עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ran1809,

יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. Started by CZSDF,

מה התקציב המקסימאלי 4K א) לא לחסוך בכסף ב) ניתן לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים BF 3 COH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בלי OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם עדיף לקנות ב IVORY או KSP 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by mordin999,

מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.

4. יש לי מחשב עם מארז של טרמלטק וספק של אנרמקס חזק כמו כן יש לי כרטיס מסך גיטי 9800 שהוא גם סבבה והארד דיסק סמסונג F3 השאלה אם על הרכיבים האלה שווה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חזקים או שפשוט כבר להחליף הכול (המעבד חלש והלוח דיי ישן והזכרונות הם DDR 2 ) השקט הוא קריטי ברמת 10

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  5. שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by liav12,

אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  9. שלום חברים, אני מעונין במחשב בעלות של 6.5k למשחקים. עליו לכלול: AMD 3000 64 bit Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers ומסך - 17" Samsung 793DFS זכרונות 512 לפחות, אם נכנס במסגרת התקציב 1024 מבלי לפגוע יותר מדי בשאר הרכיבים מה טוב. בנוגע לשאר הרכיבים - ספק, סוג זכרונות, מארז אין לי הרבה ידע ולכן אני צריך אותכם. חשוב לי שהמחשב יהיה בר שידרוג בעתיד. בקשה נוספת חשובה - על המפרט להיות מהאתר http://www.goldtop.co.il בלבד חברים (מסיבות שלי...),אני מקווה שזה בסדר.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. אהלן. כמה הערכות גסות: לרוב אם מישהו קונה מחשב עם ביצועים בינוניים-גבוהים, הוא יהיה מסוגל לשחק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות עם 30FPS ומעלה, לזמן מוגבל, עד שאחרי כמה שנים יוצאים משחקים חדשים שכבדים עליו. קניית מחשב בכפול כסף מהנ"ל, לא מקנה פי 2 זמן לשחק במשחקים במקס' עם 30FPS ומעלה. היא מקנה פחות. וקניית מחשב בחצי מהכסף של המחשב הראשון, לא מקנה חצי מהזמן, אלא פחות. (אם המחשב מספיק חלש אי אפשר להריץ משחקים חדשים על מקס', גם אם המחשב חדש) כלומר יש הוצאה ותדירות קנייה מסויימת שמקנה את ההחזר הכי טוב - למה אנשים אי פעם מוציאים יותר כסף על זה? כלומר, לקנות כרטיס מסך ב 2000-2500 ש"ח במקום 1000-1200, מעבד ב1200~ ולא ב 700-800~, וכו'. עומד להם כשהם רואים 70FPS בfraps ולא 40?…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by Tomer Gertner,

היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה

13. Started by t-anim,

ראיתי שזה חצי מחיר מבארץ, השאלה היא מה אני עושה בנושא העברית על המקשים? צריך לקנות מדבקות ולהדביק לבד? יש דרך מקצועית לעשות את זה? עריכה: משווק בכלל בארץ sony vaio c?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. מחשב לתאומים בגיל 13 בתקציב של 2000-2400 ש"ח ולנסות לחסוך . את המחשב אני קונה מהחנות http://www.ksp.co.il סניף פתח תקווה . שיוכלו להריץ עליו משחקים מוכרים שמכירים ילדים בקרב הגיל הזה ...(אין הגדרה מסוימת לסוג משחקים כי אני אישית לא פריק של משחקים בכלל ) אין צורך לאוברקלוק וכמובן כמה שיותר שקט ... לגבי מסך מתוכנן קנייה של מסך ''22 ..אבל רק אחרי קניית המחשב .. כנראה ריידי HD יש צורך במקלדת ועכבר (עדיפות לסט חוטי של לוגיטק אלא אם כן יש המלצות זולות ומשתלמות יותר בעד התמורה ) לא צריך כונן דיסקטים ולא מערכת הפעלה לקחתי מפה רשימה של חלקים למחשב . תעירו מה אתם חושבים ... תבנו מערכת חדשה אם צריך ... [תודה רבה ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by דרומי,

איזה מהם עדיף חברים? 1: Intel Pentium IV 3.2 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU ASUS P5GDC Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P Motherboard A-Data 512 MB DDR 3200 Memory*2 Asus Geforce FX 5700 V9570/TD 256MB DDR Retail Video Card 2: AMD Athlon 64 3200+ (1MB L2 cache) Tray CPU Gigabyte GA-K8NSNXP nForce3 250 Motherboard A-Data 512 MB DDR 3200 Memory*2 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail מה אתם אומרים?במחיר שתיהים בערך 4500 ש"ח. מחשב למשחקים כבדים,אינטרנט,סרטים וכו'.... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  16. הפרט: מארז כסוףשחור+ספקpsu500 max כר רשת1g lan ob מעבד ath64 5600x2 d.c am2 amd צורב LG DVD X20 SATA לוח גיגהבייט gam61 pme s-2 am amd דיסק קשיח 250gb 16mb sata2 wd כ.מסך gf8400gs 512mb poie זיכרון 2g ddr2 800 mushkin כ.קול 7.1ob [br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 17:34:07 המחשב על 1900 שקל דרך אגב....בנויי על בסיס ההמצלצות שלכם...

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by thebat,

שלום, לא מזמן ביקשתי פה בפורום מפרט שיתאים לי, כמובן שעזרתם לי מיד וקיבלתי מכאן את המפרט הזה: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1170 שנראה נהדר, אך הבעיה הייתה שהחנות נמצאת בתל אביב ואני לא גר קרוב לתל אביב, אז שאלתי מספר חנויות מקומיות למפרט דומה. המפרט היחיד שנראה סביר מהם היה זה: המחיר שהם רוצים בשבילו הוא 6000 ש"ח. אז עכשיו אני בהתלבטות בין שני המפרטים, ובתור אחד שלא מבין גדול בנושא, רציתי עזרה מכם כדי לדעת מה לבחור- מה ההבדלים בין שני המפרטים, ומה הופך את השני ליקר יותר? האם המפרט השני שווה את המחיר? במידה ולא, אילו שינויים אני יכול להציע להם לעשות שאולי יורידו את המחיר מבלי להוריד את האיכות? לאלו שהזמינו מפרט מעיר רחוקה יחסי…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by assafy1000,

היי כפי שכתבתי בכותרת-ה-1005HA שברשותי כבר חודשיים וחצי בלי בעיות התחיל לעשות בעיה רצינית. המחשב עובד (כרגע אני כותב איתו), אבל התאורה מתה. זה התחיל אתמול בערב, אין לי מושג ל מה... בהתחלה לא הייתה תאורה, ואז המסך התחיל להבהב, ואחרי שעתיים בערך התאורה חזרה היום בבוקר שוב התאורה מתה. בערב זה חזר משום מה, וכעת כשהדלקתי את המחשב-שוב אין תאורה (מצא לו זמן, שבוע הבא אני מתחיל ללמוד) אני כנראה אשלח אותו לתיקון כי אין מנוס. השאלה היא מה לדעתכם הבעיה, האם אפשר בכל זאת לפתור אותה בלי שליחה למעבדה, והאם לדעתכם האחריות תתפוס בכלל, ובנוסף-עד כמה הבעיה הזו רצינית והפיכה ? המון תודה מראש וסליחה אם יש קצת שגיאות כתיב, אני בקושי רואה את מה שאני כותב.... נ.ב. קרה לי גם עם חיבור לחשמל וגם ב…

19. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום מה נשמע ?!?! אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים.... 1. 2,500 ש"ח הולך להיות מחשב שמיועד לעבודה ומשחקים של ילדים קטנים ללא מסך וציוד היקפי 2. 5,000 הולך להיות למשחקים של גיימרים גם ללא ציוד היקפי ומסך אם כדאי לחכות לאיזה משהו אז אין בעיה, שיהיה אופציה לאוברקלוקת ושקט תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  20. שלום, קניתי את המחשבהנייד הזה(לא קיבלתי אותו עדיין): https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24178 ומעוניינת להחליף לזה: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=23276,23315 (יש שניים- לא הבנתי מה ההבדל) האם תוכלו לייעץ לי בבקשה אם כדאי להחיף לשני עם הפירוט הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת דוקטורת שכוללת המון מסמכים והרצת תוכנות של עיבוד סטטיסטי כמו ATLAST.TI, תוכנות של איסוף מסמכים לביבליוגרפיה, וורד (באותו זמן, יהיו לי קרוב ל 20 מסמכים…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by poltergeits,

הדגשים: 1.מבוסס אינטל 2. 8 גיגה זכרון 3. לוח עם 2 כרטיסי רשת , חשוב!! 4. שאלה: האם ה 7800 הישן שלי מסוגל להחזיק משחקים על רזולוציה 1680*1050 (עם\בלי פילטרים) ? שאלות שעלולות לצוץ: יש כבר: ספק OCZ 520 וקירור, Arctic Cooling Freezer Xtreme ישנו אפשרות חריגה אך אם אפשר בפחות כסף מה טוב,

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  23. Started by jara14,

שלום, קניתי נייד חדש וגיליתי שיש על המסך נקודה כחולה שמופיעה כשהמסך כהה. כשיש תמונה בהירה לא מבחינים בזה. ניסיתי כמובן לנקות את המסך, אבל הבעיה נשארת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  24. חשוב שיהיה H.D בנפח 500GB לפחות. מעבד סופר חזק (I5 עדיפות). זיכרון 4GB לפחות (אם ניתן DDR3) WIN7. כרטיס מסך HD. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית (DELL או כל ברנד אחר עם אחריות בינלאומית..) תודה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  25. שלום חברים , אשמח להמלצה למחשב נייח למטרת גיימינג בסכום של עד 5000 ש"ח, אין צורך במסך... תודה ותבורכו.

דיונים חדשים בפורומים