ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
-
איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4 כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת סלולרי מובנה. אני מנסה להגדיר חייגן עפ"י מדריכים שמצאתי באינטרנט(גם בחיבור WAP וגם ב3G), אך ללא הצלחה. אני לא ממש מתכוון להשתמש בזה בתקופה הקרובה, אבל מעולם לא ניסיתי גלישה סלולרית דרך המחשב ואני מעוניין לראות איך זה עובד. בגדול, הבנתי שצריך להגדיר חיבור עם המספר *99***1#(הפורום כותב אותו הפוך, זה אמור להיות משמאל לימין) שם משתמש orange וסיסמא mobile54 הגדרות נוספות לכרטיס המודם הסלולרי הן: at+cgdcont=1,"IP","wap.orange.co.il" לחיבור WAP או at+cgdcont=1,"IP","Uwap.orange.co.il" לחיבור 3G והגדרות פרוקסי של: 192.168.11.55 בפורט 8080 לחיבור WAP או 192.118.11.56 בפורט 8080 לחיבור 3G המודם הסלולרי הוא מסוג Ericsson F3507g המחשב הוא Lenovo Th…
-
- 4 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח: דברים חשובים שיהיו לי : 1.מסך עד 15.4 . 2.זיכרון כמה שיותר .. ( עדיפות ל - 4 אם זה אפשרי...) אודה לכם על העזרה ... אם צריך לחרוג באיזה 200 - 300 אז תגידו ... תודה לעוזרים. TOMCAT
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב לא רק בשביל גיימינג , המסכים יהיו 2 מסכים 24" 1920X1200 התקציב הוא 3000+- (בעצם רק -) למפרט. אם יש לכם הצעה\שיפור\שידרוג אשמח לשמוע. המטרות הן להריץ את כל המשחקים החדשים וחלק מהעתידנים ב2 המסכים מעולה, ואפשרות להחליף\להוסיף כרטיס מסך בעתיד . מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + Thermaltake TR2 RX SERIES 550W TR2 RX SERIES 550W כמות: 1 - מחיר: ₪521 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח ל…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום אני מעוניין בעזרה שלכם בבחירת הרכיבים הטובים ביותר עד 5000 ש"ח עם כרטיס מסך לא פחות מ 1070ti אשמח לעזרתכם האדיבה במציאת המפרט הטוב והמאוזן ביותר סתם לדוגמה מפרט שהכנתי מאתר שנקרא ולקום https://www.wellcom.co.il/4545 איך המפרט הזה פחות או יותר אשמח לתיקונים בהצעה שהכנתי והמלצת חנויות אמינות בתודה מראש כמובן
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנא הביאו את כל הסוגים, מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל גם משהו קל מאד אבל יקר בא בחשבון. חיי סוללה טובים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כמה שאלות בבקשה: זהו הלינק למחשב עם המפרט המלא: http://ronlight.co.il/category.asp?cid=538 מעבד: Intel® Core™ i3-2310M 2.10 GHz (3M Cache) זכרון: 2GB DDR3 1333MHz (ולא 4 ג'יגה כמו שמופיע בלינק!) האם ניתן להריץ סביבות פיתוח בסיסיות על מחשב זה? מה לגבי הרצת וירטואליזציות (החינמיות והלא כבדות)? שאלה כללית נוספת: האם המעבדים החדשים של אינטל (Sandy Bridge) אמורים להיות חסכוניים יותר? אם לא, אז מה השיפור בעצם..? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי :-) אני שוקל לקנות את המחשב הבא והייתי רוצה ייעוץ אם כדאי: http://ksp.co.il/?uin=20559 השאלה לא האם זה יתאים לצרכים שלי מבחינת חומרה (כי אני אכן מחפש מעבד מצוין, SSD והרבה זיכרון), אלא האם יש איזשהו קאץ' שעיניכם המנוסות רואות ואני לא , וגם - האם לדעתכם כדאי לחכות עוד כמה חודשים שיצאו דברים יותר חדשים או לדוגמא שהסטנדרט לזיכרון יהיה יותר מ-8 ג'יגה? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הנה המפרט הקיים וכמה הערות/שאלות: 1. Intel core i5 3470 / 1555 2. Zalman CNPS-7000V-AL 3. Gigabyte GA-B75M-D3H 4. Seasonic 500W 5. Hynix 4GB DDR3 1600 (שני סטיקים של 4 = סה"כ 8 GB) 6. SSD Samsung evo 960 7. Sapphire ATI 7950 3g 8. Fractal Design Define R3 9. Dell U2412M מסך 24 אינץ' FULL HD אני לא גיימר מקצועי, אין לי "עין" שיש לאחרים שמחפשים את הכי טוב, ובהחלט עד היום הסתפקתי בחלק מהמשחקים הכבדים ביותר בהגדרות HIGH בלבד (לא ULTRA ולא MAX). אני מרגיש שהמפרט הקיים עושה את זה עד היום ולא מאכזב, אבל אני חושב קדימה ורוצה להיפתח לאפשרות של 4K, וגם ליהנות מהיכולת להציג גרפיקה באיכות גבוהה ומקסימלית אם כבר אני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי על כל הפוסטים האחרונים בפורום המפרטים לקבל מושג ואני צריך המלצות להשלמה/שינוי של המפרט המפורט בהמשך. ראשית הצרכים: 1. אני מעדיף שלא לעבור את ה4.5K 2. המחשב ישמש בעיקר להתעסקות עם תוכנות גרפיות. לרוב של ADOBE כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, הכי קרוב ל3D יהיה שימוש לא כבד ב-AFTER EFFECT כמו כן, הוא יחובר בעתיד לLCD42 FULL HD על מנת שאוכל לצפות בסרטים וסדרות על הטלויזיה, אבל זהו שימוש משני. 3. אני משתמש בסמסונג T220. הוא מספק אותי כרגע אבל אני יכול לשדרג למסך יותר איכותי (22-24 עם פאנל יותר איכותי) מחוץ לתקציב במידה ותהיה סיבה מספקת. שאר הציוד ההיקפי קיים ואין צורך בחדשים. 4. רכיב נוסף - צורב DVD סטנדרטי 5. אני זקוק למפרט מלא - קופסה מלאה 6. השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תתחדשו על הממשק החדש והתכלכל, בטח כבר לא כל כך חדש, אבל יפה קיבלתי הצעה למחשב (עם מעבד i7 920 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1G-3) הכולל אחד משני לוחות האם הבאים: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3265 או MSI X-58 PRO-E http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=1804 נאמר לי שהלוח של MSI תומך בהרחבת זיכרון עתידית, אבל מעבר לכך אין לי מידע נוסף. אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם באיזה מהם כדאי לי לבחור. תודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני שוקל להשקיע במחשב גיימינג לטווח רחוק של 7 שנים לפחות. השאלה אם לא מומלץ מראש לקנות מעבד I9 ולא I7. עם הזמן המשחקים דורשים מעבדים חזקים יותר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג,תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3 MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-8…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חבר מחפש נייד חדש, לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים דוגמת NBA או FIFA בהגדרות לא בשמיים האם כרטיס מסך דוגמת NVIDIA GeForce Go 8400M יצליח להחזיק בהגדרות סבירות? שכחתי לציין שחשובה לפחות שנת אחריות אחת בינלאומית
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נייד HP SPECTRE X360 לשנת 2024 זוכה לשלל מחמאות ומוצב כאלטרנטיבה למקבוק. https://www.hp.com/us-en/shop/mdp/envy---omen/hp-spectre-x360-14-3074457345617526676--1?source=aw&subacctid=762031&subacctname=Joshua+van+Aalst&adcampaigngroup=80835jumpid=af_gen_nc_ns&utm_medium=af&utm_source=aw&utm_campaign=Joshua+van+Aalst&campaignID=&utm_content=762031_Joshua+van+Aalst_&s&awc=7168_1706984473_392ea3ce3ed7c42277e7c620bee1bd2e&sv_campaign_id=762031&sv_tax1=affiliate&sv_tax2=80835&sv_tax3=Joshua+van+Aalst&sv_tax4=&sv_affiliate_id=762031 לידיעתכם.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, פריהנד, אינדיזיין) ב-5000 שח לא כולל מסך. יש לי גם שאלה בקשר לכרטיס מסך, שאני לא ממש מצליח להבין: הכרטיסים היותר יקרים נוגעים למי שרוצה למשחקים, או שגם אני צריך לדאוג מגלל זה? ואם אני רוצה להתעסק קצת עם תלת מימד, אם אין לי כרטיס מסך יקר אז כמה זה מפריע? ועוד שאלה, הכרחי שני כוננים נפרדים של הארדיסק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי שלומדת קולנוע. תקציב - בין 3000 ל 5000 שח מטרת המחשב - בעיקר עריכת ווידאו, חשוב שיריץ את התוכנה AVID. ציוד היקפי - רק עכבר שיהיה נוח אין צורך ב - נראה לי כרטיס מסך חזק למשחקים (אין לי מושג אם תוכנות עריכת ווידאו קשורות לכרטיס מסך, אז אתם תגידו) חשוב - לפי מה שהבנתי, AVID לא עובדת על VISTA אז צריך שיהיה מותקן עליו XP. אין העדפה לחברה מסויימת. עיצוב, שקט, OC, משחקים, לא רלוונטי. שוב, מטרת המחשב הוא עריכת וידאו כמעט לחלוטין, אז הוא צריך לכלול בעיקר מעבד חזק והמון זיכרון. כמו כן צריך HD גדול. תודה רבה! אודי.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי :) אני מאיירת ומעצבת בתחילת דרכה, מחפשת מחשב נייח חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 (חריגה קטנה תתאפשר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות עיצוב ועריכה שונות (תוכנות אדובי כמו: Photoshop, Illustrator, After effects, Animate, Premiere, ורצוי גם Blender וUnity בעתיד.) שימוש משרדי, צפייה בסדרות וסרטים, (ורצוי גם גיימינג, משחקיי rpg למינהם: RD2, Witcher , Baldur's gate' וכו'. לא משחקת כל יום ולא גיימרית מטורפת, לא מחפשת 8000 פריימים לשנייה, בינתיים יש נייד שמשחקת בו אז זה לא מאוד קריטי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?…
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-