ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי [h=1]Dell Studio XPS 1645[/h]מחפש דונגיל USB השמח להמלצה לאחד שיעשה את העבודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למחשב נייח לא כולל מסך מטרה=לעבודה משרדית מאומצת עבודה עם כמה תוכנות במקביל תקציב-2500-4000 חשוב לי שיהיו במארז כמה שיותר יציאות usb תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ללא oc ללא משחקים ללא תוכנות,רק אינטרנט וסרטונים,חשוב שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כולל ציוד היקפי ומסך זול.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הנייד הבא עבור אמא שלי. המחשב הוא מסדרת Lenovo 3000 C100, והדגם המדויק הוא 0761-3FG. קצת נתונים טכניים: מעבד Intel Celeron M 370 1.5GHz זכרון 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 40GB PATA 4200RPM מסך "XGA TFT 15 כרטיס מסך מובנה Intel GMA 900 מודם/כרטיס רשת 56K v92 Modem, 10/100 Internal Ethernet Card תקשורת אלחוטית 802.11b/g Wireless, BlueTooth צורב DVD מערכת הפעלה Windows XP Home Edition Hebrew ממשקים 4xUSB2.0, S-Video out, RJ11 (Modem), RJ45, IEEE1394, VGA קורא כרטיסי זכרון מובנה (SD/MMS/MS) סוללה 8Cell li-ion משקל 2.8 ק"ג אחריות בינלאומית לשנה מחיר - 3,200 ש"ח. המחשב ישמש אך ורק להצגת מצגות ו/או סרטים באמצע…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 4-4.5K. אני מחפש מחשב חזק, ולא פחות חשוב שתהיה לו אחריות ארוכה. המחשב הנ"ל נראה לי האופציה הטובה ביותר. CPU Intel Duo Processor T2450 2.0GHz Memory 2GB (2X1024MB) HD 120 GB 5400 rpm Display 15.4 WXGA (1280 x 800) GPU Intel® 950GML upto 224MB shared system memory Optical Device DVD Multi Burner Wireless WiFi 802.11 Bluetooth Yes Card Reader Integrated 5-1 Card Reader Parallel No Serial No S-Video Out Yes USB 4XUSB 2.0 RJ-45 Yes FireWire Yes MIC external microphone-in connector (mono) Line In/Out external speakers/headphone OS Free Dos…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
התבקשתי לסייע לזוג מבוגרים בהרכבת מפרט לשימוש ביתי בסיסי - הם בעיקר גולשים באתרי חדשות, בנק וכדומה. התקציב עד 2000 ש"ח, אם ניתן בפחות אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה בSSD או בציוד היקפי. עדיפות לחנות בירושלים או שעושות משלוח ושכוללות הרכבה של המחשב. הקנייה מתוכננת השבוע. לעזרתכם אודה (ראיתי את הדיון הדומה שפורסם, אבל שם נראה שמרבית החומרה קיימת - ופה זה לא המצב)
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מפרט (גיימר) תקציב 10-15 מחשב סוס.. שיחזיק לי לעתיד כמה שיותר חשוב לי שהמעבד והכרטיס מסך יהיו סוסים.... תודהל עוזרים.
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
"התקציב 4~5. כי םא אני אומר תשובה היום , מחר יש לי מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד לגיימרים. ל=א לתכנות ובנייה ועסקים! ואיזה דרישות צריך? כגון: כרטיס מסך,כרטיס קול,זכרון,מהירות,כמה מאווררים,כמה מעבדים וכו'. תודה רבה חבר'ה! [: שחכתי להזכיר - > אין צורך בציוד הקפי! ( מסך , רמקולים, אוזניות , מיק מצלמה וכו' . ) " הוא לא מתכנן OC
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום מחפשת מחשב נייד לשימושים גרפיים תקציב כ 5000 האפליקציות שאני צריכה שירוצו הן: פוטושופ סקצ'אפ אינטרנט ואופיס כמובן. שיהיה מעבד חדש וחזק יחסית זכרון מינימום 3 ג'יגה הארד דיסק 320 ומעלה גודל מסך 13-14 אינצ' האם עדיף כרטיס מסך מסוים? עדיף עד שני קילו. ומחשב יפה ומעוצב, אפשר בצבעים (ירוק, וורוד, תכלת...) הנה 4 אפשרויות שהצלחתי לאתר בעצמי - אשמח לכל המלצה מבינהן או אחרת HP Pavilion dm3-1100 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF05a/321957-321957-3329744-64354-64354-4074357.html Toshiba U500 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7215 Sony VAIO VPC-CW21FX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749940 Sony VAIO VGN-NW130J/W http://www.isfar.co.il/Index.asp?Art…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
סה"כ 3000 שח יצא לי :פ ... + קומבינות... תגובות?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ככה, אז הכותרת דיי מציינת את המטרה. אגיד עליי שאני כן גיימר כבד, למרות שהיום אני משחק בעיקר SC2, שלא דורש מחשב חדש, אני כן משחק במשחקים כבדים. אציין בנוסף שאני כן מבין בחומרת מחשבים, ובמפרטים בכללי, אך יש תחומים שלא התעדכנתי בהם לאחרונה. אציין מס' סעיפים לפני שאני מתחיל את הנוהל מפרט הרגיל כאן: 1. יש לי כ-4 הארד דיסקים + SSD אחד, ז"א = לא צריך בכלל הארד-דיסק. 2. אני מעוניין לכלול במפרט את ה Sandy Bridge i7-2600. פה מתלבט על נושא הK או לא. - כבר יש את הi7-2600 למכירה בפנדס ב1445. לרוץ לקנות? - ניתן גם להרכיב לי מפרט ללא מעבד אם הנושא בעייתי, כי אני די סגור על הדגם, ומעבד אין בעיה להביא. 3. כפי שצוין בכותרת לא צריך אף אלמנט של ציוד הקפי (מסך, מקלדת,…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
חסר לוח כפי שאתם רואים - זה חלק שאני מעדיף שאתם תשימו, פרט לזה אם יש הערות או הצעות לשינויים - בבקשה, זה יתקבל בברכה אגב רשמתי תקציב 3.5 והשארתי מעט מאוד ללוח- אל תתייחסו למספרים כברזל, לוח עד 500 בערך, אין צורך ב-OC או דברים כאלה, שיהיה לוח בסיסי וטוב תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב הישן שלי.. יש לי סכום עד 1500 ש"ח אני רוצה לשדרג את השילוש + כרטיס מסך... המחשב בעיקר למשחקים ולגלישה ממשוכת באינטרנט.. רצוי שיהיה מהיר... יש לי כרגע מעבד p4 1.6 זיכרון 256 mb ram כרטיס מסך geforce 2 mx לוח אם לא יודע.. הצעות...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
מחפש מחשב צריך רק : מארז+ספק איכותיים זיכרון מעבד טוב עדיף amd כרטיס מסך טוב למשחקים עדיף x800 הארד דיסק לוח אם תקציב 3000 אפשר לחרוג ב100 200 שקל תודה.
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. אם נכנס בתקציב אז תוסיפו גם צורב DVD(אני יכול לחרוג ב100 שקל+-), חוץ מזה לא צריך ציוד היקפי. ואני הולך לחבר את המחשב לראוטר, אז צריך להוסיף כ.רשת או שזה בא מובנה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4- 2.6GHZ זיכרון 256DDR הרדיסק 30GB סידרום כונן דיסקטים כרטיס מסך פשוט לא יודע איזהם כי לא מותקן לו הדרייור עדיין המחשב הוא מחברת COMPAQ PRESATIO 1500 דגם יש לו 2 בעיות 1 הסוללה שלו נגמרת מהר ולכן יש לעבוד איתו מחובר לספק כוח תמיד (כמה עולה סוללה חדשה?) 2 באסה שיש לו סידירום ורציתי לדעת כמה עולה צורב למחשב כזה לחבר לו... כמה שווה המחשב הזה?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx, מאיה ועוד. 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייח לגרפיקה, יש לי כבר 2 מסכים, מקלדת, עכבר - פשוט מעוניין לשדרג את המחשב. עובד לפי השאלות המומלצות - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4,000 ש"ח. חריגה אפשרית, במידת הצורך - וברמה סבירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (ללא וידאו) ומולטי-טסקינג (הרבה חלונות במקביל כולל גלישה, מסמכים, ותוכנות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
קופסא נטו מחשב כמה שיותר חזק למשחקים (כמה שאפשר) אמין שיחזיק הרבה זמן (שיהיה קירור סביר במארז) דיסק קשיח אין צורך מעל 320 צורב DVD אין צורך כמובן בOC סומך עליכם תודה
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים מוזיקה וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6״ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? Numpad * משקל רצוי?לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אחד נורמאלי בסיבות ה 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI,…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-