עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי יש לי מחשב די בסדר אבל אני רוצה משהו יותר חזק ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש אז אינה המפרט שאני רוצה לשדרג תנו הצעות מעבד P4 1.8 לוח אם Via זכרון 256 ddr כרטיס מסך ג'יפה 64 מ''ג ואינה מה שאני רוצה לשפר ואינה מה שאני רוצה להוסיף זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 200 200 כרטיסי מסך PINE כמות מחיר סה"כ XFX MX4000 128MB 1 240 240 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ SONY x16 1 160 160 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 370 370 סה"כ 970 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 89 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 190 ¤ ובקשר למעבד אולי אני יעשה אוברקלוק קטן ל 2.0 או שאני ישיר כך מה אתם חושבים על ה…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  2. מחפש מחשב למשחקים שיריץ משחקים בקלות ולא יעשה לי בעיות שיהיה שקט וטוב שאני יוכל להוציא ממנו את המקסימום גם עוד שנה תודה מראש אורי

3. Started by mazam,

בקשור ל E שבזק מפרסמים ככה אני סובל מדיסגרפיה {כתב לא מובן} אז אני צריך מחשב נייד והוא נראה לי מציאה לא רעה 1.התקנת אופיס עליו אפשרי? 2.אני יוכל להוסיף לו DOK ? 3.מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום, צרכים עפ"י הפורמט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח מקסימום, הייתי רוצה לרדת ל-2000 ומטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט, משחקים קלים וצפיה בסרטים. בנוסף דרושה תמיכה בוירטואליזציה להרצת שרת מקומי דל-משאבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא, גם לא מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8. המחשב נמצא 1.5 ממיטה. מקסימום שקט במינימום עלות. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? יודע לבצע אוברקלוק, לא יבצע ב-3 שנים הראשונות לחיי המחשב. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by soika,

הרכבתי מחשב עם חנות מחשבים וזה המפרט מה דעתכם בכללי אני רוצה מחשב שיהיה חזק מבחינת אינטרנט והורדות מהירות וכו.. זה מה שחשוב לי וזה מה שבניתי intel pentium d 925 duall cor 3gh 2*2mb l2 lgs775 gigabyte ga-945gzm-s2 זה לוח שכולל הכול ddr 1g 667mhz cl5 twinmos hitachi 160gb sata 8mb 7200rpm סט מקלדת מולטימדיה * עכבר מיקרוסופוט מסך benq fp71g plus 8ms זה המפרט בכללי האם הוא טוב וחזק בשביל הורדות ובעיקר עבודה באינטרנט תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Googleness,

קרוב משפחה הביא לי לבדיקה איזה מחשב שהוא קיבל בשביל העבודה משהו נייד פשוט. Dell Latitude PP01L Pentium 3 722 256 MB Ram ATI AGPX 2 Mobile shit something (128) וכונן קשיח של 7 ג'יגה.... ויש על המקלדת חוץ מעברית ואנגלית גם אותיות סיניות כאלה או משהו ממלזיה אני לא יודע. בכל מקרה המחשב עובד בסדר כל עוד הוא מחובר לחשמל הבעיה מתחילה שברגע שמנתקים מהחשמל הסוללה מתרוקנת במהירות! בערך 8-12 אחוז ל2 שניות. עכשיו, להערכתי צריך להחליף את הסוללה כי זה מה שהוא גם אמר לי הבחור אז דעתי התחזקה. אני מחפש מי מוכר סוללות ומסתבר שסוללה לדבר הזה עולה 400 שקל ומעלה? יכול להיות? אפשר לקבל עזרה במציאת סוללות? עריכה: יכול להיות שהסוללה ממש ממש ריקה? כי נכנסתי לביוס של הנייד (בביוס כתוב שזה דל לטיטו…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by morpheus1234,

שעיקרי שימושיו יהיה שימוש מאסיבי בתוכנות AUTODESK, בעיקר AUTOCAD בשילוב תלת מימד של ADT שימושים נוספים: אינטרנט ואופיס... המטרה היא לבנות מפרט כמה שיותר חזק שיחזיק לאורך שנים עם אפשרויות שידרוג רבות במינימום תקציב מפרט המחשב צריך לכלול דברים מינימליים בלבד שהם:לוח,מעבד,זכרונות,מארז. כל שאר הציוד יש בידי ואני מתכוון להרכיבו בעצמי. אני צריך בעיקר המלצה לשילוב של לוח+מעבד(חומרת הליבה) שהאופטימלי לדרישותיי. לגבי תקציב אני מעדיף שלא לציין כי אין לי מושג מה המחירים. שוב, הדגשים העיקריים לשילוב של לוח+מעבד: 1.ביצועים מירביים בתוכנות אוטוקד,ADT, אך גם ביצועים טובים בשימוש שגרתי באינטרנט ומולטימדיה 2.אמינות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג. למשל לפני כמה שנים קניתי מחשב פנטיום3 עם…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין מחשב חדש, אלו בגדול החלקים החשובים: Intel Core 2 Duo E8400 GB-EP43-DS3L 2xKingston 2GB-Ram 800Mhz DDRII Sapphire HD4870 512MB כמה אבנים שאני רוצה להוריד מהלב לפני הקנייה: 1. יש איזשהו סיכוי בעולם שתיהיה אי-תאימות בין הכרטיס מסך לבין הלוח אם? 2. אני קונה מארז TT Strike MX. עומק המארז הוא 50cm ואורך הכרטיס הוא 24cm -בעקרון נראה מספק אך מדובר במארז MIDI, הכרטיס ייכנס במארז הזה? 3. לחיבור הכרטיס מסך דרושים 2 חיבורים של 6Pin-75Watt - האם 2 מתאמי מולקס מגיעים יחד עם הכרטיס? 4. הדרישה של הכרטיס מסך היא ספק כוח של 500W. האם ספק 600W ג'נרי יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by Joe Blow,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם AMD XP 2000+ ו 512 MB SDRAM (שימו לב לא DDR-SDRAM). כרטיס המסך הוא רדאון 9000. את הקונפיגורציה המלאה תוכלו לראות בפרופיל המשתמש שלי. אני לא מרוצה מבצועי המחשב במשחקים. האם החלפת כרטיס המסך ל Radeon 9800 תשנה את המצב לחלוטין או שעדיין אני מוגבל בביצועים בגלל המעבד או רוחב פס קטן מו הזיכרון בגלל שהוא לא DDR? תודה. נ.ב. האם כדאי לחכות עם השידרוג לינואר? האם אמורה להיות ירידה במחירים? תודה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  11. אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על אחד מ-2 הניידים הבאים: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=607 או http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=575 השאלה שלי היא האם שווה ללכת על מעבד חזק יותר או כ.מסך טוב יותר? (ז"א האם יש הבדל משמעותי בין כרטיסי המסך של שני המחשבים?) ובכללי אני אשמח לשמוע מה חוות דעתכם על המחשבים הנ"ל. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by zglazer,

חברים שלום!!! אבקש את עזרתכם האם המפרט הנ"ל של מחשב דל מחודש עם אחריות לשנה שווה את ההשקעה 650 ש"ח לטובת אופיס צפייה בסרטים מסך LCD 20 אינץ רזולוציה 1050 X 1680 האם המסך יעבוד עם כרטיס מסך מובנה ומוסיקה המערכת מפורסמת כרגע בYNET בקניות ונופש מעבד סוג מעבד: Intel Celeron D 325J מהירות המעבד: 2.53GHz דגם מעבד: Celeron זכרון מטמון cache: 256K Cache מהירות FSB: 533.0 MHz אחריות למעבד: שנה לוח אם דגם: DELL סוג ציפסט: Intel 915G Express מהירות FSB: 533MHz כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: Broadcom 5751 יציאת AGPX8 לכרטיס מסך: ללא יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: PCIe x16 Low Profile יציאת PCI: 1x Low Profile יציאת PCI Express: ללא יציאת S.ATA: כלול USB 2.0: 6 ס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by e3user,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3.5K השימוש במחשב בעיקר ל-2 דברים: Visual Studio The Sims 4 דרישות שיהיו למחשב: מארז קטן (מחשב לסלון) זיכרון RAM בנפח 16GB כונן SSD בסביבות נפח 250GB לגבי המעבד אני פחות מבין בתחום, סומך עליכם בעיניין זה... תודה רבה!

14. הי חברה, האם המפרט הנ"ל מומלץ למחשב משפחתי וכן להרצת אולי פעם ב של VISUAL STUDIO, SKETCHUP? במחשב הישן שלנו הלך הלוח אם ואני רוצה להשתמש במארז ובדיסקים שלי וגם בספק TR2-430NP תקציב ההיתי רוצה כמה שפחות מאיזור 1500 מצד שני רוצה מחשב לתווך ארוך, המחשב שמת היה בן 10 שנים ועדין סחב (היה עם מעבד athlon x2 4400+). לעצתכם אודה. מחיר יח' כמות סה"כ מחיר מחיקה 47235 לוח אם Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI ₪620 1 ₪620 47220 מעבד אינטל Intel Core i…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה, אני מתכנת במספר סביבות במקביל. מריץ Netbeans, Photoshop, FF+FireBug, IE ועד 2 מכונות וירטואליות. הכל במקביל. קיבלתי החלטה ללכת על i7 ולא על הi5 התקציבי. יש צורך בהרבה זכרון. לא מתכונן OC ואין צורך בכרטיס גרפי חיצוני. כמו כן, חשוב השקט (לא ברמה של מערכת קירור מים, כמובן ). ארצה את דעתכם על המערכת: מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1321 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪454 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz C…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by napoleon45,

עדכון לתחילת דצמבר 2019 . יש לאחרוה יותר ויותר עדויות שגם איכות השירות של DELL לא ממש מצדיקה את המוניטין שצברה. לאור זאת, החלטתי לא לתת משקל יתר לניידי DELL כבעלי שירות עדיף אשר מקנה להם יתרון לעומת יצרן אחר עם אותם נתונים. היי לכולם. להלן, מספר פרמטרים משמעותיים שכדאי לקחת בחשבון כאשר רוצים להחליט איזה נייד לקנות. לשימושכם ! בבקשה - מה עושה את הנייד לטוב ? א. חומרה טובה. ב. ביצועים טובים בפועל. ג. איכות בניה טובה. ד. זמן סוללה ארוך. ה. משקל נמוך. ו. אחריות טובה ואיכות מתן שירות טובה. ז. מחיר נמוך ככל האפשר. 1. שני הניידים המדוברים, הלנובו E490,…

18. Started by OmerMel,

לאחר כמה שנים טובות שהמחשב עשה עבודה טובה הגיעה הזמן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 2000 שקלים עם אפשרות חריגה של עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD וכרטיס מסך ( 1070 ti לא חושב שיש צורך לשדרג ). לא יודע אם יש צורך לשדרג ספק ( מפרט למטה ). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. הא…

19. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by wombat,

בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GuyMiz,

אהלן. אני בהמשך השבוע הולך לקנות לפטופ חדש, ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: 1: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=24317 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12978 (יש לציין ששימושי המחשב יהיו מולטימדיה; סרטים, משחקים בינוניים..) כאשר ברור לי שהמחשב השני יותר טוב מבחינת כרטיס מסך, אבל השאלה שלי היא כזאת-האם לא עדיף לקחת את ה Z510 הזול יותר ולהשקיע את ההפרש בהוספה של 128GB SSD למחשב? ושאלה נוספת, האם כונני SSD כדאי להזמין מאתרים בחו"ל דוגמת EBAY?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by ya_pl,

שלומות, ניסיתי למצוא מידע אמין ברשת ולא הצלחתי למצוא, או שאני לא יודע לחפש... אני רוצה לרכוש תחנת עגינה עבור Dell Latitude E7440. ניסיתי להבין מה המק"ט הנכון עבור הדגם הנ"ל ולא הצלחתי להבין חד משמעית מה מתאים או לא. מצד אחד, ע"פ האתר הרשמי של Dell, המק"ט של התחנה התואמת, XX6F0, מפנה למכירות שבהן התחנה עולה 500 ש"ח עד 900 ש"ח (גם באיביי), שלדעתי זהו סכום מוגזם. מצד שני, הרבה מוכרים מוכרים תחנה כזו או אחרת (מקורית) עם מק"ט PR03x או PR02x, וכותבים שהוא תואם רשימה ארוכה של מק"טי תחנות עגינה אחרות, ביניהן גם את הXX6F0. תחנה כזו לרוב עולה 250 עד 300 ש"ח (איביי). הקטע הוא שכל התחנות נראות זהות, והמחבר שלהן נראה זהה. השאלה היא האם אני צריך לרכוש את המק"ט המדוייק שהוגדר ע"י…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Hydr0,

מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…

25. Started by ym586,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 )הכרטיס מסך שלו הוא ati hd 3470 256 mb השאלה אם הוא יריץ משחקים כמו gta וnfs ( לא מהחדשים כמובן) וכמו כן אם יש משהו מתאים\עדיף בתקציב של עד 3000 (חובה בלוטוס ומצלמה) תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים