עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ran1809,

ברצוני לקנות מחשב נייד עכשיו רציתי לדעת איזה סוגים הם המועדפים ביותר...קיבלתי חוות דעת טובות על LENOVO ו - LG אך יש גם של ACER GIGABITE ועוד איזה מהם הם טובים?? עכשיו מהם הדברים שחשוב להתעקש עליהם בקנייית מחשב נייד כי כידוע זה לא כמו מחשב שולחני שניתן לעשות בו שינויים בקלות1???? עכשיו שאלה אחרונה כרגע בשוק הניידים יש שני כרטיסי מסך נפוצים רציתי לדעת איזה מהם הוא טוב יותר 1. ‎NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 256MB 2.‎Intel Graphics Media Accelerator X3100‎ לסיכום אני צריך מחשב לא לגיימרים אך שיתאים גם למשחקים ברמה טובה לאינטרנט סרטים יישומים למינהם ובמחיר של עד 4.500 אילו המלצות לדברים שחייבים להיות במחשב ועל מה לא לוותר יציאות ומהירויות מסויימות בתודה מראש רן

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. שלום, החל מספטמבר החלו פרסומים ש-HP הוציאה גרסה משודרגת למחשב הנטבוק 311 כשהשיפורים הם N270 --> N280 ION LE --->full ion windows xp---> Windows 7 הרד דיסק בנפח גדול יותר וזיכרון שודרג מ 1GB ל 2GB אני מחפש בנרות לרכוש את החשב בארץ ולא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש את הדגם המשופר כמו כן, אודה למי שיודע איך הדגם החדש בהשוואה לנטבוק LENOVO S12 בגירסת ה - ION מאחר ואותו ניתן להשיג בנקל תודה מראש לעונים גיא

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by alias,

אני גר בירושלים ואין מצב שאני יקנה תמחשב ממקום רחוק כמו מחיפה וכל זה אני מכיר בירושלים רק את ksp ואת אייבוריי ושניהם לא משהווו משהו מכיר חנות טובהה כי אני בבעיה עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע תהורים שלי ש p3 733 mh ממש לא טובב והם הסכימו לקנות מחשבב אין לי חנות אז בחיייאת אם משהו מכיר בירושליםם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מחפש מפרט טוב למחשב סביבות 11K(אפשר לחרוג) בעיקר לעבודה יומיות אך גם משחקים. לא יתבצע במחשב OC. רק מחשב+מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. מסך LCD 19'' - נראה לי שאני מעדיף שהמסך לא היה רחב, כי לצורכי סרטים יש לי טלויזית LCD שמתחברת למחשב. אשמח לקבל הצעות גם לAMD וגם INTEL. בעקרון לי יש עכשיו AMD אבל יש מין העדפה בבית לINTEL. המון תודה, ניב...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מעוניין לשדרג את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כונן: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black מאוורר נוסף: Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ניתן לנצל את כל התקציב הנ"ל ובמידת הצורך לחרוג עד 500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - בעיקר battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare …

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by z800,

שלום,במבצעי הבלאק פריידיי בבאג מפרסמים אסוס x455la שאני מתקשה למצוא ביקורות עליו. חשוב לי בעיקר לגלות את זמן העבודה, אני חושש כי הסוללה מגוכחת (2c/37whr). מתנצל לא מצליח להכניס לינק, מדובר במחשב בפינה השמאלית למטה. מנהלים שאלון דרך טאפטוק זו אכזריות, אני שואל לגבי מחשב ספציפי ומקווה שתחשבו. מבטיח למלא אחד אם אחפש מחשב אחר.

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. אני ראיתי את זה : http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=734678 למראית עין נראה ממש טוב... וב3300שקל בכלל... אז בואו נגיד שידרגנו לצורב DVD ועוד 512זיכרון כבר יוצא לנו 3800... אבל עדיין זה יוצא זול יותר מכל חנות אחרת בכמעט 1000שקל! האם זה יתכן? בשביל זה אתם כאן... תעזרו לי להבין איך זה כלכך זול.

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by D.X,

חברי הפורום שלום, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים ולסרטים האם לקחת מעבד מרובע ליבות עדיף לטווח הרחוק? 1. מה התקציב? 3K-3.5K 2. מטרות המחשב?משחקים ,צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יפלוט הרבה חום 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה +המהרה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב יחסית אבל בלי לפגוע הרבה במחיר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. אז ככה.. המחשב המדובר הוא: Intel Pentium 4 3.2Ghz PGA 478 לוח של אביט שתומך AGP 1G זיכרון של קינגסטון... 9600XT (שהמשחקים כבר מקרטעים רצח עליו..) אז מה שחשבתי זה להחליף לוח שיתמוך pci-e כדי שיהיה אפשר להכניס את ה7900GT שחשבתי עליו לשידרוג.. (אל תשכחו שיש למעבד תושבת 478).. כ. מסך כמובן... חשבתי על ה7900GT.. והספק שלי מספיק חזק בשבילו כבר בדקתי... מראש תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by Gal1992y,

*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by ziv1004,

* מטרות המחשב: גיימינג בינוני,סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה לי * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i7/i5, כרטיס מסך של נווידיה לפחות 840m ושיהיה לו 4/8 גיגה ראם

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 819 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600‎ 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! Smiley תודה;D פתחתי שירשור גם במשחקים וגם במחשב מפרטי …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. אני מכיר את הפורום הזה שנים,ויודע שהשאלה הזו חורגת מהמקובל, אבל אני חושב שיש כאן עניין ונראה לי שזה הפורום המתאים : יש לי מחשב פיתוח, עם שלשה מסכים, שמונח על שולחן בחדר העבודה שלי. יש עכשיו יותר ויותר מאמרים על כך שעדיף לעבוד כמה שיותר זמן בעמידה ולא בישיבה, כי הישיבה פוגעת בבריאות. אני מעוניין להעביר חלק מהעבודה שלי במחשב לעמידה. ברור שהעבודה בעמידה שונה מעבודה בישיבה, כי הקואורדינציה פחות טובה, והתנועות יותר גדולות ומגושמות, כך שהשליטה במחשב יותר בעייתית. כך למשל, אם הייתי אמריקאי ועוסק בעיקר בעיבוד תמלילים הייתי מעביר את עיקר האינטראקציה לדיבור (באמצעות Dragon Naturally Speaking). בגלל שאני עם מבטא ישראלי ועוסק בתכנות זה פחות יתאים. החשיבה שלי כרגע זה לשים ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by NEUROMA,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ

16. מחפש מחשב חזק למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל לא מתוכנן OC

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by EladZone,

שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by Arturh87,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני רוצה לקנות לוח אם,כרטיס מסך,זכרון ומעבד חדשים מה הכי כדי לי לקנות במחיר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הקישור הנ"ל לא עושה למישהו כאן דה ז'אבו ?! http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=4335&catcode=4&shataf=

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

קיצור מחר אני נוסע להביא את המחשב שבחתימה שלי... מקווה להגיע איתו בOC ל300 לפחות... קיצור...אני מקווה שזה בחירה טובה....מצידי זה הבחירה הכי נכונה שיש...ולא מצאתי יותר טוב... מחשב למשחקים/אובר שצריך גם שקט...

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by Shoko,

המטרות : בעיקר תכנות, סרטים וסדרות ולימודים . חשוב : זמן סוללה סביר לשימוש בנסיעות (לפחות כשעתיים). יתרון : 3 שנות אחריות. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון ( במחשב הנייח שלי יש 8 וגם לזה אני מגיע). כמובן שעדיף שגודל המסך לא יעלה על 14" כי אני הולך להשתמש בו בנסיעות באוטובוס וברכבת. ראיתי שישנם הרבה אפשרויות אך איזה מהם יותר איכותי מבחינת איכות בניה ועמידות ? זמן סוללה ? שירות לקוחות של היבואן ? אשמח להיעזר בניסיון של אחרים. msi cx400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4937 יתרונות : מפרט עשיר יחסית למחיר חסרונות : רק שנתיים אחריות תהיות : איך התוצרת של msi ? dell vostro v131 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849 יתרונות : 3 שנים אחריות , האם זו גרסא עסקית ? חסרונות : מפרט פחות…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב הנייח מתחיל להראות איתותים של גסיסה. זקוק ללפטופ, ישרת אותי ללימודים בעתיד לכן המסך צריך להיות בגודל המתאים (אני לא מכיר כל כך את הגדלי מסך). ברמת העיקרון אני לא משחק במחשב או משהו מיוחד, סה"כ וורד, כרום, וכד'. התקציב שהגדרתי הוא 3K, אבל במידה ויהיה ניתן למצוא משהו בפחות כמה שניתן כך עדיף. תודה רבה.

23. Started by jobazuka,

מבקש המלצות למפרט לעריכת וידאו ביתית עם תוכנת STUDIO 14 תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eyal1506,

אני מעונין לרכוש מחשב נייד עם INTEL M-5Y10 רציתי לדעת האם זה מעבד חלש מיידי היום יחסית ל I5 כי ראיתי שהוא2 ליבות של 800MHZ בלבד תוד.ה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם , כבר עזרו לי להרכיב מפרט כמו שרציתי מבוסס על AMD SEMPRON ב3500 שקל ואני מודה לכל המשיבים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179573.msg1545450#msg1545450 אבל המוכר בחנות גרם לי להסס , הוא אומר שחבל מאוד לא לקנות מחשב מבוסס 939 וממליץ על 64 ביט כהשקעה לטווח ארוך טובה יותר וכמובן מחשב חזק יותר . אני עכשיו מתלבטת , מחשב כזה יהיה בודאי טוב יותר ויהיה עדכני לטווח זמן ארוך יותר , אבל אני לא בטוחה שזה שווה את ההשקעה הנוספת של כ1000 שקלים .. אשמח לעיצה , בעיקר אם ההבדל כזה רציני בין שני מעבדים עם מהירות זהה , אחד אטלון והשני סמפרון ..

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.