עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orbk,

מה נראה לכם על המפרט הזה הוא טוב אפשר לשפר? מעבד: Intel E4300 -ש"ח588 לוח אם: Gigabyte GA-965p-s3 rev3.3 conore support - ש"ח 572 ספק כח: צריך עזרה בבחירה זכרונות: Digma 2GB DDR-2 667MHZ - ש"ח435 דיסק קשיח: WD 160GB SATA II WD1600JS - ש"ח 297 כרטיס מסך: Sapphire X1950GT 256MB DDE III - ש"ח850 מארז: A-TOP X-Blode Black NO PSU - ש"ח 294 צורב דיוידי: LG H44LK DVD-RW DUAL LAYER X18 BLACK - ש"ח 215 סה"כ: 3251 ללא הספק(לא מבין בספקים) המחירים לקוחים מן החנות TMS

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by gilp123,

שלום, רכשתי מחשב נייד DELL VOSTRO 3500 . כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך יציאת HDMI אני מקבל רק 2 ערוצים ב SOUND של הטלוויזיה. כאשר אני רואה את אותו סרט עם DISK ON KEY הטלוויזיה מזהה DOLBY DIGITAL. האם אני מפספס משהו בהגדרות במחשב? האם יציאת ה - HDMI במחשב מוציאה רק שני ערוצים? כפי שאני יודע יציאת HDMI היא יציאה דיגיטלית שמוציאה גם DOLBY DIGITAL. אבקש את עזרתכם. גיל

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. שלום לכולם ככול שאני מדבר על מפרט המחשב שלי יותר, ככה הוא מתרחק, ואני חושב שצריך להשים לזה סוף, פשוט לעצור בנקודה כלשהי ולחיות איתה. הבעיה היא פשוט ההמתנה, אתם מבינים, ככל שאני מתקרה לתאריך הקנייה של המחשב החדש שלי, ככה יוצאים דברים חדשים יותר. התאריך המקורי של קנייתו של המחשב שלי הוא בתאריך ירידת המחירים של הQ6600, אך כל פעם מתחדשים דברים. רציתי לדעת האם שווה, לחכות,לשלם, וכל דבר אחר כדי לקבל ביצועים מעולים יותר. הדרישות שלי אם הם נחוצות בכלל הם Oc חביב עם קירור סטוק, המשחקים הכי כבדים שיצאו+יצאו, ועבודות גרפיקה פה ושם. העיקרון המרכזי הוא שהוא יוכל להריץ משחקים ב3-4 שנים הקרובות, ושיהיה ניתן לשידרוג. המפרט שמתוכנן ליולי אמור היראות בסוף כך: (המחירים מותוכננים לי…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. מפרט טכני: מעבד INTEL Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading לוח ראשי ASUS P4S800 - D DDR400\AGPx8\8xUSB\5xPCI\FSB800MHz Hyper-Threading\Dual channel DDR\2xSerial ATA זיכרון512MB במהירות (DUAL CHANNEL DDR 400MHZ) כרטיס מסך לבחירה NVIDIA GEFORCE FX5200 128MB DDR TV OUT יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה או ATI RADEON 9200 128MB DDR+TV OUT+ DVI כולל יציאת DVI למסכי LCD יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה דיסק קשיח MAXTOR \ WESTERN DIGITAL 80GB 7200 כונן תקליטורים CD X52 כונן Floppy 1.44 כרטיס קול 6 ערוצים AD1980 6-channe (S\PDIF מאפשר חיבור דיגטלי למערכת קולנוע ביתי 5.1) כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט המהיר מארז מפואר (USBx2) מלפנים MIDI ATX P4 2-FAN …

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  5. שלום, יש לי נסיון של הרבה שנים עם מחשבים גדולים, אבל אני לא מכיר את עולם הניידים. אני צריך ייעוץ בבחירת מודל מתאים. (האם יש מודל כזה? האם צריך להרחיב מודל קיים? איפה אפשר, איפה כדאי וכו'). המחשב מיועד לעבודה בתוכנות עיצוב ופוסט פרודקשן (לא תלת מימד, אבל בכל זאת מאוד תובעניות!) יהיה נחמד אם גם משחקים ירוצו חלק (למשל SIMS2) אשמח לדעת כמה LAPTOP כזה צריך לעלות. האם זה יכול להיות באיזור ה-5000 ש"ח? אם לא, הסבירו לי בבקשה מה מייקר את החבילה ואולי אוכל להגדיל את התקציב. דרישות: מעבד אינטל DUAL CORE בסביבות 1.8G זכרון של 2G בשניים או ארבעה סימים (שיעבדו במקביל) כרטיס גרפי טוב עם 128 או 256MB של זכרון ייעודי (לא SHARED עם ה-RAM של המחשב) מסך איכותי ברזולוציה טובה צורב DVD יציאות …

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפרע. אבל מוכן להשקיע הכל אם באמת צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 רק אם באמת יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בHD 1080P, סטרימינג, חיבור למסך טלויזיה FULL HD ברזולוציה 720*1280, 768*1024, 768*1360, 1024*1280 60HZ כולם. HDMI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד להריץ עליו משחקים בULTA. סגנון משחקים זה רק SHOOTER כמו COD,BF וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ראיתי במפרטים שצריך RAID אבל לא ממש ברור לי למה ואם זה חיוני או הכרחי. כמו כן חשובים לי : אופציה לשדרוג. מעבד AMD אופציות OC שקט. (פחות קריטי) מה אומרים ? אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  9. עברתי כאן על כמה פוסטים ועדיין לא הבנתי מי נגד מי... בכל מקרה אני צריך מחשב נייד בתקציב דל יחסית של 3K עם חריגות קלות, רק אם ממש יש הבדל! מסך מאט, מבריק ממש אין לי מושג אני כאן עובד עם פאנל TN ככה שאני צריך משהו דומה ושלא יכאב בעניים המחשב ישמש בעיקר לעבודות קלות ב word קצת סטאטוסים בפייסבוק ואולי אם אפשר לדחוף בתקציב יציאת טלוויזיה אז גם סרטים אבל לא קריטי אפשר גם לצרוב ולראות.. זיכרון לפחות 2 גיגה ומעלה.. HDD לא כל כך משנה מעבד- אין לי מושג כ.מסך לא יודע איך זה הולך בניידים גודל מסך 11 קטן אני חושב משהו באמצע שיהיה נגיש.. ואין צורך במערכת הפעלה אם מורידים את המחיר (או שזה כבר מגיע ככה?) זהו אני חושב תודה אנשים..

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים המומלצים וגם בניתי כמה קונפיגורציות - כמעט כל מחשב שאנ יבונה עולה בסביבות 4500 ללא מסך. העניין הוא שאני אינני משחק יותר מדי במחשב (מקסימום משחקי אסטרטגיה וגם זה אולי 4 שעות בשבוע) ואני גם צריך נייד חדש - הנייד שלי הוא בן 7 שנים וקצת... חשבתי על לקנות מחשב נייד בעל ביצועים סבירים ומצאתי את המחשב - EX600 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&prod_no=1200&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=#menu שעם מעבד T7100 ו2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8400 עולה בסביבות 5000... השאלה היא האם מחשב כזה מתאים גם למשחקים - CASUAL GAMING או שבכל מקרה הוא לא יוכל להריץ אף אחד מהמשחקים העכשווים בשוק ברמה נורמלית אשמח לעצתכם האדיבה גבר…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום, ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA? על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD) ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Muadib,

אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by rony77,

מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש מחשב נייד לאמא שלי אשר כולל את הדרישות הבאות צורב DVD מצלמה ומקרופון גודל המסך שלא יהיה פחות מ 13" עקב כבדות ראייה נגישות לאינטרנט SKYPE וכדומה מערכת הפעלה לא הכרחי בקשר לכרטיס האלחוטי,רציתי לדעת אם אני אבקש שיתמוך גם בתקן N ו G,האם זה יקפיץ את המחיר? בנוסף היא מעוניינת ללמוד עריכה בפוטושופ ובניית אתרים(אם זה קשור בכלל) אז זהו בכללי אשמח לשמוע הצעות , תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by מריה,

שלום ראיתי את הכונן שאני מעוניינת בו EVO 840 120 GB השאלה שלי מזה ? [h=1]Retail[/h] לדוגמא פה ?http://www.logicpc.co.il/Product/120gb-samsung-840-mz-7te120bw-25-ssd---retail-7mm איפה כדאי לקנות את המוצר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי אפשרות לקנות מארז זהה בשתי גרסאות. שתיהן שחור מבחוץ. אחד מהם עם פנים מארז לבן והשני שחור. האם פנים מארז לבן יקלוט פחות חום מהחלקים שעובדים בו ויקרין אותם פחות חזרה מזה בצבע שחור?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. שלום דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט, הוא ראה מפרט מחנות בשם אייבורי, המבוסס על פנטיום 4 2.6 64 ביט. כיוון ששמעתי ביקורות שליליות על החנות הזו, אני פונה לעזרתכם, התקציב די קטן: 2300 ש'ח ללא מסך. מה שחשוב שהמחשב יריץ את ווינדוס XP בצורה חלקה . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by of1978,

אני רוצה לרכוש את הנייד הבא לחבר אותו לפלזמה בסלון ולצפות בסירטי HD האם הכרטיס מסך שלו Intel GMA X4500 (לא בגירסה 4500HD) יכול להריץ את הסרטים ? http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_2958A4U/#productTabDetails זה מה שעומד בין לקנות את המחשב או לא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  19. שלום, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב ואשמח לעזרתכם. עברתי על המפרטים המומלצים וגם אלה שבפורום וראיתי שכולם ממליצים על AMD. מדוע זאת? מדוע לא ממליצים על אינטל Core2 Duo או Quad Core למניהם האם קיים יתרון עד כדי כך ל-AMD? אשמח גם לאפשרויות מפרט עם מעבד אינטל. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, אך תתרחש גם צפיה בסרטי HD לטלויזיה שתהיה מחוברת למחשב בנוסף למסך (הוא יצטרך HDMI בכרטיס המסך), אין צורך ביציאת 5.1 אם זה ישפיע על המחיר. להלן פרטים נוספים לגבי המפרט הדרוש: 1. התקציב הוא עד 3000 ש"ח שניתן למלא את כולו, חריגה של עד 200 ש"ח זה בסדר. 2. רזולוצית המסך לא ידועה, בעיקרון יש צורך לתמיכה במסך של עד 24 אינץ'. 3. משחקים שישוחקו הם Dragon Age, Mass Effect 2, Bio Shock 2, …

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  20. יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by tibia,

אני הולך מחר להזמין זה מה שבחרתי ... amd 3000 939 k8ns 939 GEIL ULTRA PLATINUM PC3200 CL2 512MB DUAL CHANNEL armor a-top WD 80 s-ata אני צריך לדעת איך הזיכרון כי אני לא מכיר ... כל העסקה הזאת יוצאת 2550 כולל הרכבה לינק לזיכרון - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2810&catcode תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by R[a]Tz,

אני קונה מחשב נייד והחלטתי לקחת מחשב של אייסר כי התמורה שלו גבוהה ביחס למחיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1342 ומאיפה שאני לוקח הוא מגיע עם 3ג'יגה ראם שווה.? יש עוד מחשבים עד 2900 שכדאי לקחת יותר מזה^^ תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. (924שח)AMD ATHLON 64 3000 BOX Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 (490שח 128BIT POWERCOLOR 9600PRO 256mb(818שח) (450שח) Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 (861שח) Hauppauge WinTV PVR 150 (515שח) WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עוד לא החלטתי לגבי DVD או צורב/DVD ואת המארז והספק כבר יש לי .... אז מה דעתכם?? כל זה יעלה לי בסביבות ה4500 אם יש לכם מפרט אחר אשמח לקבל אותו ומה שיהיה יותר זול מבלי שיאבד מהאיכות יתקבל בברכה... ***** (נערך לאחר יום שלם ללא תגובות!! שזה הרבה זמן אינטרנט!!) ***** אנשים!!! זה לא יכול להיות שאין לכם דעה?? האם המפרט כלכך מוצלח, ואין לכם טענות בכלל????

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by גל11,

שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.