עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. אני מעוניין לקנות / לבנות מחשב שיהיה מספיק חזק הן לתוכנות והן למשחקי מחשב. התוכנות גרפיקה שאני משתמש בהם עיקרן 2D, כולל אפטראפקטס שזו תוכנה מאוד כבדה. משחקי מחשב - אני לא מחפש את הצעקה האחרונה בכרטיסי המסך. אני פשוט רוצה מחשב שיהיה מספיק טוב ומכובד להפעיל את כל המשחקים היום על ביצועים טובים ושהוא יהיה עמיד מספיק בפני תוכנות Adobe. בנוסף אני רוצה,אם אפשר לצרף, שיהיה מסך למחשב וצורב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גרפי ומשחקי מחשב. גרפיקה חבילת adobe בדגש על אפטראפקטס (אומנם 2D). משחקים - רוצה שהמחשב יהיה גיימינג ברמות בינוני גבוה. כלומר, שכל המ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yaniv69,

אני מתבלט בין שני מחשבי HP PAVILON שראיתי בחנות המחשבים באג. אחד מהם הוא עם מסך 14.1 1GB ו 1.60GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3026&scat=320&tcat= והשני הוא מסך 15.4 1GB 1.83GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אני אישית הייתי מעדיף את ההוא עם המסך הקטן.. אבל עצם העובדה שהGHZ שלו הוא 1.60 קצת מלחיצה אותי.. האם יש הבדל משמעותי בין שני המחשבים? ואני מוכרח לציין שאני מתכוון להשתמש במחשב בשביל הורדות שירים סרטים מאינטרנט להשתמש באופיס וכמובן מסנג'ר ומשחקים.. האם אני יוכל לעבוד עם המחשב הקטן בצורה טובה ללא בעיות אפילו אם הוא 1.60 GHZ ולא 1.83 ?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. רק רציתי להודות לכולם כאן. עזרתם לי מאד ברכישת המפרט שלי. גם משאלות שלי וגם קראתי אשכולות רבים אחרים והחכמתי רבות. פשוט תודה :xyxthumbs: המפרט הסופי שלי אגב הוא: C2D E6600 G.Skill 2Gb, 800GHz. CL4 Asus P5B-E Plus WD 400Gb מארז Thermaltake Poseidon ספק Enermax Liberty 400 מסך Dell 2007FP מקום קנייה:SkyPC - מומלץ ביותר.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה-PC הישן בבית. השימושים שלי הם בעיקר לצרכי עבודה, מתכנת בעיקר בפייתון ובמטלב מריץ בעיקר טסטים ולא מערכות אמיתיות (יש שרת ייעודי לכך). מנגד, אני גם אוהב לשחק מדי פעם בקלאסיקות ישנות (אין צורך להריץ את כל המשחקים הכי חשבים על High, מדבר על דיאבלו 3 ו-WoW). מעדיף להשקיע מעט יותר במארז אמיתי ולא בצעצוע, בכל זאת המחשב הולך לשבת בסלון של הבית. הכנתי מפרט ואשמח לתגובות עליו. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחרי…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by frela102,

המטרה של המחשב היא למשחקים

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by ד ו ד,

חיפשתי מחשב נייד משומש ומתוך שיחות עם מוכרים הבנתי שלאותו דגם יכולות להיות קונפיגורציות חומרה שונות. כמו למשל מהירות המעבד - איכות מסך שכנראה מדובר על ציפוי כזה או אחר וכמובן כמות הזכרון שזה ברור ולא שייך לנושא. האם אני טועה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. אהלן טוב אני צריך מפרט בתקציב הנ"ל. המפרט מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה. לא צריך רמקולים , מקלדת ועכבר. מה שכן ראיתי במדור המפרטים שהסמסונג 940bw הוא זמן תגובה של 8 ms ולפי מה שראיתי בפרסומים שונים זמן התגובה שלו הוא 4 ms . אז תקנו אותי אם אני טועה. דבר אחרון אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד ואין לי רצון לפזר את הקנייה במקומות שונים. אז תנו לי מקום כמו לדוגמא ksp שבו אוכל לרכוש את הכל. תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Classify,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מבקש ממכם להכין לי מפרט רק דרך האתר KSP כי משם אני רק קונה ומעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד שיהיה עם ספק כח טוב ומארז בעל סירקולציה לא רעה תודה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  10. מערכת הפעלה VISTA PREMIUM מעבד E 4600 2.4 GHZ 800 FSB זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ כונן קשיח 250GB SATA 7200 RPM כרטיס גרפי ATI RADEON HD3450 250GB UP TO 1018 MB כונן אופטי DVDRW בנוסף כרטיס רשת מקלדת אלחוטית עכבר אלחוטי של ACER מארז + ספק כח ACER וכל זה במחיר 2150 ש"ח (באחריות ACER ניופאן ) האם שווה את הכסף ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by DXT,

אז ככה, את המחשב הקיים שלי אנחנו הופכים למחשב בית כללי, לאמא, אבא, אחות, הוא יהיה לשימושי עבודה, כתיבת מסמכים וגם משחקים לא כבדים עבור האחות הקטנה. המחשב הנוכחי הוא: Athlon XP 1800+ Gigabyte 7VRXP v3.0 Radeon 9800 Pro 128MB 2x 512MB PC2700 Samsung 80GB Maxtor DiamondMax9+ w/ 8MB buffer SB Audigy Samsung SyncMaster 753DF (17" flat) Logitech Z-640 (5.1) LiteON LTR-24102B CDRW TASK 3001 screwless case ועכבר ומקלדת בסיסיים. אז ככה, במחשב הזה (להלן - "הישן") יוחלף כרטיס המסך ב- GeForce2 Pro שיצא ממחשבי לפני מספר ימים. האודיג'י יוחלף ב- SB Vibra128, ויש עוד עכבר ומקלדת בבית לא רעים. אה, וגם הארד דיסק של 10 גיגה יוכנס אליו (בטח גם את זה נצטרך לשדרג.. טוב לא …

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. שלום, החלטתי לקנות את הדגם 5579 של דל. Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 קראתי באתר של דל שהסוללה פנימית ולא נשלפת כמו במחשבים מדורות קודמים. אני משתמש רוב הזמן במחשב במשרד ורק לעיתים רחוקות נוסע איתו. עקב כך הסוללה מנותקת מהמחשב והמחשב מחובר לחשמל. רק בנסיעה אני מחשב את הסוללה ועושה בה שימוש. להבנתי, העובדה שהסוללה כל הזמן במחשב כאשר הוא מחובר לחשמל מקצרת את חייה וכאשר באמת צריך אותה היא כבר לא תאפשר זמן עבודה רב. האם בכל המחשבים החדשים זה ככה? האם ניתוק הסוללה הפנימית תאפשר עבודה עם חשמל? תודה רבה על העזרה

13. Started by YTZ,

אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ViPeRT,

יש לי תקציב של 1500 ש"ח למחשב שיעשה את העבודה - אני צריך לעבודה באינטרנט, שמיעת מוזיקה דיבור עם אנשים... לא משהו שמעמיס. מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב כזה? בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי CD ופלופי בלי הארד דיסק צריך לוח אם מעבד זכרון RAM תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by blackhawk,

שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לגביי הלוח אם... ההתלבטיות הן:? ASUS A8N-E GIGABYTE K8NF-9 DFI NF4 ULTRA iNFINITY לגביי זיכרון: GEIL DUAL 512MB X 2 TWINMOS DUAL 512 X 2 לגביי הכרטיס מסך: (הכי חשוב) ? Sapphire Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E ? ?Sapphire Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E ? Sapphire Radeon X800 GTO Ultimate 256MB DDR3. Pci-E איזה מבין שלושתם יותר טוב?? כמובן שזה מסדור לפי מחיר מהזול ליקר לכן חשוב לי לדעת אם יש הפרש ביצועים יחסית למחיר לגביי כל השאר אני סגור מארז של COMPUCASE הדגם הרגיל השחור כונן קשיח W.D SATA2 200GB צורב די וי די מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200MHZ אז מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by moshemaman25,

סגור נהיה פה קצת בלאגן אני אפתח דיון חדש אם פרטים הרבה יותר מעודכנים

18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 5000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים - סביב גיל 13, שאמור לאפשר גם מרחב לעבודה כבדה יותר בעתיד. משתמשים במקביל גם במחשב לצרכים לימודיים - אופיס, טימס, זום וכו', מבחינת משחקים - FPS (אין לי מושג מה זה, זה מה שהילד אומר). מיינקראפט וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב, נמ…

19. אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by bendale,

מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לlcd,משחקים,אינטרנט,תוכנות כבדות,מוזיקה, האם המחשב הזה מתאים לי Dell Inspiron 1564 Core i5 http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?ai=59786 המחשב עולה 5000 ש"ח בנענע שופס אם יש משהו יותר טוב עד פחות או יותר באותו מחיר תמליצו לי בבקשה תודה מנחם

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by gggil,

אהלן רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרות מכירה/שדרוג. Gigabyte p43-es3g Sapphire HD4870 500MB DDR5 Intel Q9450 12mb Ninja scythe cooler Adata DDR2 8 GB 800Hz/1200Hz ( לא סגור על התדר של הזכרונות אבדוק עוד רגע)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE MASTER COLLECTION, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אני קונה מחשב עם העדפה ל SKYPC ללא ציוד הקפי ברשותי מסך '19 האם כדאי להתפשר על מעבד Q6000 או שיש הבדל משמעותי וכדאי להשאר? הנה המפרט : והאם כדאי להחליף את 2 המאווררים לשקטים יותר אך יותר חלשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1649 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB DDR3 PCIe ¤169…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by partas212,

היי - קיבלתי הצעת מחיר והייתי רוצה לשמוע דעות על הרכיבים והשילוב שלהם. מה אולי לשפר או אפשר לוותר/להחליף. אני קונה מסך 20 או 22 אינץ' כנראה של סוני או סמסונג (בטח עוד 1K) - כמה MS ממולץ במסכי LCD 2 או 5 ? תודה! מארז - ez cool n880 ספק - ocz 500fx 500W לוח אם - asus intel g45 p5qem מעבד - intel e8400 c2d 3.0ghz מאוורר למעבד - evercool buffalo זיכרון - kingstone 2gb ddr2 800 mhz (x4 פעמים) דיסק קשיח - samsung 500gb sata2 16mb צורב - samsung dvdrw x22 כ.מסך - inno3d geforce gtx 260 896 ddr3 ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים סה"כ אחרי מע"מ 4720 שח

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש מחשב שאני יוכל להשתמש בו לגיימיניג וטיפה עריכת וידאו עם תוכנת avid אבל בעיקר לגיימינג וצפייה בסרטיםֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿ/סדרות ורצוי שיהיה מסך מגע חשבתי על המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני מתכוון לרכוש את המחשב באילת תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.