ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שמציע לי ASUS ux303u בשימוש של שנה בחצי מחיר. בדקתי באינטרנט וזה מחשב של 4800 שקל בערך. הוא שומר עליו במצב טוב. אני צריך אותו לשימוש כללי וגיימינג בינוני (רוקט ליג, WALKING DEAD ועוד). השאלה האם המחשב הזה בשבילי והאם הוא יעמוד בדרישות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב יד 2 (בן שנה וחצי). השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס (סרטים וכו' פחות רלוונטי). מתלבטת בין שני דגמים: ASUS UX305CA דגם UX305CA-DQ078 ובין: Lenovo E31-80 דגם: 80MX0107IV שניהם עם מסך 13.3, זכרון 8GB ו-SSD 512GB כרגע עובדת עם DELL Vostro i5 ומנסה להבין מי יהיה תחליף ראוי יותר מבין השניים הנ"ל. חשובה לי בעיקר אמינות ואורך חיים ארוך. כמו כן חשוב שתהיה יציאת HDMI וחיבור לכבל רשת. [הלנובו עולה פי 2 מהאסוס, אבל השיקול הזה פחות רלוונטי] תודה מראש למייעצים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , לא מזמן קניתי את המחשב asus zenbook ux31a רציתי לדעת אם אפשר להחליף את ה SSD ? האם זה msata או sata 3? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. מה קורה friends?! אני מתכנן לקנות מחשב אולטראבוק אבל לשדרג אותו. יעני לשדרג אחושרמוטה. מדובר ב-Asus Zenbook UX-32VD. למביני עניין, זה אפשרי לשלוף החוצה את כונן ה-HDD ולהבריג במקומו כונן SSD. כאן נכנס ה-SSD מדגם OCZ Vertex 3 7mm שאני קונה בנפרד ומתקין בבית. מדובר ב-240GB. כמה קישורים: Asus Zenbook UX-32VD OCZ Vertex 3 7mm SDD מדריך להתקנת כונן ה-SSD עכשיו חשבתי על זה קצת. זה רעיון מטורף לשלוף את ה-GT 620M ולהבריג במקומו GTX 680M או משהו לפחות בשלוש-ארבע ליגות מעל ה-GT 620M. מישהו מכיר? אני רוצה מדריך להתקנת GTX 680M ב-Asus UX-32VD. שאלות ששווה לשאול: - הגודל של ה-GPUים הוא אותו דבר? וגודל הבית של ה-GPU בלוח אם מתאים לשניהם? - אפשר לקנות את ה-GPU בנפרד? - GTX 680M צו…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לרכוש Asus UX32VD ולהתקין בו SSD. השאלה אם יש חבר'ה בפורום פה שיקנו בשבילי, שנוסעים לארה"ב ויכולים לקנות עבורי דגם שאין בארץ: UX32VD DB-71. בארץ יש דגם כזה בגרסה שונה, שיש לה i5 ואין עם i7. איך זה עובד? אשמח להודעות פרטיות. המטרה היא לרכוש מחשב כזה ולשדרג בשביל ניידות, עבודות משרדיות, משחקים ממוצעים+, שימוש בתוכנות עריכה HD וגרפיקה אבל לא כבדות מדי. תודה רבה והכל
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: asus ux32vd http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17274&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מטרות - בעיקר לצורכי סטודנט: תוכנות אופיס, לא תוכנות כבדות נוספות, אינטרנט, מסמכים, סרטים וכו'. כרגע החסרון היחיד שאני רואה בו הוא שאין לו כונן SSD (יש לו 24GB לצורכי cache) מה דעתכם? כדאי? יש עוד חסרונות? או שממליצים ללכת עליו? (תקציב - 4000-5000 ש"ח) המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד לגרפיקה, לעבודות מזדמנות. רוב הזמן אני עובד מהבית אבל מדי פעם אני צריך לעשות איזה משהו דחוף או תיקונים אחרונים כשאני ברכבת או מחוץ לבית. ראיתי את הדגם הזה, Asus VivoBook S400CA-CA006H , שהוא גם בעצם סוג של טבלט וחשבתי שיכול להיות שימושי שיהיה לי גם טבלט כשאני בחוץ, אם אני צריך להראות ללקוח איזו עבודה, או להוציא אותו במהירות תוך כדי הליכה להראות משהו, מה שאי אפשר בדיוק עם מחשב נייד רגיל. השאלה אם המחשב הזה יכול להריץ פוטושופ כמו שצריך ואם אני אסתדר עם מסך יחסית קטן (14") לעבודה מהסוג הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאז שרכשתי את המחשב יש לי בעיה בהתקן של העכבר המובנה. מידי פעם לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה ועולה שוב התוכנה של הsmart gesture לא עולה וכתוצאה מכך אי אפשר לבצע אף אחד מהמחוות הקיימות. אני צריך להפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי לעדכן דריבר, להסיר ולהתקין שוב.. שום דבר לא עובד, אני לא אשלח על דבר כזה לתיקון אבל זה בלתי נסבל... אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לרכוש בימים הקרובים לפטופ בגודל 11.6 אינץ'. לאחר צמצום הגענו לשני הדגמים המדוברים: ASUS X200LA Dell Inspiron 3147 חשוב לציין שהיא ראתה את שני הדגמים. היא התלהבה משניהם. אני יודע שהמעבד באסוס חזק יותר (גם היא יודעת) מצד שני, אני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שהמעבד בדל קצת יותר חסכוני אני יודע שבדל יש את עניין הסיבוב 360 כמו ביוגה של לנובו (גם אותו היא שקלה וירדה ממנו, יותר התלהבה מהדל) אני יודע שבדל יש פאנל IPS, למישהו יש מושג איזה פאנל משתמשים באסוס? אני אמרתי לה שאם היא לא צריכה את הגימיק שתלך על האסוס בגלל המעבד. מצד שני אם הפאנל באסוס גרוע ובדל יש IPS אז אולי בכל זאת שווה לשקול את הדל אם ההפרש בביצועים לא כל כך גדול. בסה"כ מה שהיא עושה רוב הזמן מבחי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עברתי על הפורום כמעט על כל הדיונים האחרונים לגבי לפטופיפ אני מחפש לסטודנט לפטופ 13.3 שיהיה קל בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים עד 3000 שקל אני אהבתי את ה ASUS X301A ותהיתי למה הוא לא מופיע כמעט בדיונים תודה רבה http://ksp.co.il/?store=ashkelon&uin=16754
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד Asus X54C - סוללה טעונה במלואה - האם לנתק הנייד מהמטען(חשמל) או להשאיר מחובר - ישנו מנגנון עוקף שמונע קיצור חיי הסוללה ? אשמח לתשובה ברורה! תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם לפני רכישה. מחשב נייד עבור אבא שלי - גג 4500 ש"ח. הרבה עבודה משרדית, טאבים פתוחים, מסמכי אופיס במקביל וכו'. הכי חשוב (לא לפי סדר): מקלדת נוחה לכתיבה מרובה ועבודה ממושכת, הרבה זיכרון, כונן SSD. מצאתי את הדגם הבא - Asus X556UR-DM190T - שנראה על פניו מצויין. מישהו מכיר ויכול לחוות דעה? המפרט: inter core i7 16GB ram 512 ssd מפרט מלא כאן: http://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x556ur-dm190t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה- במקום לפתוח נושא חדש אני משתמש בנושא הישן שלא ענו עליו. השאלה החדשה היא כאן יותר למטה. תודה. נמכר במחיר שנראה לי טוב יחסית למפרט (~2300), DELL יותר יקרים באיזה 100-300 ש"ח מה שמעלה שאלה לגבי אמינות אסוס. תודה. נ.ב ברשת לא מצאתי הרבה חומר. נ.נ.ב למטרות סטודנטיאליות וגלישה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה מה אתם אומרים שונה בין שני המחשבים הניידים הללו, הם פחות או יותר שווים , שניהם עם HDMI מה שאני צריך 4GB זיכרון מעבד 2.6GHZ לאסוס CENTRINO לעומת DUAL CORE של HP 2.5GHZ האם פה יש משהו שונה בין שני המעבדים ואיזה מהם יותר טוב? המסך של האסוס 14" לעומת 16" של הHP המשקל גם שונה בASUS הוא 2.5KG ובHP 6KG רעיונות או תגובות בברכה יתקבלו, תודה ג'קי
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אחים שלי ראיתי את הנייד הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220667 אבל הוא לא מופיע באתר של אסוס יש למישהו מידע עליו ולמה הוא לא מופיע באתר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש לוח asus z87 deluxe ומעבד 4770k דרך הנחה באינטל. האם אני צריך מארז full tower atx או ש midi atx יספיק? בנוסף לכרטיס מסך gtx770\670 האם ספק כח של seasonic בסביבות ה300+ שח יעשה את העבודה? אשמח להמלצה לספק ומארז ... תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני ממש מתלבט בין אולטרבוקים שונים, וכבר החלטתי על הדגם שאני רוצה לקנות http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17158 zenbook prime ux31a i7 ivy, 256ssd, FHD IPS הבעיה היא שקראתי לאחרונה הרבה תגובות בעיקר של לקוחות שקנו את המחשב באמזון, ובמקומות אחרים שלמחשב יש המון המון בעיות לפעמים אפילו כבר כשפותחים את המחשב: לפעמים מקשים מפסיקים לעבוד ושולחים את המחשב לתיקון, בד"כ יש לכל מחשב(מהסוג הזה) כאשר המסך שחור לחלוטין(כשרואים סרט לדוגמא) יש סוג של אור אדום מהדפנות של המסך. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה קורה אם באמת אני קונה את המחשב ורואה את הדברים האלה - האם זה שכיח? בגדול אני מחפש מחשב עם נתונים דומים, אני מתעקש על SSD מלא כי הגיע הזמן להתקדם,…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-