם יציאתו של GTA V) במחשב חדש. חשוב להדגיש שרמת השקט חשובה כשה המחשב לא במאמץ. בניתי מפרט בעצמי אשמח אם יש למישהו הצעות לשיפור או מפרט יותר טוב: [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1574[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪153[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב של המחשב הוא עוד 8,000 ש"ח, כמובן שאני אשמח לחסוך כמה שקלים בתהליך, (אך אם יש צורך לקנות משהו אקנה). המחשב הוא לגיימינג, המטרה שלי הוא להריץ את המשחק Rust, משחק הישרדות על ההגדרות הטובות ביותר. כרגע *זה* המחשב שלי, בעל מקלדת ורמקולים בנוניים שהייתי שמח לשדרג, עכבר כבר יש לי, אבל אם תמליצו לי על עכבר טוב אני אשקול אולי להחליף. אין לי צורך בכוננים קשיחים הם די חדשים עם מערכת הפעלה עליהם והכל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (6) בסולם מ 1-8. אני לא בטוח לגבי האובר קלוק, אם זה מומלץ אז אני אלך על זה, אבל אשמח להסברים על כך. בגדול, כל עניין השדרוג הוא להחליף את כרטיס המסך הזיכרונות ואת המעבד, שדרוג מסיבי, בלי צורך כמעט לשדרוג עתידי, וחשוב להדגיש- מצב הנ"ל יגרום להח…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. (סיימתי לערוך ולהוסיף פרטים) מאז הפעם האחרונה שביקרתי כאן, עברה חצי שנה, אבל עדיין לא קניתי את המחשב, מפאת חוסר תקציב. עכשיו השגתי סוף סוף את התקציב שאני רוצה, אז אני פותח את הדיון מחדש, בנוסף בשביל עוד כמה צרכים. 1. תקציב: 8,000 ש"ח. עדיף לחסוך במידת האפשר. אני נותן את הסכום בתור גבול עליון. אם ניתן לבנות משהו הרבה יותר יעיל בפחות כסף (בנוסף לצרכים שבסעיפים 2 ו9), אני אשמח מאוד. לפי מה שהבנתי מקריאת דיונים בפורום, לא צריך תקציב כזה גדול למחשבים ללא אוברקלוק וללא צורך בשקט, אז שוב, לחסוך איפה שיש אפשרות. 2. שימושי המחשב: גיימינג בתור שימוש עיקרי. בנוסף יש שימוש של תכנות והפעלת virtual machine של OSX. זה מאוד חשוב לי שיתאפשר. הוא צריך להריץ משחקים שיצאו ב2013 ברמה הכ…
-
- 46 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - cyberpunk 2077, Baldurs gate 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיב כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא צריך אורות, גודל לא משנה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מקסימום עד 11,000 ש"ח. 2. השימושים של המחשב הם בעיקר גיימינג (סימולטרים MSFS ו-DCS), בנוסף קצת Rendering, Machine learning. 3. היקפי - מקלדת ועכבר גיימיניג (לא אלחוטי עדיף), רמקולים 2.1 4. אני מעוניין בNvme בגודל 1TB, אני אצרף לו Nvme נוסף שיש לי, SSD בגודל 750GB ועוד HD SATA של 4TB שכבר יש לי. 5. שקט המחשב הוא סופר חשוב (אבל ממש חשוב!) 6. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. 7. אין הגבלה על גודל או משקל, אין צורך בחלון. 8. אני מאיזור המרכז, אין מגבלה עקרונית על חנות. 9. רכישת המחשב בתחילת פברואר. 10. Overclocking קל של המעבד רצוי. 11. נוטה לכיוון Ryzen ובכרטיסי מסך ל-Nvidia. 12. המסך שיש לי הוא 1440p / 144hz G-Sync …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
השימוש - בעיקר משחקים. forza, פורטנייט וכו'. אשמח לחוו"ד על המפרט ואם יש overshooting איפה שהוא. (הורכב ב TMS) בנוסף, אשמח להמלצה על מסך, עד 2000 ש"ח. [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105129]AMD Ryzen 7 5800X AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1209 …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-