ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסף 22 אינץ מחשב רק למשחקים בבקשה אני צריך לשלוח בקשה עוד שעה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודות באופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וטיפה משחקים ( לא כבדים ). חשבתי אולי יהיה כדאי להביא מחשב נייד במקום הנייח, אבל בתחום הניידים הידע שלי שואף לאפס :-\ אז אני מפנה את השאלה אל החבר'ה פה בפורום, על מה כדאי לי ללכת, נייד או נייח? איזה מחשב יהיה יותר אמין ויחזיק יותר זמן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מגיע לכ80 מעלות!! המאורר עובד.. אין לי ממש ניסיון עם לפטופים , אני יודע שבמקרה כזה בנייח שלי הייתי מפרק את המעבד ומחליף משחה טרמית.. זה גם מה שעליי לנסות כאן? כמה זה מסובך/שונה בלפטופ מבמחשב נייח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לעריכת תמונות וסרטים - Photoshop, 3D Studio Max, Flash וכו. המפרט צריך לכלול מסך וכונן קשיח של לפחות 500GB.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי אנשים, רוצים לקנות מחשב לילד בן 8, כמובן במחשבה על גיימינג, וחשבתי להמליץ על המפרט הבא מקיי.אס.פי: AMD Athlon II 245 2.9ghz Arctic Cooling Alpine 64 Pro Cooler Gigabyte M61PME-S2P Kingston 2gb DDR-II 800mhz Hitachi 500gb SATA-II Asus Radeon HD4770 512mb LG DVDRW GH22ns Black Hec Compcase 63RA Seasonic 500W SS-500ET Power Supply Microsoft digital media keyboard 3000 Logitech SBF90 Black Mouse Creative SBS 245 speakers LG W2043T 20.1inch סה"כ כול הרכבה: 3197 ש"ח זה שידרוג של חבילה שלהם שהתחילה ב-1260 ש"ח, בגדול אני מרוצה ממה שיצא למרות שהייתי מעדיף לוח אם חדיש יותר, אין לכך באמת יתרון. כמו כן הייתי מעדיף מסך עם רזולציה 1680x1050 במקום זה, אבל לא נראה לי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב לשימוש כללי לבית (אינטרנט בעיקר, קצת משחקי רשת לילדים, שימוש באופיס, דאטה-בייס למוזיקה ותמונות משפחתיות שמועברות בסטרימר לסלון). קיבלתי את מפרט המחשב המצ"ב כהצעה (עלות כ 2100 שקל לא כולל התקנה). מה דעתכם? תודה! אילן - מעבד - אינטל e6300 + מאוורר מעבד אינטל מקורי ( GHz2.8 ) - לוח אם - אינטל QuadCore \ CoreDuoII - דיסק קשיח - 1000 גיגה WesternDigital SATAII - זיכרון פנימי - 2 גיגה DDRII 800mhz *3 שנים אחריות - כונן צורב LG / Samsung X24 - DVD - מארז איכותי מעוצב מאלומיניום (לא פח) מבית ג'יגהבייט כולל איורור שקט במיוחד - ספק כח – 500W כולל יציאות SATA - כרטיס קול - אינטל 5.1 ערוצים (אפשרות חיבור לקולנוע ביתי) - כרטיס מסך – Nvidia 9400 1giga…
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסה חשמל, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא כמו שרשמתי, אם יש צורך ממשי ניתן לחרוג קצת. אני רוצה לקנות את המחשב בארה"ב כך שאם אפשר לקנות מחשב מחברה שנותנת אחריות גם בארץ. אם אתם לא מכירים מחשב ספציפי ואתם יודעים מי נותן גם אחריות בארץ זה גם מאוד שימושי. הצרכים הם הצרכים של סטודנט להנדסה, כלומר קצת תיכנות ותוכנות לא מורכבות מידי. המחשב לא אמור להחליף מחשב שולחני. גודל המסך הוא הגודל שאתם חושבים לנכון. אני מתכוון ללכת איתו ללימודים אז שלא יהיה כבד מידי לכן נראה לי בסביבות 13-14 אינץ זה נראה לי הכיוון תקנו אותי אם אני טועה. אם אפשר שלמחשב יהיה יציאה של הוידאו (כלומר vga/dvi/hdmi) לא כל כך משנה אבל שתיהיה לו אפשרות לחיבור למסך בבית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני משתמש ב-VMWare כדי ליצור סביבות מחשוב יותר יציבות, בכך שאני מקצה אספקטים שונים של פעילות ל"מחשבים" שונים. לפירוט: כאן. התוצאה היא שיש במחשב המון מכונות וירטואליות, בד"כ שלש ארבע פתוחות בו זמנית, כ"א תופסת כ-15GB של שטח דיסק, וה"טחינה" רבה. כדי לא להחזיק יותר מדי פתוחות בזכרון אני הרבה פעמים סוגר ופותח מכונות, ואני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך הקפוא ובמנורת הדיסק הדולקת כשהדיסקים טוחנים. זה גורם לי לחשוב שבמחשב החדש שאני קונה אני צריך לשים דגש על I/O ולא על מהירות מעבד: הרבה זיכרון, ודיסקים מהירים ב-RAID. המפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 - לוח האם הכי טוב של החברה הכי טובה, בארכיטקטורה היותר חזקה (1366) שאחד הדברים המאפיינים אותה זה מהירות זיכרון יות…
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo z60m בעל זיכרון 512MB ומהירות של 533MHz.. אני שוקל להוסיף עוד זיכרון למחשב כי הוא איטי מאוד וזה כבר מתחיל להתיש, התעניינתי בזאפ על המחירים והופתעתי מאוד לטובה מה שהגביר לי את החשק לשדרג.. עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. להוסיף עוד סטיק של 512. ואז יהיה לי DUAL (או שלא.. וזאת בעצם השאלה, כי במפרט באתר של לנובו לא מצויין אם זה אפשרי או לא.. אפשר לבדוק את זה בCPU-Z או איפשהו?) 2. להוסיף עוד סטיק של 1GB - עכשיו בזאפ אני רואה שהמחיר של 667MHz זול יותר מ533, זה לא משנה אם אני אקנה את הגדול יותר, נכון? כי זה פשוט יעבוד כ533, נכון או לא? 3. לא סביר שאני אעשה את זה אבל אם יש אפשרות לDUAL אז 2 סטיקים של 1GB, למרות שזה נראה לי מיותר כי גם ככה שאר המחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום תגידו- איך המפרט הזה? לגיימינג לא רציני מדי.... ציטוט: פורסם במקור על ידי Razor100 בבקשה : מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪1…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
וגם האם אני ארגיש שיפור בביצועים? (היות והמעבד גם ככה די חלש) תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חנות טובה , או שזה לא משנה כי הכל מגיע ליבואן ? איפה הכי זול בד"כ ? יש עוד דברים ששכחתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מחשב עם מעבד i5 אני צריך המלצות ללוחות אם והבדלים בינהם המחשב ישמש בעיקר לעריכת וידאו , קצת למשחקים ברמה בינונית , שימוש משרדי גלישה וצפייה בסרטים, בעתיד כנראה אחבר אותו שיהיה מרכז מדייה אני רוצה גם אופצייה לחבר לו שלט אם אפשר בבקשה המלצה ללוחות ולציין מה ההבדלים בינהם ומשהו אחרון אם אפשר הצעות לכרטיסי מסך, לא משהו מטורף אבל גם שלא יהיה לי כרטיס מובנה כי למיטב הבנתי המובנים הם חלשים
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע או אפילו היום 1) תקציב : 4000 2) מטרות המחשב למשחקים כבדים שאני ישחק על רזולוציה מקסימלית..לראות סרטים HD המסך שיש לי כרגע הוא 226BW של סמסונג והרזולוציה שאני איתו 1680X1050. 3) אין צורך בציוד היקפי 4)לא צריך כונן דיסקטים..לא צריך צורב 6)השקט ממש לא חשוב ..המחשב לא יהיה בחדר שאני ישן שם או משהו 7) כרגע לא מתוכנן אוברקלוק 8) לא צריך מערכת הפעלה 9) בעיקרון אני מעדיף לקנות מסקייפיסי יש לי ניסיון די טוב איתם ואני גר בראשון אז באיזור הזה 10) אין שום בקשה מיוחדת או חיבור מיוחד שאני צריך דבר שני עשיתי פה מפרט לפי כל מיני המלצות בפורום אז אם אפשר גם דעה עליו מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:שיעורי בית, משחקים לא כבדים, סרטים מהאינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.אופיס, סרטים, מוזיקה, פייסבוק, סימס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בעיקר משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים ושיעורי בית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.רזולוציה של מסך 22. למשל ה- 2209 שהומלץ פה בעבר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22. ראיתי המלצה על 2209 של דל. רמקולים. מקלדת ועכבר יש לי (אלחוטי מיקרוסופט 30…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-