עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chief,

היי, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בתקציב הזה מסך 15.4 ראיתי באתר של office depot נייד של lenovo דגם 3000 n100 במחיר 5271שח http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000LKrXHpkZseiL2F8Tqy2JhZE:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3951779 אם אפשר חוות דעת ראיתי שהfsb הוא 533MHz, והמהירות של הזכרון הפנימי הוא 667MHz - זה אומר שהזכרון יפעל רק ב 533MHz ? תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. המחשב יעבוד עם Q6600. המלצות נוספות?? אני לא בטוח לגבי הרמקולים/מקלדת, אם למישהו יש המלצות לגביהם אני אשמח. לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 256MB PCIe ¤538 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV281 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤175 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183A מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-P…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. היי, אשמח לעזרה שלכם, מצורף גם למטה התיאור וגם מפרט דוגמה שבניתי (חורג מהתקציב שלי) - האם אפשר עזרה בהתאמות טובות יותר? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג במעט (סביבות 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? * הרצת תוכנת סריקה תלת מימדית עם הסורק ועריכה של האובייקטים הסרוקים - באתר הסורק כתוב על דרישות למחשב: at least: intel i7, 16GB ram (32GB is recommended), powerful GPU * תכנות - שימוש בIDE כגון intellij, visual studio, הרצת מכונות וירטואליות, מודלים תלת מימדיים - טעינה שלהם ומניפולציה בעזרת קוד וייצוג שלהם. * הרצה של רשתות ולמ…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  4. רוצה לקנות מחשב נייד המטרה : עבודה משרדית בבית + בנסיעות תודה

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by reggie,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים הבסיסיים יחסית (אני חייל שחוזר הביתה פעם בשבועיים/שלושה - אז אין זמן להתעסק עם המחשב הרבה) מה שכן חשוב לי במחשב : - מחשב מהיר שיוכל להפעיל מס' תוכנות בו זמנית, כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווינאמפ, לגלוש באינטרנט דרך הפיירפוקס, לדבר במסנג'ר ושברקע האנטי וירוס קספרסקי יפעל. כל זה בלי שהמחשב יקרטע ויתקע כל שניה, אלא יעבוד עדיין חלק ומהר. - נפח, שיהיה בו לפחות 200 ג'יגה לשטויות. - שמשחקים בסיסיים+ יפעלו לי בצורה טובה וחלקה, כשאני אומר משחקים בסיסיים אני מתכוון לפיפא 2009/NBA 2009/FOOTBALL MANAGER 2009 בקיצור משחקים שהם באמת לא דורשים את הכרטיס מסך הכי חדש ומפלצתי בשוק. ודבר אחרון, אני צריך שזה יבוא עם מסך של 19 אינץ' מישהו י…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by MoMo-P,

מעבד מרובע ליבות Q6600 קירור מעבד Thermalright Ultra-120 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3L DDR2 800 (1x4) 4GB צורב LG כרטיס רשת נוסף כרטיס הרחבה USB מארז CHIEFTECH CH-01B-B-SL מצוין! המערכת מוכנה באוברקלוק מצוין! רק להוסיף ספק כח, כרטיס מסך והארדיסק ומוכנים לצאת לדרך.... כמה אני יכול לקבל עליו?? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אהלן אנשים, אני צריך עזרה במפרט למחשב חזק למשחקים במחיר של 3500-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך במסך גדול (עד 19 אינטש!). אין צורך במע' הפעלה במפרט! מתלבט האם לקנות את המעבדים החדשים של אינטל מגרסאת i7 או גרסאות אחרות. אין צורך להשקיע במארז מפואר, חשו לי האיכות ולא החיצוניות! תודה רבה ...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by scywaz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה למשחקים כמו WOW,Diablo 4, Call of duty 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. ברמה הויזואלית זה פחות מעניין אותי 7. האם יש צורך לכלול מערכת ה…

9. מבקש הצעה למפרט לגרפיקה 2D עד 5K ללא מסך וללא ציוד היקפי. התוכנות הגרפיות בשימוש הן בעיקר פוטושופ (אפילו לא גרסאות אחרונות, אבל יתכן שדרוג בעתיד), פריהנד, קורל דרו. אין עריכת וידאו וגם לא התמודדות עם קבצי ענק. אין חובה לנצל את כל התקציב, אך חשוב להקפיד גם על ספק ומארז איכותיים. אני מודע לדיון המתמשך בנושא מפרטים לגרפיקה בכלל, אך במקרה זה דומני שההתלבטויות אמורות להיות קלות יותר שכן הדרישות לא גבוהות והתקציב מאפשר. תודה מראש למתיחסים.[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 13:49:15 שכחתי פרט חשוב:המסך הקיים הוא סמסונג 2333. כמו כן יש שימוש בסורק, סורק נגטיב, ולוח ציור USB.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור (: קניתי לא מזמן מחשב חדש מבית lenovo. במחשב יש כרטיס מסך חזק יחסית של nvidia 860m gtx אבל הוא לא מסוגל להריץ משחקים כמו פיפא למשל (שרץ באופן חלק במחשבים ניידים חלשים בהרבה) . אני חושב שהבעיה היא שהמחשב פשוט לא מצליח להעביר בין הכרטיס מסך integrated של intel לכרטיס מסך של Nvidia. ניסיתי לשחק בהגדרות של nvidia control pannel שמתי שהכרטיס ברירת מחדל יהיה הכרטיס החזק וגם שהמחשב יעדיף ביצועים על פני "חסכון אנרגיה" ועדין המחשב לא מסוגל להריץ משחקים פשוטים מאוד כמו פיפא (אפילו ניסיתי להריץ בליפ ובלופ למי שמכיר והמחשב פשוט לא מסוגל לעשות זאת!!). - המחשב נשלח למעבדה של lenovo שנקראת cpm וכתוב שכל החומרה במחשב תקינה... אני מרגיש קצת מרומה…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by Lahad,

שלום, אני מחפש מחשב פשוט,לעבודה שוטפת של כתיבה במחשב,גלישה באינטרנט ועבודה משרדית רגילה התקציב הוא עד 2500 ש"ח הצעה שקבלתי מחברה היא כזו, אשמח אם תביעו את דעתכם עליה ומקביל תתנו מפרט עם הצעה שלכם. תודה מעבד אינטל מקורי פנטיום 775 ליבה כפולה מהירות2500 Mhz לוח אם לפנטיום 775של חברת Gigabyte כרטיס מסך גרפי תלת מימד INTEL P31 משולב בלוח אם זיכרון 2GBמסוגDDRII 800mhz של חברת קינגסטון דיסק קשיח WD 320 GB SATA2 7200 צורבDVD DVDRW X22 פאנל שחור של חברת סמסונג כרטיס קול 6 ערוצים מובנה בלוח אם כרטיס רשת 10/100 RealTek (הכנה לאינטרנט מהיר) מארז כסוף-שחור מהודר לפנטיום 4 אחריות למחשב 12 חודשים (חומרה בלבד) תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by PipeDreamer,

שלום לכולם המחשב שלי חוגג עוד מעט 4, הוא מקרטע מאוד בזמן האחרון, והייתי רוצה לדעת כמה בערך אמור לעלות מחשב לצרכים שלי. אז זה מה שאני עושה עם המחשב: גלישה באינטרנט/מסנג'ר/הורדות ממושכות/עבודה עם תוכנות הקלטה/עריכה/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים/הופעות. משחקים כמעט כמעט ולא, ואם כן אז מנג'ר מה שדורש זכרון ולא כרטיס מסך. בקיצור, אני צריך מחשב שיתן לי יכולת עבודה מהירה, יציבות (בניגוד למחשב שלי שאוהב להתקע/לסגור את עצמו בממוצע פעמיים ביום) ובלי איזה כרטיס מסך מפוצץ שיתאים למשחקים הכי חדשים, כי אני פשוט לא משחק בהם. בנוסף לגבי הכרטיס קול אני לא בטוח. אני רוצה איכות סאונד טובה, אבל אני הולך לחבר מערכת סטריאו למחשב. השאלה היא אם אני עדיין אצטרך כרטיס קול טוב או שהמערכת תפצה על זה. בכ…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  14. שלום אני צריך תעזרה שלך בנוגע למפרט של מחשב עכשיו המפרט הוא כזה: מעבד- core 2 quad q8200 לוח אם- intel g35 eva core זכרון- kingsotn 2GB כרטיס מסך - GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח - 320 ספק- 450w הכל ביחד: 2500 המחשב מיועד למשחקים חזקים (GTA 4, 2K9...) וגם סתם לאינטרנט וזה.. ממה שראיתי באתר ה4 ליבות באמת לא משנה כלום כיום ועדיף את ה2 ליבות E8400. אז וכרטיס מסך אני הבנתי ש9500 לא משהו ועדיף את ה9600 או ה9800 ככה שהמחשב יגגיע לסביבות ה3000 שקל ואין לי תקציב לזה... אז תגידו מה שאתם חושבים מה אפשר לשנות, אם כדאי מעבד פחות טוב וכרטיס מסך יותר טוב, אם יש איזה רכיב בערך באותו סכום שיותר טוב מהרכיב שבמפרט???

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by pringles,

הצרכים סרטים אינטרנט מוזיקה וזהו תודה רבה מראש אלכס.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום, לפני 6 שנים עזרתם לי מאוד להרכיב מפרט גיימינג די נהדר, למחשב נייח שהיה בשימוש עד לפני שנתיים בערך, לפני שנאלצתי להיפרד ממנו לתקופה. המפרט הוא כפי שנכתב כאן: בהבדלים קטנים: זיכרון של kingston וכרטיס מסך אחר בגלל בעיית תאימות: GIGABYTE GeForce GTX 460 (Fermi) DirectX 11 GV-N460OC-1GI 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card בגלל מעבר לחו"ל ומעבר חזרה לארץ, פירקתי את המחשב וחזרתי בלי המארז, רק עם חלקים ספציפיים: לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כח: SEASONIC S12II 520W BRONZE מעבד: AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W קירור: COOLERMAST…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by katharsis,

אהלן, הגיע הזמן למחשב חדש ואני כבר לא מעודכן בכל הנושאים הטכנים (הזמן בשירות עושה את שלו), אז הנני כאן. מה אני צריך? מחשב, עד 4000 ש"ח, אין צורך להתייחס לכונני DVD\צורבים. לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון מהיר, כרטיס קול.. שכחתי משהו קריטי? הוא נועד למשחקים בעיקר. רצוי משהו שיוכל להתמודד עם unreal 3 ו-crysis, אם קיים כזה דבר בשוק ובמחיר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  18. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, את המפרט הנ"ל הרכבתי בעצמי ואבקש את חוות דעתכם עליו ואשמח אם תוכלו לתקן אותי במידה וצריך. הסכום אינו משנה, כל רצוני לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לצרכי או לא. תודה מראש לכל העוזרים. זה המפרט: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום... לפני שאני אתחיל-אני אתן לכם את המפרט מחשב שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit [socket 754] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2 ] PNY Geforce 6800 128MB 256Bit [AGPX8] WD 80GB 7200RPM ASUS DVDX16 ASUS CD-RW 52X32X52 HEC 680W +silent cooler+led fans בכל מקרה,למרות שכרגע המחשב מחזיק סבבה משחקים שנמצאים בשוק,העתיד לא ממש מזהיר למחשב הזה...משחקים שהולכים לצאת בעתיד,כמו CRYSIS או UT2007 כבר יגמרו למחשב את הצורה מבחינת ביצועים... הבעיה העיקרית שלי היא שאני ממש תקוע במבוי סתום מבחינת שידרוג למחשב... -אני לא יכול לשדרג כרטיס מסך,מכיוון והלוח אם שלי מבוסס על AGP -במידה ואני רוצה להחליף ללוח אם שמבוסס על PCI-E אני גם לא יכול-יש לי מעבד מסוקט 754 או בקיצור-אם אני רוצה ל…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by shakedi,

סטודנט באוניברסיטה, צריך מפרט למחשב נייד עד 6000 שקל, לתוכנות ומשחקים שיעבדו מהר ולא יעמיסו על המחשב תודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אני מבקש את עזרתכם בקנייה של נייד שיוכל לשמש אותי למשחקים ושיהיה אמין במחיר של עד 3700 ש"ח אודה לכם אם תעזרו לי עם מפרת או לינק למפרת טוב מודה לכם על עזרתכם והשקעתכם

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by danpaul,

תקציב - 3.5 K 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא מעבר לכך תוכנות 2D בשמוש פריהנד פוטושופ DREAMWEAVER FIREWORKS לעיתים גם עריכה ב- ADOBE PREMIER מקווה שהפרוט ברור

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  23. * מטרות המחשב: משחקים בד"כ לא הכי חדשים + עבודות די גדולות של כתיבה * גודל המסך: 14-15 * משקל רצוי:עדיף שיהיה לא כבד מדי אבל לא הכי רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן * בלוטות:לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:אני לא הכי מבין בזה,סומך עליכם

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. אז ככה אני לא גיימר כבד אני יותר חסיד של משחקי רשת ואני אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות והכי חשוב שהמשך יעבוד חלק שיש אזור של הרבה אנשים אז ככה אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי בסך הכול אני לא גיימר כבד כמו שציינתי. תקציב שנע בין 2000 ל 3500 אם יש הבדל משמעותי בין 2000 ל 3 אז עדיפות ל 3 כרגע יש לי מסך CRT שתומך עד 1600X1200 + טלוויזיה FHD שמחוברת למחשב שאני בדרך כלל רואה בה סרטים אולי אני יקנה מסך למחשב בעתיד כרגע לא. צריך מחשב קומפלט הרדיסק מארז וכו' ללא ציוד הקפי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by arkins,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.