עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעיקר לשימושי וורד אקסל וגלישה באינטרנט, כמעט ללא משחקים(פשוטים ביותר במקסימום). חשוב שתהייה אחריות טובה ושירות טוב במידת הצורך. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by יחזקאל רוט,

האם וונדוס 10 יותר טוב מ8

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by Gex,

משום מה כתבי את השאלה הזאת לפני איזה שעתיים ואתם מחקתם לי אותה.. אפשר לפחות לדעת למה? טוב, השאלה הייתה: שיש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש לא כולל מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים. יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW המחשב חייב לכלול את אחד מכרטיסי מסך הבאים: Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail - 2811 Nis OR Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit 1791 Nis שאלה: האם ההבדל של 1100 ש"ח שווה את המחיר מבחינת ביצועים???? דברים נוספים: אני לא מעוניין בכרטיסי מסך מסוג GFORCE לוח האם: צריך להיות של ASUS מעבד: רק אינטל, רצוי 4 ליבות הרדיסק: WD

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS) השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה! לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו! ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - עיצוב עם התוכנה DILIX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל נחמד שיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. המחשב בוא למטרת לימודים- מחשב לסטודנט- אינטרנט, אופיס, מוזיקה, קצת סרטים וכדומה. חשוב גם משקל הנייד, זמן בטריה, ופליטת החום שלו. חשבתי על המבצע של באג על הלנובו הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1906&scat=313&tcat= ראיתי באתר של אינטל שההבדל בין T2300 לT2300E הוא ב- VT , במה מדובר בדיוק? מהירות המעבד היא 1.66 - אבל הואלמעשה מהיר יותר מ P-M 740 1.73Hz, נכון? המרטש

9. היי, אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ אקסטרימי (שלא לצורכי משחקים) מארה"ב בגדול התקציב הוא עד 1200$ למחשב חזק! לא הצלחתי למצוא חברה שמאפשרת לי גמישות גבוהה ברכיבים :roll: בגדול אלה הדרישות: -עדיפות למחשב 14", מוכן להתפשר עד 17" -מעבד פחות מחשק משחק פה, גם מעבד i5 מספק אותי -זכרון ראם של 16GB לפחות -דיסק קשיח היברידי 750G ו-16G SSD לפחות -כרטיס מסך של לפחות 1G ושל חברה נורמלית (שלא יצוצו לי פה אינטל אקסטרים חח) אשמח אם לא תיכנסו איתי לדיוני "מה אתה צריך מחשב כזה חזק אם אתה לא משחק..." זה מיותר :> היה לי מאד קשה למצוא חברה גמישה במפרטים כך שאוכל להרכיב מה שבא לי... בינתיים מצאתי רק אייליאן-וור בכיוון אבל המחיר חורג חח: יש לי אפשרות להוזיל את המפרט ב-50$ אם א…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by NoahDalal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1110 ABIT IS7-E (865PE) - ATX 522 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1336 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53 צבע שחור SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1577 120mm fan 50 כל זה יוצא 5200 יש לי צורב ,ארדיסק ,DVD ,וכל הציוד הנלווה מהמחשבים הישנים שלי....... בסופו של דבר המחיר שאני משלם על זה ... 4400 שקל..בתשלומים של 12

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Zeliran,

עברתי על הפורום וראיתי שיש הרבה המלצות למפרטים באזור ה 1.5, ולמרות זאת ... מצאתי למשל את המפרט הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182816&refid=6 האם יש בו באמת משהו כל כך רע שאני צריך להתרחק ממנו? הצרכים הם צרכים בסיסיים לגמריי. עבודה משרדית נטו. קצת אופיס, קצת אינטרנט, אולי איזה סרט פה ושם. אבל שום משחקים וכו'... אם אתה מציעים דווקא כן להשקיע את ה 500 שקלים האלו ... אז למה? מה הם יקנו לי? ובאותה הזדמנות ... מחפש גם מסך LCD באזור ה 1000~ :-) תודה

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by ronmar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  14. Started by SV123,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא לעריכת וידאו וקצת משחקים: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 1GB TwinMOS 667 X 2 דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 או ?NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI עכבר: Logitech U96 Optical Wheel USB רמקולים: GPT 2.1 כרטיס מסך: יש לי X1600 ממחשב אחר סה"כ ב-KSP יצא 6600 ש"ח מה דעתכם על המפרט? איזה צורב עדיף, או שאולי לקנות מסוג אחר? אשמח לשמוע דעתכם... תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני לא מבין במשבים ננידים ובמחירים ..אז אני מבקש המלצות ממי שיש לו מכיר או יודע על מחשב נייד טוב אם כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים חדשים התקציב שלי הוא 4000 אם אני יתאמץ אני יוכל לחרוג ממנו ..אבל עדיף שלא

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Davidmag1,

אני רוצה מחשב חזק, רוצה להריץ עליו OC גבוהה וזהו..:-)

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by grasec,

[ Im Getin The Next Costume CPU:AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY CPU Cooler:ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro M.Board:Gigabyte GA-MA770-UD3 Mem Sticks:A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 HDD:Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB VGA:Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe PSU:SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus Case:Antec Three Hundred Case Fan:Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM CD/DVD:RW:LG GH22NS40 X22 Sata Black Key Board:Logitech Ultra Flat Keyboard Screen:SAMSUNG 2243EWX 22" I Got A KickAss Mouse Which I Wont Change For A While Now So The Costume Is Pretty Much Closed But Theres Alweys Room For Last Minute Changes I'm Planing On Ord…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  18. בעיקרון סביר להניח שהוא יירכש באנגליה - אמזון (עד 450 פאונד, המשלוח הוא לאנגליה, שם היא גרה). השימושים הם בסיסיים - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ובעיקר אחסון לתמונות דרישות: מעבד i5 מסך 15.6'' סטנדרטי - העדפה היא לMATTE! זיכרון - לפחות 4 ג'יגה הארדיסק - לפחות 500 ג'יגה כולל מערכת הפעלה אין צורך במאיץ גרפי תמיכה בבלוטות' צורב DVD וחשוב שהסוללה תהיה נשלפת (לא built-in, כבר נתקלתי בכמה מחשבים כאלה) בארץ אין הרבה מבחר לתקציב הנ"ל (למחשב i5), חוצמזה שבאמזון המחירים הרבה יותר זולים. מצאתי בעיקר מחשבים של ACER ואחד של ASUS, הבעיה שהמסך הוא מבריק ולא מט. השאיפה היא לחסוך כמה שיותר ולא למתוח את התקציב עד הסוף (יש 'משחקים' בדגמים השונים של עוד 2ג'יגה ראם פה או עוד 250ג'יגה שם, לא קריט…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. ~צריך המלצה למחשב נייד לקנייה בארץ~ התקציב: עד 5000 ש"ח טרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: 13' משקל רצוי: רצוי קל מאוד(פחות מ2K) האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינונית האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: לא צריך גודל מינימלי של כונן קשיח: 50 GB צורב DVD: כן האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ^-^

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

מפרט שהזמנתי,קצת חוות דעת.ותנו במברוק מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪600 ספק כוח: [..] SEASONIC S12D 750W SILVER - RETAIL ₪611 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-D14 - זמין במלאי ₪350 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪3947

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by Shaool Levy,

שלום, אני צריך לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות כמו maya, 3ds max, after effects המחשב צריך מעבד חזק, כמו נכבדת של ראם, כרטיס מסך טוב ומאוורר שקט יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by Kenny,

היי אנשים אני צריך מפרט לחבר.. התקציב למעלה.. מסך, חשבתי על 22" - גדול וזול יחסית. (יש דגמים מומלצים יותר ופחות?) חשבתי ללכת על המעבד E8400 - לנסות לעלות אותו לאיזור ה 3500-3600 (אפשרי או גבוה מידי?) כל שאר החלקים צריכים להתאים לאובר קלוק מכובד ולמשחקים (4870?) כונן קשיח, 500 יהיה מצויין.. מארז - חובה FULL TOWER.. עד עכשיו שנינו עם Midi וזה פשוט סיוט להתעסק איתו. קירור חשוב מאוד במיוחד לאובר קלוק.. שקט גם כן חשוב אבל לא קריטי. למחשב בעתיד יחובר סט הרמקולים Logitch 5500 זה סט (יחסית) איכותי מאוד למחשב אז חשבתי ללכת גם על כרטיס קול איכותי יותר מהמובנה על הלוח אם (Creative xfi?) ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את זה.. אין צורך במקלדת\עכבר\מערכת הפעלה : תודה נ.ב - מ…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אוי וי זמיר איזו פדיחה סוף סוף אחרי כמה שנים אני סוף סוף מחפש מחשב בשבילי. זה כנראה כל כך קל להמליץ על כך וכך ללקוחות ולשכנע אותם ללכת על זה ולא על זה אבל כזה מגיע למפרט בשבילי, אני לא מוצא. מצד אחד יש תקציב של 2000 ש"ח בלבד. מצד שני זהו מחשב שצריך לשרוד שנים הרבה, המחשב הנוכחי שלי בן 5 וחצי שנים ועדיין משרת אותנו כמו פנתר.(פנטיום 3 450 MHZ עם 256MB זיכרון ודיסק 20GB . הסיבה להחלפה, חוץ ממימון ממקור לא צפוי היא בגלל תקלה קטנה שקרתי לי בשבת כשנשרף לי לוח אם במחשב שמשמש לי מעבדה ואמור לשמש גם בתור מסך לצפיה בסרטי תינוקות לקטנטונת. הרעיון הוא לקנות חדש לשימוש יומיומי ואני אקבל את הנוכחי למעבדה ולסרטי תינוקות. החלקים היחידים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זכרון ומארז+ספק. לגבי כר…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by TGA,

1. מה התקציב? לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים מאוד ומשחקי FLASH באינטרנט, צפיה בסרטיי, הורדות, מסיבות רשת,ICQ ומסנג'ר ושירים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מחשב שקט ונראה נחמד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה דיסק קשיח בגודל בערך 320 או קצת יותר ועדיף מעבד אינטל. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ממש שקט 10. האם מתוכנן :OCממש לא צריך 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו …

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by igori,

אני מתכנן לקנות מחשב. לגבי מחירים והמלצות מאיפה אין לי צורך כלכך. מה שכן , התלבטתי הרבה בין HASWELL ל 2011. המחירים יוצאים זהים פחות או יותר. בHASWELL חשבתי לקחת Z87 GD65 של MSI . לבסוף זה מה שאני לוקח כנראה - אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט והמלצות שדרוג למנהן : מארז Z11 PLUS USB3 ZALMAN שחור ספק כח A.PFC 80+ GS600 600W CORSAIR לוח S2011 SABERTOOTH X79 ASUS מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 מאוורר למעבד CONTAC 39 THERMALTAKE זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 2133MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX760 OC 2GB-5 GIGABYTE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 64MB C.B WD דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 …

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.