עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by killer107,

סכום השקעה עד 3600 הגבלה עד 5400 מטרה לעבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 697.00 ש"ח 2GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 797.21 ש"ח ASUS SILENT Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - RET 543.18 ש"ח Seagate 250GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II 459.77 ש"ח LG DVD-RW GSA-H42N x18 DUAL LAYER (black) - bulk 217.99 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 319.78 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,101.59 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,978.54 ש"ח

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Rebellion,

מחשב ביתי אבל עם אפשרות להרצה של כמה שיותר משחקים רצים היום בשוק. תקציב של 3000 ש"ח לא כולל מסך, אך ורק רמקולים מקלדת (ועכבר שכנראה יבוא בסט) בציוד ההקיפי. דגש על הכרטיס מסך והמעבד (מן הסתם..) נ.ב אם חסר ככה 100-300 שקל בשביל שינוי משמעותי ברכיב אז תחרגו בהתאם. תודה!

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600‎ 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהחליף את מה שיש לי עכשיו,אז בעיקרון אני צריך שהוא יתמוך: PCI-E (אם יש דבר כזה גם PCI-E וגם AGP עדיף). PATA ו SATA (ה SATA פחות חשוב לי כרגע כי אין לי שום כונן תומך SATA,אבל לעתיד...). שיתמוך במעבד שיש לי כרגע (2.6Ghz C) פנטיום 4 נורת'ווד 800Mhz FSB. לפחות 5 סלוטים PCI. לא מתכנן שום OC,לא צריך dual channel,אם שכחתי משהו תזכירו לי. תקציב: עד 800 ש"ח אפשרות לחריגה קלה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by yonni,

אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לגרפיקה ,וידאו ואינטרנט. המחשב צריך לכלול הכל. לוח האם גם כן, חובה FIREWIRE... ובנוסף מסך LCD, מינימום 15". כמו כן, תנו דעתכם לגבי איכות המסכי LCD לעומת הרגילים. סה"כ מקסימום 8000 ש"ח... תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי חבר'ה, מה נשמע? אני מחפשת מחשב נייד חזק בתקציב של 4,500 ש"ח לעבודה עם תכנות גראפיות כמו פוטושופ וכו'. לא מתכוונת להריץ עליו משחקים מכל סוג שהוא... בקשר לכרטיס מסך אני ממש לא יודעת - אם לדעתכם תכנות גראפיות עושות שימוש בכרטיס מסך אז שיהיה כרטיס מסך תואם, אם לא אז אין צורך. מה חשוב לי? * שיהיה עם מעבד מהיר * הרבה זיכרון * סדר גודל מסך של 15" * עדיפות להארדיסק מהיר... * עדיפות למקלדת מלאה ונוחה. * איכות חומרים טובה, אחריות טובה, דגם אמין יחסית. מה לא חשוב לי? * זמן סוללה (המחשב לא זז מהבית) * משקל (המחשב לא זז מהבית) * יכולת הרצת משחקים * פי'צרים קטנים אחרים (בלותות', USB, חיבורים כאלה ואחרים.. לא קריטי). בנוסף ראיתי מספר דגמים של DELL אבל הם לא היו כ…

10. שלום לכולם, אני כרגע מתעסק בעבודות פרילאנס, מחפש מחשב נייד שיוכל להחזיק apache,mysql ועוד מאט סרברים לא כבדים. בנוסף לזה אני מתעסק טיפה עם פוטושופ (לא עריכה כבדה אלה כמה כפתורים ורקעים פה ושם.) יש לציין שאני לא מצפה ממנו להיות טוב למשחקים, אלה רק להיות מספיק חזק כדי להחזיק כמה אתרים פתוחים ביחד, עם חבילת השרתים ואיזה עורך טקסט. בקשר למסך.. כעקרון אני מאוד אוהב את הקטנים של ה 12 אינץ, אבל אני מפחד שיהיה לי לא נוח לכתוב קוד על מסך כזה, וגם מחשבים כאילה יקרים יותר. לדעתי אני צריך פה איזה 1GB DDR ומעבד בסיסי.. מה אתם חושבים? יש בלוחות יד שניה מחשבים בתקציב עם מפרטים נחמדים.. האם יש משהו מהסדרות החדשות שיכול להתאים לי בתקציב הזה? אני רוצה גם לציין שאני עובד כרגע עם מחשב נייח …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by liran877,

חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. מחשב PC INTEL CORE 2 DOU מארז מידי טאוור ATX איכותי הכולל 3 מאווררים נוספים 12 ס"מ + 8 ס"מ ספק כח 700W הכולל מאוורר 12 ס"מ. לוח ראשי מסוג INTEL TOPSFIELD DP43TF ATX לוח INTEL ORIGINAL מעבד 6MB 775 1333 INTEL Core2Duo 3.00 E8400 2 זיכרון KINGSTON DDR2 2048 MB 800MHZ 2 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL SATA2 320 GB 16CH כרטיס מסך CRT+ NVIDIA 9400GT 512 MB 128 BIT DVI? כונן קורא LG DVD ROM צורב LG DVDRW X20 3700 ש"ח השימוש העיקרי במחשב הוא לתוכנות שרטוט 3D(ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. רצוי שהמחשב יהיה…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. מחשב לצורכי גרפיקה ועיבוד סרטים בלבד אני קצת יצמצם אפשריות לחלקים שאני רוצה שיבנה סביבם Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 500gb HD 5750 או HD 5670 Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case - אני צריך המלצות ל: לוח אם, זיכרון, ספק כוח, וקירור מתאים שיתאים להכל גמיש בתקציב אם צריך להכניס עוד 150 נגיד

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. Started by hardgore1,

הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איך המפרט? הוא שקט? בכוונה אין הארד דיסק. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1508 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤517 מארז: NZXT Alpha Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤194 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, האשה היא זקנה היא יודעת רק לגלוש ולשלוח הודעות באוטלוק. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי מסך. מכיוון שכל הזמן עולם המחשבים משתפר אני לא יודע במחיר הזה על איזה מעבד ללכת ואם זה AMD או אינטל. כמו כן, צריך שכרטיס המסך יהיה סביר עם 128 מגה וזיכרון 512 וצורב DVD. למרות שגם כרטיס מסך 64 מגה יספיק לה, היא רוצה שיהיה קצת יותר בשביל העתיד (מקצת העתיד שנשאר לה) תודה חברים!!!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by michfir,

מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by itzkoo,

אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לאחר הפסקת חשמל, נראה שהמחשב הנייד לא מזהה את כבל החשמל. ניסתי לנתק ולחבר, הפעלה מחדש. דבר לא עוזר! יש למישהו הצעות או רעיונות איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני מעוניין לקנות סוללה למחשב נישא (x61). מישהו יכול להמליץ על אתרים לקניה? תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. אין צורך בציוד היקפי יש צורך בשקט כשהמחשב לא במאמץ לא יהיה אוברקלוק עכשיו אני הולך לקרוא את הדיון FAQ כי לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 אחוז, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בעיקר: תמונות ווידאו, לא עושה תלת מימד. בעל המחשב אוהב Quadro של NVIDIA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעל המחשב הולך להתפרנס ממנו - כלי עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

22. Started by 111111,

ללא צורב,כונן דיסקטים, כונן, רמקולים, עכבר, מקלדת, עפרונות וחודים עם מסך וכל השאר תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא לHTPC עד מחיר של 2500. בנוסף לזה רציתי לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המפרט הזה בנוסף לכרטיס מסך ניפרד? אם לא אם יש מארז עם ספק חזק יותר באותו גודל פיזי(אני קצת מוגבל בגודל) או אפשרות להחליף רק ספק? מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 ₪269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D22G800PT צורב LG GSA-GH24N X…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  24. היי, אני רוצה מפרט טוב למשחקים כבדים שהתקציבשלו יהיה בין 4500-5000 ש"ח.גודל המסך שלי 17 אינץ' אבל בעתיד אני ארצה להחליף אותו למסך גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יחזיק לפחות לשנתיים הקרובות. תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה קצת פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. המון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.