ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אהלן ושלום לכולם אני כרגע באוסטרליה, עם כוונה לחזור לארץ עוד כמה חודשים. כבר כמה שנים שאני לא בארץ ואין לי מושג מה גובה השוק שם בכל הנוגע למחשבים ניידים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לעבודות בפוטושופ )עיבוד תמונה( מאיה )עיבוד ורינדור בתלת מימד, בעיקר ברזולוציות גבוהות. הייתי גם שמח למחשב נייד שאני אוכל לשחק בו )סטאר קראפט 2 כשיצא, למשל אני אצתרך כונן קשיח גדול וחשוב לי מאד פאנל מסך איכותי שיהיה קל לכיוונון וקליברציה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 2000 דולר אוסטרלי ואני אקנה אחרי החגים )אמצע ינואר(. יש למישהו הצעות לדגמים מסויימים? יש משהו ששווה לחכות בשבילו?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים. גודל המסך - עדיפות ל-12''. משקל רצוי - לא משנה. זמן סוללה - מינימום 5 שעות. אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד USB. אין צורך בבלוטות. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 GB. צורב DVD - רצוי, לא בעדיפות עליונה. לא נדרשת אחריות בינלאומית ואין עדיפות לחברה מסוימת. תודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיתאים למשחקים וגם השימוש הוא למולטיטסקינג כגון סרטים , מוסיקה, אינטרנט ההתמקדות העיקרית פה מבחינתי מהירות שאלה : האם 8 ג'יגה זכרון יתן לי ניצול גבוהה של משאבים עם מעבד חזק ולוח אם מהיר ואם כן, אז ההתמקדות היא בזה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב E6300 עם כרטיס מסך GF9600 GT . ברצוני לדרג קלות את המארז, ספק כוח וקירור למעבד. המחשב חופר לי במוח בלילה ובתור התחלה של שידרוג אז ככה... מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 195 1 195 מארזים Antec Price Units Total Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) 295 1 295 ספקי כוח SeaSonic Price Units Total 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 סה"כ 860 ש"ח מה דעתכם? תודה, משה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום , אני צריך סוללה מקורית של לנובו 4 או 6 תאים. איפה הכי טוב לקנות? אני מחיפה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום מחשפ מחשב נייד קטן (12.1"~) וקל (לכיוון הק"ג) עבור יישומי אופיס, פוטושופ, Autocad, Sketchup תקציב גמיש תודה !!! זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש כאן מחפש מחשב נייד בתקציב 3500+- דברים שחשובים לי: 1. אמינות ואחריות 2. הארד דיסק גדול, לא פחות מ320 ג'יגה 3. ביצועים טובים, אולי ישמש גם למשחקים 4. מעבד T6*** ומעלה 5. מסך 15" בערך ראיתי מחשב שנראה מתאים לדרישות ולתקציב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 הדגם Gigabyte Q1580M-T65H4 רק שאני לא יודע איך המחשבים ניידים שלהם, אם הם אמינים, נוחים וכולי בתודה מראש, שימי
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מסף 22 אינץ מחשב רק למשחקים בבקשה אני צריך לשלוח בקשה עוד שעה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אשמח אם תציעו לי מפרט ב6000k לעריכת וידיאו מקצועית עם adobe premier אני צריך גם מסך... תודה רבה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש לעבודה משרדית בעיקר. השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודות באופיס ואולי פה ושם משחקים ( בסגנון פיפא לא יותר..) אין לי צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבה של המחשב. אין צורך בשום ציוד היקפי. חשוב רק שהמחשב יעבוד בצורה חלקה ולא יזחל לי.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב לשימוש כללי לבית (אינטרנט בעיקר, קצת משחקי רשת לילדים, שימוש באופיס, דאטה-בייס למוזיקה ותמונות משפחתיות שמועברות בסטרימר לסלון). קיבלתי את מפרט המחשב המצ"ב כהצעה (עלות כ 2100 שקל לא כולל התקנה). מה דעתכם? תודה! אילן - מעבד - אינטל e6300 + מאוורר מעבד אינטל מקורי ( GHz2.8 ) - לוח אם - אינטל QuadCore \ CoreDuoII - דיסק קשיח - 1000 גיגה WesternDigital SATAII - זיכרון פנימי - 2 גיגה DDRII 800mhz *3 שנים אחריות - כונן צורב LG / Samsung X24 - DVD - מארז איכותי מעוצב מאלומיניום (לא פח) מבית ג'יגהבייט כולל איורור שקט במיוחד - ספק כח – 500W כולל יציאות SATA - כרטיס קול - אינטל 5.1 ערוצים (אפשרות חיבור לקולנוע ביתי) - כרטיס מסך – Nvidia 9400 1giga…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. ,תקציב מקסימלי 3500 2.מטרות/שימושי המחשב:עבודה משרדית, תכני HD, משחקים תכנים שצריכים להיות במחשב: א)פרו 10 ב) visual studio ג)win 7 3. רמקולים עם sub, מקלדת ועכבר אלחויטם 4. רכיבים שלא צריכים במחשב מסך,צורב,כונך קשיח,כונן 1.44 5. כרגע חשבתי על המפרט הבא: מעבד :Q8500 QORE2DUO לוח אם : ASUS P5Q זכרון: OCZ PLTINUM 2*2GB ב.מסך: GIGABYTE GTZ 250 קירור: עדין לא ידוע וכמובן +עכבר +מקלדת +אל ספק +הרכבה +מארז ואז גילתי שאני חורג מן התקציב בכ: 1000 ש"ח 6. רמת השקט החשובה היא 5 7. הבנתי שאוברלוק זה אפשרות שדרוג המחשב בעתיד אז אני חושב שזה יחסית חשוב שאני אולי יוכל לשדרג את הכרטיס מסך אבל אם זה לא זה אז לא נראה לי שזה חשוב 8. אין צורך במערכת הפעלה אני ישיג כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ראשית, תקציב המחשב- ללא ציוד מקיף (עכבר, מקלדת ומסך) הוא בין 3.5 ל-4 אלף ש"ח. המפרט שאני זקוק לו הוא מפרט לגיימרים. לא מפרט טהור, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיוכל להריץ לי את המשחקים החדשים בצורה נורמלית וטובה. מבחינת תכנות, אני לא מפתח ביותר מאקליפס (ג'אווה) או php. אפליקציות שהן די קלות יחסית. רמת השקט הדרושה: 7-8 לא מתוכנן לאובר-קלוק לגבי מערכת ההפעלה- אני עדיין לא יודע אם ארכוש ווינדוס7 או שפשוט אעשה מעבר לאובונטו. ההצעה הנוכחית, כולל הרכבה, היא מרשת cd-log באזה"ת פולג נתניה. סה"כ יש גם הנחה מסויימת מכיוון שמדובר בלקוח עסקי. חשוב לציין! מלבד המעבד והזכרון שהקציתי, אינני מומחה בשאר הדברים. בוודאי שלא לגבי ספקי הכוח, קירור וכיוב'. אשמח לשמוע דעות והצעות הנוגעות ל…
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסה חשמל, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא כמו שרשמתי, אם יש צורך ממשי ניתן לחרוג קצת. אני רוצה לקנות את המחשב בארה"ב כך שאם אפשר לקנות מחשב מחברה שנותנת אחריות גם בארץ. אם אתם לא מכירים מחשב ספציפי ואתם יודעים מי נותן גם אחריות בארץ זה גם מאוד שימושי. הצרכים הם הצרכים של סטודנט להנדסה, כלומר קצת תיכנות ותוכנות לא מורכבות מידי. המחשב לא אמור להחליף מחשב שולחני. גודל המסך הוא הגודל שאתם חושבים לנכון. אני מתכוון ללכת איתו ללימודים אז שלא יהיה כבד מידי לכן נראה לי בסביבות 13-14 אינץ זה נראה לי הכיוון תקנו אותי אם אני טועה. אם אפשר שלמחשב יהיה יציאה של הוידאו (כלומר vga/dvi/hdmi) לא כל כך משנה אבל שתיהיה לו אפשרות לחיבור למסך בבית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה ליקנות את הרכיבים האלה ויש לי שאלה איך הם מישתלבים ביחד והרכבים מיועדים למחשב עבודה GIGABTE P55 US3L DDR3 i5 NVIDIA G220 1GB DDR3 1333 KINGSTOE אודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שנמצא בבעלותי כשלוש שנים החל בזמן האחרון להוציא רעשים מוזרים כמו חריקת שיניים וריח חזק של נייר שרוף הבאתי את השכן שלי שיבדוק מה הבעיה והוא לא ממש מבין אבל הוא אמר שאולי יש נשרף הכונן של הדיסקטים. הוא אמר שכדאי לי להחליף מחשב, אז אני רוצה לשדרג את המחשב. אני רוצה להחליף אותו - לפי הדרישות הבאות: אני רוצה מחשב שיהיה רק למשחקים אבל בעיקר רק לאופיס ולאינטרנט וגם קצת סרטים אבל קצת יותר מוזיקה, אני דיי מתלבט לגבי המעבד אני לא יודע אם עדיף של איי אמ אס או של אינטל אני צריך לדעת מה עדיף בשביל הדרישות שלי אני צריך עכבר וכרטיס מסך ומקלדת בלי מסך אני צריך מיקרופון ואוזניה וגם השאלה איזה לוח אם הכי מומלץ כי אני מבין שכל מעבד דורש כרטיס מסך שונה או שזה היה כרטיס קול …
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קניה מוצלחת של יותר מחמישה מחשבים כאן בפורום אני חוזר להתייעצות לקראת המחשב השישי! מאחר ועברו כבר שנתיים מאז הקניה האחרונה אני לא בטוח עד כמה אני מאורע בתחום. ניסיתי להשאר מעודכן אבל זה לא פשוט עם בקצב הזה... אז מה דרישות המחשב? : 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ועבודה משרדית בראש ובראשונה, תכני HD, תיכנות, ואחרון חביב משחקים*(הרחבה בהמשך בנושא זה). א) תוכנות שיהיו בשימוש: פוטושופ, אילוסטרייטור, שיתוף קבצים, אופיס, C++ ,matlab ב) מטרת המחשב העיקרית: עריכה גרפית ותכנות לצורכי עבודה. *ג) הייתי שמח אם המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים. לא מחייב גרפיקה מטורפת, פשוט שיהיה אפשר לשחק! לדוגמא: קניתי לפני שנתיים +- מחשב…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום תגידו- איך המפרט הזה? לגיימינג לא רציני מדי.... ציטוט: פורסם במקור על ידי Razor100 בבקשה : מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪1…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-