ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני צרך מפרט למשחקים ,קצת עבודה גרפיט בסיסית(PS וכו'), וצפיה הסרטים (HD). אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם מסך 22 ומפרט בלי. אהה והכי חושב אני צרך שהמפרט יחזיק כמה שנים. אהההה ועוד משהוא אחרון אני צרך המלצה על חנות לקנות ממנה את המחשב. אבל שהחנות תהיה בסביבות אשקלון אשדוד. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. לא ידעתי איפה לפרסם אז פירסמתי פה: אני קונה כמה חלקים צריך את דעתכם: דבר 1 צריך חוות דעת על הצורב דיוידי ?LG 4167B ואם שווה לקנות אותו ב 46 דולר? דבר 2: אני רוצה לקנות זכרון פנימי עכשיו יש לי לוח אם של PC-CHIPS K7 דגם M863G לוח אם חרא עם מעבד מובנה.. ורשום בחוברת של הלוח אם שהזכרון הפנימי זה עד 333MHZ ומה שיש לי עכישו זה 400MHZ PC3200 אני רוצה לקנות זכרון ומה שיש פה זה PC400 אני לא יודע אם זה יתאים.. מישהו יודע אם זה יעבוד אצלי? ויש זכרון של החברות האלה MAJOR ו KINGSTON 512 מגה של MAJOR עולה43 דולר 512 מגה של KINGSTON עולה 47 דולר ויש גם של החברה הזאתי MICRON ORG \ CRUCIAL 512 עולה 46 דולר? מה מהם יותר טוב ואם המחיר שווה? דבר 3: אני רוצה לקנות כרטיס מס…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא כ-3,000 במידה ואין הבדל ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם הקלטות ועריכות של מוזיקה (תוכנות עריכת מוזיקה כגון PRO TOOLS\CUBASE, סאמפלים כבדים וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - PRO TOOLS \ CUBASE - כבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן/צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא צריך מפרט מלא, מה שאני צריך זה: זכרונות (3G) כרטיס קול עם זיכרון מעבד ולוח אם דיסק קשייח ספק כוח כונן דיסקים DVD פשוט הכולל צורב. פשוט יש לי מארז וכרטיס מסך, מסך וכל הציוד ההיקפי. המחשב מיועד להקלטה עריכה ויצירת מוסיקה, עם התוכנה Cubase תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש עם הפרמטרים הבאים: א. מסך 15.6 אינץ' ב. תמיכה במערכת ההפעלה ווינדוס 7 ג. תמיכה במשחקים כמו FIFA 11 , FIFA 12 , PES 12 מעוניין לקנות את המחשב כאן בארץ לא משנה באיזו חנות. אשמח לשמוע המלצותיכם רונן
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, Lenovo 50-70 מתאים לצרכים שלי, אבל אומרים שהוא פולט הרבה חום. האם זה צריך להטריד אותי? האם זה פוגע בתקינות שלו? קישור לפרטים מדויקים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדריך מתמקד בשיקולים של מחיר, גודל, בחירת מעבד, יחס ביצועים לחיי סוללה וערכת השבבים Nvidia Ion. http://yoni1z.blogspot.com/2010/04/netbook.html כמו כן מתארגנת קבוצת רכישה למחשב מיני נייד. הכוונה היא לפנות ישירות לאחד היבואנים הרשמיים ולקבל מחיר מיוחד ללא פערי תיווך, כולל אחריות מקורית של היבואן. מוקדם להתחייב על דגם ספציפי עקב השינויים המהירים בשוק זה, אך ההתמקדות היא על מעבד אינטל Atom N450, בעל מסך 10 אינטש לפחות וזמן סוללה ארוך. למעוניינים אפשר לשקול מחשב משולב עם Nvidia Ion2 המאפשר ניגון סרטים Full HD 1080p וחיבור HDMI. להרשמה היכנסו לבלוג שלי מצד שמאל למעלה. http://yoni1z.blogspot.com
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה שלי מחפשת מחשב נייד עד 3000 שח. היא לא מריצה כלום חוץ מקצת וורד, אינטרנט ומידי פעם סרטים. ראיתי את המפרט הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-m520-120gb.htm אתם חושבים שזה שווה משהו? אני יודע שזה סלרון והכל, אבל אין לה שימושים מיוחדים במחשב. והכי חשוב, היא מקבלת 3 שנים אחריות. ראיתי ביד 2 קצת מחשבים, היו כאלה שהם טובים למדי, אבל ללא אחריות. הייתם הולכים על זה?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זו כבר פעם שניה (מתוך 2) שזה קורה. מדובר בלפטופ ישן - HP Notebook 530 שבשנים הראשונות שלו לא היה ברשותי אבל הבעיה הנ"ל לא הייתה קיימת. המחשב שכב זמן רב בתיק שלו ללא שימוש. בחודש האחרון התחלתי להשתמש בו באופן קבוע בבית. לפני כשבוע הוצאתי אותו פעם ראשונה מהבית כדי לשבת בקפה ואז זה קרה בפעם הראשונה - מסך אדום ומחורץ, עם פסים. זה הסתדר רק כשחזרתי הביתה, בהפעלה השניה של המחשב מחדש. בהפעלה הראשונה הוא עדיין היה אדום. היום שוב לקחתי אותו לקפה, ושוב אותה תופעה. עכשיו אני שוב בבית - ללא הפעלה מחדש של המחשב, המסך אדום ומחורץ. מצורף תצלום מסך. מקווה שזה יסתדר בהמשך כמו שקרה בפעם שעברה, אבל מה העניין? למה זה קורה? ואיך אפשר לסדר את זה? עדכון של אחרי שעה: לא מסתדר הפעם. גם לא…
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות לעצמי נייד אני מוכן להשקיע עד 1000 דולר אבל כמובן שעדיף כמה שפחות ואני רוצה נייד עם המעבדים החדשים i3 או i5 * מטרות המחשב? מחשב לשימושים בסיסיים גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים קלים (SC2 , Civ5 ) * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות אבל עד 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהוא מיוחד אבל שלפחות יספיק לראות סרט מלא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציא VGA או DVI כמובן שעדיפות ל DVI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני חושב שהמינימום שלי הוא 320G * צורב DVD? שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה מחשב בארה"ב, אז שיהיה אחריות בארץ אבל זה לא ממש קריטי לי…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם יש מישהו שמכיר את הדגם הזה או קנה אותו או אפילו סתם מבין ויכול לחוות דיעה? האם אני צפוי להתקל בבעיות מבחינת אחריות חיבור לחשמל או שפת מערכת ההפעלה? הדגם מגיע עם 128 גיגה הארד דיסק 4 גיגה זכרון מסוג DDR3 מעבד i5 1.6 ומערכת הפעלה וינדוז 7 PRO 64 bit. אשמח לתשובה שתעזור לי מאוד כמעט ולא מצאתי מידע ברשת לגבי הדגם הזה בטח לא בישראל. תודה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא מבינה כלום במחשבים ואני חייבת לגעת אם יש בIDM t41 כניסה לסים ? וכן אם יש בT61? דחופפפפפפפ)))) ??? ???
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 אפשרי גם 14.1 התקציב עד 3K. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אין צורך בצורב, גם על כונן DVD אפשר לוותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה רוצה את הנייד הזול ביותר שניתן למצוא. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, עוצוב בפוטושופ CS5, אחסון תמונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני לא מבינה בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לפחות 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר מחנות בחיפה (KSP , NOA) איפה שיותר זול ומשתלם 4000שח רק קופסה לא צריך שום דבר אחר שהיה כמה שיותר חזק למשחקים עד כמה שאפשר תודה
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני לא אמור לקבל את הדיסק התקנה הרי שילמתי על מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a3-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-g-sync-%d7%91%d7%9e%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה כזאת http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96440589.gif לא מתכנן oc המחיר יצא 4400 כולל מסך 20 אינץ lcd
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב אשתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה להביא איתה סוללה למחשב הנייד שלי (לנובו think pad 430E). בדקתי באמזון והוא נתן לי מיליון מוצרים, ברבים מהם מוזכר הדגם שלי, במחירים מאד שונים זה מזה (יש מהם גם במחירים מצחיקים). לא מוצא ידיים ורגליים. איך אפשר לדעת מה טוב? איך אני רואה מה מקורי ומה תחליפי? יש אתר מומלץ במיוחד? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לבצע שדרוג מחשב וקיבלתי מפרט שדרוג מחבר בעבודה, אני צריך לוח אם, מעבד וכרטיס מסך בעיקר. התקציב שלי זה 3000, והמחשב מיודע בעיקר לעבודות בתלת מימד (מאיה וכ'ו), ומעט למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. או שאם יש הצעות לשינוי, אני מתכנן לשדרג בימים הקרובים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤682 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤309 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 ספק כוח: Mustiff 480W Sata 120mm Steel Net כמות: 1 - מחיר: ¤95 זיכרון: Digma 2GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤232 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤262 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1055 כרטיס קול: STLAB Sound Card 7 Channels Retail ST8768 כמות…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 +- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לרוב עבודה מרדית משחקים פחות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, כל מה שהבאת במפרט למטה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. ה…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-