עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Forest14,

לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by בטיטi,

אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visua Studio .NET), מבוסס מעבד 64 ביט, 4 ליבות (Quad), לוח אם טוב, צורב DVD, כונן CD ושאר הדברים הסטנדרטיים, כרטיס מסך מובנה אפשרי, ואם בנפרד אז לא משהו יקר (מכיוון שכמעט ולא אריץ משחקים על המחשב) חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת ביצועים / קומפילציות וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  4. היי, אני מחפש מחשב לגיימינג. עד עכשיו היו לי רק נייחים, וזה תמיד היה מאוד נוח. אבל פתוח לשמוע על ניידים מומלצים. 1. התקציב המירבי הוא 7-8 אלף, אבל גמיש - אפשר טיפה לחרוג. 2. שימושי המחשב העיקריים - משחקים ופיתוח משחקים (בעיקר יוניטי) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש לי SSD אבל אני רוצה עוד אחד, אז את הנוכחי אני מעוניין לצרף בנוסף. 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, יש לי 6. אין לי דרישה לחנות ספציפית. גר בצפון השרון. 7. רכישת המחשב תעשה בחודש-חודשיים הקרובים 8. חשוב לי שיהיו יציאות USB type C קדמיות בנוסף ליציאות USB רגילות. כרטיס המסך חייב להכיל כמובן גם Display port וגם HDMI תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by shkaf,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1

6. אז ככה לאחר לבטים רבים והתייעצויות בלי סוף זה מה שבחרתי כמובן בזכותכם! שימוש עיקרי HTPC עם תמיכה ב FULHD ויכולת להפעיל משחקים חדשים ברמה סבירה בלבד! לכול מי משעוניין ב HTPC זה לפי דעתי הכי טוב שניתן להשיג כיום מחשב מהיר שתומך בכול פורמטי הסרטים בצורה מעולה, ולא יבאס כשפתאום תרצו לשחק במשחק חדש שיצא. מארז: AVC-M1 שעולה 766 ש"ח ספק חשמלי: בגודל מיוחד MATX (לא מצאתי יותר טוב מזה) DELTA 300W שעולה 231 ש"ח זיכרון: DDR2 2X2GB 800 CL5 274 סה"כ כרטיס מסך: MSI HD4670 , שעולה 404 ש"ח מעבד: E8400 3.0, 1333 שעולה 790 ש"ח והלוח אם: GA-EG43MS2H שעולה 515 ש"ח בנוגע לקרור יש 3 אפשרויות והשיקולים הם: התאמה למארז (למרות שרשום שנכנס בו כול קרור) וחשוב מאוד שיהיה שקט, כמו כן המארז קטן ולכן ה…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי מפרט למחשב אותו אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד ואני מעוניין לדעת עד כמה הוא טוב והאם יש מקום לשיפור במסגרת התקציב: מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Gb 1,807 לוח אם: GigaByte GA-965p-DQ6 ddr2 Gn 1,207 זיכרון: Kingston 1Gb/667 X2 20X2 = 1,240 כ. מסך: ASUS EN8800GTX 768Mb ddr3 3,553 דיסק קשיח: W.D. 250Gb 16Mb SATA-II 414 צורב: NEC AD-7170 X18 188 ספק: 500w 249 מארז: GIGABYTE Poseidon 380 מסך: LG LCD 20" L204WT Wide 5ms Dvi 1,779 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. האם יש צורך בקרור נוסף על המאווררים שבאים עם המעבד/כרטיס מסך/מארז?…

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום לכולם, אני די חדש( הייתי פעיל פה לפני הרבה זמן שקניתי את המחשב הנוכחי). אני כרגע נמצא בתהליכים של לעבור לחדר חדש בבית, ועם זאת הוחלט להשאיר את המחשב הזה בחדר הזה ולחדר החדש לקנות מחשב חדש. המחשב לא מיועד לגיימיג מטורף אבל אני רוצה שהעבודה עליו תהיה חלקה ונעימה. מטרת המחשב : מוסיקה בעיקר(יחובר למגבר),אינטרנט והמשחק UNREAL TOURNAMENT. החלטתי לקחת מסך TFT כי זה יותר חדשני ולדעתי גם יותר יתאים לחדר.. הרכיבים שיש בידי : CREATVI AUDIGY כרטיס קול, עכבר ומקלדת. המפרט : תקציב 5K. Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,695 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB 355 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower 335 ש"ח LITE ON 52X32X52 Retail 178 ש"ח …

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שינויים יתקבלו בברכה............... כמובן בתור חובב מודינג אני יוסיף לו דברים ומאווררים אבל לא ברגע זה תהיו בטוחים שזה יהיה בגלריה.................הטווח מחירים שלי 6500 בלי מסך אני משיג אותו 5500 תגובות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASUS P5WD2-E Premium 975X Intel® Pentium® D Processor 2*1MB 3.0GHz 800MHz LGA775 KINGSTON 1GB DDR2 533MHZ Western Digital WD2000JD 8buffer SATA 200GB 7200RPM + עוד זיכרון שאני מוסיף לו שלי של 80 גיגה לא לקחתי SATA שתיים שלא יצור צוור בקבוק עם השני ......ן16 מגה בפר עולה כפול שתיים....... כרטיס גרפי N6800 EXTREME 256MB Asus nVidia Geforce FX6800 PCI express 256 Bit או .................... או.............. כרטיס גרפי ULTRA2600 Gainward 256MB nV…

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by רן..20..,

מחשב + מסך + עכבר + מיקלדת + רמקולים ועם אפשר 3.2 של אינטל + 512x2 ddram וכרטיס מסך בסיסבות של 1000 שקל של גיפורס..ככה שדום שלוש למשל יעבוד על max הכי חזק של גרפיקה... בפורים אני קונה את המחשב אז תעשו לי מחשב טוב בסיבובת 5000 שקל

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום , אני רוצה מחשב נייח עם מארז שאני אוכל לשים אותו על השולחן . שיהיה קטן . מה אתם ממליצים ? עד 2000 ש"ח ? מחשב לOFFICE אינטרנט , עבודות של PHOTOSHOP וYOUTUBE .

12. Started by Omri Salem,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשרות חריגה קטנה רק אם התוספת תשפר משמעותית את המחשב לצורך המצטיין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, ולשחק dota2 , cs:go 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  13. שלום לכולם! אח שלי רוצה לקנות את החבילה הזאת ראו פירוט מתחת ותמונה, המחיר של המפרט הוא : 2699 ש"ח אח שלי צריך את המחשב לעבדות בתלת מימיד וגם בשביל תכנות ובניית אתרים הוא מוכן להוציע עד 3500 ש"ח עבור מחשב (ללא מסך) האם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להמליץ עליו בבקשה ? חשוב שיהיה למחשב קירור טוב, כרטיס מסך טוב ומעבד Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB כמובן שגם 2 GB RAM אם אתם רואים משהו במפרט הזה שלא נראה לכם נכון או מיותר או כול דבר אחר בבקשה תגידו לי, ואם אתם יכולים להריכיב לי מפרט יותר טוב? אני ממש אודה לכם! המפרט *מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית (אני לא יודע מה השם של המארז, אבל בתמונוה הוא לא נראה ממש טוב. *לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35…

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  14. בסוגרים רשמתי את המחיר הכי זול לפי זאפ. מעבד- Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb (2000) *קירור למעבד- THERMALTAKE BIGTYPHOON (230) זיכרון- /Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 (1250) לוח אם-DFI Infinity 975X for LGA775 /ASUS P5B (1100) דיסק קשיח- WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (429) ספק- ENERMAX LIBERTY 400W (460) **מארז- Gigabyte 3D Aurora 570. כ.מסך+קירור לכרטיס - X1900XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO + Arctic-Cooling Accelero X2 SAPPHIRE RADEON (2400) כ.קול- CREATIVE X-Fi XtremeMusic (740) צורב DVD- LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black (300) אני לא בטוח לגבי הלוח אם והזכרון *בקשר לקירור למעבד הבנתי שיש את הביג טייפון VX הוא יותר טוב מהרגיל? אם כן …

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  15. שלום לכולם וגמר חתימה טובה אני מתחיל ללמוד השנה בבן גוריון מדעי המחשב אז אני זקוק ללפטופ בעיקרות אני יכול ליטות את התקציב עד 4000 מקסימום עדיפות ל 3500 מקסימום המחשב יהיה מועד לתכנות ועבודות... מהמלצות שמעתי שעדיף להשתמש בלפטופ 15.6 אינצ'... עדיף שיהיה משקל כמה שיותר נמוך *תקציב 2000-3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), תכנות קימפולים... * גודל המסך?אני נוטה לכיוון 15.6 * משקל רצוי?2.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמובן עדיף כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות? עדיפות+ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משה…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  16. שלום לכולם!! אני מחפש מפרט מחשב לקנייה ב"ה חודש הבא. תודה לכל מי שיכול לתת עצות בנושא! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 עם חריגה ל 4000 רק שיהיה מוצדק. לא בטוח מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים באיכות HD, הורדות, משחקים קלים וכבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לח…

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  17. ברשותי המחשב הנל בן 5: [table][tr][td] [table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]מחיר[/td][td]כמות[/td][/tr][tr][td]מעבדים[/td][td]Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB[/td][td]₪ 569[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]לוחות אם[/td][td]Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P[/td][td]₪ 365[/td][td]1[/td][/tr][/table][/t][/t] </blockquote>[table][tr][td] מארזים [/td][td]Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU[/td][td]₪ 172[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] ספקי כוח [/td][td]Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS[/td][td]₪ 241[/td][td]1[/td][/tr][tr][td] [/td][/tr][tr][td] קירור למארז [/td][td]Glacialtech 120mm Case Fan Hydrod…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  18. Started by yuval_e,

שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by darthvaderl,

אוקיי אנשים. לפניי שאני רץ לקנות את המחשב שאני רוצה,הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט,מה אפשר לשפר ואיפה אפשר לקנות ביתר זול. המחשב שאני רוצה יהיה לשימוש גיימינג כבד,לא צריך OVERCLOCK,אני אשתמש במסך 32 אינץ' 1080P FULL HD. אז אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המחשב הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪400 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Micron Rendition 2G…

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by lopo,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום אני מודה שכותרת ההודעה שלי לא כזו ברורה אבל לא עלתה בראשי כותרת אחרת.. אני מנסה למצוא מפרט שיתאים לי גם לעכשיו ובעיקר לעתיד. המחשב יהיה בעיקר לשימוש ביתי פשוט צפיה בסרטים דרך מסך LCD גדול (37), משחקים פה ושם שימוש בתוכנת VS 2008 . לגבי תקציב אין בעיה אבל מצד שני אני מעוניין יותר במפרט שיהיה לו את האפשרות לשדרג אותו בעתיד הקרוב וזה אומר למשל לוח אם התומך ב4 ליבות או בDDR3 או 2GIGA זיכרון שכרגע לצורכי הם לא נחוצים לי. אינני עתיד לבצע OC במערכת הזו. דבר נוסף אינני מעוניין בדיסק קשיח 1 גדול אלה מעדיף 2 קטנים שעל כל אחד מהם תרוץ מערכת הפעלה אחרת. תודה לכל הצעה שתבוא.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  22. בס"ד ראשית, מס' שאלות: 1. מס' חברים ציינו בפניי שככלל, מעבדי i7 Ivy brigde מתחממים מאוד וזוללים סוללה אך מעניקים תוספת זניחה יחסית בביצועים. האם זה נכון? 2. עד כמה החלפת HDD בSSD תהיה משמעותית לביצועי נייד? 3. עד כמה משמעותי ההבדל בין 14" ל14.1"? אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אמרו לי שה14.1 גבוה יותר, בעוד ה14 הוא באותו גובה של ה13.3. שנית, אשמח לעזרה בבחירת נייד. כיוון שהמחשב הזה עתיד לשרת אותי בע"ה ב3 השנים הקרובות לפחות, בהן אשתמש בו כמחשב עיקרי בלימודים (נמאס לי ממחשבים צולעים בחוות), הרכבתי רשימת דרישות: 1. די כוח עיבוד וזיכרון לmathlab,vm ושאר ירקות שאי פעם אצטרך בתואר. 2. מסך מט איכותי דיו לעבודה גם בחוץ ולצפיה סבירה בסרטים. 14"-15.6", עדיפות לרז' של 1600X900. 3. מקל…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  23. שלום, עיקר העבודה שלי על המחשב הוא גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, לימודים ותכנות. דרישות: כמה שיותר זיכרון (אני עובד עם תוכנות כבדות יחסית), מחשב שקט (לא ברמה מטורפת, רק שלא ירעיש כמו טרקטור), כרטיס מסך סביר ולא פשוט מידי. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע לי בעבודה עם תוכנות כבדות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר ואין לי שום כוונה לבצע OC.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  24. אהלן חבר'ה, מתחיל אוטוטו ללמוד וצריך טאבלט + נייד, מה שאומר היברידי זה הפתרון. ההיברידי ישמש לדברים בסיסיים ויכלול יציאות USB וHDMI. כמו כן תהיה הרבה כתיבה ושימוש באופיס כך שחובה שהמקלדת תהיה נוחה. הבנתי שה-T100 של ASUS הוא אחלה מכשיר, אבל קראתי שאיכות המסך מאכזבת ובכלל ווינדוס 8 כבד עליו. לאסוס יש דגמים איכותיים וזולים יותר כמו TF103 אבל מבוססי אנדרואיד. 1) האם ה-QuickOffice משמש באמת תחליף לאופיס? ובעיקר בעברית. 2) האם יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו? בתודה מראש, שרון

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by Another Guy,

שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייח לתוכנת אוטוקאד ווינדוס מקורי עד 2500 שקל חריגה 500 שקל אשמח לקבל הצעת מחיר ומפרט מעולה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים